That's scary. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 That's scary.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: That's scary.   That's scary. Icon_minitimema 25 maa 2019 - 19:47

Met een zenuwachtige blik keek Cherrypaw in de richting van haar mentor toen ze de redelijk magere muis opgroef die ze eerder die dag daar begraven had. Toen haar mentor haar een goedkeurend knikje gaf, haalde ze opgelucht adem. Haar mentor gaf aan dat de training voorbij was en dat ze nog even mocht genieten van haar middag, maar waarschuwde haar dat ze wel in hun territorium moest blijven. Omdat Cherrypaw een al iets oudere apprentice was en haar tour van het territorium al gedaan had – en omdat ze al meerdere keren had laten blijken dat ze het vertrouwen van haar mentor niet schaadde – kreeg ze al iets meer vrijheid dan in het begin. Haar mentor was daar vrij losjes in. Zo lang ze maar terug zou zijn in het kamp voor zonsondergang en binnen hun territorium zou blijven, maakte het hem niks uit wat ze deed met haar vrije tijd. Hij wist dat er genoeg patrouilles rondliepen die haar konden helpen als er zich een onverwacht voorval voor zou doen en aangezien hijzelf soms ook in de middag ging jagen, kwamen ze elkaar vaak genoeg tegen. Cherrypaw was dus nooit echt alleen in het territorium, maar dat vond ze niet zo erg. Ze had haar Clanmates graag om zich heen, al vond ze het soms moeilijk om een gesprek met hun te onderhouden omdat ze zich niet vaak op haar gemak voelde en wat aan de verlegen kant was. Pas als ze iemand goed begon te kennen, stelde ze zich al iets meer open. Het was een eigenschap waar ze graag aan wilde werken, maar aan de andere kant was het ook wel goed omdat ze dan niet te naïef zou zijn tegenover anderen, had haar mentor haar al eens verteld. Cherrypaw rende in gedachten verzonken zijnde een bepaalde kant uit en merkte de stank van het Thunderpath pas op toen het te laat was. Ze vouwde haar oortjes in haar nek toen ze het luide gebrul van een monster hoorde en hield flink wat afstand tussen haar en het Thunderpath. Ze had horrorverhalen gehoord van monsters die afweken van het pad en zomaar een kat aanreden. Ze wist niet of het waar was of verzonnen om kittens en apprentices bang te maken, maar ze wilde het toch niet uittesten. En ze zou ook direct weer weggegaan zijn als ze niet een kat aan de overkant naar haar had zien kijken. Een tikkeltje verlegen keek Cherrypaw de tom terug aan waarna ze ongemakkelijk met haar pootjes de aarde onder haar vertrappelde. Ze vond het onbeleefd als ze nu zou doen alsof ze hem niet gezien had en dus groette ze hem door even een knikje te geven. Misschien ging hij zelf wel weg, dan was de keuze gemakkelijk gemaakt.


+ Eerste post voor Settledpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 21:51

Settledpaw sprong op toen een lijster in zijn blikveld was. Met luid gefluit sprong de vogel op en wist uit zijn klauwen te ontsnappen. Een gefrustreerde grom kwam uit de keel van de kater, maar weigerde de achtervolging te staken. De lijster had niet meteen kunnen opvliegen door het struikgewas waarin het verstrikkeld was geraakt, maar kon wel snel genoeg bedenken dat hij moest vluchten en hij vloog nog relatief laag een stukje verder. Settledpaw snelde erachteraan. Hij moest nú een sprong wagen, anders zou de lijster echt aan zijn greep ontsnapt zijn, want dan kon hij een uitweg krijgen tussen de naaldbomen. Met een snelle aanloop maakte Settledpaw een grote sprong, waarna hij zijn klauw op de vleugel sloeg en naar de grond wist te werken. Met een snelle beet wist hij de vogel uit zijn leiden te verlossen. Settledpaw was buiten adem, maar keek tevreden naar zijn gevangen prooi. Een beetje mager, maar genoeg voor meerdere maaltijden. Een welkome vangst in deze nawinter. Settledpaw begroef de vogel en wilde verder gaan om nog meer te vangen. Toch had hij niet door dat hij zo dicht bij de grens was beland door zijn achtervolging. Zijn oren wiebelden onzeker toen hij het geraas van het donderpad hoorde. Hij was écht dichtbij. Settledpaw kneep zijn ogen samen. Hmm, misschien kon hij dan ook wel even snel een stukje van de grens controleren, of geen domme ThunderClanner zich over het donderpad had gewaagd en prooi van ShadowClan territorium had proberen te vangen! Honger dreef sommige katten namelijk tot het uiterste. Hij naderde het donderpad nog wat meer en zwiepte zijn staart onverschillig. Hij markeerde een stukje van de grens, totdat hij het gevoel had dat iemand naar hem keek. Zijn ogen vlogen over het donderpad en hij vond een gestalte van een rode ThunderClan poes. Wat deed ze daar? Was ze aan het bespioneren. Enkele nekharen kwamen overeind en zijn oren gingen naar achteren. ‘Waar kijk je naar?’ vroeg hij toen ook fel. Hij had al snel gezien dat het een jongere kat was dan hem, eentje die hij waarschijnlijk makkelijk kon hebben.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 14:09

Cherrypaw maakte oogcontact met de ShadowClanner. Haar oren vouwden zich geschrokken in haar nek toen hij naar haar snauwde. Even twijfelde ze. Ze kon kiezen om weg te gaan, maar wat zou er gebeuren als ze dan de border niet meer in de gaten hield en de ShadowClanner besloot om over te steken? Er waren genoeg katten in haar Clan die sterk genoeg waren om deze apprentice aan te kunnen, maar zij waren nu niet hier op dit moment en haar mentor was ook niet in de buurt. Bovendien deed hij niets verkeerds en was het dus suf als ze nu om hulp ging roepen. Daar kwam dan ook nog eens bij kijken dat als ze eindelijk warrior zou worden, ze dit soort zaken alleen zou moeten kunnen oplossen. Het was vooral die laatste factor die ervoor zorgde dat ze haar schouders rechtte en het aandurfde om hem aan te kijken. “Ik controleer mijn grenzen,” antwoordde ze rustig op de vraag, hoewel ze half stond te trillen op haar poten. Ze kon vanaf hier zijn dat hij groter was dan haar en dat hij het in een gevecht wellicht wel zou winnen. Hij moest dan wel naar de overkant komen, want Cherrypaw was niet van plan om naar daar te rennen. En tegen de tijd dat hij hier was en haar had aangevallen, had iemand van haar Clan al wel door dat er iets niet juist was. Hoopte ze dan toch. “Net zoals jij jouw grenzen controleert, heb ik ook de taak om dat te doen. Of niet soms?” Het was niet eens uitdagend bedoeld. Haar blik keek hem afwachtend aan, ergens wel een beetje nieuwsgierig naar wat hij nu ging zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 18:49


De rode ThunderClan apprentice beweerde ze dat ze de grenzen aan het controleren was. Ja, tuurlijk. Ze wilde vast ShadowClan prooi stelen omdat het Leafbare was en ze indruk wilde maken op haar zielige clan. Settledpaws nekharen kwamen overeind. Toen zei het kleine poesje opeens woorden een tikkeltje uitdagend. ‘Ze sturen zo’n jonge apprentice niet er alleen op uit om de grenzen te controleren,’ sprak de bruin-witte cyperse de poes fel tegen. ‘Zelfs ThunderClan is niet zó dom.’ Settledpaw liep een stukje dichter naar de grens. De poes zou vast wel met haar staart tussen d’r poten wegrennen als hij liet zien dat het menens was. Settledpaw hield zijn kop en staart hoog, hoewel zijn opgezette vacht hem groter leek maken dan hij eigenlijk was. Totdat opeens de grond begon te trillen en het brullende geluid van een naderend monster hem om deed kijken. Oh StarClan. Hij was nu wel héél dicht bij het donderpad. Zijn groene ogen waren wijd opengesperd toen het zwarte monster op hem af kwam bulderen. Settledpaw leek aan de grond genageld, maar hij wist dat monsters niet van het donderpad weken. Hij mocht nu géén angst tonen, de jonge ThunderClan apprentice zou hem niet bang zien. Dus Settledpaw bleef staan waar hij stond, nog geen staartlengte verwijderd van het donderpad.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimewo 1 mei 2019 - 15:52

Cherrypaw trok kort met haar oortje toen het erop leek dat de ShadowClanner haar niet geloofde. Wat was ze anders aan het doen…? Toen ze zijn kwade blik zag, drong het pas tot haar door. Hij dacht dat ze ShadowClan aan het bespioneren was. Die gedachte was zo belachelijk dat Cherrypaw even haar voorzichtigheid vergat en hem lichtelijk ongelovig aankeek. “Denk je nu echt dat…” Maar voor ze haar zin kon afmaken, weerklonk er opeens een bulderend geluid. De ShadowClan apprentice had een stap dichterbij gezet – waarschijnlijk om intimiderend over te komen – en ging niet naar achteren toen de monster naderde. Ondanks dat het niet haar Clanmate was en hij haar zojuist beschuldigd had van iets totaal onnozels, zakten haar oren toch kort in haar nek toen de monster voorbij raasde. Zij stond op een veilige afstand; enkel haar vacht bewoog fel mee met de wind die de monster achter zich liet. Ze blies haar adem opgelucht uit toen ze zag dat de monster geen muislengte van het Thunderpath was afgeweken en de ShadowClan apprentice er dus nog ongeschonden stond. En hoewel hij stoer over probeerde te komen, zag Cherrypaw dat het hem wel wat deed. “Eh… alles oké?” vroeg Cherrypaw maar, waarna ze met haar oortje bewoog. Als hij zo ging blijven staan voor een Thunderpath met razende monsters erop, dan leek het voor Cherrypaw zo dat hij mentaal niet helemaal in orde was. “Luister eens goed, ik wil geen prooi van je Clan stelen en ik ben hier ook niet om jullie te bespioneren. Ik kan bovendien vrij weinig zien vanaf deze border, denk je ook niet?” Ze keek hem met een frons aan en even leek het alsof ze met hem aan het spotten was, maar ze was oprecht in de war van zijn vijandige, onnodige houding. Maar hoewel ze terughoudend reageerde, wist ze dat ze mee zou gaan in het gevecht als die zou komen. Nee, Cherrypaw liet zich niet doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 23:17


Settledpaw realiseerde te laat dat hij een muisbrein was en met al het geluk van de wereld kwam hij er onbeschaafd uit. De jonge kater zuchtte en zijn hartslag zat in zijn keel, wanneer hij eindelijk een paar pasjes geschrokken achteruit stapte. Oké, dat was niet grappig. Do not recommend. Niet nog een keer doen. Die knoopje Settledpaw wel echt in zijn oren. Er kwam een stemmetje van de andere kant van het donderpad of hij oké was, en Settledpaw knikte langzaam. Nee, potverdikkie, hij ging zich niet laten betuttelen door een ThunderClan apprentice! Hij keek abrupt op. ‘Natuurlijk,’ kaatste hij bits terug. Settledpaw kreeg vervolgens een verzekering van de poes dat ze geen prooi zou stelen en zou bespioneren. Hoe moest Settledpaw dat nou zeker weten? Moest hij haar woord er maar gewoon voor nemen? Onzeker keek hij de poes aan en nam toen nog een paar stapjes afstand van het donderpad. ‘Jij zou dat ook niet kunnen,’ bromde hij vervolgens toen hij eindelijk zijn adem weer op orde had. Ja, een ThunderClan apprentice nauwelijks uit de nursery was niet in staat om prooi te stelen of te spioneren. Wat haalde hij in zijn hoofd? Toch wist hij nog niet zeker of het allemaal wel koek en ei was en bleef rond het donderpad hangen. Hij ging niet weg voordat hij er zeker van was dat de grens weer veilig was. ‘Ik bewaak mijn grens gewoon,’ probeerde hij zich nog te verantwoorden. Wat moest hij anders zeggen tegen de ThunderClan apprentice na zijn achterlijke gedrag? Hoe vaak was hem niet gezegd uit de buurt te blijven van het donderpad? En eigenlijk had ShadowClan op het moment ook geen problemen met ThunderClan. Settledpaw haalde nog eens diep adem. Normaal doen. Gewoon, normaal doen.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 20:14

Cherrypaw bewoog slechts met haar oortje toen hij een snauwerig antwoord gaf en vervolgens weer een opmerking maakte dat redelijk vijandelijk klonk. Ze had geen idee waar al die vijandigheid vandaan kwam, al zeker omdat ze helemaal niks anders had gedaan dan toevallig in zijn richting kijken. Of ze moest met haar ogen tegenwoordig al prooi kunnen stelen, natuurlijk. Dat zou ze er niet voor willen doen, maar ze zou het wel gebruiken om haar eigen Clan te voeden met hun eigen prooi. Ze was ervan overtuigd dat het sowieso minder lekker smaakte om prooi te stelen van een andere Clan. Gewoon het idee dat het niet eerlijk gevangen was, zou er voor haar al de lol afhalen om het op te eten. Ze wiebelde opnieuw met haar oortjes toen hij weer een opmerking maakte en deze keer kon ze het niet laten dat ze even geamuseerd lachte, al was er bijna niks amusant aan het feit dat hij overreden was door een monster. “Als je dat op die manier verder doet, heeft ShadowClan dadelijk één apprentice minder om de grens te bewaken,” merkte ze fijntjes op. Ze had geen idee wat deze tom dacht te bereiken toen hij zo dicht bij het Thunderpath ging zitten, maar erg slim was het niet geweest. “Als de rest van de apprentices in je Clan ook zo zijn, kunnen ze het werk beter over laten aan de warriors.” Ze besloot dat ze wel genoeg commentaar had gegeven op zijn domme actie en schraapte haar keel. “Nou ja, in ieder geval, mijn naam is Cherrypaw en totdat onze Clans duidelijk met elkaar in oorlog gaan, hoef je voor mij niks te vrezen.” En natuurlijk zou ze ook ten aanval over gaan als hij iets zou proberen, maar dat leek haar wel logisch. Dat zou uiteindelijk ook wel door zijn dikke schedel dringen, niet dan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 22:33

Settledpaw keek een norse blik op zijn gezicht bij de poes haar volgende opmerking. Een korte grom kwam uit zijn bek. Wat dacht ze wel niet. Ze waren ShadowClan, ze waren onbevreesd. Wat dacht deze piepjonge apprentice wel niet. Ze wist nergens van, wat zat ze te bazelen? ‘Ik ben niet dood toch?’ snauwde hij terug naar haar. ‘Wij zijn niet bang voor het donderpad,’ grauwde hij vervolgens. Als ThunderClan als miezerige kits naast het donderpad doken, dan was dat hun verlies. Settledpaw zou nooit laten zien dat hij bang was voor zoiets… onbenulligs. En toen zei ze opeens haar naam. Wat had hij daar nou aan? Cherrypaw, pfft. Ze was nog een kit. ‘Oké, Cherrykit. Ik ben Settledpaw, en ik denk niet dat zo barmhartig miauwen naar een kat van een andere clan gewaardeerd zal worden.’ Je hebt niets voor mij te vrezen? Zaten er bijen in haar brein? Settledpaw staart zwiepte nu fel heen en weer. ‘Tenzij ze allemaal in ThunderClan zo zacht zijn,’ zei de jonge kater toen bitter. Angsthazen en lafbekken, dat waren ze vast allemaal. Settledpaws nekharen kwamen overeind. ‘Wat wil je ook, met al dat kittypetbloed.’ Settledpaw refereerde duidelijk aan de verhalen van Firestar, de kittypet die lid werd van ThunderClan en vervolgens leider werd. Het perfecte underdog verhaal, maar nooit zou ShadowClan zoiets zachthartigs toelaten. De jonge kater kneep zijn ogen samen en keek met vuur in zijn ogen naar Cherrypaw. Iets in de rosse poes maakte hem verschrikkelijk gepikeerd.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 17:24

Cherrypaw wilde reageren dat ze het jammer vond dat hij niet overreden was door het monster, maar gepikeerd klemde ze haar kaken op elkaar. Ze was meestal voorzichtig en kalm aangelegd, maar ze hield er niet van als ze zo werd uitgedaagd. De kinderachtige - want dat was het gewoon, kínderachtig - ShadowClanner ging vervolgens door met zijn treiterende antwoorden door eerst de naam te noemen die ze had voordat ze haar rank kreeg en vervolgens zichzelf voor te stellen als Settledpaw. “Ze hadden je beter Uptightpaw kunnen noemen,” murmelde ze onder haar adem door, maar de ShadowClanner leek nog niet klaar te zijn met zijn zegje en ze kon het niet laten om even overdreven met haar ogen te rollen. Ze had dan ook de neiging om zich om te draaien en hem maar te laten bazelen, maar opeens kwam hij met een argument aanzetten waar haar haren van overeind gingen staan. Ja, ze hadden ooit een voormalig kittypet als leader gehad, maar aan zijn dapperheid kon door geen enkele kat aan getipt worden en al zeker niet door deze belachelijke haarbal. “Dat is beter dan ShadowClan,” sprak ze rustig en op een ijzige manier. “Die vinden het normaal om allemaal half-Clanners aan te nemen in hun Clan.” Het waren maar geruchten die ze had gehoord, maar het was wel iets wat ze op dit moment kon gebruiken naar de ShadowClanner toe. Ze had dan ook geen idee dat hij half-Clanner was. “Jullie beweren dat jullie allemaal zo hard en dapper zijn, maar dat is dan toch wel met Clanbloed dat niet volledig eigen aan de Clan is. Wat is de eer in dat?” Ze had zich misschien niet tot dat niveau moeten verlagen, maar dan had hij gewoon zijn gore bek over Firestar moeten houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 0:42


Settledpaw zijn haren stonden alle kanten op. De rosse apprentice leek nog wat onder haar adem te zeggen, maar het was waarschijnlijk beter dat hij het niet had kunnen horen aan de andere kant van het donderpad. Het was vast gevloek, of iets lulligs. Totdat het leek dat hij een gevoelige snaar had geraakt en een geniepig grijnsje ontstond op zijn gezicht. Ja, inderdaad. Ze waren een stelletje zachte kittypets. Totdat hij opeens een opmerking kreeg waar al zijn haren nog verder omhoog kwamen te staan, als dat al kon. Settledpaw kreeg een woeste blik op zijn gezicht te staan. H-hoe wist ze dat? Of bedoelde ze iemand anders. De jonge kater kon grommen niet meer onderdrukken en zijn nagels kwamen uit zijn hulzen. ‘Kittens kunnen niets doen aan de acties van hun ouders!’ spuwde hij woest. Toen kwam er nog een volgende opmerking achteraan en hij kreeg opeens heel veel zin om de oren van haar kop te krabben. ‘Iedere kat in ShadowClan is loyaal, die misschien wat ander bloed hebben werken juist extra hard! Wij hebben tenminste allemaal warriorbloed in onze aderen lopen. Niet dat van zachte kittypets.’ Ja, dan was kittypet zijn nog honderd keer erger. In die tweebeennesten zijn, niet jagen voor je eten, voor je Clan. Altijd maar opgesloten zitten. Wat was dat voor een leven? Kittypets zouden nooit goede warriors kunnen zijn. Eens een kittypet, altijd een kittypet.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimewo 29 mei 2019 - 14:48

Cherrypaw kon het triomfantelijke gevoel dat in haar binnenste op kwam zetten maar nauwelijks onderdrukken toen ze de woeste blik in de ogen van de apprentice zag. Hij kende duidelijk niet het gezegde dat wie de bal kaatste, hem hard terug moest kunnen verwachten. Het was dan ook bijna zielig te noemen hoe hij zichzelf probeerde te verdedigen. Ja, zij had hem teruggepakt, maar aan de andere kant klopten haar woorden ook niet helemaal. Firestar’s bloed had helemaal niet bestaan uit die van een warrior, maar hij had wel geschiedenis geschreven met zijn acties en had ThunderClan gemaakt zoals het de dag van vandaag was. Elke elder gebruikte hem wel in zijn of haar verhaal als ze iets spannends wilden vertellen en tot nu toe ging hetzelfde verhaal nog steeds over van generatie op generatie. “Ik weet niet of je de verhalen gehoord hebt, maar niet alleen ThunderClan heeft wat te danken aan Firestar,” antwoordde ze ijzig, haar blik strak op de ShadowClanner gericht. “Als Firestar er niet was geweest, had BloodClan heel lang geleden zijn slag al kunnen slaan en waren wij er niet eens geweest.” Ze snoof. “En het feit dat StarClan hem uiteindelijk heeft gekozen om leader te worden, wil zeggen dat hij toch hun goedkeuring had. Het bloed wat op dat moment door zijn aders stroomde, maakte voor hun niet echt iets uit. Dus ik snap niet waarom zo’n domme apprentice zoals jij je er dan mee bezig moet houden. Je argument is nutteloos en als je dat niet inziet, ben je echt nog dommer dan ik al dacht.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimedo 30 mei 2019 - 1:18


Settledpaw werd zo ontzettend kwaad om de rode kat. Echt, ze haalde het bloed onder zijn nagels vandaag. Hij wilde haar stomme geblaat niet meer aanhoren, waarna hij zijn kin hooghartig ophaalde. ‘ShadowClan in niet geinteresseerd in ThunderClan fabeltjes,’ snauwde hij dan ook fel naar de poes. Hij wilde het niet weten. Ze zou zichzelf ook alleen maar goed laten doen lijken. Toen kwam er een verhaal over BloodClan, wathever. Settledpaw fronste en keek de rosse poes eens strak aan. ‘Ik dacht dat diezelfde BloodClan Silverstar gevangen had genomen en jullie kamp over genomen,’ mauwde hij vervolgens een tikkeltje vals. Ook een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van ThunderClan. Wiens leider kon nou zomaar van straat gepikt worden. Voor wat hoort wat natuurlijk. Al had ShadowClan nu het één en ander te dealen met BloodClan. Maar dat zou hij nooit zeggen. ThunderClan hield zich nu mooi buiten alles wat gaande was, precies waar ze moesten blijven. Moesten ze zich voorstellen dat zij zich er ook nog mee gingen bemoeien. Daar had ThunderClan sowieso een handje van. En toen kwam StarClan, Firestar was gekozen door StarClan. Hmm ja, aan StarClan mocht je in principe nooit twijfelen. Iedere leider zijn wil was wet, dat stond in de code. En Settledpaw was erg stellig op de code, ook al was hij het niet altijd met Tallstar eens. Eerst vond hij het geen slim idee dat hij Pepperkit had meegenomen naar ShadowClan, maar nu was hij dol op haar. Misschien was niet altijd alles zo zwart-wit. Maar dat mocht de ThunderClanner niet weten. Ze was nu slechts een hele irritante vlo in zijn pels. Toch wist hij even niet een tegenargument op de poes. ‘Ik hou me er niet mee bezig, ik zeg alleen dat ThunderClan softies zijn, omdat dat in jullie clan is doorgefokt,’ snauwde hij vervolgens. Kittypet bloed in een clan betekende nooit veel goeds. Dat was basiskennis. Kittypets waren zacht, dom en konden niet voor hun eigen eten zorgen. Daarom waren het kittypets, en geen warriors.

- Oof, deze kostte even moeite. Veel succes <2
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimema 17 jun 2019 - 22:46

Cherrypaw rolde met haar ogen toen de ShadowClanner weer een nederlaag van ThunderClan aanhaalde. Had hij echt niks beters te doen dan ThunderClan naar beneden proberen te halen door oude koeien uit de sloot te halen? Ze dacht van niet. Deze apprentice was echter wel goed op de hoogte van de geschiedenis van ThunderClan. Misschien sprak hij veel katten van haar Clan in zijn vrije tijd aan om zo veel mogelijk over hun te weten te komen zodat hij dat later pesterig kon gebruiken tegenover jongere apprentices zoals haar? Dan was hij bij het verkeerde adres. Cherrypaw zag er misschien niet sterk uit of als iemand die haar mannetje kon staan, maar dat kon ze weldegelijk. Als ze geprovoceerd werd, dacht dan maar niet dat ze zich angstvallig op de achtergrond ging houden. Nee, dan deed ze juist een stap naar voren, hief haar kin op en sprak de woorden die haar tegenargument aan zouden duiden en duidelijk zou maken aan de kat die haar provoceerde dat ze zich niet zomaar klein liet krijgen. “En als je beter op had gelet bij je geschiedenislesje wist je ook dat we Silverstar weer terug hebben gehaald en dat we BloodClan uit ons territorium hebben verdreven. En dat zonder de hulp van andere Clans.” Ze keek hem vals aan. “Jullie kunnen misschien wel allemaal zo stoer doen en zeggen dat jullie geen hulp nodig hebben, maar het was toch echt ThunderClan die de andere Clans te hulp moest schieten tijdens het gevecht in Fourtrees. En wie doodde Claw uiteindelijk? Oh ja, een ThunderClanner!” Ze rolde met haar ogen toen hij met een dom tegenargument aan kwam zetten nadat zij haar opmerking had gemaakt, duidelijk daarmee aangevend dat hij niks beters wist te zeggen. “Waarom stap je niet de border over met die grote bek van je en kom je erachter?” snauwde ze hem woest toe. “Dan laat ik je wel eens zien wat voor een softie een ThunderClanner is, jij vies vuil stuk vossenstront!”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 0:05

Settledpaws staart zwiepte fel heen en weer. Stomme, kleine, rode, ThunderClan apprentice. Blijkbaar had hij ook nog een geschiedenisles tegoed, want het werd hem haarfijn uitgelegd hoe alles was verlopen. Settledpaw rolde zijn ogen toen ze sprak over dat ThunderClan BloodClan had weggejaagd, verslagen, dat ze hen dankbaar moesten zijn. Nou, dus écht niet. ‘Iedere clan heeft gevochten in het gevecht om Fourtrees. Maar wat weet jíj daar nou van, jij was vast nog niet eens geboren,’ snauwde Settledpaw fel terug. ‘En bovendien, ShadowClan laat BloodClan ook niet zomaar hun kamp binnen wandelen en hun leider meenemen. Toevallig dat ThunderClan altijd dat soort dingen meemaakt.’ Die kleine apprentice was veel te vol van zichzelf, van haar clan. Toe ze hem vervolgens uitdaagde moest hij zich heel erg inhouden om niet precies te doen wat ze zei. Nee, hij was sterker dan dat, trotser dan dat! Zijn bovenlip trilde en zijn wilde niets liever dan zijn nagels in haar oren te zetten. Maar hij zou snel een warrior zijn, hij zou laten zien dat hij zich in elke situatie aan de Warrior Code kon houden. ‘Ik ben niet dom, kittypet,’ gromde hij kwaad. Hoe durfde ze ook om hem vossenstront te noemen. Settledpaw leek een bolletje furie, zo erg stond zijn vacht opgezet. ‘Maar ik ga je kop in de modder duwen zodra ik de kans krijg,’ snoof hij woest. Klein, irritant ThunderClan opdondertje.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimema 22 jul 2019 - 14:29

“Dat geldt anders ook voor jou, dus ik zou maar niet zo uit de hoogte doen als ik jou was. Voor als je het nog niet doorhebt: we zijn van dezelfde leeftijd, muizenbrein!” Ze had nu al medelijden met zijn denmates die elke dag met hem op moesten trekken. Zijn karakter was behoorlijk onaangenaam en Cherrypaw kon enkel hopen voor zijn Clan dat hij niet zulke vooroordelen over zijn eigen Clanmates had als over de andere Clans. Natuurlijk was het normaal dat er hier en daar wat rivaliteit heerste tussen de Clans, maar ze was nog niemand tegengekomen die met zulke vooroordelen aan kwam zetten en de geschiedenis naar zijn eigen poot zette, precies alsof hij BloodClan zélf verdreven had. Alleen de gedachte al liet haar lachen. “Dat zou je niet zeggen als je je zo hoort praten,” sprak ze op een droge toon uit toen hij zei dat hij niet dom was, maar de naam die hij haar gaf, maakte haar woest. Alleen maar omdat hun grootste leader ooit een kittypet was geweest – wat niks wilde zeggen! – wilde niet zeggen dat zij ook kittypetbloed door haar aderen had stromen. “Ik wil het je wel eens zien proberen,” sprak ze en ze gniffelde. “Je mag hopen dat je mij niet tegenkomt in een gevecht. Ik laat niets van je over.” De felle blik in haar ogen vertelde hem dat ze haar woorden meende. Ze zou hem echt een lesje leren als ze de volgende keer tegenover elkaar zouden staan. Alles in haar schreeuwde om nu die border over te steken zodat ze hem kon aanvallen, maar ze dacht aan haar mentor en wat het voor haar training zou betekenen als ze die beslissing zou nemen. Ze zou later warrior worden en Thornstar zou ontzettend teleurgesteld in haar zijn. Nee, dan kon ze beter wachten totdat ze daadwerkelijk ooit een keer tegenover elkaar zouden staan. “Nou, als je verder geen domme opmerkingen meer hebt om te maken, dan stel ik voor dat je oprot naar je kamp. Je hebt hier niks meer te zoeken.” Ze keek hem nu haast kil aan, haar haren nog steeds overeind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
That's scary. LAuc8H3
Renske
666
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: That's scary.   That's scary. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 12:35


Settledpaw rolde overduidelijk zijn ogen toen de kleine poes zei dat hij niet uit de hoogte moest reageren. En dat zei zíj! En toen ging mevrouw ook nog stoer doen. Settledpaw spande zijn spieren aan. Het was dat het niet mocht, anders was hij nu bovenop haar gesprongen en de oren van haar kop geklauwd. Zijn staart zwiepte nu fel heen en weer en hij dook bijna in een sluiphouding. Zo nu en dan trilde het donderpad weer, alsof een monster er weer aan zou komen, maar dan ging rommelde het vervolgens weer weg in de verte. ‘Dat zullen we nog wel zien, kittypet. Ik stuur je huilend terug naar je kittypet clan,’ gromde hij kwaad. Settledpaw ijsbeerde nu langs het donderpad, zijn haren recht overeind. De poes mauwde vervolgens dat hij maar moest oprotten. Oh met liefde, hij wilde haar ook niet meer zien. ‘Graag, dan hoef ik jouw rotkop ook niet meer te zien,’ gromde hij. Nog één keer blies hij fel naar de rode poes, met een blik dat ze maar moest oppassen. Waarom waren ThunderClanners allemaal zulke muisbreinen? Hij wandelde nog één keer langs het pad, waarna hij verdween tussen de dennenbomen van ShadowClan territorium. En de hele weg terug naar het kamp kookte zijn bloed nog. Ja, als ThunderClan en ShadowClan ooit eens in gevecht kwamen kon hij niet wachten om haar te zien.

- Settled topic uit
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
That's scary.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries :: Thunderpath-
Ga naar: