Many tasks to do. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Many tasks to do.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Many tasks to do. DPKsfdL
Freedje
539
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Many tasks to do.    Many tasks to do. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 13:29

Met een scheef kopje luisterde Crowfur naar de zeurende elders. Verschillende kwesties kwamen aan hem voorbij: pijnlijke gewrichten, teken in hun vacht en mosbedden die verschoond moesten worden. Hij grinnikte toen één van de elders begon te klagen dat hij geen nacht slaap kreeg en moest voluit lachen toen hij vervolgens geen antwoord kon geven op wat hem bezighield nadat één van de andere elders hem op een snauwerige manier had gevraagd waarom hij geen slaap kon krijgen. Crowfur hoopte als hij later elder zou worden, hij toch iets gemakkelijker zou zijn. Hij was zich er echter bewust van dat deze elders al seizoenenlang ontzettend loyaal aan hun Clan waren geweest en meerdere taken en gevechten hadden meegemaakt dan hij in zijn jonge warriorleven. En dus beloofde hij ze dat hij voor verse bedden zou zorgen en dat hij een paar apprentices erop uit zou sturen om naar hun teken te kijken en wat kruiden te vinden voor hun gewrichten. Hij draaide zich om en liep vervolgens op zijn gemakje het kamp uit, zich bedenkend dat hij onderweg nog wat kon gaan jagen. Met hoe het leven hier gewoon verder ging het kamp zou je niet denken dat er een oorlog woedde tussen RiverClan en WindClan. Crowfur onderdrukte een zachte zucht. Misschien was het maar goed dat hij zijn zinnen een beetje kon verzetten, anders zou hij zich ook alleen maar druk maken om zijn dochter en om Crowcall. Hij schoof de gedachten zorgvuldig van zich af voordat hij er zich te veel mee bezig kon houden en liep in de richting van the Small Lake. In de buurt van dit stukje territorium kon hij meestal wel wat vers mos vinden. Hij snorde toen hij inderdaad een semigrote hoop mos bij elkaar zag liggen vlakbij de rand van het meertje en begon wat bij elkaar te klauwen. Dat was tenminste al één taak minder die gedaan moest worden, bedacht hij zich tevreden.


+ Eerste post voor Harespring


Many tasks to do. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Many tasks to do. DPKsfdL
Cynthia
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: Many tasks to do.    Many tasks to do. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 20:24

Was het verstandig om het kamp uit te gaan terwijl ze nog aan het herstellen was? Waarschijnlijk niet, vooral niet nu haar zicht niet meer was wat het altijd geweest was. Alles was wazig en voor haar gevoel had ze net zo goed blind kunnen zijn. Toch had ze er genoeg van gehad om constant in het kamp te zitten en een keer het kamp uit gaan kon geen kwaad toch? Ze kon vast wel zelf even naar het meertje gaan, daar wat drinken en weer terug toch? Dat zou niet moeilijk moeten zijn. Ze kon niet voor altijd maar in die medicine cat den blijven liggen. Ze liep dan ook rustig in de richting waarvan ze wist dat het meer was en probeerde alles zo goed mogelijk te herinneren. Ze was blij dat Windclan bijna geen bomen had en daarmee wortels om overheen te struikelen. Toch waren er wel tunnels, klein en groot waar ze wel voor op moest passen. Toch had ze het voor elkaar gekregen om in geen enkel hol te stappen tot ze de geur van water opmerkte en wist dat ze in de buurt van het meer was. Er was ook de geur van een van haar clangenoten, Crowfur als ze het goed herkende, maar die zou het vast niet erg vinden dat ze hier even kwam om te drinken. Toch voor ze het water kon bereiken was er iets waar ze met haar poot tegenaan stootte, waardoor ze voorover viel en een pijnlijke kreet haar bek verliet. Het was zo goed gegaan, dus waarom moest het nu net misgaan?


Many tasks to do. J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Many tasks to do. DPKsfdL
Freedje
539
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Many tasks to do.    Many tasks to do. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 12:49

Crowfur stond bijna tot met zijn neus in het mos en had dus niet direct in de gaten dat iemand hem naderde. De wind blies bovendien van hem weg, dus hij zou sowieso de geuren achter hem nooit geroken hebben. Bovendien was hij zich zo intens aan het concentreren op de hopen mos die hij bij elkaar klauwde dat hij het waarschijnlijk niet eens in de gaten had gehad als een konijn aan hem voorbij was gerend. Hij veerde dan ook ietwat geschrokken op toen hij een pijnlijke kreet hoorde. Hij draaide zijn kopje en merkte Harespring op die op de grond gevallen was. Meteen liet hij het hoopje mos voor wat het was en rende op zijn Clanmate af, zijn neusje tegen haar vacht duwend om te ruiken of ze aan het bloeden was. Hij rook geen bloed voor zover hij wist, maar ze kon zich natuurlijk wel behoorlijk pijn gedaan hebben. “Is alles in orde, Harespring?” vroeg hij op een zorgelijke manier aan haar. Omdat hij redelijk wat tijd spendeerde met Crowcall had hij ook gezien wie dat er nog meer gepasseerd was in de medicine cat’s den en Harespring was daar wel één van geweest, al wist hij niet precies wat ze had. Daar bemoeide hij zich niet mee; hij vond niet dat hij daar zaken mee had. “Je moet voorzichtig zijn als je nog herstellende bent,” zei hij dus op een vriendelijke manier tegen haar, zijn neus opnieuw in haar vacht drukkend om haar omhoog te helpen als dat zou moeten.


Many tasks to do. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Many tasks to do. DPKsfdL
Cynthia
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: Many tasks to do.    Many tasks to do. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 18:03

Ze had geen idee wat haar poot geraakt had, maar het was hard genoeg geweest om pijnlijk te zijn. Een bekende geur kwam haar neus binnen voor ze de kans had om een poging te doen overeind te komen en meteen schaamde ze zich voor wat zich had voorgedaan. Ze had gehoopt dat niemand zou hebben gezien wat er mis was gegaan. "Het gaat wel." Sprak ze dan ook en duwde haarzelf overeind, ondanks dat haar poot er lichtelijk tegen protesteerde. Dit was niks bij de schaamte die ze voelde. Gelukkig waren haar wonden goed genoeg genezen dat ze niet open waren gegaan, maar ze haatte het nu al dat haar zicht een stuk minder was dan dat het geweest was. "Ik was alleen maar onderweg om wat te drinken." Als ze dat al niet meer zelf kon, hoe zou de rest dan moeten? Ze wilde er niet eens aan denken. Toch wist ze wel dat ze voorlopig ver uit de buurt van de grenzen zou blijven, ze wilde geen risico lopen om nog een bloodclanner tegen te komen.


Many tasks to do. J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Many tasks to do. DPKsfdL
Freedje
539
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Many tasks to do.    Many tasks to do. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 15:53

Harespring gaf gelukkig snel genoeg antwoord. Ze gaf aan dat het wel ging en duwde zichzelf vervolgens, zonder zijn hulp, overeind. Crowfur deed een stap naar achteren zodat hij zijn Clanmate kon helpen als dat zou moeten, maar hield wel zodanig zijn afstand dat het niet leek alsof hij haar betuttelde. Harespring was één van die katten die hij echt had zien opgroeien. Ze was halverwege haar training geweest toen hij al warrior was en hij had haar haar naam zien krijgen nadat hij Leopardpaw had gekregen en zijn eigen apprentice mocht trainen. Leopardpaw was zelfs al geboren toen Harespring nog maar een kitten was, klaar zijnde om een apprentice te worden. Wat leek de kloof tussen hun leeftijden nu zo klein tegenover toen. Ook Leopardpaw begon al een heuse dame te worden en het zou niet lang meer duren eer dat ze haar naam zou krijgen, mits ze zich fatsoenlijk zou gedragen natuurlijk. Hij grinnikte om die gedachten en concentreerde zich toen weer op zijn Clanmate. “Natuurlijk,” zei hij met een knikje tegen haar. “Alleen zou ik me daar een stuk geruster in voelen als je niet meer zo hard struikelt.” Haar wonden waren nu gelukkig niet opengegaan, maar dadelijk zou ze nog eens struikelen en zo hard vallen dat ze zich wél flink pijn zou doen. “Hoe gaat het met je?” vroeg hij aan haar om haar af te leiden van de val en om zelf ook niet meer zo bezorgd over te komen. Harespring zou het vast niet leuk vinden als hij haar zou betuttelen, maar hij kon het niet helpen dat hij zich toch wat zorgen om haar maakte.


Many tasks to do. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Many tasks to do. DPKsfdL
Cynthia
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: Many tasks to do.    Many tasks to do. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 20:20

Crowfur was zeker niet de eerste om haar te vragen hoe het ging. Bijna elke kat die haar zag vroeg het wel en eerlijk waar had ze zelf geen idee hoe het ging. De wonden heelden, dat was een feit, maar hoe het voor de rest ging? Ze was gefrustreerd, dat was zeker waar, bang misschien ook, maar dat was niet iets dat ze makkelijk liet zien naar buiten toe. Behalve die keer dat de geur van die Bloodclanner aan het lichaam van Winterhare had gehangen. Ze had geweten dat het dezelfde was als die haar dit aangedaan had en in plaats van woede te voelen had ze alleen maar paniek gevoeld. "Naar omstandigheden goed." De woorden die ze vaak genoeg sprak vloeiden er gewoon uit. "Alleen wel dorstig." Dat was tenslotte de reden geweest dat ze hier was gekomen. Ze schudde kort haar vacht uit en probeerde te bepalen welke richting het water uit was, dit bleef altijd nog het lastige en door de val was ze iets gedesoriënteerd geraakt.


Many tasks to do. J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
Many tasks to do. DPKsfdL
Freedje
539
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Many tasks to do.    Many tasks to do. Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 22:44

Het was misschien niet het beste antwoord wat ze had willen geven, maar voor Crowfur was het al een hele opluchting dat ze zich al iets beter voelde. Hij had te veel Clanmates zien lijden na alles wat er gebeurd was. De vossenaanval had een flinke impact op WindClan achtergelaten; Crowcall ondervond daar nu nog steeds de gevolgen van. En StarClan wist hoe graag Crowfur haar pijn weg wilde nemen, maar dit was echt iets waar ze zelf voor moest strijden. Hij wist dat het met Routnose’s en Lizardpath’s hulp echter wel goed moest komen. En zo zou Harespring er ook op vooruit gaan, daar was hij zeker van. “Nou, laten we er dan maar voor zorgen dat je kunt gaan drinken,” sprak hij met een grijns tegen haar. Hij merkte op dat ze het moeilijk vond om haar richting te bepalen en dus drukte hij zijn neusje nogmaals tegen haar flank zodat hij haar overeind kon helpen. “Schuin voor je, ongeveer twee vossenlengtes bij je vandaan,” sprak hij vervolgens tegen haar. Hij richtte zijn blik kort op de hare. Het leek erop dat ze moeite had met haar zicht en dat daar het probleem ook lag. Crowfur had het opgemerkt aan de manier hoe ze op een gedesoriënteerde manier om zich heen had zitten kijken, net als een kitten die haar moeder niet kon vinden. En hoewel hij zo veel meer voor haar wilde doen, zo veel meer voor haar wilde betekenen op dit moment, deed hij toch een stap naar achteren zodat ze zelf haar weg kon vinden. Het zou immers niet veel helpen als hij haar constant zou helpen met alles, wel dan?


Many tasks to do. Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Many tasks to do.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: