Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hey Mr. Curiosity [Tigerkit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Marshfire
Member
Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Underw10
Daniëlle
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Marshfire
BerichtOnderwerp: Hey Mr. Curiosity [Tigerkit]   Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 15:20

Na een lange dag jagen was Marshfire nu uiteindelijk in een welverdiende slaap gevallen, neergeploft in haar nest. Ze had nog erover nagedacht om een vriendin in de Nursery te bezoeken, maar had zich erbij neergelegd dat ze gewoon te moe was. Helaas duurde haar slaap niet lang. Kleine pootjes trippelden over het mos en verstoorden haar slaap. Voorzichtig opende ze haar ogen tot spleetjes. Een kitten. Ze deed haar ogen weer dicht, en deed alsof ze sliep. Ze zou deze kitten wel eens flink laten schrikken.

- Tigerkit first

boo


Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Sigv1110
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerkit-
Member
Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] DPKsfdL
Freedje
10

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tigerkit-
BerichtOnderwerp: Re: Hey Mr. Curiosity [Tigerkit]   Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 17:13

Dit was de tweede keer dat hij ontsnapte uit de nursery. Het was niet dat hij echt kwaad in de zin had of zo, maar hij wist dat zijn naamceremonie eraan zat te komen en hij was echt rusteloos. Hij wilde zo graag apprentice worden, zijn broer en zusje naar de elders den zien verhuizen en prooi voor hun kunnen vangen en hun in kunnen lichten met allerlei verhalen over avonturen die hij had meegemaakt. Het liefste zag hij natuurlijk gebeuren dat zijn zusje haar zicht terug zou krijgen en zijn broer zijn gehoor, maar StarClan zou dat hun niet meer terug gunnen. En ergens maakte hem dat boos en ook wel ietwat schuldig over zijn lot omdat hij niks had, maar zijn moeder en vader zeiden tegen hem dat hij zo niet mocht denken. Gelukkig kregen zijn siblings van hun moeder en hun vader ook veel liefde en aandacht. Nee, op dat vlak kon Tigerkit niet klagen. En hij wist dat hij ook een flinke oorveeg zou krijgen van zijn moeder als ze zou ontdekken dat hij weer uit de nursery was gegaan, maar hij was gewoon te nieuwsgierig voor zijn eigen welzijn. Hij trippelde dan ook zo stilletjes mogelijk de warriors den binnen, in de verwachting dat hij leeg zou zijn omdat het het tegen de schemering was en hij al veel warriors naar buiten had zien gaan om te gaan samentongen. Het was dan ook een wonder te noemen dat hij tijdens zijn tocht niet gezien werd, wat misschien ook wel kwam door het feit dat zijn vacht zo fluffy was dat hij eigenlijk al half op een apprentice leek met zijn grootte. Er lag echter één warrior te slapen en nieuwsgierig zijnde trippelde Tigerkit dichterbij. Hij hield zich zo stil mogelijk en concentreerde zich op haar gestalte. Hij boog zich wat dichter naar haar toe om te concluderen of ze al echt naar dromenland vertrokken was. Wacht eens even…
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshfire
Member
Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Underw10
Daniëlle
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Marshfire
BerichtOnderwerp: Re: Hey Mr. Curiosity [Tigerkit]   Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 19:36

Dichterbij en dichterbij en dichterbij, kwam de kleine kitten. Stiekem glurend door haar ogen tot spleetjes te knijpen zag ze hem dichterbij komen, totdat hij uiteindelijk vlak voor haar stond. Zodra de kitten zich naar haar toe boog, opende ze haar ogen. ”Boe.” Ze had hier veels te veel plezier in, en deze kitten was ook niet de eerste kitten waarbij ze dit gedaan had, hoewel het altijd afvragen was hoe de kitten zou reageren. Ze mocht toch maar hopen dat ze nu geen boze queen op haar dak kreeg.


Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Sigv1110
Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogpaw | Marshfire | Stonekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerkit-
Member
Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] DPKsfdL
Freedje
10

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tigerkit-
BerichtOnderwerp: Re: Hey Mr. Curiosity [Tigerkit]   Hey Mr. Curiosity [Tigerkit] Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 10:30

Tigerkit had haar één seconde voordat ze haar ogen opende en “boe” tegen hem zei door, maar dat was natuurlijk net ietsje te laat. Zijn vacht kwam een klein beetje de lucht in en er lag een geschrokken blik op zijn gelaat, maar daarna begon hij te lachen en zwiepte met zijn staart terwijl haar haast beschuldigend aankeek. “Ik had u door!” kirde hij vrolijk. “Ik had u door vlak voordat u uw ogen open deed.” Er lag ook een klein beetje trots in zijn stem, want de enige reden waarom hij haar door had gehad, was omdat hij zich op haar ademhaling had kunnen concentreren toen hij dichtbij haar stond. Haar ademhaling had anders geklonken dan als ze had geslapen en dat had hij enkel kunnen afleiden omdat hij vaak op zijn broertje en zusje moest passen en hij zich ook altijd op hun ademhaling concentreren zodat hij kon concluderen of ze hulp nodig hadden of niet. Aangezien ze doof en blind waren, waren ze wel behoorlijk afhankelijk van hem of andere queens. Het was dan ook enkel omdat hij wist dat ze sliepen dat hij ze even achter had gelaten. Hij maakte het zichzelf gemakkelijk door naast haar te gaan liggen en richtte zijn amberkleurige ogen op haar, een vrolijke glimlach om zijn snoet hebbend. “Bent u niet moe?” vroeg hij zachtjes aan haar. Hij grinnikte. “Zal ik u met rust laten?” Misschien had hij haar nachtrust nu wel verstoord door hier naar binnen te komen. In dat geval zou hij zijn luie reet wel opheffen en ergens anders gaan liggen in de nursery, maar voor nu had hij nog geen afwijzing gekregen in verband met zijn aanwezigheid. Dus hij nam aan dat hij nog wel even kon blijven liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hey Mr. Curiosity [Tigerkit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp :: Warriors den-
Ga naar: