Keep on smiling 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Keep on smiling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Keep on smiling Ohilw4Xz_o
Lianne
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 14:33

Er heerste een bepaalde stilte tussen de bomen. Niet een onheilspellende soort, meer een rustieke. Mallowleaf keek omhoog naar de grauwe lucht die hij nog net kon onderscheiden tussen het dikke web van takken hoog boven zijn hoofd. Hij trok met zijn oren toen hij een geluid hoorde in de verte maar besteedde er verder geen aandacht aan. Hij was inmiddels bekend met de vele geluiden die het woud kon produceren. Een zucht ontsnapte aan hem toen hij zijn koude spieren aanspande en een willekeurige richting op begon te draven. Hij had totaal geen zin om te gaan jagen vandaag, maar hij was genoodzaakt! Immers had hij de hele ochtend al liggen luieren en hij kon het niet hebben dat hij vandaag weer met niets thuis kwam. Zijn gevlekte pels was bedekt met een heel dun laagje sneeuw omdat hij al zo lang buiten was. Het deed hem weinig. Mallowleaf had een dikke vacht die hem nu nog aardig warm wist te houden. Zodra hij een prooi had gevonden zou hij toch wel warmer worden, al schatte hij zijn geluk erg laag. Op net datzelfde moment hoorde hij het kenmerkend geluid van pootjes die door de sneeuw trippelde. Vrijwel direct brak hij zijn snelheid af en kwam hij tot stilstand. Hij spitste zijn oren en en luisterde. Nu hoorde hij het beter. Een muisje, en ze bevond zich hoogstwaarschijnlijk al direct aan de andere kant van die grote boom. Mallowleaf zakte door zijn poten en sloop behendig dichterbij. Zo nu en dan stopte hij om de lucht te proeven en te luisteren of hij opgemerkt was. Hij stapte zo dicht langs de schors dat zijn snorharen er licht tegenaan streken. Als hij zich zou onthullen zou de muis hem opmerken en dan kon hij mogelijk ontsnappen. Hij moest dus een sprong in het diepe wagen, en enkele tellen nadat hij de muis in zijn vizier zou krijgen aanvallen. Als ik niets riskeer dan win ik ook niet. Dacht hij. Mallowleaf, die erom bekend stond dat hij lui was en een beetje leeghoofdig af en toe, kon wel nadenken. En wel degelijk werken. Hij vernauwde zijn groene ogen en waagde de sprong. Toen hij achter de boom vandaan kwam schoot het muisje verschrikt weg. Het leek van zijn stuk gebracht door zijn plotse verschijning want ze dook opzij en daarna brak ze haar baan af naar links alsof ze zich plots herinnerde waar haar hol verscholen zat. Die keus werd haar fataal want Mallowleaf sloot haar al tussen zijn nagels en beet haar dood. Dank u, StarClan, voor deze gift. Hij pakte haar op en rechtte zich. De grond was te hard om haar te begraven dus zou hij helemaal terug naar het kamp moeten lopen. Dan kon hij haar meteen aan een hongerige queen of een hongerige groep kits geven.

En met die gedachten begon Mallowleaf weer aan zijn reis terug naar het kamp, extra blijgeestig dan normaal. Je moest er veel voor doen om deze kater ongelukkig te krijgen. Zelfs de prooischaarste kon hem niet ontmoedigen. Hij had dit al meerdere malen meegemaakt en zijn vertrouwen in starclan, om hen alle er doorheen te helpen, bleef.

Tag: @Eveningglow


Keep on smiling BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Giphy
Julia
434
Actief
The older I get the more creative


CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimema 15 apr 2019 - 15:30

Ook zij was op jacht die dag. De vacht van haar buik lag in het laagje sneeuw terwijl de blik in haar felgele ogen op een punt voor haar gefocust was. Op die plek zat een eekhoorn bij een holletje in een boom, van haar wintervoorraad aan nootjes te eten. Wat niet veel meer leek, ook prooidieren hadden het niet breed. Toch was de eekhoorn niet helemaal broodmager en zou een mooie vangst zijn. Eveningglow kwam in beweging ze sloop de dichtstbijzijnde boom in om van boven de eekhoorn te naderen. Ze was geen ster in het beklimmen van bomen, maar ze kon zich er toch prima redden, zoals dat een ThunderClanner betaamd. Dus sprong ze behendig en geruisloos van tak naar tak. Steeds een tak die niet door zou buigen onder haar gewicht en mogelijk daardoor sneeuw naar beneden zou doen dwarrelen, want dan verried ze zichzelf. Toen zat ze in de boom naast die van de eekhoorn en hield even stil, maar het diertje zat nog steeds nietsvermoedend te eten. Dus sprong de jonge deputy, waardoor ze een stukje naar beneden viel recht op de tak van de eekhoorn en precies achter haar. Waardoor ze meteen haar bek om de nek van de prooi kon klemmen en haar in één beet dood had. Ze sloot even haar ogen om StarClan te bedanken en sprong vervolgens uit de boom, waarbij ze bijna op Mallowleaf terecht kwam. De wind had de andere kant op gestaan waardoor ze de kater nog niet door had gehad. “Excuses.” Miauwde ze met de eekhoorn in haar bek. Even gleed haar blik naar de muis die in zijn bek hing en er ontstond een goedkeurende blik in haar felgele ogen. “Ook geluk gehad vandaag zo te zien?” Vervolgde ze doelend op de prooi in zijn bek.


Nothing can dim the light
Keep on smiling 9od6xplj_o
which shines from withinMijn stelletje ongeregeld XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Ohilw4Xz_o
Lianne
135
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimema 15 apr 2019 - 17:09

Zorgeloos had hij niet goed op zijn omgeving gelet. Maar al had hij dat wel gedaan zou het onwaarschijnlijk zijn dat hij verwacht had een lucht aanval van boven mee te maken. Het geluid van takken die begonnen te ritselen trok wel zijn aandacht, maar voordat hij goed en wel kon zien wat er aan de hand was viel er iets naast hem neer wat gevolgd werd door een kleine sneeuw explosie. Mallowleaf was zo verbluft dat hij geen verweer bood toen er een regen van sneeuw op hem neerdaalde en hem met een dun laagje bedekte. Hij knipperde dom toen hij de blik ontmoette van de dader. 'Excuses' miauwde ze. 'Ook geluk gehad vandaag zo te zien?' Er volgde een korte stilte. "Zeker! Ik heb me toch een geweldige actie uitgevoerd om deze muis te pakken te krijgen." Vervolgde hij vervolgens alsof hij zonet niet was bekogeld met sneeuw. "Maar ik moet toch opbiechten dat jouw actie tien keer beter is dan de mijne." Hij gaf haar een speelse knipoog en lachte breed met de muis nog tussen zijn tanden. Hij schudde kort zodat de sneeuw van hem af gleed. "Zullen we dan maar samen terug lopen?" Stelde hij vrolijk voor.


Keep on smiling BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Keep on smiling
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: