[Half moon gathering] make a wish 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Half moon gathering] make a wish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering] make a wish Tenor
Mark
353
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 18:31


A graveyard of stars

Bloodpaw slikte nerveus toen zijn poten zich op het eindpunt van de grens van Shadowclan waagde. In zijn eentje zou hij vannacht deze tocht maken, een tocht die alle medicine cat en diens apprentices maakten bij elke half moon. Hoewel elke apprentice droomde over deze dag voelde Bloodpaw zijn lichaam tegenwerken. Dit zou zijn eerste keer zijn en meteen moest de jonge tom zich hier in zijn eentje naar toe slepen. Geen steun hebbend van de grijze medicine cat, Acefray. Zijn mentor was vanochtend wakker geworden met bloed druipend langs zijn snuit en behoorlijke koppijn. Bloodpaw was erg geschrokken, zijn mentor was letterlijk met veel pijn uit zijn dromen geschrokken waar hij na de hele dag nog altijd veel hoofdpijn van overhad. Wat er precies gebeurd was was nog onduidelijk maar Acefray ging kennelijk niet mee. Het gaf de maine coon een dubbel gevoel, zou zijn mentor enkel niet meekomen vanwege de hoofdpijn of speelde er meer? Waarom zou anders de grijze tom ontwaken met bloed al besmeurd rondom zijn mond en neus? Zou Starclan een rol spelen? Of had zijn mentor gewoon een spontante bloedneus gekregen tijdens het slapen? Bloodpaw durfde het niet te vragen en al helemaal niet tegen te te stribbelen toen Ace hem alleen op pad stuurde. Het was immers een belangrijke dag, hoewel de tom al een paar moons een medicine cat apprentice was was hij nog altijd niet volledig geaccepteerd door Starclan. Zijn mentor had hem op het hart gedrukt om nergens bang voor te zijn, dat Starclan hem heus wel zou accepteren op zijn aangewezen rang maar toch hield de zwart met rood gevlekte tom het slechtste in zijn achterhoofd. Er was immers veel gebeurd in de laatste drie moons, zo was hij zwaargewond geraakt door een Bloodclanner en was hij onbewust verliefd geworden op zijn beste vriendin, Beechpaw. Ook begon hij wat meer tegen de regels aan te botsen al deed hij het niet perse met opzet: hij zat nou eenmaal in een periode van zijn leven waar alles niet allemaal lekker liep waar de medicine cat apprentice best wel mee worstelde. Een trillende zucht verliet de bek van Bloodpaw toen hij zich weer voor het eerst buiten het vertrouwde gebied waagde sinds de aanval van de moordlustige Bloodclanner. Sinds de keer dat hij zich bijna bij zijn voorouders gevoegd had was hij te bang geweest om te ver van het kamp te komen, benauwd voor het idee dat straks de zwarte she-cat haar werk afkwam maken. Bloodpaw dook schuw in een zakkende houding toen hij zijn pad vervolgde richting de highstones. Nog nooit was hij daar geweest dus hij was extra vroeg gegaan mocht hij de weg kwijt raken. Gelukkig had hij een uitgebreide uitleg gekregen over hoe hij lopen moest, hopelijk kwam het allemaal goed.

Bloodpaw zijn dikke vacht prikkelde continue bij elke stap die hij steeds veder zette van zijn vertrouwde thuis, gelukkig had hij al die tijd dat hij vanaf de grens gelopen had geen onbekende of gevaarlijke geuren geroken. Enkel de vochtigheid van de regenbui die gisteravond gevallen had rook de tom nog licht in de aarde. Zijn passen gingen sneller toen hij kort dacht een nieuwe geur te ruiken maar dit was vals alarm. De medicine cat apprentice had een extra sterke reukzintuig maar op dit moment had hij het liever niet.. Bij elke oude geur die hij rook leek het voor hem alsof het vers was waardoor hij, nu met de angst die hij in zijn hart droeg, zich kapot schrok. Snel liep de maine coon door ondanks dat hij er al achtergekomen was dat de geur die hij opgevangen had iets onschuldigs bleek te zijn. Zijn groene ogen waar een kopper amber kleur in vermengd zat keken omhoog toen hij in de verte eindelijk de punten van de grote bergen in zicht zag komen. Opgelucht haaldde Bloodpaw adem, blij dat hij niet ergens onbekend gestrand was. Snel trippelde de nog altijd gewonde medicine cat apprentice door tot het prettig voelende grassprietjes zich lieten vervangen door een stenen, koude ondergrond. De tom huiverde kort door de verandering maar ook door het onrustige gevoel die door zijn lichaam raasde. Hij was als eerste, of misschien wel als laatste.. Bloodpaw keek snel op naar de maan die in de donkere, blote hemel naar boven gekropen was. De tom rook geen andere geuren dus hij nam aan dat de rest nog komen moest, mooi, dan kon hij zichzelf nog mentaal voorbereiden. De gewonde tom ging bij een koude grote steen zitten en leunde zijn heet voelende lichaam tegen het gesteente aan. Zijn wonden waren gelukkig niet meer open geknapt, al voelde hij het nog altijd erg branden na het lopen. De medicine cat apprentice duwde zich meer tegen de steen aan, zijn vele wonden af laten koelen tegen de kei terwijl hij wachtte op de rest.

[Medicine cats en apprentices!]


blood
you fell in love with my flowers but not with my roots, so when autumn arrived you didn't know what to do.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish Fabfac
Anouk
1077
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

371 IC

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimema 10 jun 2019 - 20:45

Vrolijk zwaaide ze met haar staart terwijl ze een paar passen voor Mistgaze uit liep. Hoewel het voor het merendeel over serieuze onderwerpen ging, zag de kattin altijd uit naar de Half Moon Gatherings. Het was gewoon een extra kans om even met katten uit de andere clans te kunnen praten. Als een van je beste vrienden in een andere clan zat, greep je natuurlijk elke kans aan om haar te kunnen zien. De weg richting de Highstones was geen leuke. Aan de andere kant was het ook niets vergeleken met hun reis richting de bergen en terug enkele moons geleden. Sinds dien was er weer wat veranderd onder haar rangenoten. Ze had vernomen dat er nieuwelingen bij zouden zijn en zag er natuurlijk naar uit om die te ontmoeten. Vlak voordat ze op de plek van bestemming aan kwamen wachtte de zilvertabby even op Mistgaze. Dat deed ze eens elke zoveel vossenlengtes maar ze vond het wel belangrijk dat ze netjes naast elkaar het laatste stukje zouden lopen.


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish Beertjeava
Beertje
1460
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: ▼ 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimema 10 jun 2019 - 22:38

Chivysniff was alvast vooruit gegaan. Haar apprentice zou haar snel inhalen. Ze voelde zich nog niet zo goed en daarom mocht Coyotepaw het woord nemen. Haar wonden waren nog te vers, hoewel er langs de randjes al littekens vormden. Het suckte dat ze zoveel katten niet had kunnen helpen. Ze had niet kunnen dromen met Starclan om de verloren zielen te zien die ze niet had kunnen rennen. Het maakte haar rot, tot in het bot. Haar humeur reageerde ze dan ook af op haar arme apprentice. Ook al was ze zo trots. Ze glunderde bijna als ze dacht dat ze alles zo zelfstandig had kunnen doen. Maar dan langs de andere kant... ze hadden mensen verloren. Windclan had haar aangevallen en dat was voor haar zo onaards.

Het gebied glooide naar beneden. Ze knipperde en hinkte naar beneden. De wolken dreven uit elkaar en lieten haar de sterren zien. De sterren die haar bijna verraden hadden. Daar aangekomen zag ze Bloodpaw tegen de highrock zitten. Het gericht was lang geleden haar oren al binnengekomen en ze moest even een grimas van haar gezicht laten. Met zijn bloemetjes, het was echt een schatje. Hinkend liep ze erop af. Ze had Rousebell en Mistgaze niet gezien. "Dag bloemenman," miauwde ze schor, maar warm. Haar frons werd dieper toen ze zijn wonden zag. Wat was er gebeurd? Chivysniff stapte dichterbij en zette haar goede poot op zijn wang. "Wat heb jij meegemaakt?"


[Half moon gathering] make a wish 222
chivy
Snowflake I'm trying to keep you safe. You gave me your trust and I want you in my safe place. Keep you to winter when you won't be needing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Editor
[Half moon gathering] make a wish 0N3zaJp
Kiki
1550
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 11:21

De hemel was zo donker geweest dat Mistgaze dacht dat StarClan hen niet eens wou zien deze avond. Maar ze was gaan lopen met Rousebell richting de highstones. Het was een lange weg en Rousebell liep voor haar uit. Mist vond het prima, want dan had ze tijd om rustig na te denken. Ze begreep het enthousiasme van haar oud-apprentice goed, ze had dat ook gehad. Elke halve maan keek ze uit naar het moment om Acefray te zien. Nu keek ze er tegen op. Haar hart bonsde in haar keel bij het idee om hem te zien. Het was al weer zo lang geleden geweest toen ze hadden afgesproken bij Fourtrees. Het voelde vertrouwd, maar ook erg onzeker. Een bedrukkend gevoel die in haar borst hing als ze hem zag. Het klopte niet.
Mistgaze was zo in gedachten verzonken dat ze niet zag dat Rousebell gestopt was. Ze schampte haar zachtjes en stopte toen zelf. "Oeps.. sorry Rousebell, ik was in gedachten verzonken." zei ze toen zachtjes en tikte haar kort aan met haar staart. "Zullen we er samen heenlopen?" vroeg ze toen terwijl ze naast haar apprentice richting de ingang van de highstones liep.Breathe. Don't speak. It's leaving your body now.
Slow heart. Set free. A circuit of consciousness.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish BXcdW76
Kip
2654
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 22:23

[Half moon gathering] make a wish D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Wreed eigenlijk, dat net nu ze eindelijk goed en lekker lag te slapen, ze de Half Moon gathering hadden. Al dagen sliep ze niet goed, sinds de oorlog plaagden nachtmerries en zorgen haar. vrijwel iedere nacht. En juist nu, net wanneer ze midden in de nacht op pad moesten, sliep ze al een blok. Gelukkig was Lizardpath er nog, die ook de laatste tijd meer aangesterkt was, om haar wakker te maken. Wat loom mompelde ze iets onverstaanbaars en snoof nog een keer de vertrouwde lucht van haar warme nest in, waarna ze zich dan toch overeind hief en halfhartig haar wit-bruine vacht plat likte. Tijdens die bezigheid keek ze rond, naar de vele, slapende katten die hun den waren ingetrokken. Het was druk, te druk voor deze tijd van het jaar. Oh, als iedereen maar goed genas. Dat was alles dat ze vroeg. En met die gedachte stond ze op, wisselde een laatste paar woorden met Lizardpath en ging samen met haar vriendin op pad richtig de moonstone.

Gelukkig was het fris buiten. Het lichte windje en de mossige geur van natte aarde verjoegen snel genoeg de slaap en maakte plaats voor enthousiasme. Oh, ze wist haar eerste Half Moon Gathering nog ze vroeg. Toen was ze pas echt nerveus geweest, doodsbang dat starclan zou weigeren om met haar te spreken. Nog al tijd droeg ze die onzekerheid met zich mee dat ze niet goed genoeg was, maar de sterren glimlachten haar toe iedere keer dat ze op bezoek was gekomen. Iedere keer, behalve nu; de hemel was roetzwart. Het baarde haar zorgen, maar ze wilde er niet aan toe geven. Deze gatherings gaven haar energie en ze keek er vooral naar uit om haar beste vriendinnetje weer te zien ook. Daarom probeerde ze haar zorgen achterwegen te laten en keerde ze zich tot Lizardpath, haar ranggenoot en goede vriendin, met wie ze de toch maakte. Nuja, 'tocht', voor hen was het immers lang niet zo ver reizen als de andere clans. Daarom ook duurde het niet al te lang voordat hun bekende, heiige ondergrond plaats maakte voor harde rotsen. Routnose had wat moeite met het klimmen door haar vermoeide ledematen en overal onhandigheid, maar goed, soepel of niet, ze kwamen er. Eenmaal bij de high stones en de mothermouth, kon ze al snel verschillende figuren onderscheiden. "Pfoe, we zijn er," sprak ze opgelucht tegen Lizardpath, blij dat die klim over was. Hoewel ze keurig rustig dichterbij stapten, maakte haar hart een sprongetje toen ze Rousebell zag. Liever zou ze haar meteen bestormen, maar hey, ze was nu volwassen en moest zich aan de regels houden. Eigenlijk. Toch versnelde ze haar pas een beetje en was de grijns niet van haar gelaat te slaan, terwijl ze wachtte totdat de twee Thunderclanners hen zouden bereiken. "Hoi Rouse!" sprak ze vrolijk en zwaaide uitbundig naar haar, voor zo ver een kat dat kon. Misschien net iets té joviaal, maar hey. Mistgaze gaf ze een respectvol knikje, en hetzelfde gold voor de andere aanwezigen. "Dag Mistgaze, Bloodpaw, Chivysniff," sprak ze vriendelijk en goed gehumeurd, totdat ze de wonden van Chivysniff opnieuw zag. Een steek ging door haar hart, niet alleen omdat het een Windclanner was geweest die die wonden had veroorzaakt, maar ook omdat Chivysniff's leader op haar beurt die Windclanner had gedood. Het was een bende, en hoewel ze dergelijke zaken liever buiten haar oordelen hield, was dat lastig wanneer ze het over moord en geweld. Uiteindelijk viel haar op dat ook Bloodpaw gewond was, waarschijnlijk nog van het gevecht met de Bloodclanner. Ze glimlachte hem wat bezorgd toe, al zochten haar ogen naar een ander figuur die ook aanwezig zou moeten zijn. "Waar is Acefray?" vroeg ze wat bezorgd. Hij had toch niet Bloodpaw die weg alleen af laten leggen? Hij was zelfs nog gewond!


It is both a blessing and a curse
[Half moon gathering] make a wish Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Half moon gathering] make a wish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: