Message from the d(e)ad 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Message from the d(e)ad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Homebird
Member
Message from the d(e)ad DPKsfdL
Floriske
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Homebird
BerichtOnderwerp: Message from the d(e)ad   Message from the d(e)ad Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 12:20

Ze wilde niet. Maar een belofte moest je houden. Nu had ze technisch gezien nooit ja gezegd, maar iets zei haar dat ze de laatste opdracht van de RiverClanner toch wel uit moest voeren. Zeker nu hij in StarClan was, want je moest altijd naar StarClan luisteren. Aan de andere kant was hij nog geen StarClanner geweest toen hij haar de vraag stelde... En bovendien had hij het eigenlijk aan Faithleap gevraagd en niet aan haar... Maar hoe veel logisch klinkende uitvluchten ze ook kon bedenken, de angst om het niet te zeggen en daarmee het schuldgevoel en mogelijk de woede van StarClan over zich heen te krijgen was groter dan de angst het wel te zeggen. Zeker aangezien ze boodschap op zich best positief was. Dus als ze het nou gewoon goed wist te brengen, dan zou iedereen misschien alleen maar blij zijn...
Toch trilden haar pootjes wel een beetje terwijl ze zich klaarmaakte voor de confrontatie met haar nichtjes. "Wisteriakit, Milkykit?" riep ze zachtjes vanuit de opening van de nursery, terwijl haar blauwe ogen wenden aan het halfduister in het hol.


Message from the d(e)ad Homeos12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milkykit,
Member
Message from the d(e)ad Giphy
☾ Loïs
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 5 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Milkykit,
BerichtOnderwerp: Re: Message from the d(e)ad   Message from the d(e)ad Icon_minitimeza 15 jun 2019 - 22:34

Milkykit had een veer gevangen en wist nu niet zo goed wat ze ermee moest. Want ze kon dit niet opeten, maar wilde het ook niet stom in haar vacht steken want dat vond ze veel te meisjesachtig. Zij was daar veel te stoer voor, voor zo'n stomme veer in haar vacht alsof ze een tuttebel was! Nee, Milky's crèmekleurige vachtje was juist besmeurd met stoffige vlekken en het was pas middag! Mama zou haar vanavond vast weer een goede wasbeurt moeten geven, iets waar ze nu al tegenop keek. Maar goed, nu zat ze eerst met het veer-probleem. Nadenkend kauwde ze erop. Zo werd hij wel lelijk. Echter werd ze verlost uit haar dilemma toen haar naam geroepen werd. Ze kwam overeind en trippelde naar het geluid toe, waar ze een kat zag staan die ze nog helemaal niet kende. "Wie ben jij?" vroeg ze al gauw, toen ze nog op een paar meter afstand was. "Hoe weet jij mij naam?" vervolgde ze toen. Milky zat in de fase dat ze over alles 'hoe, wat, waarom' vroeg en alles wilde weten. Goed voor de persoonlijke ontwikkeling, maar wat minder fijn voor de omstaanders die maar met haar irritante vragen-zonder-antwoord moesten dealen.


Message from the d(e)ad Milkyo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Homebird
Member
Message from the d(e)ad DPKsfdL
Floriske
173
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Homebird
BerichtOnderwerp: Re: Message from the d(e)ad   Message from the d(e)ad Icon_minitimezo 7 jul 2019 - 16:11

Misschien had ze wat vaker naar de nursery moeten gaan, maar ze had het ook zo druk gehad met trainen... “Homepaw”, antwoordde ze op de eerste vraag. De tweede vraag verraste haar. Uh, tja, hie wist ze dat eigenlijk? “Die heeft mama gezegd. Denk ik, of nee, jouw mama. Of...” Misschien was het Lizardpath of Routnose ook wel geweest. Ze zou het wel gehoord hebben toen ze voor het eerst op kraamvisite kwam, maar wie het nou precies had gezegd... Het deed er niet echt toe, toch? “Ik ben je nichtje”, voegde ze er maar ter verduidelijking aan toe. “Ik bedoel, jij bent mijn nichtje. Dus dan ben ik...” Uh, hoe heette dat ook alweer. Ze schuifelde met haar poten. “Ik moet iets zeggen”, kwam ze maar terug op de reden van haar bezoek.


Message from the d(e)ad Homeos12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milkykit,
Member
Message from the d(e)ad Giphy
☾ Loïs
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 5 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Milkykit,
BerichtOnderwerp: Re: Message from the d(e)ad   Message from the d(e)ad Icon_minitimema 15 jul 2019 - 14:21

Homepaw tegenover haar was een wat apart figuur, besloot Milky met samengeknepen ogen. Want ze snapte niks van wat diegene allemaal zei, het was zo onduidelijk! Toen de ander vertelde dat ze nichtjes waren, spitste Milky vrolijk met haar oortjes. "Leuk!" besloot ze met een lachje en nam de ander is goed in zich op. Die leek wel een beetje op haar mama, hoor, want mama was ook wit en had ook blauwe ogen en dat was Homepaw ook. "Wat kwam je zeggen dan?" vroeg ze nieuwsgierig terwijl ze de ander een beetje pushend aankeek. Toe dan, vertel!


Message from the d(e)ad Milkyo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Message from the d(e)ad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: