Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit] 3ww6bzmw
Raven/Dine
60
Actief
"her soul is fierce,
her heart is brave,
her mind is strong."

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Laurelkit*
BerichtOnderwerp: Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit]   Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit] Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 11:59

L A U R E L K I T

notes x - tag Wisteriakit - words 149 -merci
Laurelkit lag in de zon, maar van genieten kwam het niet. De irritatie die haast constant onder haar huid speelde, leek ook nu weer steeds groter te worden. Het domme gekibbel van kittens, het eeuwige durende gesprek dat enkele queens hadden en gewoon weg haar haat naar de wereld in het algemeen werd met de seconde groter. Nog even en ze zou uitbarsten, als een vulkaan. Gewoon, vanuit het niets, maar allesverwoestend. Sommige dachten dat het woedeaanvallen waren, maar Laurelkit wist dat dat niet klopte. Heel gecontroleerd kon de jonge poes haar woede sturen en ze dacht ook altijd over de gevolgen na. Niet dat haar de gevolgen veel boeide, maar het was niet alsof ze er nooit over na dacht. Hoe dan ook, ze voelde steeds meer het verlangen om héél boos te worden. Ze moest alleen nog een slachtoffer vinden. Iets wat haar irriteerde of niet zinde.


Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit] 2qx0v9g
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit] DPKsfdL
Michelle
21
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: young
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Wisteriakit
BerichtOnderwerp: Re: Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit]   Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit] Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 20:50

No one notices, no one even cares, when I fade away again. I'm a shadow, and no one remembers shadows.

Sjokkend kwam ze terug vanaf de medicine cat den. Haar oren lagen in haar nek terwijl een zuchtje over haar lippen gleed. Ze sleepte haar achterpoot achter zich aan. De spier was verkrampt geweest voor de afgelopen drie dagen en nu deze eindelijk ontspannen was voelde het bijna alsof het lichaamsdeel nieteens bij haar hoorde. Lizardpath had haar beloofd dat het weer over zou zijn met een paar dagen van training er mee. Maar voor nu, elke keer dat ze de poot op trok voelde ze opnieuw pijn. Dus dat trainen mocht nog maar even wachten. De zon brandde op haar schouders en ze kreunde zachtjes. Laurelkit leek vanuit haar ooghoek te genieten van de zon. Wat hoopte ze dat zei dat ook zou kunnen. Met die gedachte liet ze zichzelf op de grond zakken en gaf een klein likje over haar manke poot voor ze haar kop op de grond liet vallen met een luide zucht.Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit] 8SHb0Rq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Stay away from the dangerous vulcano, kid. [Wisteriakit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: