Are you okay? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Are you okay?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
505
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 19:23

Crowfur onderdrukte een zachte zucht terwijl hij zich stevig afzette om vervolgens achter een magere konijn aan te jagen. Het was Crowcall die zijn drijfveer was. Hij wilde echt met iets terugkomen in het kamp en naar haar toe brengen, want anders had hij het gevoel dat hij zomaar op ziekenbezoek kwam zonder dat hij er waarde aan hechtte om iets voor haar te voorzien en dat wilde hij niet. En hoe leuk zou ze het vinden als hij met iets kwam waar hij zelf moeite voor had gedaan? Een grijns kwam om zijn lippen te staan. De adrenaline gierde door zijn aderen en hij meende dat hij sneller ging dan hij ooit was gegaan. Met kloppend hart en zwoegende flanken haalde hij het konijn in, waarna hij sprong en hem vervolgens doodbeet. Hij bleef even uitgeput zijnde liggen, moeite doende om weer terug op krachten te komen. Hij kon natuurlijk niet helemaal bezweet en uitgeput bij haar aankomen, dus besloot hij om het op zijn gemakje te doen terwijl hij terugliep naar het kamp. Zijn ijsblauwe ogen namen de lucht in zich op en concludeerden dat het nog maar een paar uur licht zou zijn. Hij zou weer uitkijken naar het moment dat Crowcall en hij weer samen konden gaan jagen en ze de ernstige topics achter zich konden laten. Zoals haar heimwee naar de reis en of ze nu wel echt partners waren. Ze had gezegd dat ze van hem hield en hij had gezegd dat hij van haar hield, maar wat waren ze nu eigenlijk? Het was een vraag dat aan hem knaagde, maar die hij niet durfde te stellen. Het leek hem ook zo kinderachtig om dat te gaan vragen. Dat was meer iets voor als je apprentices was. De tijd zou bovendien wel uitwijzen of ze iets zoals een relatie hadden of dat het enkel bij een intieme vriendschap zou blijven, al kon hij zich dat laatste nauwelijks voorstellen. Hij schudde zijn kopje om zijn gedachten te legen terwijl hij het kamp binnenstapte. Hij liep naar de den toe waar hij wist dat ze zou liggen en inhaleerde nog eens diep via zijn neus waarna hij met zijn magere konijn in zijn bek naar binnen stapte. Hij liep doelbewust op haar af en merkte tot zijn tevredenheid op dat ze de den voor zich alleen hadden. Voor nu dan. Hij legde het konijn bij haar neer en begroette haar door haar een voorzichtige lik over haar wang te geven. “Goedemiddag, schoonheid,” zei hij vervolgens met een klein grijns tegen haar. “Hoe voel je je?” Na die vraag werd zijn blik wat ernstiger.


+ Eerste post voor Crowcall


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Are you okay? Ngzy20
Floriske
2055
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimevr 12 apr 2019 - 11:50

Die ochtend had ze nog een klein stukje gelopen om haar schouder wat beweging te geven, maar toen de wond was gaan steken had ze terug moeten keren naar de medicine cats den, waar ze nu opnieuw onrustig lag te wachten op, tja, op wat? Op haar herstel, op het moment dat er weer iemand langs zou komen om mee te praten, op een aanval van RiverClan, op het moment dat ze het territorium weer zou kunnen doorkruisen om haar broertjes te ontmoeten bij de grens, en terug zou kunnen naar het oude SkyClankamp, want ze had zich gerealiseerd dat ze nog niet overal had gezocht en de gedachte liet haar niet los. Ze slaakte een opgeluchte zucht toen Crowfur de den binnenstapte om haar even van haar gedachten te verlossen. Een scheef glimlachje kwam op haar gezicht. Schoonheid leek haar niet de beste omschrijving voor een vermagerde kleine kat met een flinke korst op haar schouder, maar het was lief dat hij het zei. “Gaat wel”, miauwde ze, zich net op tijd bedenkend dat ze die woorden beter niet aan zou kunnen vullen met een schouderophaal. “Ik ben blij dat je er bent.” Haar blik ging onwillekeurig ook even naar het konijn. Ze was graag zo sterk en altruistisch geweest om een ander de prooi te gunnen, maar de waarheid was dat ze verging van de honger. Toch wachtte ze tot hij het haar zelf aan zou bieden. Misschien had hij het konijn wel voor de prooistapel bedoeld en was hij alleen onderweg daarheen even langsgekomen.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Are you okay? HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
505
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 15:01

Crowfur probeerde om te vermijden dat hij Crowcall enkel met een bezorgde blik in zijn ogen aan zou kijken. Ze was het vast zat dat katten zo naar haar keken. Hij zou vast niet de enige zijn die constant vroeg hoe het ging en haar kwam bezoeken, maar aan de andere kant leek ze er ook niks tegenop te hebben dat hij langskwam. Het was voor hem soms moeilijk te bepalen waar ze samen stonden, al zeker als het ene probleem na het andere zich aankondigde. De vossenaanval had echter een grote impact op de katten van WindClan gehad en het was ook gewoon weer iets waar ze van moesten herstellen. Daar kwam dan ook nog eens bij dat RiverClan en WindClan op dit moment niet de beste vrienden waren. Hij zou echter in tegenstelling tot de vossenaanval wel op tijd zijn om Crowcall te verdedigen als RiverClan zou aanvallen. Alleen de gedachte al zorgde ervoor dat zijn haren overeind begonnen te staan, maar speciaal voor Crowcall hield hij zich in. “Ik wilde al wat vroeger komen, maar deze liet zich moeilijk vangen,” zei hij met een kleine grijns. Vervolgens schoof hij het snel in haar richting. Het beviel hem niet hoe mager ze was en hij had heus wel gezien hoe ze hongerig naar het konijn had liggen kijken toen hij binnenkwam, wat niet vreemd was natuurlijk. Nu haar wonden begonnen te herstellen, zou hopelijk haar eetlust ook weer terugkomen. “Voor jou,” murmelde hij zachtjes. “En je hoeft het niet met me te delen, want ik heb recent geleden nog gegeten.” Tja, als je een paar uur geleden recent noemde tenminste. Maar dat ging hij haar niet vertellen. Hij zou voor haar al zijn eetbeurten opofferen als dat zou betekenen dat ze snel weer beter zou worden. “Heb je graag dat ik je help met wassen nadat je gegeten hebt?” vroeg hij vervolgens aan haar. Ze zou door haar schouderwond vast moeite hebben met aan plekjes te komen zoals haar staart. En bovendien was samentongen met haar echt geen straf voor hem. Totaal niet zelfs.


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Are you okay? Ngzy20
Floriske
2055
Actief
This is the world we live in
These are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in

CAT'S PROFILE
Age: 32 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimedo 18 apr 2019 - 14:27

Hij bleek het konijn voor haar gevangen te hebben. Makkelijk kon het niet geweest zijn. Hij had waarschijnlijk nog geluk gehad dat hij überhaupt iets te pakken had gekregen. Iedere dag een prooi vangen was niet vanzelfsprekend in dit seizoen. "Dankje", miauwde Crowcall. Ze nam een hap, genietend van de smaak, en na de tweede hap schoof ze het konijn naar Crowfur toe. "Neem toch ook een beetje, het voelt raar om alleen te eten", zei ze toen met een glimlachje op haar gezicht. Ze wist niet hoe lang geleden 'recent' was, maar iets zei haar dat hij ook wel wat te eten kon gebruiken. Bij zijn voorstel knikte ze. "Graag", antwoordde ze dankbaar. Het was wat moeilijk om bij haar rug te komen zonder te veel aan haar wond te trekken, en bovendien zou ze het gezelschap en de aanraking waarderen. Het voelde altijd goed om met een kat samen te tongen, en al helemaal als het een kat had van wie je hield en die je graag bij je had.


This strong old blizzard, I will let it blow
To undiscovered places underneath the snow

Are you okay? HCp6Lzu
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Are you okay? DPKsfdL
Freedje
505
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Are you okay?   Are you okay? Icon_minitimeGisteren om 11:34

Crowfur keek met een blik vol affectie in zijn ogen toe hoe Crowcall zich over het konijn boog en vervolgens begon te eten. Toen ze vervolgens voorstelde om ook een hap te nemen, wilde hij in eerste instantie weigeren. Ze moest immers weer terug op krachten komen en prooi was al zo schaars. Maar het leek erop dat Crowcall het echt niet fijn vond om in haar eentje te eten en aangezien Crowfur zowat alles voor haar overhad, was ook deze taak voor hem niets te veel. Hij wilde dat ze goed zou eten, maar hij wilde ook dat ze zich fijn voelde en als dat was wanneer hij mee at, dan deed hij dat. En dus boog hij zich over de prooi heen, maar nam slechts een kleine hap. Hij wilde zo veel mogelijk overhouden voor Crowcall zodat zij weer snel terug op krachten zou komen en wat aan zou komen. Crowfur was ook vermagerd dankzij het gebrek aan prooi, maar hij was nog altijd niet zo mager zoals zij. Hij duwde het konijn met zijn poot weer terug in haar richting en kon het niet laten om even te snorren toen ze aangaf dat ze wel wilde samentongen. Hij zuchtte even kort nadat hij haar aangekeken had. “Het spijt me dat ik er niet was om je te helpen,” murmelde hij. “Ik voel me zo machteloos nu ik enkel prooi naar je kan brengen en de rest aan onze medicine cats over moet laten.” Hij wilde echter geen medicine cat zijn, anders zou hij niet eens zijn affectie mogen tonen naar haar toe zoals hij nu deed. Maar toch wilde hij graag wel iets over planten en kruiden weten zodat hij haar zelf kon verzorgen. Maar toen hij zijn blik over de verzameling kruiden liet glijden, merkte hij op dat het hem allemaal niks zei. Alleen het spinrag om de wonden te bedekken en te verbinden, maar dat was het dan ook. Crowfur verminderde de afstand tussen hun door naast haar te gaan liggen in plaats van voor haar te gaan zitten. Hij drukte zijn flank tegen haar aan en drapeerde zijn staart half beschermend over haar heen. “Maar ik ben blij dat je eindelijk begint te genezen,” zei hij kalm. “Je hebt geen idee hoe bezorgd ik ben geweest de afgelopen dagen."


Are you okay? Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Are you okay?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Medicine cat's den-
Ga naar: