Endymion 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Endymion

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Honeyspots
StarClan
Endymion RMyJq5TR_o
Lianne
1591
Actief
Everyone knows what I look like
Not even one of them knows me

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 67 moons †
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Honeyspots
BerichtOnderwerp: Endymion   Endymion Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 13:20


StarClan was een vredige plek. Wie had gedacht dat het hiernamaals zo fijn kon zijn. Er waren tijden geweest dat Honeyspots het bestaan ervan had betwist, maar nu dat ze zelf ter hemelen was gerezen begreep ze het plotseling allemaal. Honeyspots was aan haar kant van de rivier gezeteld. In deze perceptie er van was de rivier en het gras bezaaid met sterren, en in essentie een exacte kopie van de levende wereld. Alleen scheen de zon hier niet, maar rustte er een vredige maan aan de hemel, talloze sterren fonkelde zachtjes en hulde starclan in een zacht verlichte deken. Ze tuurde in het stille water van de rivier en keek toe hoe Dovefeather het gevecht met de natuur aan het verliezen was. Het was een droevig tafereel. Eentje waar zelfs StarClan niets aan kon veranderen. Nog niet zo lang geleden was zij het zelf geweest, die kronkelend haar kits op de koude grond worp. Zij was alleen geweest en gelukkig was Dovefeather dat niet. Toch deed het haar intens veel zeer om hulpeloos te moeten kijken, zonder dat ze helpen kon. Als het aan haar had gelegen had ze alle pijn van de she-cat over genomen, en haar een lang en gelukkig leven met haar kittens gegeven. Maar zulke macht had de gevlekte calico niet. Toch was ze gelukkig gestemd met het feit dat Dove tenminste haar laatste wensen en afscheid met haar liefde had kunnen delen, voordat zij ook opsteeg en in StarClan verscheen.

Tientallen, glimmende lichtjes verschenen er. Ze begonnen te bewegen en namen vorm aan. Kort daarna nam hun gloed af en lag Dovefeather in het gras naast Honeyspots. Op datzelfde moment verscheen ook Heavenkit aan haar zijde. Toen hun ogen open gingen snorde Honeyspots en trok er een verdrietige glimlach over haar gelaat. Haar heldere blauwe ogen waren gevuld met sterren, net als die van haar. "Welkom in StarClan, Dovefeather, Heavenkit." Zei ze sereen en ze duwde haar neus tegen de wang van haar clan genoot aan. Daarna wendde ze zich naar het witte bolletje en gaf die een paar zachte likken. Zo jong.. Het bitter zoet. Dovefeather zou niet helemaal alleen zijn, maar wel haar tijd in StarClan moeten slijten tot Cedartree zich bij haar zou voegen, en dat zou nog een hele lange tijd duren.  


The many miles we walked, the many things we learned. The building of a shrine, only just to burnEndymion Honeypaw1sig
That's the way it is______That's the way it is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Endymion
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: