Time to make some new friends 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Time to make some new friends

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11864
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Time to make some new friends   ma 21 nov 2011 - 9:42

Al dagen speelde beelden door zijn hoofd. Beelden over het gevecht bij fourtrees, het gevecht dat nog komen moest. Hoewel de kittens van goede vrienden, Sunpelt en Steelfang, gestolen waren. Hoe kon dit ooit goed zijn? Fireheart schudde zijn kop en stond op uit zijn nest. Het was tijd om even wat tijd voor zichzelf te pakken, wat tijd om na te denken, maar ook om zijn hoofd even te legen. Misschien was het zelfs haalbaar om een beetje plezier te maken. Rustig stapte hij het kamp uit en vervolgde zijn weg door het bos van ThunderClan. De hoge bomen gaven hem een wat rustiger gevoel. Schaduwen die zijn pels sierde, de geur van het mos en de bladeren. Ook al waren er nog zo veel problemen, nooit zou hij spijt hebben van zijn keuze om een warrior te worden. Het kittypet leven lag volledig achter hem, zijn halsband lang vergeten. Hij was nu Fireheart, deputy van zijn Clan. Respect had het merendeel nu voor hem. Hij was hen dankbaar voor het vertrouwen, maar toch ging het nu mis. Al die gevechten. De kater schudde zijn hoofd even en versnelde zijn pas. Hij rende op een hoog tempo richting de zonnerotsen. Op het moment dat hij de strook schaduw verliet en het felle licht in stapte, kleurde zijn vacht vuurrood. Zijn naam, die Bluestar had gekozen, hij was trots op die naam. Iets vrolijker sprong hij van rots naar rots, om op een goed plekje neer te ploffen en te genieten van de zon die zijn vacht verwarmde.

[Only Nightwish]Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nightwish
StarClan

Demi
344
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: Endless ★ Died at 58 moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Time to make some new friends   ma 21 nov 2011 - 17:28

Twee weken, sinds twee weken begon haar fantasie echt op hol te slaan. Ze wist niet hoe het kon, maar op de één of andere manier zag ze haar vader. Hij had nooit bewogen, nooit wat gezegd, maar ze had hem wel gezien. Ze wist honderd procent zeker dat hij dood was, wat haar alleen maar ongeruster maakte. Was ze nou langzaam gek aan het worden? Hij kwam ook vaker langs in haar dromen, waar hij ook niets zei. Ze was gewoon blij hem te zien, en samen keken ze naar StarClan, waar ze zachtjes wenste dat hij weer terug zou komen, wetend dat zoiets niet zou gebeuren. Met haar kop omlaag hangend sleurde ze door de bossen, richting de Zonnerotsen. De zon stond redelijk hoog aan de hemel, en vandaag was een goede dag om daar volop van te genieten. Ze wilde de drukte van de Clan even ontsnappen, en het feit dat ze de hallucinatie van haar vader alleen in het kamp zag. Het was zeker weten een hallucinatie, er was geen manier dat hij nog kon leven. Eén keer had ze zelfs een jonge Apprentice 'door' haar vader heen zien dartelen, wat alleen maar betekende dat er echt iets mis was. Ze hield het voor nu maar voor zichzelf, misschien was het wel helemaal niets en ging het binnenkort over.
Een klein glimlachje vormde zich rond haar lippen toen ze haar vuurrode Deputy op één van de rotsen zag liggen. Voor enkele seconden staarde ze naar boven, misschien moest ze hem niet storen, hij zag er eindelijk een beetje relaxed uit. Uiteindelijk sprong ze zelf ook op één van de rotsen naast de rode kater. "Hé, Fireheart," groette ze hem op vriendelijke toon. Haar stem klonk zacht, ze wilde hem niet per ongeluk laten schrikken. Haar felgroene ogen keken rustig in de zijne. Ze kneep haar ogen een eindje dicht om ze tegen de zon te beschermen, en krulde haar pluizige staart tevreden om haar poten heen.But up until now, I had sworn to myself I was content with loneliness
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time to make some new friends
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: