Warm hearts 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Warm hearts

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Day •
Chief
Warm hearts DPKsfdL
Floriske
114
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 70 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Warm hearts   Warm hearts Icon_minitimedi 11 jun 2019 - 12:10

Buiten was het weer nog altijd slecht, de sneeuw bleef maar vallen, alsof de hemel haar koude tranen maar niet kon stoppen, en de wind huilde om de grot. Maar binnen zat de Tribe beschut en verwarmden ze de lucht met hun aanwezigheid alsof hun harten kleine vuurtjes waren die brandden voor elkaar. Day zat op een richel uit te kijken over zijn Tribegenoten. Hij kon de rouw haast als een deken over hen heen zien liggen, maar hij zag ook andere emoties: angst, woede, frustratie. Op een moment als dit kon er makkelijk onrust uitbreken. Het leek nu echter rustig en hij besloot dat de boel niet zou ontploffen als hij er even tussenuit ging. Eerder had hij zijn vader al richting de elders den zien lopen, dus volgde hij dit pad nu. Binnen begroette hij Bee met een glimlach en door even zijn kop langs de zijne te wrijven, waarna hij naast hem ging zitten. Hij zuchtte een keer, nu eens niet wetend wat te zeggen.

- Eerste post voor Bee that Chases Pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Member
Warm hearts Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
50
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: Warm hearts   Warm hearts Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 13:27


Voordat ze het nieuws gekregen hadden was Bee naar buiten geweest. Hij had even moeten lopen maar was de tijd vergeten en tegen de tijd dat hij binnen was had hij het verschrikkelijk koud. Zijn poot deed pijn en zijn hele lichaam was stijf van de kou, maar dat was allemaal nog lang niet zo verschrikkelijk als het nieuws dat ze te horen zouden krijgen over Wisp. Hij had het allemaal van een afstandje bekeken, maar na een tijdje had hij besloten om terug te gaan naar zijn nest. Veel kon de kater niet toevoegen en iedereen was al wat gekalmeerd. Voor nu. Met een zucht was hij net zijn nest in geklommen toen zijn zoon binnenkwam en Bee hem een glimlach schonk terwijl hij overeind kwam om te zitten. Day wreef zijn kop langs die van de elder en hij deed hetzelfde. De kater bekeek zijn zoon toen hij naast hem kwam zitten en nog een zucht gleed van zijn lippen. ”Dus, hoe gaat het ermee verder?” Miauwde hij zacht en liet zijn blik naar de ingang van de den glijden.


Warm hearts Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867
Bee that chases pollen
Warm hearts Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
Warm hearts DPKsfdL
Floriske
114
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 70 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: Warm hearts   Warm hearts Icon_minitimeGisteren om 22:53

Bee echode zijn zucht. De vraag van de elder bleef even in de lucht hangen als een wolkje adem, terwijl mogelijke antwoorden zich als mistflarden aan Days greep onttrokken. “Een kat...”, waren uiteindelijk de woorden die uit zijn mond kwamen. Hij schudde ongelovig zijn kop. Een sterfgeval was altijd tragisch, schokkend. Wisp... de ene dag levend, de volgende niet. Hoe kon een ziel zo makkelijk uit het lichaam wegglippen? Hoe kon een levendig wezen, een levendig gezicht, zo stil worden? Maar de dood, hoe onwerkelijk hij soms ook aan mocht voelen, was iets wat hij vele malen had gezien, gebracht door honger, ziekte, de klauwen van een vogel of de tanden van een beest. Maar een kat... dat een kat het leven van een andere kat beëindigde... dat was... onnatuurlijk. Dat hoorde niet te gebeuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Warm hearts
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water :: Elders Den-
Ga naar: