my mind is a twisted place 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 my mind is a twisted place

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bee •
Member
my mind is a twisted place Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
55
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: my mind is a twisted place   my mind is a twisted place Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 22:49


bee that chases pollen or dead mates

Soms had de grote kater slechtere dagen dan normaal. Dan was hij zijn nest niet uit te rammen, at hij weinig en snauwde naar wie tegen hem sprak. Op die dagen voelde zijn lichaam zwaar en wist hij niet zeker waarom hij er nog was. Zijn mate was er niet meer net als de rest van zijn familie, alleen zijn kinderen waren er en soms was hij er vrij zeker van dat hij niet gemist zou worden als hij weg was. Of dat nou dood of gewoon weglopen was, missen zouden ze hem niet naar zijn mening. Een zucht gleed van zijn lippen toen hij wakker werd na een nachtmerrie en hij hield zijn ogen dichtgeknepen. Op sommige momenten was zijn zicht een stuk slechter dan normaal en vandaag was ook weer zo'n nacht. Een nacht waarin hij zijn verbeelding en de realiteit door elkaar haalde. Langzaam opende hij zijn blauwe ogen en hij stond zo snel en stil mogelijk als hij kon op toen hij dacht dat zijn mate, Courage of the noble heart, bij de uitgang stond. Zijn spieren trilde terwijl hij de den met een gehaast tempo uitliep. "Courage?" Fluisterde hij vol ongeloof, maar op het moment dat hij aankwam waar ze was, was ze verdwenen en stond ze een stuk verderop ineens, nog altijd net zo prachtig als ze was. De kater keek om zich heen om te zien of er iemand anders was voordat hij zijn pas nog wat versnelde achter haar aan in een poging tot haar bij te houden. Zonder het door te hebben had hij de clan cavern achter zich gelaten en stapte hij verder over de highlands. "Courage!" Met een gesmoorde kreet riep hij haar naam nog een keer toen hij bij een hoge rots aankwam, en net zo snel als dat ze verscheen was ze ook weer verdwenen. Tranen welden op in zijn ogen en woest sloeg hij zijn nagels in de grond. Het was niet eerlijk, het was nooit eerlijk geweest en het zou ook nooit eerlijk worden. Ze was weg en hij dacht dat hij daar vrede mee had, maar dat weerhield zijn eigen verbeelding er niet van om hem te laten denken dat ze hier was. Een warme traan biggelde over zijn wang en hij klemde zijn kaken strak op elkaar terwijl hij ging zitten en naar zijn voorpoten keek en zichzelf metaal verrot schold, hopend dat niemand hem zo had gezien.


|| open voor wie wilt :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
my mind is a twisted place UpUjbbT
Julia
850
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: my mind is a twisted place   my mind is a twisted place Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 20:15

Het was nog nacht. Niet dat dat heel duidelijk was te zien in de Cave, maar er was niks mis met haar biologische klok. Toch was ze wakker geworden en kon ze niet meer slapen, dan gingen haar gedachten naar Mouse en Crystal. Die het super deden als to-be’s en dat waren gelukkige gedachten, maar daarna gingen ze naar haar kittens in WindClan en sommigen in StarClan. Of naar haar zus en de kat waar ze stiekem stapelgek op was. Dan kwam er altijd weer een verdrietige gloed in haar goudgele ogen. Die katten zou ze nooit meer zien, daar zou ze nooit meer een staart om heen kunnen slaan. Ze gerust kunnen stellen en zachte woorden in hun oor fluisteren. Zeggen hoe trots ze op ze was. Dat deed ze nu ook wel, maar reactie kreeg ze nooit. Want ze waren hier niet, ze zouden haar niet horen. Zelfs haar kittens in StarClan niet, want ze sliep nu onder andere sterren. De sterren van de Tribe of Endless Hunting. Ze zuchtte, ze moest haar kop weer leeg maken. Anders zou ze zichzelf gek denken. Dus stond ze kreunend op en stapte haar nest uit. Houterig liep ze door de gangen van de Cave. Totdat ze een stem tussen de rotswanden hoorde echoën. Iemand die Courage riep. Ze had zich laten vertellen dat de kattin waarvan Bee had gehouden die naam had gedragen. De stem klonk ook als Bee. Ze had de kater eigenlijk nog nooit persoonlijk gesproken, maar ze kende de Elders in de Tribe. Zoals ze die ook behoorde te kennen. Het duurde even voordat ze er was door haar stijve spieren, waardoor ze nog net kon zien hoe hij ging zitten. “Ik begrijp het.” Miauwde ze enkel zachtjes terwijl ze naast hem ging zitten. Meer zei ze niet, meer woorden waren ook niet nodig. Ze wist ook niet of hij haar aanwezigheid wel zou waarderen.


my mind is a twisted place X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Member
my mind is a twisted place Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
55
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: my mind is a twisted place   my mind is a twisted place Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 13:56


bee that chases pollen or dead mates

Hij kon er niet meer tegen. Zijn eigen gedachtes probeerde hem helemaal van het padje af te krijgen en langzaamaan kreeg hij steeds meer het idee dat dat lukte. “Ik begrijp het.” Bee klemde zijn kaken op elkaar en keek naar de kattin naast hem. Ze was in een clan geboren en had zich later bij de tribe gevoegd waar ze haar draai naar zijn mening wel redelijk gevonden had, maar je wist natuurlijk nooit zeker wat er rondging in haar hoofd. Nogmaals kwamen zijn nagels uit hun hulzen welke hij diep in de grond boorde. Hij kon er niet tegen dat hij zich zo makkelijk voor de gek liet houden door iets of iemand die er helemaal niet meer was. "Vast." Bromde de tom dan ook redelijk boos, maar het was niet naar haar gericht. "Wat doe je her uberhaubt, Bridleleaf." Zijn stem was een laag, schor gebrom waar een overduidelijke kwade toon in zat. "Heb je geen betere dingen te doen dan hier zitten, zoals slapen of iets." Hij zuchtte zachtjes en kneep zijn blauwe ogen even dicht terwijl zijn nagels de grond onder zijn poten los kneedde. Dat hij haar miste was geen verassing voor hem of voor wie dan ook die we in de tribe zat en waarschijnlijk ouder dan 40 moons was. Hij wilde Brindleleaf er niet bij. Hij wilde niet dat iemand iets anders zag dan de elder welke vaak bij de nursery gevonden kon worden, maar nu dat ze er was vond hij het aan de andere kant ook wel prettig dat er iemand bij was om er zeker van te zijn dat hij niks doms zou doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
my mind is a twisted place UpUjbbT
Julia
850
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: my mind is a twisted place   my mind is a twisted place Icon_minitimema 13 mei 2019 - 14:30

Ze zwiepte iets wat gepikeerd met haar staart. Hij was elder dus ze moest respect voor hem hebben, maar de toon die hij tegen haar aansloeg vond ze alles behalve gepast. Natuurlijk hij had het zwaar, maar dat betekende niet dat zij geen recht had om daar te zijn. Zij had haar eigen problemen, haar eigen zorgen. Had de oudere kater daar dan geen respect voor? Of wantrouwde hij haar zoals sommige katten in de Tribe deden. “Ik heb ook zo mijn verleden Bee, die mijn nachtrust wel eens verstoort.” Miauwde ze dan ook. In haar stem klonk respect, maar ook iets fels door de toon waarop hij net tegen haar had gesproken. Ze was dan misschien niet in de Tribe geboren en ze had fouten gemaakt in het leven, dan nog had ze best wat levenservaring en ze vond dat hij daar toch wel een beetje begrip voor mocht tonen. Ondanks zijn eigen situatie. Ze had eigenlijk willen vragen hoe Courage was geweest, maar nu hield ze haar bek, haar hele zin om hem weer wat gelukkiger te laten voelen was verdwenen.


my mind is a twisted place X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Member
my mind is a twisted place Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
55
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: my mind is a twisted place   my mind is a twisted place Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 11:36


bee that chases pollen or dead mates

Hij liet zijn kop even hangen nadat hij zijn bek geopend had en niet de meest vriendelijke woorden zei. “Ik heb ook zo mijn verleden Bee, die mijn nachtrust wel eens verstoort.” Dat wist hij ook wel, maar op dat moment was hij zo gefrustreerd omdat zijn geest zo tegen hem werkte dat hij geen slot had op wat er uit zijn mond ontsnapte. "Mijn excuses, Brindleleaf" zei hij dan ook niet heel veel later. "Ik liet me even meeslepen in, nouja, mijn frustraties" besloot hij dan ook maar uit te leggen terwijl hij zoor zich uitkeek en de wind met zijn vacht speelde. "Ze was geen beste moeder, maar ze probeerde het" De tom wist niet waarom hij nu over zijn mate begon, maar het moest eruit. Ze kon weglopen als ze dat wou maar ook op dit moment leken zijn lippen, stembanden en geest weer niet goed samen te werken. "Ze wist alleen niet hoe ze met kittens om moest gaan en hoopte dat als ze ouder zouden worden dat ze dan een band kon opbouwen met de kinderen, maar in plaats van dat dat gebeurde stierf ze." Zijn grote kop draaide en de kater keek haar nu aan met spijt overduidelijk zichtbaar in zijn ogen. "Ik weet dat jij ook je verhaal hebt en ik had het recht niet om je zo af te snauwen," begon hij weer "dit is niet een al te beste eerste indruk." Grinnikte hij zachtjes om de sfeer weer wat te verbeteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
my mind is a twisted place UpUjbbT
Julia
850
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: my mind is a twisted place   my mind is a twisted place Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 15:21

Hij bood zijn excuses aan en dat was voor haar genoeg. “Het is al goed Bee.” Zei ze toen hij zich nog verder probeerde te verantwoorden. Zij had ook wel eens haar momentjes, zij was ook niet perfect. Dus een simpel excuus was meer dan voldoende. Toen begon Bee toch over Courage, dat ze niet de beste moeder was geweest. Meteen ontstond er verdriet in de goudgele ogen van Brindleleaf. Haar spieren verstrakte, voordat er onherroepelijk pijn door het verdriet in haar blik heen schoot. Dat was onvermijdelijk, dit onderwerp maakte dit nu eenmaal in haar los. “Uiteindelijk wil iedereen een goede moeder zijn, wil elke moeder het beste voor haar kittens. Alleen niet elke moeder leert de essentie ervan. Sommige moeders slaan gewoon compleet de plank mis.” Het was duidelijk dat ze het hier niet alleen had over wat Bee haar vertelde. Dit lag dieper, veel dieper bij de kattin. “Het spijt me te horen dat Courage nooit de kans heeft gekregen die essentie te leren.” Haar blik richtte zich op Bee, met nog steeds een verdrietige glans erin. “En het is echt al goed Bee, je eerste excuus was meer dan genoeg.” Vervolgde ze met een waterig glimlachje.


my mind is a twisted place X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
my mind is a twisted place
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: The Highlands-
Ga naar: