Sad but still rad. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sad but still rad.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bloodpaw
Med. cat apprentice
Sad but still rad. Tenor
Mark
374
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Bloodpaw
BerichtOnderwerp: Sad but still rad.   Sad but still rad. Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 17:40

Bloodpaw was uit het kamp vertrokken met een steen tussen zijn kaken geklemd. Vandaag had hij eindelijk een middagje vrij van zijn taken en besloot hij zijn vrije tijd eens te gebruiken om zijn cadeautje voor Chivysniff en Coyotepaw langs te brengen. Hij had de steen gevonden vlakbij het water en hem bewaard tot hij een goed moment had om deze speciale gunst aan de twee medicine cats te geven. Coyotepaw had net als hem ook een moeilijke periode achter de rug en ook Chivysniff had het niet al te gemakkelijk gehad. De wond die hij in haar nek had gezien maakte zijn vacht al aan het tintelen. Hij was Starclan dankbaar dat niet enkel hij een aanval overleefd had, maar ook de grijze she-cat.. al moesten beide katten nu leven met hun littekens. Een rilling liep over zijn ruggengraat, als hij al maar een seconde dacht aan de littekens die zijn brede lichaam nu sierde voelde hij de angst weer omhoog stromen. Het beeld van de zwarte Bloodclanner die zijn strot door bijten wou zal nooit meer uit zijn brein gaan, nog van zijn netvlies af. Bibberend schudde Bloodpaw zijn kop en stapte maar snel door richting de Riverclan grens. Daar legde hij zijn paarse steen neer en bleef wachten. Er zou vast wel een Riverclanner binnenkort hier langs lopen.

Cadeautje :
 
@Coyoyo<3


Sad but still rad. D1993410
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coyotepaw.
Med. cat apprentice
Sad but still rad. Original
Nynke
1119
Actief
Americana, exotica ..........

do you wanna feel a little beautiful baby?

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons young ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Coyotepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Sad but still rad.   Sad but still rad. Icon_minitimedi 16 jul 2019 - 18:52


Het was erg vermoeiend om haast full-time medicine cat te spelen. Chivysniff moest nog steeds genezen en kon daardoor weinig dingen doen, waardoor Coyotepaw druk bezig was met andere katten verzorgen, kittens checken en de voorraad aanvullen. Nu had ze zichzelf even een pauze gegund en had ze zin om wat nieuwe katten te ontmoeten. Daarom was ze nu langs de grens aan het lopen. Medicine Cat gaf haar namelijk het recht om niet aangevallen te mogen worden. Niet dat dat niet zou kunnen gebeuren, maar haar aanvaller zou dan een erg groot risico wagen, gezien die dan de code overtrad. Eén voordeel van fulltime medicine cat zijn was dat ze weinig tijd had om over Steppingstone te denken, over haar moeder die ook nog eens gewond was, en over de vele anderen die er zo slecht aan toe waren. Ze voelde zich sinds dat gevecht zo machteloos dat het gewoon niet meer leuk was. Ze werd er gefrustreerd van. Een Shadowclangeur dreef haar kant op. Hmmm, interessant. Shadowclanners waren altijd wel leuke kletsmaatjes, dus Coyo trippelde zonder te twijfelen richting de geur. En daar was Bloodpaw! Haar medicine cat maatje. Haar humeur klaarde meteen op. "Heee!" miauwde Co vrolijk, waarna ze begroetend met haar staart zwaaide. Haar blik ging automatisch naar de grote kras en slikte eventjes. Die had ook heel wat meegemaakt. "Hoe gaat het met je, Blood?" vroeg ze vervolgens. Ze had de paarse steen nog niet gezien.Sad but still rad. Coyode11


goals:
 

Kunst van Kip:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sad but still rad.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: