A hunt with you.. Can life be better to me? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A hunt with you.. Can life be better to me?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: A hunt with you.. Can life be better to me?   za 19 nov 2011 - 13:34

“Happy are those who dream dreams
and are ready to pay the price to make them come true.”


Dreamhearts ogen vlogen open, alweer.. diezelfde nachtmerrie. Moederzorgen, maakte ze sichzelf domweg wijs en keek naar haar kits. Skykit, de dochter van Leopardfur en een onbekende kater, Dreamheart had de kleine vlak na haar geboorte overgenomen, niet veel later was de poes gestorven. Het deed pijn maar Skykit leefde.. En zou binnenkort apprentice worden. Dan had je nog haar eigen kleintjes Snowkit, Thistlekit, Dawnkit en Firekit. De kinderen van Lionclaw haar ex partner waren nu rond de 3 manen. Dreamheart glimlachte even , ze hielt van ze stuk voor stuk. En nu.. Waren Spotkit, Magickit en Goldenkit ook onder haar haar hoede. Hun moeder was gestorven maar hun leefde. Dat was het belangrinkst. Even gaapte Dreamheart en ging overeind zitten. Zachtjes begon ze zichzelf een schoonmaakbeurt te geven tot een bekende geur verraade dat iemand om wie Dream zo veel gaf er aan kwam. Cookedstar. Haar ogen begonnen te stralen en ze snorde zacht terwijl ze met haar ogen knipperde en rustig wachtte tot de kater binnen zou komen.

(Crookedstar only
Ze gaan zo jagen drm hier)


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 20 nov 2011 - 17:46

Crookedstar zuchtte en ging bijna zijn dagelijkse routine door waarbij hij de Nursery binnen liep om de vele kittens te controleren en te kijken of er iets aan de hand is. Zachtjes liep hij de Nursery binnen en glimlachte naar Dreamheart. "Hey, hoe gaat het met de kittens en met jou?" vroeg Crookedstar glimlachend. Hij liep naar haar toe en drukte haar neus even tegen die van haar terwijl hij ging zitten. Hij dacht even kalm na terwijl hij rond keek, "ik voel me bijna schuldig dat ik je stoor terwijl je voor zoveel kittens tegelijk moet zorgen. Je bent in ieder geval een goed persoon en een waardevol clanlid.... maar ook een goede vriendin en een goede moeder." zei Crookedstar terwijl hij kalm naast Dreamheart ging zitten. Zijn staart sloeg hij om haar heen, gelukkig had hij nog genoeg tijd en hadden ze hem later pas nodig.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 20 nov 2011 - 18:22

Crookedstar glimlachte naar Dreamheart. "Hey, hoe gaat het met de kittens en met jou?" vroeg Crookedstar glimlachend. Hij liep naar haar toe en drukte haar neus even tegen die van haar terwijl hij ging zitten. Hij dacht even kalm na terwijl hij rond keek, "ik voel me bijna schuldig dat ik je stoor terwijl je voor zoveel kittens tegelijk moet zorgen. Je bent in ieder geval een goed persoon en een waardevol clanlid.... maar ook een goede vriendin en een goede moeder." zei Crookedstar terwijl hij kalm naast Dreamheart ging zitten. Zijn staart sloeg hij om haar heen. Dreamheart snorde zacht en duwde haar kop zachtjes tegen hem aan. "Het gaat prima hier, nu nog beter zelfs. Ik ben blij dat je hier bent. Ik word blij als ik je voel zo dicht bij mij, als je weg bent.. is het inneens zo leeg.. En dat doet pijn." Ze zuchtte even en keek naar haar slapende schoonheden. "Ze mogen je allemaal.. behalve Dawnkit vrees ik.." Dreamheart zuchtte even. "Ze is te jong om mij te begrijpen. Al maakt het niet uit, ze heeft het volle recht mij te haten.. Voor wat ik haar vader heb aangedaan." Verdrietig zuchtte Dreamheart even maar keek daarna Crookedstar weer aan. "En nogsteeds.. Heb ik geen spijt.. Ik hou van je Crookedstar.." Zacht fluisterde ze waarna ze hem een zacht likje gaf. "Voor altijd.. en er is niets wat mij daar op terug kan laten komen. Niemand die mij van jou weg kan nemen.. Zolang jij voor altijd bij mij blijft. Alsjeblieft.." Zuchte Dreamheart zacht en keek hem recht aan. Opnieuw leek haar hart even stil te staan terwijl ze hem aankeek. Hij was gewoon zo.. perfect, nogsteeds wachtte Dreamheart elk moment op wakker worden in het kille nest tegen haar kittens aan. Op het moment waarop Crookedstar niets meer zou zijn als haar Leader. Maar voor nu, was dit een droom die ze zo lang mogelijk vol wou houden. Dicht bij hem. Zijn lichaam tegen de hare. Zijn hartslag die perfect gelijk klopte met de hare. In harmonie. Opnieuw leek de buitenwereld te verdwijnen en was ze daar alleen met hem. De zwaartekracht hielt haar niet op haar poten. Crookedstar deed dat. Hoe ver ze ook bij hem vandaan was, ze kon altijd perfect zijn geur oproepen. Hij was deel van haar geworden. En dat zou altijd zo blijven. Dreamheart wou het. Ze wou hem dicht bij haar. Ze wou dat hij haar zou beschermen. Samen met hem. Kon ze de wereld aan.


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 20 nov 2011 - 20:20

"Het gaat prima hier, nu nog beter zelfs. Ik ben blij dat je hier bent. Ik word blij als ik je voel zo dicht bij mij, als je weg bent.. is het inneens zo leeg.. En dat doet pijn." Ze zuchtte even en keek naar haar slapende schoonheden. "Ze mogen je allemaal.. behalve Dawnkit vrees ik.." Dreamheart zuchtte even. "Ze is te jong om mij te begrijpen. Al maakt het niet uit, ze heeft het volle recht mij te haten.. Voor wat ik haar vader heb aangedaan." Verdrietig zuchtte Dreamheart even maar keek daarna Crookedstar weer aan. "En nogsteeds.. Heb ik geen spijt.. Ik hou van je Crookedstar.." Zacht fluisterde ze waarna ze hem een zacht likje gaf. "Voor altijd.. en er is niets wat mij daar op terug kan laten komen. Niemand die mij van jou weg kan nemen.. Zolang jij voor altijd bij mij blijft. Alsjeblieft.." Zuchte Dreamheart zacht en keek hem recht aan. Crookedstar glimlachte, "Niet veel zeggen dat ze hun leven zouden geven voor iemand. Ik zou dat doen voor de hele clan.. alleen voor jou zou al mijn levens weggeven. Jij bent het enige wat mij zo vrolijk houd en helder in zware tijden. Ik blijf zolang bij je als Starclan toetstaat tot we weer samen kunnen zijn daar." zei Crookedstar en hij gaf Dreamheart een kopje waarna hij een lik gaf. "Ik heb geen spijt van wat wij heben en dat zal ook nooit gebeuren. Ik zal er altijd voor mijn mooie Droom zijn. Jij bent die Droom." glimlachte Crookedstar.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 20 nov 2011 - 20:28

Crookedstar glimlachte, "Niet veel zeggen dat ze hun leven zouden geven voor iemand. Ik zou dat doen voor de hele clan.. alleen voor jou zou al mijn levens weggeven. Jij bent het enige wat mij zo vrolijk houd en helder in zware tijden. Ik blijf zolang bij je als Starclan toetstaat tot we weer samen kunnen zijn daar." zei Crookedstar en hij gaf Dreamheart een kopje waarna hij een lik gaf. "Ik heb geen spijt van wat wij heben en dat zal ook nooit gebeuren. Ik zal er altijd voor mijn mooie Droom zijn. Jij bent die Droom." glimlachte Crookedstar. Dreamheart glimlachte zachtjes terug. Hij was zo veel voor haar. En zij ook voor hem, dat maakte haar gelukkig. Gelukkig als ze ooit met Lionclaw had kunnen zijn, dat begreep ze maar al te goed. Zacht drukte ze zich tegen hem aan. Woorden bestonden er niet om haar nu aan hem uit te laten leggen wat ze voelde. Hoe ze zich voelde zo dicht bij hem. Met hem. ZE leefde.. enkel en alleen voor hem. Ze zou sterven voor haar kittens. Maar enkel hij.. hij hielt haar hier. Hij hielt haar helder. Zonder hem zou ze gek worden. Hij was haar rots in de branding, hetgeen wat haar kop boven water hielt. Haar alles. En Dreamheart die het zo diep voelde, kon het niet onder woorden brengen. Al wat ze dacht waren geen woorden voor. Sinds het woord liefde voor zo veel werd gebruikt, hoe kon zij het dan gebruiken voor iets wat zo mooi, zo puur en zo heerlijk was? Dicht kroop ze tegen hem aan, zonder een woord te kunnen gebruiken bleef ze even zo zitten met haar ogen gesloten. Zijn ademhaling dat haar opnieuw kalmeerde. Alles aan hem straalde rust uit. Rust die Dream liet kalmeren. Hij was gewoon.. Een wonder.. Iets wat ze nooit had gedacht dat er in haar leven zou gebeuren. Langzaam zo denkend kwam ze weer overeind zitten en keek hem aan. "Weetje, Snowcrystal (whoo eerste die m gebruikt) had gezegd dat ze nog wel even op mijn kits wou passen zodat ik kon jagen. Als je tijd hebt." Liefjes keek ze hem aan en duwde haar kopje tegen zijn nek. "En je moet willen natuurlijk." Glimlachte ze en gaapte even.

(flut)


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 20 nov 2011 - 21:21

"Weetje, Snowcrystal had gezegd dat ze nog wel even op mijn kits wou passen zodat ik kon jagen. Als je tijd hebt." Liefjes keek ze hem aan en duwde haar kopje tegen zijn nek. "En je moet willen natuurlijk." Glimlachte ze en gaapte even. Crookedstar glimlachte en gaf Dreamheart een kopje, "Natuurlijk wil ik wel een keertje met je jagen. Alleen, het doet me al plezier genoeg om jou te zien jagen. Natuurlijk doe ik mee, maar momenteel wil ik even rustig aan doen. Dus jagen even en wat liggen. Rustig met jou, samen geen gezeur, geen druk en geen plichten. Gewoon ik en jij." zei Crookedstar. Hij zuchtte en stond op terwijl hij wachtte op Dreamheart.

-sorry effe inspiloos-


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 20 nov 2011 - 21:34

Crookedstar glimlachte en gaf Dreamheart een kopje, "Natuurlijk wil ik wel een keertje met je jagen. Alleen, het doet me al plezier genoeg om jou te zien jagen. Natuurlijk doe ik mee, maar momenteel wil ik even rustig aan doen. Dus jagen even en wat liggen. Rustig met jou, samen geen gezeur, geen druk en geen plichten. Gewoon ik en jij." zei Crookedstar. Hij zuchtte en stond op terwijl hij wachtte op Dreamheart. De moederpoes glimlChte en kwam overeind. langzaam stapte ze naar hem toe en duwde haar kop tegen zijn rug. "Ik had niets anders verwacht." Fluisterde ze glimlachend en keek even om naar haar kits die veilig lagen te slapen. De kleintjes zouden het niet merken als ze even alleen waren en Snowcrystal zou zometeen gelijk de nursery inkomen als ze zag dat Dream en Crookedstar samen verdwenen. Langzaam draaide Dreamheart zich om en likte eventjes zacht over Crookedstars neus, daarna dook ze door de uitgang waar fel zonlicht haar begroette. Het was fris en Dreamheart schudde haar vacht op. Soms kon ze in Groenblad haar vacht vervloekken voor de dikheid, met het koude seizoen hielt ze van haar vacht zo heerlijk dik en warm. Ach het kon altijd dikker qua vacht, beelde Dreamheart zich even in. Langzaam slenterde ze naar de ingang van het kamp waar ze rustig ging zitten met haar ogen op de nursery gericht waar zometeen Crookedstar uit zou komen om met haar te jagen.


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 20 nov 2011 - 23:58

De moederpoes glimlChte en kwam overeind. langzaam stapte ze naar hem toe en duwde haar kop tegen zijn rug. "Ik had niets anders verwacht." Fluisterde ze glimlachend en keek even om naar haar kits die veilig lagen te slapen. De kleintjes zouden het niet merken als ze even alleen waren en Snowcrystal zou zometeen gelijk de nursery inkomen als ze zag dat Dream en Crookedstar samen verdwenen. Langzaam draaide Dreamheart zich om en likte eventjes zacht over Crookedstars neus, daarna dook ze door de uitgang waar fel zonlicht haar begroette. Crookedstar glimlachte en keek even rond, zachtjes knikte hij even naar de eerste de beste clangenoot die terug knikte en even op zoek ging naar Stormtail om het te melden. Langzaam liep Crookedstar met Dreamheart mee om even kalm te gaan jagen en genieten van de rust samen met haar.
Crookedstar rekte zich onderweg even uit en vervolgde in snelle tempo de reis. Toen Crookedstar afremde keek hij naar Dreamheart en gaf een kopje. "Dit lijkt wel een goede plek omt e beginnen."


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   ma 21 nov 2011 - 8:39

Crookedstar glimlachte en keek even rond, zachtjes knikte hij even naar de eerste de beste clangenoot die terug knikte en even op zoek ging naar Stormtail om het te melden. Langzaam liep Crookedstar met Dreamheart mee om even kalm te gaan jagen en genieten van de rust samen met haar.
Crookedstar rekte zich onderweg even uit en vervolgde in snelle tempo de reis. Dreamheart sprong soepel achter hem aan. Toen Crookedstar afremde keek hij naar Dreamheart en gaf een kopje. "Dit lijkt wel een goede plek omt e beginnen." Dreamheart knikte eventjes en ging rustig zitten. De zon leek dapper door de wolken te willen schijnen om haar pels te verwarmen. Maar uiteindelijk leek het niet dat de zon ging slagen. Dreamheart zuchtte even en sloot haar ogen. Langzaam probeerde ze het omliggende stuk territorium af te scannen op prooi. Langzaam verdween de rust en kalmte uit haar lichaam. Ze had haar prooi gevonden. Even voor een seconde veloor ze oog op Crookedstar terwijl ze omhoog kwam in sluippositie. Een muis zat te knagen aan een besje. Perfect. Nog dieper dook Dreamheart in haar jaagpositie, wetend dat Crookedstar meekeek. Maar nu was het enkel zij en de muis. Langzaam en geluidsloos sloop ze dichterbij tot een staartlengte afstand. Perfect. Ze maakte zich klaar voor de sprong toen het muisje opeens opkeek. Het zag er uit alsof hij verlamt was van schrik bij het zien van Dreamheart maar verder kwam hij ook niet. Met een soepele sprong lande de poes op het beestje en beet hem snel zijn slagader door. Eventjes bleef ze zo staan, in stilte dankte ze Starclan maar daarna draaide Dreamheart zich om om naar Crookedstar terug te lopen. Eenmaal bij hem aangekomen liet ze het muisje met een glimlachje voor zijn poten vallen en ging rustig zitten.I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   ma 21 nov 2011 - 19:54

Dreamheart knikte eventjes en ging rustig zitten. De zon leek dapper door de wolken te willen schijnen om haar pels te verwarmen. Maar uiteindelijk leek het niet dat de zon ging slagen. Dreamheart zuchtte even en sloot haar ogen. Langzaam probeerde ze het omliggende stuk territorium af te scannen op prooi. Langzaam verdween de rust en kalmte uit haar lichaam. Ze had haar prooi gevonden. Even voor een seconde veloor ze oog op Crookedstar terwijl ze omhoog kwam in sluippositie. Crookedstar glimlachte toen er een muis voor zijn poten werd neergegooid. Hij keek Dreamheart even zuchtend aan, "Ik snap dat je erg druk en actief wilt en kan zijn nu je zolang stil hebt gleegen. Alleen heb genade met mij... ik. ben.. zo.. oud," zei Crookedstar expres heel klagelijk. Hij glimlachte en stond toen op, wachtte even en begon met sluipen, een tweede muis een stuk verderop had een sutkje gras tegen de wind in laten bewegen en dat was een kritieke fout, Crookedstar was geruisloos er naartoe geslopen en maakte de muis snel af waarna hij die bij de andere muis legde. "Nog niet verleerd door al het clanwerk." glimlachte Hij met een zei naar Dreamheart.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   ma 21 nov 2011 - 21:26

Crookedstar glimlachte toen er een muis voor zijn poten werd neergegooid. Hij keek Dreamheart even zuchtend aan, "Ik snap dat je erg druk en actief wilt en kan zijn nu je zolang stil hebt gleegen. Alleen heb genade met mij... ik. ben.. zo.. oud," zei Crookedstar expres heel klagelijk. Hij glimlachte en stond toen op, wachtte even en begon met sluipen, een tweede muis een stuk verderop had een sutkje gras tegen de wind in laten bewegen en dat was een kritieke fout, Crookedstar was geruisloos er naartoe geslopen en maakte de muis snel af waarna hij die bij de andere muis legde. "Nog niet verleerd door al het clanwerk." glimlachte Hij met een zei naar Dreamheart. Even staarde ze er op neer en keek daarna op met een semi beledigde uitdrukking. "Die van jou is groter." Fluisterde ze met een zo zielig mogelijk stemmetje. vervolgens grijnsde ze breed en sprong op. "Dat zet ik je betaalt!" Riep ze lachend uit en sprong naar hem toe. Dreamheart duwde Crookedstar tegen de grond en hief triomfantelijk haar kop. "Gotcha." Bevestigde ze lachend en liet zich daarna lachend naast hem neerzakken. "En hoe voelt de oude clanleader zich nu?" De grijns bleef op haar gezicht staan terwijl ze hem serieus probeerde aan te kijken.

~inspiloos~


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   ma 21 nov 2011 - 21:43

"Die van jou is groter." Fluisterde ze met een zo zielig mogelijk stemmetje. vervolgens grijnsde ze breed en sprong op. "Dat zet ik je betaalt!" Riep ze lachend uit en sprong naar hem toe. Dreamheart duwde Crookedstar tegen de grond en hief triomfantelijk haar kop. "Gotcha." Bevestigde ze lachend en liet zich daarna lachend naast hem neerzakken. "En hoe voelt de oude clanleader zich nu?" vroeg Dreamheart. "Geirriteerd," zei Crookedstar en stond op. "Ik ben oud maar niet zwak," zei hij lachend terwijl hij weg was geglipt. Crookedstar wendde zich af van Dreamheart, "3...2..1.. BANZAI!!!" riep hij en sprong tegen Dreamheart aan om haar weg te duwen en over haar heen te rollen met het verassings effect. Lachend zat Crookedstar even later zo stil mogelijk, "en hoe voelt de jonge warrior zich nu?" vroeg hij lachend terwijl hij even zijn poot schoon likte en daarna weer bij de muizen ging zitten.

-inspiloos-


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   di 22 nov 2011 - 8:48

"Geirriteerd," zei Crookedstar en stond op. "Ik ben oud maar niet zwak," zei hij lachend terwijl hij weg was geglipt. Crookedstar wendde zich af van Dreamheart, "3...2..1.. BANZAI!!!" riep hij en sprong tegen Dreamheart aan om haar weg te duwen en over haar heen te rollen met het verassings effect. Lachend zat Crookedstar even later zo stil mogelijk, "en hoe voelt de jonge warrior zich nu?" vroeg hij lachend terwijl hij even zijn poot schoon likte en daarna weer bij de muizen ging zitten. Dreamheart krabbelde overeind en liep met hem mee terug naar de muizen. "Nou eigenlijk, behoorlijk beschaamd, ik ben zomaar omver gegooit door een oude gek met een lieve glimlach." Verzuchtte Dreamheart zachtjes en grijnsde zachtjes. "Al twijvel ik of ik dat erg vond." Dreamheart begon opnieuw te grijnsen. "Kom hier jij." Riep ze uit terwijl ze opnieuw op hem probeerde te springen. Inplaats van op hem landen landde ze vlak voor hem. Even keek ze hem recht aan maar gaf hem daarna zacht een likje. "Wel mijn oude gek." Grijnsde ze zachtjes terwijl ze haar kop even verborg in de vacht rond zijn nek. "Ik hou echt van je Crookedstar." Fluisterde ze zachtjes en begon licht te snorren.

-flut srry-


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   za 26 nov 2011 - 1:00

"Nou eigenlijk, behoorlijk beschaamd, ik ben zomaar omver gegooit door een oude gek met een lieve glimlach." Verzuchtte Dreamheart zachtjes en grijnsde zachtjes. "Al twijvel ik of ik dat erg vond." Dreamheart begon opnieuw te grijnsen. "Kom hier jij." Riep ze uit terwijl ze opnieuw op hem probeerde te springen. Inplaats van op hem landen landde ze vlak voor hem. Even keek ze hem recht aan maar gaf hem daarna zacht een likje. "Wel mijn oude gek." Grijnsde ze zachtjes terwijl ze haar kop even verborg in de vacht rond zijn nek. "Ik hou echt van je Crookedstar." Fluisterde ze zachtjes en begon licht te snorren. Crookedstar zuchtte en voelde Dreamheart haar kop in zijn nek en gedwee liet Crookedstar het toe waarna hij zcuhtte. "Ik hou ook echt van jou Dreamheart en er is niks dat dat kan veranderen." reageerde hij met een glimlachje. Hij ging zitten en sloeg zijn staart om hen beide heen terwijl hij diep in dreamheart's ogen keek.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   ma 28 nov 2011 - 15:28

Crookedstar zuchtte en voelde Dreamheart haar kop in zijn nek en gedwee liet Crookedstar het toe waarna hij zcuhtte. "Ik hou ook echt van jou Dreamheart en er is niks dat dat kan veranderen." reageerde hij met een glimlachje. Hij ging zitten en sloeg zijn staart om hen beide heen terwijl hij diep in dreamheart's ogen keek. Dreamheart staarde hem zacht aan. De veiligheid die ze voelde bij hem overnam haar opnieuw en zacht sloot ze haar ogen. Hoe pijnlijk haar leven tot nu toe was geweest. Alles leek te verbleken met het gevoel dat ze nu voelde. Zachtjes drukte ze zichzelf tegen hem aan. “Voor altijd..” Grijnsde ze enkel stom. Even klonk het weer alsof ze een kitten was en dat tegen haar vriendinnen zei. Best friends forever Flowerkit! Had ze een keer uitgeroepen. Mooi niet dus. Flowerstorm zag haar nu enkel als een verraadster. Dreamheart zuchtte en hief haar hoofd. De wolken slopen voorbij aan de zilverpels. Dreamheart sloot haar ogen en keerde zich licht af van Crookedstar. Langzaam kwam ze omhoog en liep een stukje van hem vandaan. De zachte aarde onder haar poten deed haar niets. Het gevoel van veiligheid was weggevaagd, inplaats daarvan was het gevoel van leegte ontstaan. Dreamheart liet zichzelf neerzakken en legde haar kop op haar poten terwijl ze ergens in het niets staarde. Beelden van vroeger overnamen haar gedachtes terwijl de pijn opwelde. En natuurlijk, het laatste beeld. Haar ouders.. Lionclaw.. Dawnkit. Gepijnigd sloot de poes haar ogen en bleef zo liggen, het beeld bleef staan op Dawnkit. Waarom.. Waarom was ze zo..


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 4 dec 2011 - 18:38

Zachtjes drukte ze zichzelf tegen hem aan. “Voor altijd..” Grijnsde ze enkel. Crookedstar glimlachte en gaf Dreamheart een kopje, hij keek haar even liefdevol aan en kuchtte eventjes. "Ik hou van je, voor eeuwig." zei Crookedstar hij keek haar met een glimlachje aan en ging toen tegenover haar liggen zodat zijn neus die van haar aanraakte. Hij gaf een lkje over haar gezicht en glimlachte toen, "Ik hou echt heel veel van je Dreamheart. Ik heb zoveel voor jouw geluk over." zei Crookedstar liefdevol en legde zijn voorkop -voorhoofd ofzow- tegen dat van haar aan. Hij glimlachte nog even, "Jij bent samen met de clan alles voor me. Ik zou je nooit kwijt willen of verliezen." zei Crookedstar voor hij weer naast haar ging liggen en zweeg. De stilte was erg maar door de liefde die te voelen was, leek de stilte een harmonieuze muziekstuk.

-srry niet zo heeelgoed-


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 4 dec 2011 - 19:19

Crookedstar glimlachte en gaf Dreamheart een kopje, hij keek haar even liefdevol aan en kuchtte eventjes. "Ik hou van je, voor eeuwig." zei Crookedstar hij keek haar met een glimlachje aan en ging toen tegenover haar liggen zodat zijn neus die van haar aanraakte. Hij gaf een likje over haar gezicht en glimlachte toen, "Ik hou echt heel veel van je Dreamheart. Ik heb zoveel voor jouw geluk over." zei Crookedstar liefdevol en legde zijn voorkop tegen dat van haar aan. Hij glimlachte nog even, "Jij bent samen met de clan alles voor me. Ik zou je nooit kwijt willen of verliezen." zei Crookedstar voor hij weer naast haar ging liggen en zweeg. De stilte was erg maar door de liefde die te voelen was, leek de stilte een harmonieuze muziekstuk. Dreamheart zweeg ook. Volmaakt gelukkig. En toch was er iets.. Een kalme stilte in haar binnenste.. Haar baarmoeder leeg.. Maar toch.. Dreamheart zuchtte en drukte zich even tegen Crookedstar aan. Daarna draaide ze zich langzaam om op haar rug en maakte een lichte uitnodigende beweging naar Crookedstar toe. Ze grijnsde zachtjes terwijl ze haar ogen sloot en zich uitrekte om de zelfde bewegingte herhalen.

-Fail
YOU DO IT NOWWWWWW-


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 4 dec 2011 - 20:56

Dreamheart zuchtte en drukte zich even tegen Crookedstar aan. Daarna draaide ze zich langzaam om op haar rug en maakte een lichte uitnodigende beweging naar Crookedstar toe. Ze grijnsde zachtjes terwijl ze haar ogen sloot en zich uitrekte om de zelfde bewegingte herhalen. Crookedstar twijfelde even, kon hij het wel. De daad was niet het probleem, alleen het feit dat Dreamheart jong was vergeleken met hem en daarbij al moeder. Alleen ondanks alles won zijn liefde voor de jonge schoonheid het en hij liep op haar af, "... ik hou van je," zei Crookedstar zacht. Hij ging bij haar staan en toen verscheen de boodschap, -*This commercial was brought to you by Starclan because of adult scenes* HELLOW, also problems with annoying clanmembers? Give them catnip to make peace :3 STARCLANSCATNIP,*Sponsored by Riverclancutscenes*-

-that evening-
Crookedstar likte Dreamhearts kop en zuchtte, "Ik hou zielsveel van je.. elk leven van me... alles in me... snakt naar samenzijn met jou," zei Crookedstar en sloeg zijn staart om Dreamheart heen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamheart
StarClan

Michelle
2467
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Ageless~
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Dreamheart
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 4 dec 2011 - 21:34

Crookedstar leek even te twijfelen. Maar uiteindelijk won zijn liefde en liep hij op haar af. "... ik hou van je," zei Crookedstar zacht. Hij ging bij haar staan en toen verscheen de reclame voor de kleintjes onder ons, -*This commercial was brought to you by Starclan because of adult scenes* HELLOW, also problems with annoying clanmembers? Give them catnip to make peace :3 STARCLANSCATNIP,*Sponsored by Riverclancutscenes*-

-that evening-
Crookedstar likte Dreamhearts kop en zuchtte, "Ik hou zielsveel van je.. elk leven van me... alles in me... snakt naar samenzijn met jou," zei Crookedstar en sloeg zijn staart om Dreamheart heen. Dreamheart drukte zich zacht tegen hem aan en sloot haar ogen. Die dag.. Zo mooi.. Zo perfect.. leek zo snel over. Zachtjes zuchtte Dreamheart en opende haar ogen. Ze staarde in de groene zachte ogen van Crookedstar, haar Crookedstar.. Haar alles. Zacht glimlachte ze. "Ik kan me geen leven voorstellen.. zonder jou aan mijn zijde.. Alles aan jou.. trekt mij aan als een magneet. Nooit zal dat kunnen veranderen.." Fluisterde ze zacht en keek hem aan. De avond viel al en de Zilverpels zou binnenkort weer aan de hemel staan. Pas toen besefte Dreamheart zich dat zowel zij als Crookedstar de gehele dag weg waren geweest.. En dat ze weer gouw terug moesten.. Dat was het ergste. Langzaam gaapte ze. De constante druk die ze in het kamp voelde, de ogen van Flowerstorm haar beste vriendin die zich in haar boorde.. Schuldbewust.. en Mousechaser die haar het leven zuur maakte sinds Crookedstar.. het was zo pijnlijk dat zij en Mousechaser vroeger eigenlijk vriendinnen waren geweest.. Haar leven had een pijnlijke maar aan de andere kant schitterende wending genomen. En nu ze daar zo lag begreep ze 1 ding helemaal. Ze zou.. kittens krijgen van Crookedstar.. Haar kittentjes.. van hem.. Dat bracht haar terug bij de gedachte aan haar kittens, alle al zo groot.. binnenkort zouden ze apprentices worden.. Maar ze zou niet terug hoeven te keren naar de warriorsden.. nee.. Ze zou op haar veilige plekje in de Nursery blijven.. Dreamheart lachtte zacht terwijl ze Crookedstar aankeek. Ze zou iets van hem in zich dragen.. Haar kittens.. hun liefdeskindjes.. Ze zouden zo mooi worden.. Net zo mooi als haar kleintjes die nu de leeftijd van 5 manen kregen.. Zo mooi.. En een klein stemmetje in haar zei zelfs nog mooier.. Al wat ze eigenlijk kon hopen was dat de kittens op Crookedstar zouden lijken. Zo mooi.. Zo perfect..


I'm comming home I'm comming home
tell the world I'm comming home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crookedstar
StarClan

460

CAT'S PROFILE
Age: 4 jaar
Gender:
Rank:
Crookedstar
BerichtOnderwerp: Re: A hunt with you.. Can life be better to me?   zo 4 dec 2011 - 23:36

"Ik kan me geen leven voorstellen.. zonder jou aan mijn zijde.. Alles aan jou.. trekt mij aan als een magneet. Nooit zal dat kunnen veranderen.." Fluisterde ze zacht en keek hem aan. De avond viel al en de Zilverpels zou binnenkort weer aan de hemel staan. Crookedstar glimlachte en gaf Dreamheart een lik. "Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen na deze manen vna liefde en geluk. Ik geef meer om je dan ik zou kunnen denken. jij dreamheart... als je mijn kittens zal dragen na wat er gebeurt is. Ik hoop dat....dat.. dat je tevreden zal zijn met wat wij vanaf vandaag de dag nogmeer delen op onze liefde na. Jij hebt mijn hart al mijn levens lang." zei Crookedstar en keek naar de lucht. "Starclan zelve zou me niet gelukkiger kunnen make op dit moment, dat door jou komt." zei Crookedstar en gaf haar eenkopje terwijl hij tegen haar aan lag.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A hunt with you.. Can life be better to me?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: