eating rotting corpses 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 eating rotting corpses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cryingkit
Member
Mark
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 a 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Cryingkit
BerichtOnderwerp: eating rotting corpses   eating rotting corpses Icon_minitimewo 10 jul 2019 - 18:24

Het was speeluurtje en nu moest de licht rood gekleurde she-cat verplicht spelen met de andere kittens. Nog boos had ze naar haar moeder geblazen omdat ze haar een duwtje gegeven had om naar buiten te gaan. Sloeg echt nergens op dit. Waarom moest ze nou toch met die sukkeltjes spelen? Het enige wat ze wouden spelen was tikkertje of verstoppertje. UGH! Dat was toch hartstikke saai! Cryingkit speelde liever clannetje waarbij zij de leader was en oorlog maakte met de loserclan! RAw! De kitten sprong op een vlinder die voorbij vloog en deed net alsof dit een warrior was van loserclan. "Pak aan sukkel!" Grauwde ze voor ze de vlinder plette onder haar poten waardoor een krakend geluid klonk in haar oortjes. Hm. Stom beestje, nu al dood. Cryingkit zuchtte en ging zitten. Zwaar gepikeerd dat de vlinder te snel dood ging, ze had namelijk liever de vlinder eerst zien rondkruipen omdat de vleugeltjes gebroken waren. In de tussentijd van haar gepikeerde bui had ze Faintkit naar buiten zien komen waardoor er een vals plannetje haar kop inschoot. Als ze de vlinder niet pesten kon dan deze blinde mol zeker wel! De she-cat pakte het dode insect op, liep naar Faintkit toe, duwde haar tegen de grond aan en propte toen de dode vlinder in haar mond. hah! die zag je niet aankomen eh?

Faintkit


eating rotting corpses C1303310
Terug naar boven Ga naar beneden
Faintlight
Member
eating rotting corpses InsidiousSomberBlackwidowspider-small
Kippetje
69
Actief
“What is beautiful is good, and who is good will soon be beautiful.”

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 6 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Faintlight
BerichtOnderwerp: Re: eating rotting corpses   eating rotting corpses Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 21:32

Haar lichaam begon veels te hard te groeien. Waar ze vroeger gewend was geweest aan de grote van alles, moet ze zich nu vaak weer opnieuw oriënteren. Het hielp dan ook niet echt dat ze nogal hoog op de poten stond, maar goed! Er was niets waar ze zich niet aan aan kon passen, zelfs haar nieuwe nest in de Elders den had ze al bekeken. Om heel eerlijk te zijn werd ze er wel erg verdrietig van dat ze niet bij haar vriendjes en Lotuskit zou kunnen slapen en hoopte eigenlijk dat als ze het lief vroeg, ze van Panthergrowl misschien wel in de apprentice den mocht blijven slapen. Maar zelfs als dat niet kon, zou ze wel iets vinden. Ze zou altijd wel iets vinden, ze moest toch iets hebben om positief over te kunnen blijven? Hoe dan ook, nu maakte het niet uit. Ze was net de nursery uitgestapt voor een wandeling toen ze ruige pootstappen hoorde en er toen een kleine gestalte op haar sprong. De poes liet een geluidje van schrik horen maar die werd verstomd toen ze iets in haar bek gedrukt kreeg. Snel hoestte ze het uit. Blegh! Dat was niet lekker. Ietwat onbegrijpelijk draaide ze zich naar de bron van het geluid, de geur was afkomstig van Cryingkit, een dochtertje van Roseburn. "Hey! Dat is geen prooi hoor," vroeg ze ietwat ontdaan. "Wil je dat niet meer doen?" waarom had ze dat nou gedaan? Ze kon heus zelf eten hoor!Oh, to see without my eyes
eating rotting corpses Faintosbig
The first time that you kissed me
Terug naar boven Ga naar beneden
 
eating rotting corpses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: