Trying to improve 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Trying to improve

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beechpaw
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Beechpaw
BerichtOnderwerp: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 22:17

Na wat er gebeurd was met Bloodpaw had ze besloten om harder te gaan trainen voor haar vechttechnieken. Ze was dan nu ook uit haarzelf naar de burnt sycamore gegaan om daar zelf wat trainingen te doen. Ze had een goed plekje gevonden en probeerde dan ook een aantal technieken uit, maar in haar eentje was het toch lastiger dan ze dacht. Ze kon oefenen om op haar tegenstander te springen en een aantal andere dingen. Zo was ze nu aan het proberen om op haar achterpoten in evenwicht te blijven, terwijl ze met haar voorpoten uithaalde. Dit was nog niet makkelijk om goed te doen en ze raakte dan ook uit balans toen ze nog een keer uithaalde met haar rechter voorpoot, waardoor ze op haar zij op de grond viel. Een gefrustreerd geluid kwam uit haar bek, terwijl ze haarzelf overeind duwde en klaar was om het nog een keer te proberen.

[Dragonpaw]


Trying to improve 1tzqnzV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trying to improve DPKsfdL
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 15:36

Zijn training was afgelopen voor vandaag en met een opgeluchte zucht rende Dragonpaw het kamp weer uit. Hij had echt geen zin om zich samen met de apprentices af te gaan zonderen. Op Settledpaw na kende hij sowieso niet veel apprentices en met de rest kon hij het allemaal niet zo goed vinden. Ze hielden omwille van zijn afstotende gedrag afstand van hem en dat vond hij eerlijk gezegd wel prima. Hij had niet veel vrienden nodig in de Clan om te kunnen overleven en hoe eerder dat tot zijn Clanmates doordrong, hoe beter. Aan de andere kant moest hij wel toegeven dat hij het fijn vond om tijd te spenderen met Settledpaw, al liep hun communicatie niet altijd van een leien dakje. Het had in elk geval al meer vooruitgang geboekt dan eerst, iets wat redelijk goed was. Dragonpaw hield midden in het bos halt zodat hij op een muisje kon jagen en nadat hij deze had gevangen, zette hij zijn tocht weer voort. Zijn aandacht werd getrokken door een gefrustreerde kreet en even rezen de haren in zijn nek naar boven. Hij opende zijn bek zodat hij de geuren om zich heen kon indrinken en omwille van het feit dat de wind zijn kant opstond, kwam de geur van Beechpaw hem tegemoet. Snel controleerde hij of er iemand bij haar was, maar dat leek niet het geval te zijn en een tikkeltje verward zijnde liep Dragonpaw in haar richting. Hij trok kort met zijn oortje toen hij zag dat ze op haar zij lag, geen idee hebbende wat ze daar aan het doen was. Toen kwam ze overeind en nam ze een vechthouding aan; het drong tot Dragonpaw door wat ze aan het doen was. “Wel, dat ging goed,” sprak hij op een sarcastische toon, maar hij glipte langs haar heen en ging vervolgens voor haar staan. “Maar het zou beter zijn om te kunnen oefenen op een echte tegenstander, denk je niet?” Hij keek haar uitdagend aan, wachtend op wat ze ging zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beechpaw
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Beechpaw
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 20:22

Ze was klaar om het nog een keer te proberen, maar net op dat moment hoorde ze de stem van een andere kat die haar duidelijk op haar zij had zien liggen. "Zonder fouten valt er niks te leren toch?" Sprak ze naar Dragonpaw. Het was tenslotte niet makkelijk voor haar om het alleen te proberen. Toch moest ze beter worden, maar niemand hoefde te weten waarom ze juist beter wilde worden. Dat was iets dat ze alleen moest doen. Toch was het waar dat oefenen met een tegenstander wel beter was en ze hoefde hem niet te vertellen waarom ze beter wilde worden. "Een tegenstander is zeker beter." Toch wist ze dat die poes waarvoor ze aan het trainen was groter zou zijn dan deze apprentice, dus ze hoopte maar dat het goed zou helpen. Zonder verdere waarschuwing schoot ze naar voren en haalde snel uit met haar voorpoten naar de kater toe, natuurlijk met haar nagels niet uitgeklapt.


Trying to improve 1tzqnzV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trying to improve DPKsfdL
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimema 13 mei 2019 - 14:39

Het was een dappere uitdaging geweest langs zijn kant, maar hij was nog niet zo heel erg ervaren in het vechten. Waspsting was er nog niet echt aan toegekomen, maar gelukkig voor Dragonpaw had hij al wel enkele andere spartrainingen kunnen volgen tussen apprentices en hun mentors. En natuurlijk kon hij ook gewoon puur op zijn instinct reageren. Wie weet kwamen er dan wel wat verrassende vechttechnieken uit hem waar zelfs zij nog geen weet van had. Ze had al wat meer training achter de rug dan hijzelf, maar normaal gezien moest dat een niet al te veel voordeel geven voor haar. De she-cat was iets groter dan hem, maar hij dacht niet dat dat echt nadelig voor hem kon werken. Niet als hij het slim speelde, tenminste. "Ik neem aan dat dat waar kan zijn," antwoordde hij nonchalant op haar vraag, maar veel tijd om erop door te gaan hadden ze niet; de she-cat kwam opeens naar voren gerend en instinctief zakte Dragonpaw door zijn poten zodat zijn lichaam de grond raakte, omver rollend zodat hij haar aanval kon ontwijken. Zijn hart bonsde luid in zijn keel en adrenaline gierde door zijn lichaam toen hij hard met zijn achterpoten naar die van haar trapte, hopend om haar zo onderuit te kunnen halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beechpaw
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Beechpaw
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimema 13 mei 2019 - 19:41

Dragonpaw rolde onder haar slagen weg en ze draaide zich snel naar de kant waar hij was zodat de trap die hij probeerde uit te delen niet bij haar achterpoten kwam. Snel sprong ze naar hem toe probeerde op Dragonpaw te komen zodat ze hem tegen de grond zou kunnen drukken. Ze wist dat dit niet iets was dat zou kunnen helpen tegen een volwassen kat, omdat ze dan kleiner zou zijn en minder sterk, maar ze zou wel kunnen proberen om op de rug te komen en daar schade aan te richten. Dat was alleen niet iets dat ze nu makkelijk zou uit kunnen proberen.


Trying to improve 1tzqnzV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trying to improve DPKsfdL
93
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 21:07

Jammer genoeg werkte zijn trucje niet en zag ze precies wat hij deed. In plaats van dat ze naar de kant veerde die hij had verwacht, kwam ze opeens in zijn richting waardoor het trucje met de trap naar haar achterpoten totaal geen nut had. Doordat hij veel kracht had gelegd in die ene trap was het voor hem dan ook onvermijdelijk om nog eens weg te rollen. En dus drukte hij zich stevig op zijn rug en probeerde hij te anticiperen hoe zwaar Beechpaw ongeveer zou zijn. Ze was natuurlijk ietsje groter dan hem en had ook een dikkere vacht waardoor het gewicht sowieso in haar voordeel zou zijn, maar dat wilde niet zeggen dat hij haar niet van zich af kon krijgen. Hij gromde een beetje van de inspanning toen ze haar volledige gewicht op hem liet neerkomen; snel stak hij zijn achterpoten naar boven zodat ze zijn buik niet kon bewerken en zette deze tegen haar buik aan zodat hij haar hopelijk van zich af kon trappen. Vervolgens rolde hij met al zijn kracht opzij dat als hij haar niet van zich af kon trappen dat ze in elk geval op die manier van hem af zou gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beechpaw
Member
Trying to improve DPKsfdL
Cynthia
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Beechpaw
BerichtOnderwerp: Re: Trying to improve   Trying to improve Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 20:18

Ze kreeg de apprentice onder haar, wat al als een overwinning voelde, maar voor ze de kans had om verder aan te vallen voelde ze een paar poten in haar buik trappen, waardoor voor een moment de lucht uit haar longen geperst werden en ze naar achteren viel. Wat wankel kwam ze overeind, happend naar adem, haar blik op Dragonpaw gericht, afwachtende wat die zou gaan doen. Als hij niks zou doen voor ze op adem was, dan zou het haar beurt weer zijn, maar voor nu wachtte ze eerst af.


Trying to improve 1tzqnzV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trying to improve
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: