The not amazing spider-man. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The not amazing spider-man.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodpaw
Med. cat apprentice
The not amazing spider-man. Tenor
Mark
395
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: The not amazing spider-man.   The not amazing spider-man. Icon_minitimevr 26 apr 2019 - 10:01

De jonge medicine cat apprentice was vandaag buiten het kamp te vinden. Pepperkit werd gelukkig met de dag wat beter en nu durfde de tom met een gerust hart weer wat van haar verwijderd te zijn inplaats van maar 2 meter afstand. Als ze al een kuchje liet horen stond hij met alarmbellen al naast haar bed maar Acefray had hem nu eindelijk verteld dat hij eens rustig aan moest doen. Vooral omdat ze nu al een stuk beter was dan voorheen. Bloodpaw stemde in en was dus naar buiten gegaan om wat spinrag te zoeken. De voorraad was klein, ook al was newleaf aangebroken. De planten groeide in de middagzon maar zodra de avond viel kwam de koude nachtvorst weer vanuit de bergen aangewaaid en verwoeste de kou de bloemen weer. Het maakte de maine coon rusteloos, want wat als niet alleen Pepper ziek werd maar straks ook meerdere clangenoten? Ze zouden nooit genoeg kruiden’s hebben om iedereen te kunnen helpen. De tom keek wat bezorgd toen zijn blik viel op een paar slap hangende plantjes veder op. Geweldig.. die hadden dus de nacht ook niet overleefd. De tom zuchtte en liep veder tot de plek waar vaak vele spinnenwebben te vinden waren, dit keer met het plan om niet weer verstrikt te raken in het plakkerige spul. Niet dat zijn plan lukte want na enkele minuten zat zijn dikke zwart met rood gevlekte vacht al weer vol. De tom was namelijk geconcentreerd bezig tot een duif uit het niks met kletterende vleugels wegvloog, Bloodpaw schrok zich te pleuris en viel voorover, zo de boel spinnenwebben in. Verdomme..


The not amazing spider-man. D1993410
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The not amazing spider-man. LAuc8H3
Renske
690
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: The not amazing spider-man.   The not amazing spider-man. Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 19:09

Settledpaw had zijn groene ogen strak gericht op een duif. Dit was een best hapje en Settledpaw was gebrand om de vogel binnen te halen voor zijn clan. Zonder te knipperen sloop hij lichtvoetig, maar snel dichterbij. Bij vogels moest je altijd snel zijn, want je wist nooit wanneer hij op zou vliegen. Helaas tilde hij één achterpoot net niet hoog genoeg op en streek het net iets te hard over een verdroogd blaadje, wat zacht geritsel veroorzaakte en de duif keek op, recht in de ogen van de apprentice. Settledpaw deed nog een poging en sprong vooruit, klauwen uitgestrekt. Maar hij was te laat. Met een alarmkreet en luid gekletter vloog de duif op en het enige wat Settledpaw ving was modder. Een gefrustreerde grom kwam uit zijn bek toen hij de duif van zijn netvlies zag verdwijnen, maar zijn frustratie werd al snel afgeleid. Praktisch naast hem hoorde hij luid geritsel en een doffe plof. Hmm? Settledpaw liep een bosje om en daar zag hij Bloodpaw, de medicine cat apprentice vol met zijn snufferd op de grond liggen. De jonge kater lachte hartelijk om het vermakelijke schouwspel. Dit was vast niet de bedoeling. Hij kon zich niet voorstellen dat StarClan zich zo dicht bij de grond verstopte. ‘Wat doe jij nou?’ sprak hij geamuseerd, dichterbij de jonge apprentice wandelend en zijn snorharen trilden van plezier.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
The not amazing spider-man.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: