Miracle of life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Miracle of life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
River •
Member
Miracle of life Tumblr_nmmsuinWwC1usb4bmo1_500
Bo2
448
Actief
Pick a star on the dark horizon and follow the light

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
River •
BerichtOnderwerp: Miracle of life   Miracle of life Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 14:12

De laatste tijd had ze zich anders gevoeld, maar veel aandacht had de jonge guard er niet aan gegeven. Ze had haar taken verder gebracht en had de healer en gloednieuwe healer to be niet gestoord, aangezien de rarigheid alweer was weggetrokken na enkele dagen. Hoe dan ook was vandaag weer eens zo'n dag dat het kwam opdagen en even trok de jonge poes kort met haar gekleurde oortjes. Het was begonnen met kleine krampjes deze ochtend, dus had ze besloten haar nest te verlaten en wat rondjes te lopen in de cave. De krampen gingen echter niet weg en het verkleinwoordje van eerder werd een zware onderschatting. Even zuchtte ze, denkende dat het gewoon een probleem was qua eten... En dus trippelde ze al snel de cave uit. Na deze korte wandeling zou ze SKyteller en Shroud wel vragen om hulp. Wie wist was het wel een ziekte die de tribe in gevaar kon brengen... Dat wilde ze uiteraard niet. Kort zuchtte ze even waarna ze kort met haar gevlekte staart zwiepte.
Ze kwam echter niet zo heel ver uit de cavern want na een paar grote passen gaven haar spieten het gewoon op. Ze schreeuwde even zacht en voelde hoe de zwakheid in haar lichaam afkomstig was van een hevige pijn uit de onderbuik. Wel meteen kreunde ze hevig, haar zwakke lichaam proberende in beweging te brengen. Maar... Het mocht niet. Even kreunde ze luidkeels en sleepte ze haarzelf met haar laatste beetje kracht in haar poten naar een rots... Hier was ze veilig voor roofdieren en vogels die uit waren op een zieke kat... EN ze kon hier wachten tot ze zich wat beter voelde of tot iemand haar vond.. Wie weet had iemand haar kreten wel gehoord. Hijgend drukte de grote guard poes zich tegen de grond aan, haar pootjes trillende van de pijn die door haar spieren en lijf trok. Het deed o zoveel pijn en ze kon er gewoon niks aan doen...

In haar kleine grotje achter de steen voelde ze zich niet op haar gemak. Pijn en spanning trok door haar ziel en lijf heen, maar ook een instinct die haar precies vertelde wat te doen. Het duurde dan ook niet lang, veel sneller dan bij de meeste katten zelfs, voordat het over was. Zo snel als het was gekomen, was het nu ook weg. Een nieuwe golf volgde, minder hevig dan de eerste en meer ondertoomd... EN opnieuw zette ze haar krachtige lijf in actie om hetzelfde te ondernomen. Opnieuw.... Voor een laatste keer gebeurde het, heel snel na elkaar. Gebeurd in enkele minuten. Hijgend voelde ze dan ook hoe de kracht in haar lichaam langzaam terugkeerde. Het was echter niet normaal, want ze voelde de uitputting in haar spieren en haar poten en buik voelden pijnlijk zwaar aan. Hoe dan ook kon ze wel het bloed ruiken, haar bloed. Even trok ze met haar oortjes, waarna realisatie wel meteen insloeg. Met een hevige beweging dat prikte aan haar lijf duwde ze haarzelf wat op. Wel meteen werden haar amberen ogen groter, waterig en begonnen tranen zich te vormen. "O... Oh..." zei ze zacht, vertederend en met hernieuwde kracht. Langzaam dropen de tranen uit haar ogen waarbij ze zichzelf neer legde naast haar jong en de drie kleine bolletjes begon te likken, hun begeleidende naar haar buik. Nog nooit had ze zich zo gelukkig gevoeld als nu. De twijfel van eerst leek nu miniem te zijn voor haar.

- Geboortepost, open voor tribe katten ze bevalt redelijk close bij de cave➢ WHAT IS MEANT TO BE ALWAYS FINDS A WAYTHEME I

112
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shroud •
Healer To-be
Miracle of life DPKsfdL
Babs
158
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Shroud •
BerichtOnderwerp: Re: Miracle of life   Miracle of life Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 14:23

De nieuwe dagroutine werkte nog niet helemaal voor Shroud. De jonge kattin moest wennen aan het feit dat ze een geheel nieuwe taak had om mee rekening te houden en alles anders was. Misschien was het ook maar goed ook daarentegen dat ze op dit moment naar buiten gelopen was, want de scherpe geur van bloed drong haar neusvleugels binnen. Haar nagels kwamen iets naar buiten en haar nekharen rezen lichtjes overeind. Haar oren draaiden zich naar achteren en meteen begon ze achter het spoor aan te lopen. Haar nagels krasten over stenen terwijl ze eroverheen klom en af en toe zonk ze weg in de sneeuw, maar toch probeerde ze haar pas te versnellen. Bloed.. bloed.. Het duurde niet lang totdat ze de kleine grot gevonden had waar één van haar Tribe genoten zich in bevond. "River?!" bracht de kattin uit, geschrokken. Waarom rook ze zo naar bloed- "Oh.." bracht ze vervolgens uit, haar adem in een zacht wolkje uitblazend, toen ze de bolletjes aan haar buik zag. "River, gefeliciteerd.." prevelde de kattin zachtjes.


Miracle of life ROkRlyhU_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Foal •
Member
Miracle of life DPKsfdL
Rebecca
39
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Foal •
BerichtOnderwerp: Re: Miracle of life   Miracle of life Icon_minitimema 8 apr 2019 - 14:14

Wat was daar buiten? Buiten de warmte die ze kende? Hier binnen voelde ze af en toe een pootje van een broertje of zusje tegen haar aankomen en daarna weer van haar wegdrijven. Naarmate ze langer binnen had gezeten was het krapper geworden binnen in de warmte. Ze draaide zich op een andere zij en toen gebeurde er iets, het eerste wat naar haar eerste ademteug zou gaan leiden. De wanden duwden op haar en haar broertjes en zusjes. Ze wriemelde heen en weer toen er nog een kneep plaatsvond. Daarna ging het sneller en sneller totdat...

Kou! Een ondraaglijke kou en natheid overspoelde de kleine witte kitten. Kort hierna kwam er een raspend iets over haar bolletje heen waardoor ze naar adem kon happen. Luidkeels begon de kitten te piepen en probeerde ze dichter naar de warmte te kruipen. Instinctief wist ze waar ze naartoe moest. Ze kroop over een poot heen en duwde haar neus in de vacht van haar moeder waar ze op zoek ging naar de melk. Het duurde even maar eindelijk had ze de melkbron gevonden. Ze opende haar piepkleine roze bekje en begon melk te drinken waarna ze ophield met piepen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dew •
Member
Miracle of life DPKsfdL
Bunny
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Dew •
BerichtOnderwerp: Re: Miracle of life   Miracle of life Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 19:01

Zoals de ochtend de start was van een nieuwe dag, zo was de geboorte de start van een nieuw leven. Nu waren de kleine bolletjes pluis nog toekomstloos; slechts hoopjes potentieel, maar het was aan hén om dat potentieel waar te maken. Niemand anders zou het voor hen doen. Hun lot lag in hun poten, poten die nu nog klein en dun en te zwak om hun lichaampjes omhoog te houden waren. Sommigen vonden die gedachte eng, anderen vonden het juist superspannend - dit poesje zou binnenkort zelf daarover haar oordeel kunnen vellen. Voor nu was ze nog klein en zwak en meegaand, maar alleen de tijd zou laten zien of ze zo zou blijven.


Miracle of life JfOZeVJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miracle of life DPKsfdL
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Silver •
BerichtOnderwerp: Re: Miracle of life   Miracle of life Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 20:19

Silver Lining Around Clouds
Het leven begon zoals bij elke kitten op dezelfde manier, ontwikkelend in de buik van een moeder, tot op het moment dat het lichaam de koude en felle buitenwereld aan zou kunnen. Een prachtige zilverkleurige kitten had zichzelf tevreden genesteld in de buik van haar moeder, warm en veilig; een regelmatig hartslag klonk zoals gewoonlijk door de baarmoeder heen, al was het geluid gedempt door het feit dat haar oren nog tegen haar kopje gedrukt zaten, toch voelde ze het. Haar eigen kleine hartje klopte mee, boem..boem... Toch bleek het ritme van haar moeder te versterken, alsof er iets lichamelijks gebeurde. Haar pootjes trok ze even verward terwijl ze zich zonder enige angst wat rustiger opkruldde. Boem...boem... iets naast haar leek meegetrokken te worden, zelf deinde ze ook mee als de golven op een zee. Toch was ze geen drenkeling, maar enkel een kitten die langzaam de wereld van haar moeder zou binnendringen. Een wereld die hard en kil was, maar waar altijd een zilveren lijn om de wolken heen te zien was. De zon mocht verscholen zijn, echter betekende het niet dat deze er niet was, niet bestond. Boem... boem.... boem...boem..boem.boem.boem... het gebonk werd kort heel snel, waarna de kittens; een voor een geboren werden. De warme wereld, met het bekende geluid van haar moeders hartslag werd ingeruild voor een koude wereld waarin alles onbekend was. Het duurde niet lang voordat een warme ruwe tong over haar lichaam streek en ze zacht piepend dichter naar deze bron kroop om daarna de geur van iets zoets te volgen naar de buik van haar moeder. Voorzichtig opende ze haar mondje voordat ze gulzig deze melk naar binnen werkte, zacht protesterend tegen de koude die ze nog steeds rondom haar lichaam voelde.
Every cloud has a silver lining


Miracle of life Silveros
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Miracle of life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: