A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]   A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Icon_minitimema 24 jun 2019 - 20:04

not just beautiful, though
–the stars are like the trees in the forest, alive and breathing. And they’re watching me.
Normaal gesproken was een bevalling iets puurs, iets moois. Een prachtige ervaring; ook al was er pijn in vermengd samen met vreugde en soms verdriet. De knappe Windclan Leader had zich nooit kunnen voorbereiden op de bevalling die haar het leven had gekost. Haar zes kittens, hadden het leven voor haar gelaten en zouden nu in Starclan op haar wachtten. Zes onschuldige levens dat de Clan voor altijd zou veranderen. Het verlies van een kitten was al pijnlijk en heftig genoeg, het verlies van zes in één keer was onmogelijk te verdragen. Ze was al in geen Moons zichzelf meer geweest; haar taken hadden langzamerhand haar warme karakter ondergesneuwd. Totdat er enkel een hoogst vermoeide en eenzame kattin was overgebleven; die in stilte om haar overleden vrienden en familie rouwde. Haar lichaam kon de bevalling niet aan, rood bloed had zich op de grond verzameld, gemengd met regen en modder. Het was een afgrijselijk beeld, waardoor ze moeizaam slikte terwijl ze langzaam overeind kwam. Sterren flikkerden in haar lange vacht en warme ogen terwijl ze vastberaden in de richting van een bekende Starclanner stapte. Ze had haar keuze gemaakt, ze zou haar leven opgeven. Het was tijd voor een Leader die kon doen wat zijzelf niet over haar hart kon verdragen. Zoals het voeren van oorlogen en het zien van zoveel doden. Ze kon niet kiezen welke kitten ze het leven schonk en welke niet. Het zou haar al haar resterende levens kosten; maar zo diep ging haar moederliefde wel. Echter moest ze eerst Starclan overhalen dat haar taak als Leader, moeder en vriendin erop zat. Dat ze de rust van de sterren verdiende. De prachtige oranje-witte vacht van Mousewish was een welkome aanwezigheid. Zonder een woord te zeggen drukte ze haar neus in diens zachte vacht. Moons waren voorbij gevlogen, al was de knappe kattin nooit door haar vergeten. Haar blik gleed kort naar beneden toe, daar waar ze twee bijzonder geëmotioneerde katten zag die zich niet konden voorstellen dat ze alles op zou geven voor zes onschuldige levens. "Mousewish," Mauwde ze kalmer dan ze zich voelde terwijl tranen in haar ogen verzamelden en ze haar ranke kop wegdraaide van het heftige beeld. "Het is mijn tijd," Prevelde ze. Het was haar tijd om in Starclan te blijven en daar haar eeuwige thuis te vinden. Het was de tijd voor een nieuwe generatie haar op te volgen. Stallionheart zou het fantastisch doen.
T A G Mousewish W O R D S 403 N O T E S None
M O N T Y


A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Oceano10
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] LcrIgCQA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] JwNO92gA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] EjrsROFA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] UK1ajoIA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 3qCkg2fp_oA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Mousewish
StarClan
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] DPKsfdL
☄ Loïs
929
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]   A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Icon_minitimema 24 jun 2019 - 20:21

De mooie, blauwe sterrenoogjes van Mouse waren gevuld met tranen. Oh, ze had toch zo te doen met Oceanstar! Zoveel kittens verliezen, ze kon het zich niet voorstellen.. Al haar kinderen naast Cheeky waren volgroeid tot prachtige katten, en zelfs Cheeky was ze niet kwijt geraakt, die was nog altijd bij haar. Mousewish was naar beneden gegaan en had zich naast haar ex-partner en de clanleider gevoegd, in de hoop hen zo steun te geven. In de hoop dat ze haar misschien toch zouden kunnen voelen. Maar ze had geen idee of het echt werkte.
Geschrokken keek ze op toen ze de beslissing van Oceanstar hoorde. Ze zou.. Al haar levens afgeven aan haar kittens? Mousewish kon het begrijpen, dat zeker, maar ze had ook zo met de ander te doen. Ze stootte een verdrietige lach uit toen de leidster nog zei dat ze met haar zou gaan spreken voor Tiger. "Oh, natuurlijk Ocean, we zullen praten zolang je maar wilt!" beloofde ze emotioneel, want nu kon het, nu hoefde de leidster nooit meer terug. Ze gaf een kopje aan de she-cat, die bebloed en uitgeput op de grond lag, en nam haar zo mee naar StarClan.

Toen de ander ontwaakte en haar ogen opende in StarClan, was Mousewish hier meteen bij. Ze glimlachte warm, maar kon een snik niet onderdrukken toen de ander haar kopje in haar vacht duwde. De ander vertelde haar dat het haar tijd was, en ze knikte op diens woorden. "Je hebt een ontzettend moeilijke keuze moeten maken, Oceanstar, maar als dit je wens is.." prevelde ze voorzichtig. "Dan mag ik je nu officieel welkom heten in StarClan, je nieuwe thuis!" Mouse probeerde het opgewekt te zeggen, echt waar, maar het was zo lastig. Ze voelde zo mee met de ander en met degenen die ze achter liet. Ze gaf de andere she-cat een geruststellende lik over diens kop.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]   A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Icon_minitimedi 25 jun 2019 - 12:49

not just beautiful, though
–the stars are like the trees in the forest, alive and breathing. And they’re watching me.
Oceanstar was te diep verwikkeld geweest in haar overlevingsdrang, zodat ze haar laatste liefdevolle woorden kon delen dat de jonge kattin de aanwezigheid van Mousewish niet had meegekregen. Tot op het laatste moment, het moment waarop haar laatste adem haar lichaam verliet om haar ziel daarna naar Starclan te brengen. Daar waar al vele goede vrienden van haar zich hadden gesettled. Ze zou nooit haar kittens dicht tegen haar vacht kunnen drukken, hen kunnen vertellen hoe veel ze nu al van hen hield. Echter verdienden ze een kans, een kans die enkel een Leader kon geven. Een kans op leven, ergens had ze verwacht dat Starclan haar met argusogen aan zou kijken. De meeste Leaders leefden meer voor de Clan, al deed ze dit ook. Het was meegenomen in haar vreselijke keuze. Een rouwende Leader hadden ze niet nodig, ze hadden Stallionheart nodig. Een kater met een goede instelling die minder snel geneigd was over zich heen te laten lopen. Haar Clan respecteerde hem en daardoor wist ze ook dat het goed zou komen. Hoe moeilijk het ook zou zijn hen vanuit deze positie te moeten volgen. De belofte die de knappe oranje met witte kattin had gedaan, was langs haar heen gegaan. Ze had nog teveel onrust gehad om zich op de vredige stem van de ander te richtten. Ze was haar levenslijn, degene die haar kalm hield terwijl deze nachtmerrie haar nog in haar greep hield. De kittens verdienden een moeder, een kat die hen nooit alleen zou laten staan terwijl ze de wereld zouden leren kennen.

Mousewish begroette haar als geen ander, warm en zacht zoals ze gewend was van de Starclanner. Ze wilde niet weten hoe vaak de ander haar moed had gebracht in een lastige situatie. Altijd had het karakter van Mousewish, de warmte en liefde haar laten strijden voor haar Clan. Om de herinnering aan de ander puur te laten, zo puur dat ze ook voor haar stond. Ze had geen betere kat kunnen hebben die haar verwelkomde na de keuze die ze had gemaakt. Haar Clan zou zes Warriors krijgen, mits de kittens dat pad zouden bewandelen. De jong gestorven kattin glimlachte warm terwijl Oceanstar haar kop in diens vacht drukte. Een zachte snik was hoorbaar van de ander, ze wist dat Mousewish de liefde van haar leven niet in pijn zou willen zien. Tigergaze was voor hen beide belangrijk geweest. Door haar keuze zou hij lijden, een vriendin minder hebben om op terug te vallen. Toch wist ze dat Routnose haar best zou blijven doen, mocht dat niet het geval zijn kon ze altijd de Medicine Cat nog een hart onder de riem steken. Ze had Dewpaw niet voor niets ingelicht op de situatie, de jonge kattin zou haar laatste wensen in vervulling laten gaan en kunnen voorkomen dat de Clan zou breken. "Je hebt een ontzettend moeilijke keuze moeten maken, Oceanstar, maar als dit je wens is," Prevelde de jonge kattin waardoor ze langzaam maar vastberaden knikte. "Zes kittens, toekomstige Warriors voor de Clan, zes katten die mijn hart zullen laten kloppen in Starclan met de liefde die ik voor hen voel." Mauwde ze zacht met een warme maar zwakke glimlach. Katten die als Tigergaze zijn vaderrol zou oppakken geweldige Warriors zouden worden. Ongetwijfeld, ze hield van haar kittens, zelfs al zou ze hen niet fysiek kunnen ontmoeten. "Dan mag ik je nu officieel welkom heten in Starclan, je nieuwe thuis!" Probeerde de ander opgewekt te zeggen maar het was duidelijk dat het de ander pijn deed in haar onschuld en vredelievende karakter. "Dankje Mousewish, ik wilde.. ik wilde dat het niet zoveel pijn deed. Toch ben ik dankbaar dat ik hen de kans kan gunnen. Wie nemen mijn levens af en geven die aan mijn prachtige kinderen?" Vroeg ze zacht. Ze wist dat de sensatie van het verliezen van een leven niet altijd prettig was, maar het was voor het grotere goed. Voor een mooie toekomst.
T A G Mousewish W O R D S  655 N O T E S None
M O N T Y


A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Oceano10
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] LcrIgCQA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] JwNO92gA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] EjrsROFA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] UK1ajoIA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 3qCkg2fp_oA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Mousewish
StarClan
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] DPKsfdL
☄ Loïs
929
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]   A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Icon_minitimedo 11 jul 2019 - 22:57

Ze glimlachte om de woorden van de ander, al stonden er tranen in haar ogen. Ze was zo ontzettend trots op Oceanstar dat deze zo'n lastige keuze gemaakt had, en zes levens zou redden met haar moedige beslissing. Dit liet zien dat de she-cat een ontzettend goede leider was, eentje die werkelijk bereid was alles maar dan ook alles te doen voor haar clan. Mouse heette haar officieel welkom in StarClan, en knikte warm op de reactie van Ocean. "Oh Ocean, het is zo moeilijk.. Maar ik ben zo trots op jou en je hart voor de clan.." prevelde ze warm en glimlachte op de laatste vraag. "Ik zal jouw eerste leven afnemen," vertelde ze met een geruststellende en warme blik, waarna ze recht voor de ander ging staan.

"Oceanstar, bij deze zal ik jouw derde leven afnemen," miauwde ze, waarna ze haar neusje tegen die van Ocean aandrukte en haar ogen sloot. De kracht van een door StarClan gegund leven gleed als een golf over haar lichaam heen, en Mouse liet een bibberige zucht horen. Toen ze haar ogen open deed, gaf ze een geruststellende lik over de vacht van Ocean, die het vast moeilijk moest hebben door het verlies van haar leven..


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 29puumf
~Butter(fly)~
3411
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]   A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Icon_minitimeza 13 jul 2019 - 12:54

not just beautiful, though
–the stars are like the trees in the forest, alive and breathing. And they’re watching me.
Oceanstar en Mousewish hadden van dezelfde katten gehouden. De moeder van de prachtige rossige met witte kattin was immers de mentor en bijna tweede moeder van de Windclan Leader geweest. Haar blauwe ogen glinsterden met de tranen van medeleven. Het was iets dat ze niet anders had verwacht van de lieve kattin. Het deed haar goed een vriendin te hebben tussen de sterren terwijl ze haar geliefden in pijn zou zien. Ze wist dat Routnose het al moeilijk had gehad; laat staan dat ze ook nog eens haar Leader en goede vriendin ernaast verloor. Windclan had het zwaar gehad en ze maakte het de Clan niet makkelijker, aan de andere kant was het beter op deze manier. Ze zou sterven zonder gevecht en spijt, en een mooie toekomst aan Windclan kunnen geven met haar laatste acties. Ze was daadwerkelijk een Leader tot en met haar laatste ademteug. De andere knappe Starclanner knikte warm als reactie op Oceanstar's woorden. "Oh Ocean, het is zo moeilijk.. Maar ik ben zo trots op jou en je hart voor de clan.." Prevelde de ander warm waardoor Oceanstar een snik van pijn moest onderdrukken. Ze hoopte dat de Clan haar keuze zou accepteren. Stallionheart zou een fantastische opvolger zijn. Zonder twijfel, ze wist dat de kater het goed zou doen. Ondanks de vele doden tijdens het gevecht met Riverclan. Hij had er van geleerd, hij wist nu hoe het wel moest. Daarnaast bezat hij een goed hart en een sterk hoofd, hij zou niet zomaar een gevecht aan gaan maar was niet bang te strijdden voor de Clan. Een goede balans voor Windclan. Echter wist ze nog niet welke kat Deputy zou worden. Hem op zou volgen. "Ik zal jouw eerste leven afnemen," vertelde Mousewish met een geruststellende en warme blik, waarna ze recht voor de ander ging staan.

"Oceanstar, bij deze zal ik jouw derde leven afnemen," Het leven vrolijkheid, het leven dat Cheekykit de zoon van Mousewish aan haar had gegeven. Het neusje van de vroegere partner van Tigergaze werd tegen die van haar aangedrukt. Beide hadden zo hun best gedaan voor Windclan en beide hadden zelf een poot gehad in hun dood. Wel op een zeer verschillende wijze, maar de keuze was gemaakt. Ze zou hier blijven en wachtten tot de rest van haar familie zich ook tussen de sterren zou bevinden. Oceanstar hapte naar adem terwijl het leven haar lichaam verliet en liet zich trillend op de grond zakken. Het leek erop dat de kracht er van ook Mousewish kort overmeesterde, horende aan haar bibberige zucht. Toen Oceanstar haar ogen open deed, en zichzelf weer overeind duwde, keek ze recht in de bekende blauwe ogen van de dochter van Brindleleaf en Sparrowfeather. Een geruststellende lik werd over haar vacht heen gegeven voordat twee bekende katten de richting van haar en Mousewish op stapten. Cheekykit en Bronzemask. Cheekykit, de zoon van Tigergaze en Mousewish, en een broer van de zes kittens die Starclan na deze zeer korte tijd zouden verlaten. Bronzemask, haar vorige Deputy en een van haar beste vrienden.
T A G Mousewish, Cheekykit & Bronzemask W O R D S 496  N O T E S None
M O N T Y


A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Oceano10
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] LcrIgCQA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] JwNO92gA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] EjrsROFA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] UK1ajoIA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 3qCkg2fp_oA Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Bronzemask
StarClan
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] 7cf00310
Inge
1989
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]   A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Icon_minitimedo 18 jul 2019 - 15:31

Rustig wachtte Bronzemask tot Mousewish klaar was met haar leven afnemen. Ookal was Starclan een fijne plek om te leven, ze kreeg toch tranen in haar ogen bij het weerzien van haar beste vriendin. Tranen van geluk en verdriet tegelijk. Oceanstar was gestorven voor haar kittens. Een moedige opoffering en een waarvan zijzelf geen spijt zou hebben. En Ocean kennende zou zij dat ook niet hebben. Haar kinderen waren het belangrijkste in haar leven. Toen ze naar de langharige she-cat toe stapte gaf ze haar een liefdevol neusje. "Ik heb je gemist." Fluisterde ze zachtjes zodat niet heel Starclan het kon horen. Daarna wenkte ze met haar staart naar Cheekykit, haar neefje. "Ben je er klaar voor Cheekykit?" Vroeg ze vriendelijk. En terwijl de veel te jong gestorven kitten een leven afnam verdween ze weer in de schaduwen tussen de vele sterren. Ze zal vanaf nu weer een vriendin hebben.
Tag: Oceanstar, Cheekykit


A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9] Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A Legacy Is All That Remains [levens 3 t/m 9]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: