Dewpaw 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dewpaw

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewpaw.
Member
Dewpaw E07d42fb8a190a63ea353096ccae059c
dodo
127
Actief
you ask me to take a leap of faith but I'm already running

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 7.5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dewpaw.
BerichtOnderwerp: Dewpaw   Dewpaw Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 15:38you ask me to take a leap of faith
but I'm already running

➤ general➤ name :: Dewpaw
➤ age :: 7,5 moons
➤ gender :: shecat
➤ clan :: Windclan
➤ rank :: apprentice
➤ bloodline :: 100% Windclan
➤ parents :: Wolfsnout† x Burnedforest†
➤ siblings :: Rosekit† , Winterkit† , Lilykit† , Houndkit†
➤ mate :: x
➤ offspring :: x
➤ mentor :: Polarwind†
➤ apprentice :: x

➤ tail :: very fluffy and a bit longer than usual
➤ legs :: long legs
➤ ears :: normal size
➤ teeth :: normal length
➤ paws :: normal size
➤ claws :: sharp
➤ fur color :: white with grey patches
➤ whiskers :: long and white
➤ eye color :: bright yellow, amber
➤ fur length :: long and fluffy
➤ nose 'nd pawpads :: pink

➤ extra :: she has a rather good nose
➤ voice :: kind and sweet, almost like honey
➤ scars :: none yet


➤ personality➤ bad traits :: insecure, nervous, scared, oblivious to hints in some situations
➤ good traits :: kind, loyal, friendly, sweet, lovely
➤ neutral traits :: social, honest

➤ likes :: meeting new cats, hunting small prey, finding flowers and herbs for the medcats
➤ dislikes :: angry cats, fighting

➤ fears :: not making the clan proud and letting them down

Dewpaw is, zoals hierboven al aangegeven, een erg vriendelijke kattin welke eigenlijk geen vlieg kwaad zou doen als dat niet nodig is. Ze is verschrikkelijk loyaal naar haar clan en de vrienden die ze hier heeft en zou dan ook door het vuur gaan voor ze. Starclan heeft haar deze vrienden gegeven en als ze goed haar best doet dan zou ze deze ook niet kwijtraken naar haar mening. Dewpaw is niet echt een vechter, ze jaagt liever of helpt katten wanneer ze op zoek gaan naar kruiden voor de medicine cats. Ze houd van rust en wanneer een kat boos op haar is weet ze niet zo goed wat ze daar mee moet waardoor ze er bijna niet op reageert en het haar van binnen uit laat wegvreten.

Ook is de kattin eigenlijk helemaal niet dapper. Als er een kat met haar mee gaat dan gaat het nog wel, maar als ze alleen iets moet doen wat ze nog nooit gedaan heeft dan vindt ze dat altijd verschrikkelijk spannend en als katten kwaad op haar zijn wilt ze eigenlijk alleen maar weg. Opkrullen en slapen. Of huilen.


➤ historyDewpaw was vanaf dat ze geboren was al erg naar beneden gepraat door haar ouders, voornamelijk haar moeder. Ze wilde geen kittens maar toen ze samen met Dewpaw's vader een gezellige avond had gehad bleek ze toch zwanger te zijn en meteen begon ze te vloeken dat ze dit niet wou, dat wat er gebeurd was niet kon. Ze wilde nooit moeder worden, maar toch groeide er ondanks al haar gevloek nu kittens in haar buik. Na verschillende dingen geprobeerd te hebben om er vanaf te komen besloot Dew haar vader nog beter op te letten voordat ze iets verschrikkelijk doms deed.

Toen ze eenmaal bevallen drie van de vier kittens het toch niet overleefd te hebben en even, voor nog geen seconde, voelde ze verdriet en schuld, maar toen ze de kleine Dewkit hoorde piepen voor melk kwam de haat tien keer zo sterk weer terug. Ze was opgestaan en was weggelopen van de kleine Dewkit en liet haar alleen achter in het gras waar ze bevallen was, maar toen haar vader hier te horen van kreeg rende hij zo snel als hij kon terug naar de kitten en nam haar mee naar de nursery waar haar moeder met verschrikkelijk veel tegenzin zat te wachten op haar kitten.

Haar vader bleef er meestal bij in de nursery, maar terwijl hij voor haar en haar moeder zorgde bracht haar moeder haar haat heel langzaam over op de tom. Hij begon minder op te dagen en toen ze eenmaal zou moeten worden waren ze allebei verdwenen. Rogues geworden. Dood. Niemand wist het. Het enige wat ze wisten was dat ze weg waren en dat dat er bij Dew inhakte. Desondanks dat ze haar als crowfood behandelde.

Toen de kitten eenmaal de rang apprentice kreeg had werd al snel duidelijk dat ze geen beste vechter was, maar haar mentor zag nog wel ruimte voor verbetering, maar een moon later stierf haar mentor Polarwind en was de jonge apprentice weer mentorloos. Ze probeerde zonder mentor verder te trainen en te jagen, maar toen ze tijdens het jagen de deputy Stallionheart zag kon ze het tich niet laten om te vragen of hij wist of ze voor altijd mentorloos zou blijven, maar toen hij haar vertelde dat Oceanstar haar best deed om de beste mentor voor haar te vinden maakte dat haar toch weer blij. Eenmaal in gesprek samen vroeg de kater aan haar of ze kon laten zien wat ze al kon, maar voordat dat kon had de kattin hem perrongeluk in de modder geduwd waardoor het gesprek eindigde in een moddergevecht.


Words: ### ||Tag: Name || Note: -  it's the little things in life that matter
Dewpaw Sigdew10
topic search <33
sibling search <33

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dewpaw
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Windclan-
Ga naar: