Ghosts - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ghosts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
Ghosts - Pagina 3 LAuc8H3
Renske
570
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Ghosts   Ghosts - Pagina 3 Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 18:22


Settledpaw knikte langzaam toen Ardentpaw sprak dat dat het beste was dat zijn moeder alles had gedaan wat ze kon. Settledpaw fronste. Eigenlijk was het niet waar. Ze had hem en zijn zusjes ook niet weg kunnen geven, voor zichzelf kunnen houden en zelf kunnen opvoeden. Settledpaw zuchtte diep en keek de jonge kater in zijn goudgele ogen aan. ‘Ik denk het,’ miauwde hij uiteindelijk zachtjes. Hij moest er niet meer over nadenken. Winddancer was er niet meer, dus hij zou het haar toch nooit meer kunnen vragen. De sfeer was opeens weer super bedrukt, en Settledpaw schuifelde zijn voorpootjes zenuwachtig heen en weer. Het was alsof de geesten meeluisterden en hij voelde zich er een beetje vreemd bij. ‘Maar uhh,’ miauwde hij toen ongemakkelijk. ‘Geen spoken,’ sprak hij met een geforceerd lachje.  


Ghosts - Pagina 3 8CxI7At
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghosts - Pagina 3 Giphy
Elfje
371
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ardentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Ghosts   Ghosts - Pagina 3 Icon_minitimevr 12 jul 2019 - 22:37

Ardentpaw kon zien dat de oudere apprentice zijn woorden niet echt leek te geloven. Oh. Misschien was er dan toch meer aan de hand, maar als Settledpaw hem dat niet wilde vertellen dan kon hij het ook niet weten. Natuurlijk begreep hij dat wel, want ze kenden elkaar nog geen eens een halve dag en dan ging je niet echt heel veel persoonlijks delen. Om eerlijk te zijn was wat hij nu al uit de ander had gekregen al best veel. Toch, zijn gedachten waren onderbroken toen Settledpaw aankondigde dat er geen spoken waren met een geforceerd lachje. Tja, de sfeer was nu ook een beetje ongemakkelijk. "Geen spoken inderdaad," echode hij. "Toch, het zou wel cool zijn geweest om een geest te ontmoeten. Want die moeten vast heel wijs zijn. Kon ik dat dan maar eens aan mijn vrienden vertellen. Alhoewel, misschien zouden ze me niet geloven. Dat zou ik eigenlijk ook niet doen als iemand mij zou vertellen dat ze een geest hadden ontmoet. Zou jij iemand geloven als ze dat aan jou zouden vertellen?" Begon Ardentpaw weer te ratelen, om de ongemakkelijke stilte die dreigde te vallen maar alvast te vullen. Hij kon niet tegen stilte, tenzij het moment er echt om riep, maar dit was niet zo'n moment.Ghosts - Pagina 3 Ardent20
I'm ThunderClan's resident Therapist Cat, my hours are from Sunrise 'till Sunset!
TS || Meet Ardent || TT
IC POSTS: 265
I & II
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghosts - Pagina 3 LAuc8H3
Renske
570
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Ghosts   Ghosts - Pagina 3 Icon_minitimewo 17 jul 2019 - 23:49

Settledpaw staarde de apprentice nog even aan. Ze moesten er nu wel een einde aan breien, geen gedoe meer. Geen spoken. Geen. Spoken. Zijn gedachten werden weer hardop uitgesproken door de jonge ThunderClanner en hij knikte. Maar hij wilde net gedag zeggen, of er kwam weer een waterval aan woorden uit de kater. Settledpaw knipperde met zijn ogen. Wijze geest? Settledpaw dacht alleen maar aan enge SkyClan spoken, die hun weg zou willen jagen. Maar Ardentpaw was kennelijk een stuk optimistischer. Maar het eindigde met de vraag of hij zou geloven als iemand hem vertelde dat hij een spook had gezien. Settledpaw schudde lachend zijn hoofd. ‘Waarschijnlijk niet,’ miauwde hij eerlijk. Als spoken, echte spoken, die bestonden niet. Dode katten waren in StarClan, niet in het woud. Settledpaw schuifelde zijn pootjes weer door het as en keek de ThunderClanner aan. ‘Ik geloof niet in geesten. Tenminste, misschien eventjes net. Want deze plek is nogal.. spookachtig?’ Ja, de verkoolde bomen, de gekke sfeer. En hij kon sferen dat er af en toe een rilling over zijn rug kwam van de kou. Misschien waren de spoken er wel, maar waren ze onzichtbaar! Oh jee, nee, dat kon vast niet. Net zo min dat spoken bestonden.


Ghosts - Pagina 3 8CxI7At
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ghosts - Pagina 3 Giphy
Elfje
371
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ardentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Ghosts   Ghosts - Pagina 3 Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 21:45

Hm, Settledpaw geloofde dus niet in spoken. Maar wat was StarClan dan? Waren dat niet gewoon de geesten van overleden katten hoog in een plek in de sterrenhemel. En geesten waren toch hetzelfde als spoken? Ach, misschien dacht hij er nu te veel over na. Toch... "Ik geloof wel in spoken, maar niet dat ze bepaald slecht zijn. Misschien zijn het katten die nog niet totaal vrede hebben gevonden na hun dood en dat ze daarom afsluiting proberen te vinden. Dat betekend niet dat ze dan niet in StarClan sitten, natuurlijk." Dat was zijn uitblik op dingen. Een moederkat die was gestorven bij de geboorte van haar kittens zou een voorbeeld kunnen zijn. Die zou zelfs in dood toch nog over haar kittens blijven uitkijken, al zou ze ze misschien niet meer in de levende wereld kunnen beschermen. Maar als Settledpaw daar niet in geloven was dat zijn keuze. "Niemand weet immers wat de waarheid is tot je zelf dood gaat," eindigde hij de gedachte hardop uit met een kleine schouderophaal. Ardentpaw vond het in ieder geval niets om bang voor te zijn, nou misschien een klein beetje voor de kracht die StarClan leek te bezitten, maar spoken in generaal niet.Ghosts - Pagina 3 Ardent20
I'm ThunderClan's resident Therapist Cat, my hours are from Sunrise 'till Sunset!
TS || Meet Ardent || TT
IC POSTS: 265
I & II
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ghosts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Wastelands :: Desolate Woods-
Ga naar: