[Half moon gathering] make a wish 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Half moon gathering] make a wish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering] make a wish Tenor
Mark
394
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 18:31


A graveyard of stars

Bloodpaw slikte nerveus toen zijn poten zich op het eindpunt van de grens van Shadowclan waagde. In zijn eentje zou hij vannacht deze tocht maken, een tocht die alle medicine cat en diens apprentices maakten bij elke half moon. Hoewel elke apprentice droomde over deze dag voelde Bloodpaw zijn lichaam tegenwerken. Dit zou zijn eerste keer zijn en meteen moest de jonge tom zich hier in zijn eentje naar toe slepen. Geen steun hebbend van de grijze medicine cat, Acefray. Zijn mentor was vanochtend wakker geworden met bloed druipend langs zijn snuit en behoorlijke koppijn. Bloodpaw was erg geschrokken, zijn mentor was letterlijk met veel pijn uit zijn dromen geschrokken waar hij na de hele dag nog altijd veel hoofdpijn van overhad. Wat er precies gebeurd was was nog onduidelijk maar Acefray ging kennelijk niet mee. Het gaf de maine coon een dubbel gevoel, zou zijn mentor enkel niet meekomen vanwege de hoofdpijn of speelde er meer? Waarom zou anders de grijze tom ontwaken met bloed al besmeurd rondom zijn mond en neus? Zou Starclan een rol spelen? Of had zijn mentor gewoon een spontante bloedneus gekregen tijdens het slapen? Bloodpaw durfde het niet te vragen en al helemaal niet tegen te te stribbelen toen Ace hem alleen op pad stuurde. Het was immers een belangrijke dag, hoewel de tom al een paar moons een medicine cat apprentice was was hij nog altijd niet volledig geaccepteerd door Starclan. Zijn mentor had hem op het hart gedrukt om nergens bang voor te zijn, dat Starclan hem heus wel zou accepteren op zijn aangewezen rang maar toch hield de zwart met rood gevlekte tom het slechtste in zijn achterhoofd. Er was immers veel gebeurd in de laatste drie moons, zo was hij zwaargewond geraakt door een Bloodclanner en was hij onbewust verliefd geworden op zijn beste vriendin, Beechpaw. Ook begon hij wat meer tegen de regels aan te botsen al deed hij het niet perse met opzet: hij zat nou eenmaal in een periode van zijn leven waar alles niet allemaal lekker liep waar de medicine cat apprentice best wel mee worstelde. Een trillende zucht verliet de bek van Bloodpaw toen hij zich weer voor het eerst buiten het vertrouwde gebied waagde sinds de aanval van de moordlustige Bloodclanner. Sinds de keer dat hij zich bijna bij zijn voorouders gevoegd had was hij te bang geweest om te ver van het kamp te komen, benauwd voor het idee dat straks de zwarte she-cat haar werk afkwam maken. Bloodpaw dook schuw in een zakkende houding toen hij zijn pad vervolgde richting de highstones. Nog nooit was hij daar geweest dus hij was extra vroeg gegaan mocht hij de weg kwijt raken. Gelukkig had hij een uitgebreide uitleg gekregen over hoe hij lopen moest, hopelijk kwam het allemaal goed.

Bloodpaw zijn dikke vacht prikkelde continue bij elke stap die hij steeds veder zette van zijn vertrouwde thuis, gelukkig had hij al die tijd dat hij vanaf de grens gelopen had geen onbekende of gevaarlijke geuren geroken. Enkel de vochtigheid van de regenbui die gisteravond gevallen had rook de tom nog licht in de aarde. Zijn passen gingen sneller toen hij kort dacht een nieuwe geur te ruiken maar dit was vals alarm. De medicine cat apprentice had een extra sterke reukzintuig maar op dit moment had hij het liever niet.. Bij elke oude geur die hij rook leek het voor hem alsof het vers was waardoor hij, nu met de angst die hij in zijn hart droeg, zich kapot schrok. Snel liep de maine coon door ondanks dat hij er al achtergekomen was dat de geur die hij opgevangen had iets onschuldigs bleek te zijn. Zijn groene ogen waar een kopper amber kleur in vermengd zat keken omhoog toen hij in de verte eindelijk de punten van de grote bergen in zicht zag komen. Opgelucht haaldde Bloodpaw adem, blij dat hij niet ergens onbekend gestrand was. Snel trippelde de nog altijd gewonde medicine cat apprentice door tot het prettig voelende grassprietjes zich lieten vervangen door een stenen, koude ondergrond. De tom huiverde kort door de verandering maar ook door het onrustige gevoel die door zijn lichaam raasde. Hij was als eerste, of misschien wel als laatste.. Bloodpaw keek snel op naar de maan die in de donkere, blote hemel naar boven gekropen was. De tom rook geen andere geuren dus hij nam aan dat de rest nog komen moest, mooi, dan kon hij zichzelf nog mentaal voorbereiden. De gewonde tom ging bij een koude grote steen zitten en leunde zijn heet voelende lichaam tegen het gesteente aan. Zijn wonden waren gelukkig niet meer open geknapt, al voelde hij het nog altijd erg branden na het lopen. De medicine cat apprentice duwde zich meer tegen de steen aan, zijn vele wonden af laten koelen tegen de kei terwijl hij wachtte op de rest.

[Medicine cats en apprentices!]


[Half moon gathering] make a wish D1993410
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish Fabfac
Anouk
1085
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

377 IC

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimema 10 jun 2019 - 20:45

Vrolijk zwaaide ze met haar staart terwijl ze een paar passen voor Mistgaze uit liep. Hoewel het voor het merendeel over serieuze onderwerpen ging, zag de kattin altijd uit naar de Half Moon Gatherings. Het was gewoon een extra kans om even met katten uit de andere clans te kunnen praten. Als een van je beste vrienden in een andere clan zat, greep je natuurlijk elke kans aan om haar te kunnen zien. De weg richting de Highstones was geen leuke. Aan de andere kant was het ook niets vergeleken met hun reis richting de bergen en terug enkele moons geleden. Sinds dien was er weer wat veranderd onder haar rangenoten. Ze had vernomen dat er nieuwelingen bij zouden zijn en zag er natuurlijk naar uit om die te ontmoeten. Vlak voordat ze op de plek van bestemming aan kwamen wachtte de zilvertabby even op Mistgaze. Dat deed ze eens elke zoveel vossenlengtes maar ze vond het wel belangrijk dat ze netjes naast elkaar het laatste stukje zouden lopen.


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish Beertjeava
Beertje
1482
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons •
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimema 10 jun 2019 - 22:38

Chivysniff was alvast vooruit gegaan. Haar apprentice zou haar snel inhalen. Ze voelde zich nog niet zo goed en daarom mocht Coyotepaw het woord nemen. Haar wonden waren nog te vers, hoewel er langs de randjes al littekens vormden. Het suckte dat ze zoveel katten niet had kunnen helpen. Ze had niet kunnen dromen met Starclan om de verloren zielen te zien die ze niet had kunnen rennen. Het maakte haar rot, tot in het bot. Haar humeur reageerde ze dan ook af op haar arme apprentice. Ook al was ze zo trots. Ze glunderde bijna als ze dacht dat ze alles zo zelfstandig had kunnen doen. Maar dan langs de andere kant... ze hadden mensen verloren. Windclan had haar aangevallen en dat was voor haar zo onaards.

Het gebied glooide naar beneden. Ze knipperde en hinkte naar beneden. De wolken dreven uit elkaar en lieten haar de sterren zien. De sterren die haar bijna verraden hadden. Daar aangekomen zag ze Bloodpaw tegen de highrock zitten. Het gericht was lang geleden haar oren al binnengekomen en ze moest even een grimas van haar gezicht laten. Met zijn bloemetjes, het was echt een schatje. Hinkend liep ze erop af. Ze had Rousebell en Mistgaze niet gezien. "Dag bloemenman," miauwde ze schor, maar warm. Haar frons werd dieper toen ze zijn wonden zag. Wat was er gebeurd? Chivysniff stapte dichterbij en zette haar goede poot op zijn wang. "Wat heb jij meegemaakt?"


[Half moon gathering] make a wish 222

[Half moon gathering] make a wish Zci2dKY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Family failure
[Half moon gathering] make a wish 0N3zaJp
Kiki
1597
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 11:21

De hemel was zo donker geweest dat Mistgaze dacht dat StarClan hen niet eens wou zien deze avond. Maar ze was gaan lopen met Rousebell richting de highstones. Het was een lange weg en Rousebell liep voor haar uit. Mist vond het prima, want dan had ze tijd om rustig na te denken. Ze begreep het enthousiasme van haar oud-apprentice goed, ze had dat ook gehad. Elke halve maan keek ze uit naar het moment om Acefray te zien. Nu keek ze er tegen op. Haar hart bonsde in haar keel bij het idee om hem te zien. Het was al weer zo lang geleden geweest toen ze hadden afgesproken bij Fourtrees. Het voelde vertrouwd, maar ook erg onzeker. Een bedrukkend gevoel die in haar borst hing als ze hem zag. Het klopte niet.
Mistgaze was zo in gedachten verzonken dat ze niet zag dat Rousebell gestopt was. Ze schampte haar zachtjes en stopte toen zelf. "Oeps.. sorry Rousebell, ik was in gedachten verzonken." zei ze toen zachtjes en tikte haar kort aan met haar staart. "Zullen we er samen heenlopen?" vroeg ze toen terwijl ze naast haar apprentice richting de ingang van de highstones liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish BXcdW76
Kip
2733
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 22:23

[Half moon gathering] make a wish D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Wreed eigenlijk, dat net nu ze eindelijk goed en lekker lag te slapen, ze de Half Moon gathering hadden. Al dagen sliep ze niet goed, sinds de oorlog plaagden nachtmerries en zorgen haar. vrijwel iedere nacht. En juist nu, net wanneer ze midden in de nacht op pad moesten, sliep ze al een blok. Gelukkig was Lizardpath er nog, die ook de laatste tijd meer aangesterkt was, om haar wakker te maken. Wat loom mompelde ze iets onverstaanbaars en snoof nog een keer de vertrouwde lucht van haar warme nest in, waarna ze zich dan toch overeind hief en halfhartig haar wit-bruine vacht plat likte. Tijdens die bezigheid keek ze rond, naar de vele, slapende katten die hun den waren ingetrokken. Het was druk, te druk voor deze tijd van het jaar. Oh, als iedereen maar goed genas. Dat was alles dat ze vroeg. En met die gedachte stond ze op, wisselde een laatste paar woorden met Lizardpath en ging samen met haar vriendin op pad richtig de moonstone.

Gelukkig was het fris buiten. Het lichte windje en de mossige geur van natte aarde verjoegen snel genoeg de slaap en maakte plaats voor enthousiasme. Oh, ze wist haar eerste Half Moon Gathering nog ze vroeg. Toen was ze pas echt nerveus geweest, doodsbang dat starclan zou weigeren om met haar te spreken. Nog al tijd droeg ze die onzekerheid met zich mee dat ze niet goed genoeg was, maar de sterren glimlachten haar toe iedere keer dat ze op bezoek was gekomen. Iedere keer, behalve nu; de hemel was roetzwart. Het baarde haar zorgen, maar ze wilde er niet aan toe geven. Deze gatherings gaven haar energie en ze keek er vooral naar uit om haar beste vriendinnetje weer te zien ook. Daarom probeerde ze haar zorgen achterwegen te laten en keerde ze zich tot Lizardpath, haar ranggenoot en goede vriendin, met wie ze de toch maakte. Nuja, 'tocht', voor hen was het immers lang niet zo ver reizen als de andere clans. Daarom ook duurde het niet al te lang voordat hun bekende, heiige ondergrond plaats maakte voor harde rotsen. Routnose had wat moeite met het klimmen door haar vermoeide ledematen en overal onhandigheid, maar goed, soepel of niet, ze kwamen er. Eenmaal bij de high stones en de mothermouth, kon ze al snel verschillende figuren onderscheiden. "Pfoe, we zijn er," sprak ze opgelucht tegen Lizardpath, blij dat die klim over was. Hoewel ze keurig rustig dichterbij stapten, maakte haar hart een sprongetje toen ze Rousebell zag. Liever zou ze haar meteen bestormen, maar hey, ze was nu volwassen en moest zich aan de regels houden. Eigenlijk. Toch versnelde ze haar pas een beetje en was de grijns niet van haar gelaat te slaan, terwijl ze wachtte totdat de twee Thunderclanners hen zouden bereiken. "Hoi Rouse!" sprak ze vrolijk en zwaaide uitbundig naar haar, voor zo ver een kat dat kon. Misschien net iets té joviaal, maar hey. Mistgaze gaf ze een respectvol knikje, en hetzelfde gold voor de andere aanwezigen. "Dag Mistgaze, Bloodpaw, Chivysniff," sprak ze vriendelijk en goed gehumeurd, totdat ze de wonden van Chivysniff opnieuw zag. Een steek ging door haar hart, niet alleen omdat het een Windclanner was geweest die die wonden had veroorzaakt, maar ook omdat Chivysniff's leader op haar beurt die Windclanner had gedood. Het was een bende, en hoewel ze dergelijke zaken liever buiten haar oordelen hield, was dat lastig wanneer ze het over moord en geweld. Uiteindelijk viel haar op dat ook Bloodpaw gewond was, waarschijnlijk nog van het gevecht met de Bloodclanner. Ze glimlachte hem wat bezorgd toe, al zochten haar ogen naar een ander figuur die ook aanwezig zou moeten zijn. "Waar is Acefray?" vroeg ze wat bezorgd. Hij had toch niet Bloodpaw die weg alleen af laten leggen? Hij was zelfs nog gewond!It is both a blessing and a curse
[Half moon gathering] make a wish Routos10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
[Half moon gathering] make a wish Original
Nynke
1156
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimewo 19 jun 2019 - 22:23


De avond was langzaamaan aan het vallen. De zon zakte steeds verder weg, terwijl er al enkele sterren verschenen aan de hemel. Met een diepe frons staarde Coyo voor zich uit. Chivysniff was al naar de halfmoongathering, maar Coyo wilde nog even wachten. Dit zou haar eerste keer zijn, maar na de gebeurtenissen omtrent Windclan was ze niet zo enthousiast zoals ze normaalgesproken zou zijn. Het verlies van haar lieve zus was nog te vers, de wonden van Chivy nog niet geheeld. Zoveel pijn had Coyotepaw nog nooit gevoeld, en wilde ze nooit meer voelen. Helaas zat het er dik in dat ze met haar rang veel meer katten zou moeten zien sterven. Ze zuchtte, waarna ze de laatste kruiden sorteerde. Nou, daar ging ze dan. Chivysniff had haar verteld hoe ze de rest moest vinden, maar om eerlijk te zijn was ze nu al vergeten wat ze nou precies had geïnstrueerd. Gelukkig pikte ze Chivy's spoor snel op, en volgde ze die maar.

De wandeling duurde lang, het maakte haar poten moe. Maar toen ze al bijna even wilde pauzeren doemden er katten op in de verte. Met een gevoel van opluchting trippelde ze het laatste stuk naar de rest van de medicine cats. Sommigen herkende ze. Bloodpaw, Routnose, want daar kon ze het toch best wel goed mee vinden. De Thunderclan medicine cat's kende ze nog niet, en zagen er toch best wel intimiderend uit. Ze durfde Routnose niet aan te kijken, maar knikte wel vriendelijk naar Bloodpaw. Die was zo te zien gewond. Niet dat ze daarover iets zei, dat waren toch niet haar zaken. Ze tikte met haar staart tegen Chivy's schouder als begroeting, waarna ze de Thunderclan medicine cat's aankeek. "Hallo iedereen," miauwde ze, lichtelijk triest. Ze probeerde haar best te doen om haar ouwe zelf te zijn, maar het lukte gewoon écht niet.Ik ben op vakantie en ik ben wifiloos dus kom de komende weken niet online!

[Half moon gathering] make a wish Coyode11


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish R6HeJgr
Yanthe
2091
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedo 20 jun 2019 - 13:11

Natuurlijk was de poes blij dat het weer zover was. Elke medicine cat keek dan ook uit naar dit moment. Iedereen begreep elkaar dan ook op, medicine cats onder elkaar. Ondanks dat ze uitkeek om iedereen terug te zien, had ze een vreemde kriebel in haar buik als ze dacht aan Chivysniff. De poes had haar tijdens het gevecht toegesnauwd, gezegd dat zij en haar clan Starclan niet meer waardig waren. Dat haar vriendin zoiets had gezegd tegen haar, terwijl ze haar had willen helpen, had niet zo'n goede indruk achter gelaten. Het voelde enorm dubbel aan, wat deze vergadering waarschijnlijk een heel stuk minder maakte voor haar. Het puntje van haar staart wiebelde dan ook strak heen en weer toen ze met Routnose aankwam. "Pfoe, we zijn er," Ze haalde even haar mondhoek op bij de woorden van haar ranggenoot. "Gelukkig," mauwde ze. Ze had haar zorgen en frustraties over het gevecht niet met Routnose gedeeld, wetende dat er genoeg gewonden waren om zich druk over te maken. Toch was de kans groot dat ze afwist, ze was namelijk in de buurt toen Chivysniff mondeling uithaalde naar haar. Ze knikte de andere medicine cats en apprentices toe. "Goedenacht," gaf ze als begroeting en wierp iedereen kort een blik toe. Bij Chivysniff bleef ze even wat langer hangen, waarna haar mondhoeken, die eerst wat naar boven gericht waren, zakten. Ze richtte zich snel op Bloodpaw. Iedereen bleek aanwezig te zijn, behalve zijn mentor. "Kon Acefray niet komen?"


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[Half moon gathering] make a wish 8MOw5v3


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering] make a wish Tenor
Mark
394
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedo 20 jun 2019 - 13:59

Een gespannen zucht verliet de bek van de jonge medicine cat apprentice. Hij had zichzelf tegen een rots aangedrukt om zijn brandende lichaam af te laten koelen maar het hete gevoel bleef op zijn wonden drukken. Nog zijn gejaagde gevoel die door zijn lijf heen spookte wou niet vertrekken. Hopelijk zou hij later wat meer kalmeren wanneer de rest van de medicine cats er waren. Een verse geur liet de tom dan ook wat opgeluchter voelen, daar kwamen de eerste al. Zijn mondhoeken trokken zich op in een kleine glimlach toen hij Chivysniff zag naderen. De grijze medicine cat zag er vaak intimiderend uit maar Bloodpaw wist hoe lief ze eigenlijk wel niet kon zijn. Hij zou nooit vergeten dat ze samen op bloemetjes jacht gingen. Hij werd dan ook meteen aangesproken met zijn bijpassende bijnaam. "Dag bloemenman," Bloodpaw spon kort en zachtjes door haar warme toon maar keek al snel weg toen ze haar poot op zijn wang drukte. "Wat heb jij meegemaakt?" Vroeg ze. De maine coon duwde zijn oortjes in zijn nek en slikte. Het angstige gevoel greep weer naar zijn hart. "I-ik.." De tom zuchtte trillend. De zwarte she-cat die hem bijna zijn strot er uit gerukt had weer voor zijn groen met kopper kleurige ogen ziend. "Ik was aangevallen door een Bloodclanner." Sprak Bloodpaw zacht en gehaast. Proberend om de benauwdheid uit zijn stem te verbergen. Toen hij uiteindelijk weer naar Chivy durfde te kijken zag hij ook een enkele wond bij haar. "Wat is er met jouw gebeurd?" Vroeg hij geschrokken terug. Wat ging er toch de laatste tijd om in de wereld? Voor hij veder kon spreken hoorde hij poot stappen naderen. De geur van bos en eekhoorn hing duidelijk rond, het waren de medicine cats van Thunderclan. De gewonde apprentice knikte hun begroetend toe maar hield voor de rest zijn lippen strak op elkaar gedrukt. Ook kwam Windclan direct achter de andere twee she-cats aangelopen. Routnose begroette hem vriendelijk en nerveus gaf hij haar een glimlachje terug. Windclan en hij waren niet zulke dikke maatjes en hoewel Oceanstar hem gered had van de klauwen van de Bloodclan she-cat voelde hij zich daar nu nog rotter over. Nu was hij verplicht om Windclan met goeie ogen te bekijken maar hij vertrouwde daar nog niet altijd alles. "Waar is Acefray?" Uh. Uh- Bloodpaw keek kort weg. Zijn dikke vacht opzettend. Wat moest hij vertellen? Een beetje schuw hield hij zijn schouders op, "Hij is niet lekker," Sprak de zwart rode tom maar snel voor hij zichzelf een lik over één van zijn wonden gaf om de Windclan she-cat niet aan te hoeven te kijken. Gelukkig kwam er precies Coyotepaw aangetrippeld, de tom hief zijn kop weer op en begroette de ander met een vriendelijke trek van zijn kapotte oor. Bloodpaw wou vragen hoe het met der ging maar toen ze iedereen gedag zei klonk ze erg triest. Ow.. De Shadowclan medicine cat apprentice liet het er maar bij en keek de andere kant op, tot nogmaals de vraag gesteld werd waar zijn mentor was. De tom schudde zijn kop. Hij was er niet, deal with it.


[Half moon gathering] make a wish D1993410
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish Fabfac
Anouk
1085
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

377 IC

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimevr 21 jun 2019 - 14:38

Mistgaze liep haar bijna voorbij maar wist zich nog net op tijd te stoppen. "Oeps.. sorry Rousebell, ik was in gedachten verzonken." Verklaarde de kattin met een tikje van haar staart. "Zullen we er samen heenlopen?" De zilvertabby knikte instemmend voor de twee het laatste kleine stukje van de weg naar de Highstones vervolgden.

De meeste leken ongeveer tegelijk aan te komen. Bloodpaw zat er al, Chivysniff was vlak voor hun komen aanlopen en ze werden al snel begroet door Lizardpath en Routnose die al snel na hun volgden. "Hey Rout", begroette ze de tabby vriendelijk spinnend voor ze zich op de rest van de groep wilde richten. In de verte kwam een flame point hun kant op gelopen dus alleen Acefray miste. Dit werd door zowel Routnose als Lizardpath opgemerkt en aan Bloodpaw gevraagd. De verklaring was dat hij zich niet lekker zou voelen en daarom niet zou komen. Zodra ook Coyotepaw bij de groep stond kreeg de zilvertabby de kans om iedereen even fatsoenlijk te begroeten. "Hallo allemaal", sprak de kattin zodra iedereen bij elkaar stond. Snel keek ze de groep katten rond voor ze opnieuw sprak. "Dan neem ik aan dat we nu compleet zijn."


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistgaze
Family failure
[Half moon gathering] make a wish 0N3zaJp
Kiki
1597
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimema 15 jul 2019 - 23:27

Er hing een stille en bekrompen sfeer op de gathering. Mistgaze kon het voelen in haar snorharen. Ergens voelde ze ook opluchtig omdat Acefray er niet was, ze hoefde hem nog niet onder ogen te komen en daarmee had ze meer tijd gewonnen om na te denken. Uiteindelijk zou het het uitstellen van het onmogelijke worden. "Dan neem ik aan dat we nu compleet zijn." klonk het toen van Rousebell waarnaar Mistgaze kort knikte. "Klopt, laten we afdalen." zei ze toen kort terwijl ze nog haar ogen een rondje langs de katten liet gaan. Toen ze langs liep veegde ze kort met haar dikke staart over de schouder van Bloodpaw. "Maak je geen zorgen, je doet het goed zonder hem. Wij helpen je als je iets niet snapt." ze wou hem het gevoel geven dat hij niet alleen was nu zijn mentor er niet was. Ze wist veel van Acefray en ook dat hij niet zomaar ziek werd, het was een smoesje. Maar dat zou ze voor zich houden. De reden van de grote kater om niet te komen was zijn eigen, daar had zij niks mee te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish Beertjeava
Beertje
1482
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons •
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 20:46

Chivysniff wilde antwoorden. Haar mond ging even open, maar andere katten begonnen te arriveren. Ze draaide zich om. Haar donkerroze neus drukte ze in de vacht van haar apprentice. Hoewel ze zich een beetje afzijdig hield had ze veel steun aan haar. Ze knikte de katten ene goede avond. Haar blik ging eventjes langs Routnose en Lizardpath. Bij de gevlekte kattin gaf ze een stijf knikje en voor de zwart-witte kattin was er helemaal niets over. Hun blikken kruisten. Chivy sloeg haar vlammende blauwe ogen neer. Haar lip trilde en ze moest moeite doen om haar nagels binnen te houden. Het was half moon gathering. Nu was het niet de tijd om elkaar in de haren te vliegen. Bij Routnoses vraag keek ze weer op. "Dan neem ik aan dat we nu compleet zijn." Ze wiebelde haar oortjes en stond op. Had Starclan iets te zeggen? Zou Northdrift er zijn of zou die in Dark Forest rond dolen? Vragen die nu niet nodig waren. Ze schudde haar brede kop. "Ik ga wel voor," kraste ze luid. Hinkend wandelde ze naar de ingang. Het gapend zwarte gat slokte haar op en werd algauw smaller.


[Half moon gathering] make a wish 222

[Half moon gathering] make a wish Zci2dKY
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish BXcdW76
Kip
2733
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedo 25 jul 2019 - 23:48

[Half moon gathering] make a wish D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Natuurlijk was het niet helemaal eerlijk om te zeggen dat ze een favorietje had, maar goed, Rousebell was toch echt wel heel leuk. In haar defense, ze waren al bevriend voordat een van hun ook maar de rang medicine cat apprentice had gekregen. Meant to be! Zelfs in de sterren was geschreven dat ze best friends moesten zijn, en daarom vond Rout het zo jammer dat ze elkaar zo weinig meer spraken. Tijdens de journey had ze vrijwel al haar dagen bij haar twee Thunderclan vrienden gespendeerd, nu moest ze het doen met dergelijke gatherings en ongeplande afspraakjes. Ze drukte wat overdreven enthousiast haar kop nog even langs Rouse, waarna ze ging zitten en de andere med cats aan keek. Toch werd er roet in haar eten gegooid, want waar ze bij haar eerste Half moon gathering zo blij had kunnen zijn en er een veilige sfeer had gehangen, was het nu koud en waren meerderen van hen zwaar gehavend, zoals Medicine cats nooit zouden moeten zijn. Chivysniff kon haar een stijf knikje kwijt, Lizardpath werd niet eens een blik waardig gegund. Ook Coyotepaw leek triest, en Routnose liet haar oortjes wat hangen. Bij de woorden van Chivysniff knikte ze en stapte rustig achter de andere katten aan. "Is alles goed? Ik mis je," murmelde ze zachtjes tegen Rousebell toen ze naast de grijze poes liep.
It is both a blessing and a curse
[Half moon gathering] make a wish Routos10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
[Half moon gathering] make a wish Original
Nynke
1156
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimema 29 jul 2019 - 18:56
Coyotepaw bleef dicht bij haar mentor staan. Ze had veel dingen aan haar hoofd en ze had geen zin in praten over koetjes en kalfjes. Met een nerveuze blik keek ze kort Lizardpath aan. Chivysniff was behoorlijk kwaad op Windclan, en dat snapte Coyo volkomen. Zij was ook boos op Windclan. Maar toch, Routnose leek haar zo aardig. Ze schudde haar kop. De apprentice wilde nu niet denken aan dat gevecht. Het was traumatiserend geweest. Langzamerhand besloot iedereen richting het grote gapende gat te lopen, wat zou leiden naar de moonstone. Opeens was al haar verdriet weg en had haar nieuwsgierigheid plaatsgenomen. Chivy ging voor, maar Coyo kon toch echt niet laten om nog een vraag te stellen. “Wat zal ik daar aantreffen?” vroeg ze op zachte toon aan de zilveren poes. Ze keek even om en glimlachte gespannen naar Bloodpaw. Hij zou ook vandaag voor het eerst Starclan ontmoeten. Het was toch best wel spannend, vond ze. Wat zou ze zien? Welke boodschap zou ze krijgen? Zou Starclan haar accepteren als Medicine Cat Apprentice?Ik ben op vakantie en ik ben wifiloos dus kom de komende weken niet online!

[Half moon gathering] make a wish Coyode11


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bloodpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering] make a wish Tenor
Mark
394
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimedo 29 aug 2019 - 9:43

Bloodpaw was altijd heel erg benieuwd geweest naar de half moon gathering en het ontmoeten van de andere medicine cats en diens apprentice, maar na zijn gevecht met de Bloodclanner was niet alleen zijn bloed uit zijn wonden gestroomd maar ook zijn enthousiasme. In plaats van dat hij hier nu zat met twinkelende ogen en ratelende woorden was hij net als Coyotepaw maar een hoopje verdriet. De tom schraapte zijn keel toen Mistgaze de killige sfeer die rondom hem heen hing verbrak toen ze haar staart over zijn schouder liet glijden en hem aanmoedigend aansprak. De tom knikte dankbaar en volgde daarna snel Chivysniff op de hielen toen zij luid en duidelijk verklaarde dat ze voorop zal gaan. Hij voelde zich toch altijd wat gemakkelijker bij de Riverclan medicine cat dan de rest. Hoewel Routnose en Mistgaze er ook erg vriendelijk uitzagen verafschuwde hij Windclan en wist hij nog niet genoeg over Thunderclan om vriendjes te maken. Stilletjes volgde de nog licht gewonde tom de twee Riverclanners en spitste hij voor het eerst voor vandaag nieuwsgierig met zijn oren toen zijn vriendin, Coyoyo, een vraag stelde aan haar mentor. Een gespannen glimlach kwam van de Riverclan medicine cat app af toen ze hem aankeek en Bloodpaw gunde haar het zelfde terug terwijl hij dieper de grot in liep met een luide kloppend hart.


[Half moon gathering] make a wish D1993410
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizardpath
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish R6HeJgr
Yanthe
2091
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 36Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Lizardpath
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimema 2 sep 2019 - 21:03

Chivysniff, de medicine cat van Riverclan, gaf haar geen begroeting. Tijdens het gevecht tussen Riverclan en Windclan was ze aangevallen geweest door een warrior van Windclan en was zij de eerste geweest om de poes te willen verzorgen. In deze drukte en in het moment van de shock was Chivysniff volledig tegen haar gekeerd en dit was nu nog altijd aan haar te zien. Vooral Lizardpath leek de focus te zijn van alle haat. Ze was haar vriendin kwijt geraakt die dag. Ze zwiepte gespannen met haar staart. Het frustreerde haar, de situatie waarin ze zich nu bevond. Ze hield verder haar lippen op elkaar en zei niets. Bij het vertrek, zorgde ze er ook voor dat ze achteraan liep, zover mogelijk weg van de zilvere medicine cat van Riverclan. Ze hield haar kopje laag en focuste zich vooral op de weg voor haar, in een poging om andere gedachten te onderdrukken.


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[Half moon gathering] make a wish 8MOw5v3


:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rousebell
Medicine cat
[Half moon gathering] make a wish Fabfac
Anouk
1085
Actief
'Cause all of this is
all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

377 IC

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering] make a wish   [Half moon gathering] make a wish Icon_minitimewo 4 sep 2019 - 17:14

"Klopt, laten we afdalen." Reageerde Mistgaze, waarop ze instemmend knikte. "Maak je geen zorgen, je doet het goed zonder hem. Wij helpen je als je iets niet snapt." Sprak de witte kattin vervolgens tegen de enige apprentice die zonder mentor was gekomen. "Ik ga wel voor," kraste Chivysniff vervolgens voor ze begon te lopen. De groep katten begon te lopen en al vrij snel eindigde Rousebell naast haar vriendin, bijna helemaal achteraan. "Is alles goed? Ik mis je," sprak Routnose zacht. Tijdens het lopen haalde ze wat onhandig haar schouders op. "Met mij wel maar er hangt te veel spanning hier", fluisterde ze terug. Het was vrij logisch gezien de situatie maar dan nog. De situatie zou eigenlijk geen invloed moeten hebben op de Medicine Cats. Dat was wel gebeurd en daardoor nu ook het geval.


arouse the fire within
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Half moon gathering] make a wish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: