Pity party 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pity party

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pity party JVQsDtv
Michelle
1164
Actief
And when they seek to oppress you. And when they try to destroy you, rise and rise again and again. Like The Phoenix from the ashes. Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more.

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Rowanflight
BerichtOnderwerp: Pity party   Pity party Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 19:31You shall rise and rise again

Jachtpatrol, juist, als hij nou nog eens zichzelf zou kunnen focussen op zijn warrior taken. Als hij nou eens zou kunnen nadenken als een goede warrior van Thunderclan. Inplaats van blijven hangen in zijn zondes. Maar dan alsnog, was hij niet altijd al zo geweest? Hij noemde zichzelf zo sterk, gaf aan dat hij de pijn van ieder ander kon dragen, maar ondertussen kon hij zichzelf niet verdragen als hij naar zijn spiegelbeeld staarde. Waar waren zijn dromen om Thunderclans beste warrior te zijn, haar deputy, haar leader. Zijn moeder in haar voetstappen volgen. Het waren kittendromen geweest. Vervlogen met de wind. Momenteel wist hij nieteens meer hoe hij op zijn eigen poten moest staan. Het was allemaal teveel voor hem geweest en met geen ziel met wij hij het kon delen bleef er weinig van zijn veilige bubbel over. Hij was gebroken en zag geen uitweg meer. Geen rust behalve de dood. Als het dan Starclan was die op hem zou wachten.

Diep zuchtte de kater en schudde zijn donkere kop uit voor zijn ogen naar Coldstreak gleden. Zijn jachtpartner verdiende het dat hij er bij was met zijn volle aandacht. Dus schudde de kater opnieuw zijn kop. De gedachten en doemdenken opzij schuivend. "Dus, had je een idee waar we heen konden gaan voor de jacht?" Vroeg hij, hopende dat zijn stem iet wat entausiast was.

-Coldstrike firstPity party CWHGb8h
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pity party DPKsfdL
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: Pity party   Pity party Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 10:55

Coldstreak had de stilte eerst wel aangenaam gevonden; Rowanflight had hem gevraagd om mee te gaan op jachtpatrouille en hoewel Coldstreak daar meestal geen moeite mee had, had hij vanochtend wel wat last om wakker te worden. En Rowanflight leek daar ook last van te hebben; de tom had nog geen woord tegen hem gezegd sinds ze het kamp uit waren gegaan. Toch liet Coldstreak zijn blik even opzij glijden zodat hij die van de tom kon zien. Zijn oortje trok zich kort naar achteren toen hij meende wat emotie te zijn, maar het volgende moment leek dat weer voorbij te zijn en verbrak Rowanflight juist op dat moment de stilte om hem te vragen of hij een idee had waar ze konden gaan jagen. Coldstreak was lichtelijk verrast omwille van die vraag. Hij had gedacht dat Rowanflight als senior warrior zijnde de leiding graag zelf wilde nemen, maar blijkbaar waren niet alle senior warriors zo. En dus kneep hij zijn ogen even samen terwijl hij nadacht. “Bij the Owltree?” stelde hij voor. Daar was meestal wel genoeg prooi te vinden. En anders konden ze nog altijd de richting van de uil volgen om te zien waar hij ging jagen, zo konden ze ook wat prooi vinden. Alleen was het vanaf hier nog wel even rennen eer dat ze daar waren en was het misschien niet zo leuk als Coldstreak wéér een stilte zou laten vallen. Bovendien had Rowanflight’s enthousiasme geforceerd geklonken. Zelfs Coldstreak, die geen held was met emoties van anderen, had dat nog op kunnen pikken. “Eh… Alles in orde, man?” vroeg hij dus maar voordat ze zich volledig op de jacht zouden storten en ze geen tijd meer hadden om over andere dingen te praten. Wat voor Coldstreak eerlijk gezegd niet snel genoeg kon zijn. Over gevoelens praten en dat soort dingen was niet echt zijn ding, maar hij wilde ook weer niet de koude Clanmate uithangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pity party
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory-
Ga naar: