Are you okay? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Are you okay?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
566
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 19:23

Crowfur onderdrukte een zachte zucht terwijl hij zich stevig afzette om vervolgens achter een magere konijn aan te jagen. Het was Crowcall die zijn drijfveer was. Hij wilde echt met iets terugkomen in het kamp en naar haar toe brengen, want anders had hij het gevoel dat hij zomaar op ziekenbezoek kwam zonder dat hij er waarde aan hechtte om iets voor haar te voorzien en dat wilde hij niet. En hoe leuk zou ze het vinden als hij met iets kwam waar hij zelf moeite voor had gedaan? Een grijns kwam om zijn lippen te staan. De adrenaline gierde door zijn aderen en hij meende dat hij sneller ging dan hij ooit was gegaan. Met kloppend hart en zwoegende flanken haalde hij het konijn in, waarna hij sprong en hem vervolgens doodbeet. Hij bleef even uitgeput zijnde liggen, moeite doende om weer terug op krachten te komen. Hij kon natuurlijk niet helemaal bezweet en uitgeput bij haar aankomen, dus besloot hij om het op zijn gemakje te doen terwijl hij terugliep naar het kamp. Zijn ijsblauwe ogen namen de lucht in zich op en concludeerden dat het nog maar een paar uur licht zou zijn. Hij zou weer uitkijken naar het moment dat Crowcall en hij weer samen konden gaan jagen en ze de ernstige topics achter zich konden laten. Zoals haar heimwee naar de reis en of ze nu wel echt partners waren. Ze had gezegd dat ze van hem hield en hij had gezegd dat hij van haar hield, maar wat waren ze nu eigenlijk? Het was een vraag dat aan hem knaagde, maar die hij niet durfde te stellen. Het leek hem ook zo kinderachtig om dat te gaan vragen. Dat was meer iets voor als je apprentices was. De tijd zou bovendien wel uitwijzen of ze iets zoals een relatie hadden of dat het enkel bij een intieme vriendschap zou blijven, al kon hij zich dat laatste nauwelijks voorstellen. Hij schudde zijn kopje om zijn gedachten te legen terwijl hij het kamp binnenstapte. Hij liep naar de den toe waar hij wist dat ze zou liggen en inhaleerde nog eens diep via zijn neus waarna hij met zijn magere konijn in zijn bek naar binnen stapte. Hij liep doelbewust op haar af en merkte tot zijn tevredenheid op dat ze de den voor zich alleen hadden. Voor nu dan. Hij legde het konijn bij haar neer en begroette haar door haar een voorzichtige lik over haar wang te geven. “Goedemiddag, schoonheid,” zei hij vervolgens met een klein grijns tegen haar. “Hoe voel je je?” Na die vraag werd zijn blik wat ernstiger.


+ Eerste post voor Crowcall


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Are you okay? Ngzy20
Floriske
2086
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 35 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimevr 12 apr 2019 - 11:50

Die ochtend had ze nog een klein stukje gelopen om haar schouder wat beweging te geven, maar toen de wond was gaan steken had ze terug moeten keren naar de medicine cats den, waar ze nu opnieuw onrustig lag te wachten op, tja, op wat? Op haar herstel, op het moment dat er weer iemand langs zou komen om mee te praten, op een aanval van RiverClan, op het moment dat ze het territorium weer zou kunnen doorkruisen om haar broertjes te ontmoeten bij de grens, en terug zou kunnen naar het oude SkyClankamp, want ze had zich gerealiseerd dat ze nog niet overal had gezocht en de gedachte liet haar niet los. Ze slaakte een opgeluchte zucht toen Crowfur de den binnenstapte om haar even van haar gedachten te verlossen. Een scheef glimlachje kwam op haar gezicht. Schoonheid leek haar niet de beste omschrijving voor een vermagerde kleine kat met een flinke korst op haar schouder, maar het was lief dat hij het zei. “Gaat wel”, miauwde ze, zich net op tijd bedenkend dat ze die woorden beter niet aan zou kunnen vullen met een schouderophaal. “Ik ben blij dat je er bent.” Haar blik ging onwillekeurig ook even naar het konijn. Ze was graag zo sterk en altruistisch geweest om een ander de prooi te gunnen, maar de waarheid was dat ze verging van de honger. Toch wachtte ze tot hij het haar zelf aan zou bieden. Misschien had hij het konijn wel voor de prooistapel bedoeld en was hij alleen onderweg daarheen even langsgekomen.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Are you okay? HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
566
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 15:01

Crowfur probeerde om te vermijden dat hij Crowcall enkel met een bezorgde blik in zijn ogen aan zou kijken. Ze was het vast zat dat katten zo naar haar keken. Hij zou vast niet de enige zijn die constant vroeg hoe het ging en haar kwam bezoeken, maar aan de andere kant leek ze er ook niks tegenop te hebben dat hij langskwam. Het was voor hem soms moeilijk te bepalen waar ze samen stonden, al zeker als het ene probleem na het andere zich aankondigde. De vossenaanval had echter een grote impact op de katten van WindClan gehad en het was ook gewoon weer iets waar ze van moesten herstellen. Daar kwam dan ook nog eens bij dat RiverClan en WindClan op dit moment niet de beste vrienden waren. Hij zou echter in tegenstelling tot de vossenaanval wel op tijd zijn om Crowcall te verdedigen als RiverClan zou aanvallen. Alleen de gedachte al zorgde ervoor dat zijn haren overeind begonnen te staan, maar speciaal voor Crowcall hield hij zich in. “Ik wilde al wat vroeger komen, maar deze liet zich moeilijk vangen,” zei hij met een kleine grijns. Vervolgens schoof hij het snel in haar richting. Het beviel hem niet hoe mager ze was en hij had heus wel gezien hoe ze hongerig naar het konijn had liggen kijken toen hij binnenkwam, wat niet vreemd was natuurlijk. Nu haar wonden begonnen te herstellen, zou hopelijk haar eetlust ook weer terugkomen. “Voor jou,” murmelde hij zachtjes. “En je hoeft het niet met me te delen, want ik heb recent geleden nog gegeten.” Tja, als je een paar uur geleden recent noemde tenminste. Maar dat ging hij haar niet vertellen. Hij zou voor haar al zijn eetbeurten opofferen als dat zou betekenen dat ze snel weer beter zou worden. “Heb je graag dat ik je help met wassen nadat je gegeten hebt?” vroeg hij vervolgens aan haar. Ze zou door haar schouderwond vast moeite hebben met aan plekjes te komen zoals haar staart. En bovendien was samentongen met haar echt geen straf voor hem. Totaal niet zelfs.


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Are you okay? Ngzy20
Floriske
2086
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 35 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimedo 18 apr 2019 - 14:27

Hij bleek het konijn voor haar gevangen te hebben. Makkelijk kon het niet geweest zijn. Hij had waarschijnlijk nog geluk gehad dat hij überhaupt iets te pakken had gekregen. Iedere dag een prooi vangen was niet vanzelfsprekend in dit seizoen. "Dankje", miauwde Crowcall. Ze nam een hap, genietend van de smaak, en na de tweede hap schoof ze het konijn naar Crowfur toe. "Neem toch ook een beetje, het voelt raar om alleen te eten", zei ze toen met een glimlachje op haar gezicht. Ze wist niet hoe lang geleden 'recent' was, maar iets zei haar dat hij ook wel wat te eten kon gebruiken. Bij zijn voorstel knikte ze. "Graag", antwoordde ze dankbaar. Het was wat moeilijk om bij haar rug te komen zonder te veel aan haar wond te trekken, en bovendien zou ze het gezelschap en de aanraking waarderen. Het voelde altijd goed om met een kat samen te tongen, en al helemaal als het een kat had van wie je hield en die je graag bij je had.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Are you okay? HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
566
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimema 22 apr 2019 - 11:34

Crowfur keek met een blik vol affectie in zijn ogen toe hoe Crowcall zich over het konijn boog en vervolgens begon te eten. Toen ze vervolgens voorstelde om ook een hap te nemen, wilde hij in eerste instantie weigeren. Ze moest immers weer terug op krachten komen en prooi was al zo schaars. Maar het leek erop dat Crowcall het echt niet fijn vond om in haar eentje te eten en aangezien Crowfur zowat alles voor haar overhad, was ook deze taak voor hem niets te veel. Hij wilde dat ze goed zou eten, maar hij wilde ook dat ze zich fijn voelde en als dat was wanneer hij mee at, dan deed hij dat. En dus boog hij zich over de prooi heen, maar nam slechts een kleine hap. Hij wilde zo veel mogelijk overhouden voor Crowcall zodat zij weer snel terug op krachten zou komen en wat aan zou komen. Crowfur was ook vermagerd dankzij het gebrek aan prooi, maar hij was nog altijd niet zo mager zoals zij. Hij duwde het konijn met zijn poot weer terug in haar richting en kon het niet laten om even te snorren toen ze aangaf dat ze wel wilde samentongen. Hij zuchtte even kort nadat hij haar aangekeken had. “Het spijt me dat ik er niet was om je te helpen,” murmelde hij. “Ik voel me zo machteloos nu ik enkel prooi naar je kan brengen en de rest aan onze medicine cats over moet laten.” Hij wilde echter geen medicine cat zijn, anders zou hij niet eens zijn affectie mogen tonen naar haar toe zoals hij nu deed. Maar toch wilde hij graag wel iets over planten en kruiden weten zodat hij haar zelf kon verzorgen. Maar toen hij zijn blik over de verzameling kruiden liet glijden, merkte hij op dat het hem allemaal niks zei. Alleen het spinrag om de wonden te bedekken en te verbinden, maar dat was het dan ook. Crowfur verminderde de afstand tussen hun door naast haar te gaan liggen in plaats van voor haar te gaan zitten. Hij drukte zijn flank tegen haar aan en drapeerde zijn staart half beschermend over haar heen. “Maar ik ben blij dat je eindelijk begint te genezen,” zei hij kalm. “Je hebt geen idee hoe bezorgd ik ben geweest de afgelopen dagen."


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Are you okay? Ngzy20
Floriske
2086
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 35 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimema 27 mei 2019 - 13:25

Ze was blij dat hij niet protesteerde en braaf ook een hap nam. Zij was misschien de gewonde, maar ze maakte zich net zo goed zorgen om hem als hij om haar. Toen hij naast haar kwam liggen, legde ze haar kopje tegen zijn schouder. "Maak je geen zorgen, Lizardpath en Routnose leveren goed werk", miauwde ze geruststellend. De wond was niet levensbedreigend geweest. Het bloedverlies had het grootste probleem gevormd, maar ze was er redelijk van hersteld. Het was nu enkel wachten op de dag dat ze eindelijk weer meer dan een paar vossenlengtes kon lopen voor haar schouder weer te veel pijn begon te doen. Ze sloot haar ogen even, genietend van zijn lichaamswarmte. De nesten in de medicine cats den waren comfortabel, maar het was kouder zonder katten om tegenaan te liggen. "Altijd maar die zorgen. Eerst bang dat Butterstar je dochter komt stelen, vervolgens lig ik in de medicine cats den... Het is een wonder dat je nog geen grijze haren hebt van al die zorgen", snorde ze. Was het bestaan soms maar wat zorgelozer.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Are you okay? HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
566
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimezo 2 jun 2019 - 9:54

“Daar twijfel ik niet aan,” sprak hij met een glimlach. Als hij iemand het leven van zijn vriendin toevertrouwde, dan was het wel Routnose en Lizardpath. Ze hadden inderdaad al goed werk geleverd, alleen al door het bloeden zodanig te stelpen dat er een overlevingskans was ontstaan. Nu was het enkel nog revalideren, iets wat voor haar vervelender was dan voor hem of voor een andere kat. Maar ook daar zouden ze weer doorkomen. Als ze maar geen gekke dingen zou doen zodra ze weer hersteld was, dan was het in orde. Hij snorde zachtjes toen ze haar kopje tegen zijn schouder drukte. Niets was beter dan hier samen zijn, even genietend van elkaars aandacht en de problemen om hun heen vergetend. Geen vossenaanval, geen oorlog, geen drama. Gewoon even zij en niemand anders. Hij moest Leopardpaw nog vertellen over wat ze nu precies waren, maar hij wist zeker dat zijn dochter het uiteindelijk wel zou begrijpen. Het ergste waar ze zich waarschijnlijk op zou voorbereiden, was dat ze haar vader zowel met een andere kat moest delen als met een nestje. Crowfur probeerde wat geamuseerd gesnor in te houden bij het vooruitzicht zijn dochter te zien ijsberen door haar den omdat ze in haar kopje had gehaald dat Crowcall zwanger van hem zou zijn. Hij richtte zijn blik weer op de prachtige ravenzwarte she-cat toen ze haar woorden sprak en liet zijn geamuseerde houding nu duidelijk blijken. “Zonder al die drama is het leven natuurlijk ook maar saai,” sprak hij met een knipoogje. “Maar we kunnen altijd vroeger naar de elders’ den verhuizen als het je te veel wordt. Oceanstar zal het vast wel begrijpen,” voegde hij er grappend aan toe. Maar nee, dit leven zou hij nooit achter zich kunnen laten. “Het enige waar het mij nu om gaat, zijn mijn Clan, jij en Leopardpaw,” sprak hij op een oprechte toon tegen haar. En meer moest dat niet zijn.


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Are you okay? Ngzy20
Floriske
2086
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 35 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 15:33

Crowcall glimlachte. "Klinkt als een plan", miauwde ze geamuseerd. Het leven van een elder leek een stuk aangenamer dan dat van een warrior. Bij de woorden die volgden moest ze even lachen. "Dat zijn al met al nog best een hoop katten, Crowfur", antwoordde ze, blij dat hij hier even was en haar af kwam leiden van haar zorgen. Dat ze even gewoon tegen hem aan kon liggen, zoals maar zo zelden kon nu ze niet in de warriors den sliep, en zijn geur te ruiken. Om de welkome prooi niet te vergeten, natuurlijk. Overigens had zij geen recht van spreken, wist ze wel. Zij gaf om vier clans, dat waren nog veel meer katten die om een plekje in haar gedachten streden. Dat zei ze nu echter maar niet hardop.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Are you okay? HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
566
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimema 17 jun 2019 - 21:46

“Mijn Clan is mijn familie,” antwoordde hij op een simpele manier. “En meer moet dat niet zijn.” En wat de andere Clans betrof, maakte hem het niet zo veel uit. Oké, misschien Pepperkit een klein beetje. Zij was immers voormalig WindClanner geweest en groeide nu op in ShadowClan, maar voor de rest had hij echt geen andere katten in andere Clans waar hij om gaf. Zelfs zijn ex had hij uit zijn gedachten geduwd, al was Leopardpaw wel een constante herinnering aan de beslissingen die hij had gemaakt toen hij bijna even oud was als zij. Hij kon alleen maar hopen dat ze niet te ver zou afdwalen van haar border en een tom in een andere Clan zou ontmoeten. Hij dacht echter niet dat ze dat ging doen. Hij had gezien hoe ze die RiverClan tom tijdens de reis had afgesnauwd die met haar had willen flirten. Het was maar goed dat zij zo gereageerd had; het had voor Crowfur niet veel gekost om de tom zelf een flinke kopstoot te geven met de blikken die hij Crowfur had gegeven, alsof Leopardpaw nu al zijn eigendom was geweest. Hij wilde sowieso niet dat een tom, in welke Clan dan ook, dacht van Leopardpaw dat ze enkel van hem was. Crowfur was nog altijd de enige tom in haar leven en dat zou naar zijn idee ook zo mogen blijven. Geen andere toms, geen drama. “Uiteraard komen Leopardpaw en jij op de eerste plaats, zelfs nog voor de Clan,” zei hij op een affectievolle toon, waarna hij haar gauw een lik over haar oortje gaf. “Alhoewel Leopardpaw nu wel een groeispurt maakt…” Hij zuchtte heel even. “Nog even en ze zal haar warriornaam krijgen. Ik hoop dat ze geen domme dingen gaat doen.” Zijn dochter kon soms behoorlijk wispelturig zijn en het was niet altijd duidelijk welke resultaten daar uit voort konden komen. Hij richtte zijn blik op Crowcall en glimlachte. “Of misschien maak ik me gewoon te veel zorgen,” zei hij grinnikend.


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Are you okay? Ngzy20
Floriske
2086
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 35 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimeza 13 jul 2019 - 11:19

Mijn clan is mijn familie. Crowcall wenste soms dat het voor haar zo simpel was, maar haar afkomst gunde haar geen simpele loyaliteit. Velen zouden zeggen dat ze er prima voor kon kiezen haar clan als haar enige echte familie te zien, maar de zwarte poes zou haar bloed nooit zo verloochenen, en haar vrienden in de andere clans ook niet. Crowfur ging verder door te zeggen dat zij en zijn dochter nog altijd bovenaan stonden en Crowcall kon het niet laten wat te spinnen om die woorden. Misschien was het egoïstisch, maar het voelde zo goed om te horen dat je iets voor iemand betekende. Dat je belangrijk was voor iemand. En al helemaal als die iemand een kat was die voor jou ook heel belangrijk was. Het volgende onderwerp was Leopardpaw en Crowcal moest even grinniken. Geen domme dingen doen, hm? Misschien waren zijn zorgen nu voor één keer wel gegrond. Aan de andere kant kon het nooit echt erg worden. Leopardpaw had heus wel hersens in haar kopje. "Hm, denk je?" miauwde ze plagerig. "Oh, volgens mij zie ik daar alweer een grijze haar opspringen." Ze tikte met haar neus tegen zijn wang.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Are you okay? HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Are you okay?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Medicine cat's den-
Ga naar: