No Rose without a thorn [Skinny Dream] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No Rose without a thorn [Skinny Dream]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lilise
Member
No Rose without a thorn [Skinny Dream] AgedFlakyGalapagossealion-max-1mb
Daniëlle
45
Actief
No scorching sun or freezing cold
Will stop me on my journey
If you will promise me your heart
And love me for eternity

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Lilise
BerichtOnderwerp: No Rose without a thorn [Skinny Dream]   No Rose without a thorn [Skinny Dream] Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 11:20

Lilise was aan het jagen toen het gebeurde. Ze was had net een muis gevangen toen ze een glimp opving van de vacht. Die o-zo-bekende vacht. Maar het kon haar helemaal niet zijn, toch? Ze had gedacht dat die kat dood was. Anders had ze haar nooit achtergelaten. Maar toch was dit toch echt haar, in levende lijve. Behoedzaam kwam Lilise wat dichterbij. Geen twijfel aan, dit was haar. ”Rosa?!”

Ze wist niet hoe ze zich voelde. Boos, opgelucht, blij? Wat was het goede woord? Rosa had haar in de steek gelaten, had gezegd dat ze nooit weg zou gaan maar ging toen toch weg, wat Lilise geen andere keuze liet dan een loner worden. Nee, ze was totaal niet blij met Rosa, en dat zou ze laten merken ook.


- Alleen Skinny Dream


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit | Mourningchant
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
:::
 
Heart Chart
Plot Search
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No Rose without a thorn [Skinny Dream] Mw2q84
Julia
68
Actief
I never give advice unless someone asks me for it. One thing I've learned, and possibly the only advice I have to give, is to not be that person giving out unsolicited advice based on your own personal experience

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Skinny Dream
BerichtOnderwerp: Re: No Rose without a thorn [Skinny Dream]   No Rose without a thorn [Skinny Dream] Icon_minitimema 15 apr 2019 - 17:33

Het kind was nog steeds niet terug. De vrouwelijke twoleg zat alleen nog maar stilletjes op de bank en bewoog amper. Alleen om Skinny Dream te verzorgen of soms zelf wat te eten en drinken, maar voor de rest zat ze voor haar uit te staren. Langzaamaan begon Skinny Dream te beseffen dat ze ook niet meer terug zou komen. Net zoals de mannelijke twoleg ineens was verdwenen, maar daarbij had ze een lichte woede bij de vrouwelijke twoleg gevoeld. Nu voelde ze alleen maar verdriet en pijn. Zo veel dat het niet anders kon of de kitten van de twolegs was dood. Ze was gesteld geweest op het kind en zij was de enige geweest die haar eigenlijk gebonden had met het twolegnest. Die er voor had gezorgd dat ze steeds was terug gegaan, omdat ze om haar was gaan geven. Ondanks de ziekte die om haar heen had gehangen, misschien juist daarom. Nu vroeg ze zich af wat ze hier nog deed. Zou ze blijven voor de vrouwelijke twoleg uit medelijden? Wat had ze daaraan. Ze stond op uit haar mand en stapte naar de twoleg toe. Ze sprong bij haar op de bank en krulde zich even tegen haar aan, waardoor de vrouwelijke twoleg zachtjes begon te snikken. Ze liet haar uitsnikken, voordat ze weer opstond en het twolegnest verliet via het kattenluik. Het werd tijd om haar benen te strekken, want ze werd alleen maar somber als ze binnen was. Naar buiten gaan voelde als een bevrijding, zo ook op dat moment. Een zachte zucht verliet haar lippen terwijl ze de tuin uit ging en begon te lopen. Verder dan dat ze vaak deed.
Ze liep langs de weilanden van de twolegs in het buitengebied toen ze plots een stem achter haar hoorde. Verrast draaide ze zich om. Het was lang geleden dat ze die stem had gehoord. Het was een ander stadium in haar leven geweest dat ze voor de kleine kitten had gezorgd. De tijd dat ze nog op straat had geleefd en nog niks over haar moeder had geweten. Voordat ze weer was gevangen door de twolegs van het asiel. Haar straatnaam was Rosa geweest, al gebruikte ze die niet meer. Ze had de naam aangenomen die haar twolegs haar hadden gegeven, de naam die haar verbond met haar moeder, Skinny Dream. “Lilise?” Ze was nog steeds wat overrompeld. Ze had gedacht de kattin nooit meer te zien, ze was gegroeid, ze was volwassen nu.


No Rose without a thorn [Skinny Dream] VtjI6wB
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No Rose without a thorn [Skinny Dream]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: