Keep on smiling 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Keep on smiling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Keep on smiling Ohilw4Xz_o
Lianne
155
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 14:33

Er heerste een bepaalde stilte tussen de bomen. Niet een onheilspellende soort, meer een rustieke. Mallowleaf keek omhoog naar de grauwe lucht die hij nog net kon onderscheiden tussen het dikke web van takken hoog boven zijn hoofd. Hij trok met zijn oren toen hij een geluid hoorde in de verte maar besteedde er verder geen aandacht aan. Hij was inmiddels bekend met de vele geluiden die het woud kon produceren. Een zucht ontsnapte aan hem toen hij zijn koude spieren aanspande en een willekeurige richting op begon te draven. Hij had totaal geen zin om te gaan jagen vandaag, maar hij was genoodzaakt! Immers had hij de hele ochtend al liggen luieren en hij kon het niet hebben dat hij vandaag weer met niets thuis kwam. Zijn gevlekte pels was bedekt met een heel dun laagje sneeuw omdat hij al zo lang buiten was. Het deed hem weinig. Mallowleaf had een dikke vacht die hem nu nog aardig warm wist te houden. Zodra hij een prooi had gevonden zou hij toch wel warmer worden, al schatte hij zijn geluk erg laag. Op net datzelfde moment hoorde hij het kenmerkend geluid van pootjes die door de sneeuw trippelde. Vrijwel direct brak hij zijn snelheid af en kwam hij tot stilstand. Hij spitste zijn oren en en luisterde. Nu hoorde hij het beter. Een muisje, en ze bevond zich hoogstwaarschijnlijk al direct aan de andere kant van die grote boom. Mallowleaf zakte door zijn poten en sloop behendig dichterbij. Zo nu en dan stopte hij om de lucht te proeven en te luisteren of hij opgemerkt was. Hij stapte zo dicht langs de schors dat zijn snorharen er licht tegenaan streken. Als hij zich zou onthullen zou de muis hem opmerken en dan kon hij mogelijk ontsnappen. Hij moest dus een sprong in het diepe wagen, en enkele tellen nadat hij de muis in zijn vizier zou krijgen aanvallen. Als ik niets riskeer dan win ik ook niet. Dacht hij. Mallowleaf, die erom bekend stond dat hij lui was en een beetje leeghoofdig af en toe, kon wel nadenken. En wel degelijk werken. Hij vernauwde zijn groene ogen en waagde de sprong. Toen hij achter de boom vandaan kwam schoot het muisje verschrikt weg. Het leek van zijn stuk gebracht door zijn plotse verschijning want ze dook opzij en daarna brak ze haar baan af naar links alsof ze zich plots herinnerde waar haar hol verscholen zat. Die keus werd haar fataal want Mallowleaf sloot haar al tussen zijn nagels en beet haar dood. Dank u, StarClan, voor deze gift. Hij pakte haar op en rechtte zich. De grond was te hard om haar te begraven dus zou hij helemaal terug naar het kamp moeten lopen. Dan kon hij haar meteen aan een hongerige queen of een hongerige groep kits geven.

En met die gedachten begon Mallowleaf weer aan zijn reis terug naar het kamp, extra blijgeestig dan normaal. Je moest er veel voor doen om deze kater ongelukkig te krijgen. Zelfs de prooischaarste kon hem niet ontmoedigen. Hij had dit al meerdere malen meegemaakt en zijn vertrouwen in starclan, om hen alle er doorheen te helpen, bleef.

Tag: @Eveningglow


Keep on smiling BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Giphy
Julia
514
Actief
Desperation will drive you to do things you know will never make you whole again and even to lose the very thing you're desperate for...

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimema 15 apr 2019 - 15:30

Ook zij was op jacht die dag. De vacht van haar buik lag in het laagje sneeuw terwijl de blik in haar felgele ogen op een punt voor haar gefocust was. Op die plek zat een eekhoorn bij een holletje in een boom, van haar wintervoorraad aan nootjes te eten. Wat niet veel meer leek, ook prooidieren hadden het niet breed. Toch was de eekhoorn niet helemaal broodmager en zou een mooie vangst zijn. Eveningglow kwam in beweging ze sloop de dichtstbijzijnde boom in om van boven de eekhoorn te naderen. Ze was geen ster in het beklimmen van bomen, maar ze kon zich er toch prima redden, zoals dat een ThunderClanner betaamd. Dus sprong ze behendig en geruisloos van tak naar tak. Steeds een tak die niet door zou buigen onder haar gewicht en mogelijk daardoor sneeuw naar beneden zou doen dwarrelen, want dan verried ze zichzelf. Toen zat ze in de boom naast die van de eekhoorn en hield even stil, maar het diertje zat nog steeds nietsvermoedend te eten. Dus sprong de jonge deputy, waardoor ze een stukje naar beneden viel recht op de tak van de eekhoorn en precies achter haar. Waardoor ze meteen haar bek om de nek van de prooi kon klemmen en haar in één beet dood had. Ze sloot even haar ogen om StarClan te bedanken en sprong vervolgens uit de boom, waarbij ze bijna op Mallowleaf terecht kwam. De wind had de andere kant op gestaan waardoor ze de kater nog niet door had gehad. “Excuses.” Miauwde ze met de eekhoorn in haar bek. Even gleed haar blik naar de muis die in zijn bek hing en er ontstond een goedkeurende blik in haar felgele ogen. “Ook geluk gehad vandaag zo te zien?” Vervolgde ze doelend op de prooi in zijn bek.


Nothing can dim the light
Keep on smiling 9od6xplj_o
which shines from within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Ohilw4Xz_o
Lianne
155
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimema 15 apr 2019 - 17:09

Zorgeloos had hij niet goed op zijn omgeving gelet. Maar al had hij dat wel gedaan zou het onwaarschijnlijk zijn dat hij verwacht had een lucht aanval van boven mee te maken. Het geluid van takken die begonnen te ritselen trok wel zijn aandacht, maar voordat hij goed en wel kon zien wat er aan de hand was viel er iets naast hem neer wat gevolgd werd door een kleine sneeuw explosie. Mallowleaf was zo verbluft dat hij geen verweer bood toen er een regen van sneeuw op hem neerdaalde en hem met een dun laagje bedekte. Hij knipperde dom toen hij de blik ontmoette van de dader. 'Excuses' miauwde ze. 'Ook geluk gehad vandaag zo te zien?' Er volgde een korte stilte. "Zeker! Ik heb me toch een geweldige actie uitgevoerd om deze muis te pakken te krijgen." Vervolgde hij vervolgens alsof hij zonet niet was bekogeld met sneeuw. "Maar ik moet toch opbiechten dat jouw actie tien keer beter is dan de mijne." Hij gaf haar een speelse knipoog en lachte breed met de muis nog tussen zijn tanden. Hij schudde kort zodat de sneeuw van hem af gleed. "Zullen we dan maar samen terug lopen?" Stelde hij vrolijk voor.


Keep on smiling BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Giphy
Julia
514
Actief
Desperation will drive you to do things you know will never make you whole again and even to lose the very thing you're desperate for...

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 21:13

Het leek hem niet te deren dat ze hem net had overladen met sneeuw, of tenminste hij had zich er heel snel weer overheen gezet. Als het bij haar was gebeurd had diegene een flinke sneer gekregen, ook al was het per ongeluk gegaan. Ergens bewonderde ze zijn zorgeloosheid. “Een geweldige actie?” Even trok ze nieuwsgierig met haar oren. Ze was altijd nieuwsgierig naar technieken en sowieso naar vaardigheden van andere ThunderClan katten. Het was goed om alle warriors door en door te kennen. Eerlijk gezegd had ze daar voordat ze deputy werd nooit zo veel tijd in gestoken. Misschien was het laks, misschien was het angst om erop aangekeken te worden, maar het was zeker geen desinteresse. In ieder geval kon ze het zich nu niet meer veroorloven niet nieuwsgierig en belangstellend te zijn. Alle informatie was welkom om een goede deputy voor ze te zijn. Ze knipperde even verrast met haar felgele ogen. Wat was er dan zo geweldig aan haar actie. “Hoe bedoel je?” Vroeg ze dan ook, voordat ze knikte om het voorstel samen terug te lopen. Ze begon in de richting van het kamp te trippelen.


Nothing can dim the light
Keep on smiling 9od6xplj_o
which shines from within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Ohilw4Xz_o
Lianne
155
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 15:10

Mallowleaf liet Eveningglow voor gaan voordat hij nog even om zich heen keek. Hij draaide met haar mee en versnelde zijn pas zodat hij naast haar kwam lopen. De muis smaakte goed in zijn bek maar geen haar op zijn hoofd zou er aan denken zich tegoed te doen aan de maaltijd, die immers bedoeld was voor hongerige, kleinere maagjes. Hij negeerde de smaak en bromde. "Ik was op de grond aan het jagen," begon hij. "Ik zat achter een muis aan die ik eigenlijk niet kon zien toen ik op aan het jagen was. Hij zat aan de andere kant van de boomstam waardoor hij wel eens weg geschoten kon zijn als ik niet snel genoeg was geweest. Jij zat hoog in de takken. In jouw situatie had hij je niet eens kunnen zien aankomen. 100% garantie." Mallowleaf keek Eveningglow even aan met nog steeds een vrolijke blik. "En het is altijd heel cool als een kat zo'n actie vanaf een tak uitvoert." Voegde hij er nog achteraan. Hij was zelf een doorgewinterde bomenjager. Vandaag echter had hij de lage grond gekozen. Typisch dat hij op zulke dagen er ook inmiddels aan werd herinnert dat hij in de bomen thuishoorde.


Keep on smiling BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Giphy
Julia
514
Actief
Desperation will drive you to do things you know will never make you whole again and even to lose the very thing you're desperate for...

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 21:23

Hij legde de situatie uit, maar ze haalde kort haar schouders op. “Maar je was wel snel genoeg.” Miauwde ze toen. Dat was voldoende geweest, anders had hij de muis nu niet terug naar het kamp kunnen nemen. “Natuurlijk gaat het niet alleen om het resultaat, maar uiteindelijk is dat wel het gene wat magen vult.” Ze keek Mallowleaf aan toen hij zei dat het cool was op takken. Ze grinnikte zachtjes. “Nou het was zeker heel koel voor jou toen ik weer op de grond sprong.” Ze trok even iets wat geamuseerd met haar oren. Deze kat had een aparte uitwerking op anderen, je kon bijna niet anders dan vrolijk worden. Dat gold zelfs voor de veel te serieuze Eveningglow. Het voelde goed in zijn gezelschap, bijna vriendschappelijk. Was ze dan misschien toch in staat om wat meer vrienden te maken dan alleen met Glazeheart? Dat ze dat inmiddels eigenlijk al met enkele katten gedaan had was nog niet eens tot haar doorgedrongen. Soms was ze blind voor zulke dingen.


Nothing can dim the light
Keep on smiling 9od6xplj_o
which shines from within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Ohilw4Xz_o
Lianne
155
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 12:50


Mallowleaf trok met zijn oor en schoot in de lach. Nou en of het koel was voor hem op de grond. “Dat kun je wel zeggen!” Beaamde hij nog na grinnikend. Hij wierp zijn deputy een laatste geamuseerde blik voordat hij begon door te lopen. Hij moest toegeven dat hij niet veel tijd door bracht met Eveningglow. Niet voordat ze deputy was en ook niet na haar benoeming. Sommige dingen liepen nu eenmaal zo. Doch vond hij dat ze een leuk gevoel voor humor had, en dat waardeerde de kater altijd wel. “Fijn, dat we de clan kunnen voeden.” Begon hij plotseling. “Het weer lijkt een beetje bij te trekken,” merkte hij op. “-als we geluk hebben breekt new leaf definitief door en kunnen we de clan weer opbouwen.” ThunderClan had natuurlijk ook geleden onder de extreem zware leaf bare. Het was de zwaarste die Mallowleaf zich kon heugen.


Keep on smiling BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Giphy
Julia
514
Actief
Desperation will drive you to do things you know will never make you whole again and even to lose the very thing you're desperate for...

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimevr 10 mei 2019 - 20:02

Ze had blijkbaar wat grappigs gezegd. Wow ze kon zelfs grappig zijn! Wie had dat ooit nog gedacht. Misschien begon ze het eindelijk wat meer te waarderen, wat grapjes betreft. Dat zou Glazeheart vast ook wel bevallen. Of misschien wel niet, hij leek het altijd wel leuk te vinden om haar te plagen. Zeker omdat ze dan nooit doorhad dat hij een grapje maakte. Snel liet ze de gedachten aan Glaze van haar afglijden toen Mallowleaf weer tegen haar begon te praten. “Het is zeker fijn om prooi mee terug te kunnen nemen.” Beaamde ze. Bij zijn volgende woorden trok er een frons in haar voorhoofd en wiebelde ze even met haar oren. “Ik hoop dat je gelijk hebt.” Newleaf liet lang op zich wachten en ze konden wel wat meer warmte gebruiken. Zodat er meer prooi zou zijn en de kruiden weer zouden gaan groeien. Ze hoopte echt heel hard dat hij gelijk had.


Nothing can dim the light
Keep on smiling 9od6xplj_o
which shines from within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Ohilw4Xz_o
Lianne
155
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 9:36


 Mallowleaf haalde zijn schouders op. “Dat hoop ik ook.” Grinnikte hij. Als hij de toekomst toch eens kon zien. Dan zou hij het pas voor mekaar hebben. Eveningglow leek op haar gemak, merkte hij op. Dat deed hem goed. Het laatste wat hij wilde was een ongemakkelijk gesprek met zijn deputy. Hij kon zich voorstellen dat de meeste katten zich vast anders gedroegen tegen haar nu ze die rang had bestegen. Allemaal onzin. “Bevalt het een beetje?” Vroeg hij daarom dus ook in een poging het gesprek licht te houden. “Je nieuwe titel en alles.” Voegde hij er achteraan met een knipoog. Hij hoefde niet te zeggen dat hij geen twijfel aan haar kunne had. Ze was nog jong maar wist ook dat geen enkele kat die rang op zich kon nemen en onmiddellijk alle wijsheid in de wereld er over beschikte. Silverstar had moeten leren. Thornface had moeten leren en nu zou zij dat ook moeten doen.


Keep on smiling BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keep on smiling Giphy
Julia
514
Actief
Desperation will drive you to do things you know will never make you whole again and even to lose the very thing you're desperate for...

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: Keep on smiling   Keep on smiling Icon_minitimema 20 mei 2019 - 11:43

Hij vroeg naar haar rang, waardoor haar blik zich weer op Mallowleaf focuste. Er lag een strevende flonkering in haar felgele ogen. Ze zat helemaal op haar plek als deputy. Ze deed haar taken met volle overgave en het was duidelijk dat ze er alles aan deed om het vertrouwen van de gehele Clan te krijgen. Ze wist dat sommige katten haar wantrouwden om haar afkomst en dat kon ze ze ook niet kwalijk nemen, maar daardoor werkte ze alleen maar harder. Ze knikte, het beviel zeker. “Ja, het is een droom die werkelijkheid is geworden. Het vertrouwen van Thornstar voelt stiekem heel erg goed.” Miauwde ze toen. “Maar nog belangrijker is eigenlijk hoe jullie vinden dat ik het doe, dus hoe vind je hoe ik het doe Mallowleaf?” Vroeg ze aan de kater met een nieuwsgierige glans in haar ogen.


Nothing can dim the light
Keep on smiling 9od6xplj_o
which shines from within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Keep on smiling
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: