{RPG Event} Scatter! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {RPG Event} Scatter!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Catministrator
{RPG Event} Scatter! Yx3a1dao_o
Babs
1380
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: {RPG Event} Scatter!   {RPG Event} Scatter! Icon_minitimema 5 aug 2019 - 17:12
Luid geblaf verraad het al voordat het gebeurt. Een grote groep honden komt aangerend, tanden ontbloot.


Dit is een RPG event! Spring vooral in met je katten en doe er wat mee!


{RPG Event} Scatter! 12696350_jks6pUK6ZgJK5On

{RPG Event} Scatter! 4O2NRFWk_o{RPG Event} Scatter! 3jNOmMte_o{RPG Event} Scatter! Uftbuarf_o{RPG Event} Scatter! IzvuVcSh_o{RPG Event} Scatter! 9kaPH0YL_o{RPG Event} Scatter! Cawk7oyy_o{RPG Event} Scatter! JbNN7eEu_o{RPG Event} Scatter! G3abY7QX_o{RPG Event} Scatter! E0SXpyPM_o{RPG Event} Scatter! VuXrzViQ_o
Appleblossom - Arcticwolf - Brimpaw - Pepperpaw - Pollenpuff - Rabbitpaw - Rootkit - Shroud - Slatefur - Smokebreath
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jim
Member
{RPG Event} Scatter! Tumblr_inline_p90xrujb1y1r6fopy_540
Bzzt bzzt
122
Actief
And honey, you should see me in a CROWN

CAT'S PROFILE
Age: ♔ 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jim
BerichtOnderwerp: Re: {RPG Event} Scatter!   {RPG Event} Scatter! Icon_minitimema 5 aug 2019 - 19:01


Jim lag net heerlijk te snoezelen in de zon. De warmte werd heet door zijn zwarte vacht, maar erg vond hij dat niet. Hij hield wel van extreem, dus hij hield ook van het hete gevoel dat door zijn huid drong. Hij zou toch wel moeten oppassen dat hij niet oververhit zou raken, maar dat zou hij dan wel merken. De warmte maakte hem loom, maar erg was dat niet. De kleine kater was veilig en wel in het camp, op één van de daken van de barns. Dit mooie moment werd helaas onderbroken door geblaf.

Langzaam deed de kater één oog halfopen, waardoor het felgroene deels zichtbaar werd. Hmm? Honden? Toen het geblaf alsmaar luider werd, deed hij ook maar de andere oog open. Dat was interessant. Kwam het deze kant op? Loom hees hij zichzelf overeind, en gaapte lang en diep. Hij rekte zich langdurig uit en smakte even met zn lippen. Met een flauwe grijns scande hij het kamp. Het geblaf was nu oorverdovend, maar dat deerde hem niet. Hij vond het interessant, want wat zoudn honden hier moeten zoeken? Het zou vast chaotisch worden. Even overwoog hij om er snel tussen uit te knijpen, maar dan toch... als hij een beetje zou helpen met katten evacueren kreeg hij én al het interessante mee, én de katten zouden hem meer gaan waarderen. Daar had hij wel wat aan. Maar voor nu, terwijl de eerste honden al het kamp inrenden, bleef hij nog even op het dak zitten. Hier had hij tenminste goed overzicht en niet zoveel last van de honden.

{RPG Event} Scatter! Jimmmm10

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator
{RPG Event} Scatter! BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1751
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: {RPG Event} Scatter!   {RPG Event} Scatter! Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 11:06

Hij had net wat gegeten en lag nu in zijn nest op de barn. Een eindje verderop lag zijn jongere broertje, de blik in zijn tweegekleurde ogen hield hem in de gaten. Jim werd al groot, hij was geen kleine kater meer. Soms moest Chawl daar nog steeds aan wennen. En al zat hij op het moment niet lekker in zijn vel, zijn jongere broertje en zusje konden altijd op aandacht rekenen. Al was het niet zo uitbundig als normaal, hij was er wel voor ze. Hij tilde zijn kop op toen een alarmerend geblaf zijn gehoorgang bereikte. Al snel had hij het gelokaliseerd en trok hij de conclusie dat het geblaf recht op het kamp af kwam… Mousedung. Opnieuw keek hij naar Jim die het ook gehoord had. “Jim!” Riep hij. “Hier komen.” Al was zijn broertje dan een volwassen kat, dan nog vocht hij liever aan zijn zijde dan dat hij hem kwijt raakte in de klauwen en plukken haar die geheid het gevolg zouden worden hiervan. Vol afschuw zag hij een groep honden het kamp binnen denderen. “Ooh in Scourge’s naam…” Mompelde hij zachtjes. Even gleed zijn blik naar de barn van Cobra, maar hij ging er niet heen. In plaats daarvan keek hij of Jim al naar hem toe kwam.


Ik ben ziek en heb zo mijn ups en downs, mijn posts komen onregelmatig.
{RPG Event} Scatter! 85A0ca8T_o{RPG Event} Scatter! V4s23EcO_o{RPG Event} Scatter! FTbtNyE2_o{RPG Event} Scatter! FTbtNyE2_o{RPG Event} Scatter! PF71KdU0_o{RPG Event} Scatter! JeyKDma8_o{RPG Event} Scatter! GPr1M0jZ_o
Judge me
{RPG Event} Scatter! YtsExvTZ_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
{RPG Event} Scatter! PNRbcUd
Renske
334
Actief
When I'm good, I'm very good
But when I'm bad, I'm better

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: {RPG Event} Scatter!   {RPG Event} Scatter! Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 15:12

Rascal was enkele dagen geleden gewond geraakt in een stom gevecht. De wond in zijn hals prikte nog steeds en Rascal kwam dan ook nauwelijks van zijn plek gehuld in schaduwen. De grote kater kon zichzelf wel vervloeken dat nu zo onafhankelijk was van de veiligheid van het kamp. Hij had nauwelijks gegeten en bewoog alleen als het echt moest. En zo’n noodzaak was het nu, toen luid geblaf zijn oorschelpen binnen kwam dringen en Rascals nekharen overeind kwamen. Dat klonk dichtbij, héél dichtbij. En voor hij het wist leek de aarde te trillen en een stormvloed aan wild blaffende beesten kwam hun kamp binnen denderen. Rascal vloekte onder zijn adem, waarna hij overeind krabbelde, de pijn in zijn hals negerend. Hij moest wel, en er was immers niets mis met zijn poten.
Rascals blik ging schichtig heen en weer. Hij wist dat hij omhoog moest, buiten het bereik van die bekken. Het eerste wat hij zag was de muur die langs de dichtstbijzijnde schuur was. En vanaf daar zou hij misschien naar de stad kunnen vertrekken, ver van het geweld vandaan. Met moeite hees de kater zich omhoog en hij probeerde al een vluchtroute uit te stippelen. Totdat hij ineens iets voelde knagen in zijn achterhoofd. Zijn familie! Zijn zusjes, zijn neefjes en nichtjes. Was iedereen wel veilig? Onder het geweld door snelde hij over de top van de muur, zoekend naar bekende gezichten.


{RPG Event} Scatter! Fvzhy8U
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
{RPG Event} Scatter! Xr16D4O
Sans
3773
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Brat
BerichtOnderwerp: Re: {RPG Event} Scatter!   {RPG Event} Scatter! Icon_minitimedi 6 aug 2019 - 15:53

Het was grappig hoe snel rust en kalmte verplaatst konden worden door paniek en angst. Het leek enkel een paar minuten nodig te hebben. Het was op dit soort momenten toch; dat de ware aard bij de meeste naar boven kwamen. Het was fascinerend om te zien. Voor Brat haarzelf was er echter maar een regel in deze omstandigheden, ''red jezelf'.'' Iets wat ze ook deed, zo snel als ze maar kon zocht ze de hoogte op. Wetend dat voor nu teminste; dat een goed plan was. Vechten had geen zin, ze zou het enkel aanraden als je een dood wens had. Veder trekken naar de stad? Goede tweede keus, hoop enkel maar niet dat een hond je volgt.

De kattin had haarzelf boven op Barn three gekregen, een boompje groeide langs de houten muren van het gebouw, het hielp haar enorm om boven op het dak te komen. Dit was zeker hoog genoeg, die rot beesten konden haar hier niet pakken. Echter was het dak wel wat onstabiel, dus moest ze voorzichtig zijn. Ze wilde niet door het dak zakken. Het was dan nu enkel wachten, tot de honden interesse verloren en op eigen houtje weggingen. Hoe lang dat zou duren was enkel de vraag.


{RPG Event} Scatter! QVfTfIv


{RPG Event} Scatter! UaIptLZ{RPG Event} Scatter! 2gxnp75{RPG Event} Scatter! 10pvxmw{RPG Event} Scatter! 23h0tfk{RPG Event} Scatter! 2hqc5lx{RPG Event} Scatter! 10pvxmw{RPG Event} Scatter! Vmwrhy{RPG Event} Scatter! 10pvxmw{RPG Event} Scatter! Mtxszs{RPG Event} Scatter! 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{RPG Event} Scatter! DPKsfdL
boukje <3
80
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Blueberry.
BerichtOnderwerp: Re: {RPG Event} Scatter!   {RPG Event} Scatter! Icon_minitimedi 13 aug 2019 - 15:00


Blueberry zag lekker in het zonnetje. Ze had een dikke Veldmuis weten te vangen en met een volle maag genoot ze even van de heerlijke dag. De zon scheen vel op haar rossige vacht en ze keek met haar oogjes. De prooi was bijna in overvloed. Al bijna een hele maan had ze geen honger geleden.
Al snel werd het vredige moment verstoord door het geluid van een hond. Blueberry draaide een beetje met haar oren en opende voorzichtig een oog. Chararijnig dat haar enkele momentje van rust weer eens werd verstoord. Toen het geluid steeds dichterbij kwam stond ze op. Al snel drong de geur van hond haar neus binnen. Het geblaf werd steeds luider en luider. Het is vast een hele meute honden schoot door haar hoofd heen, en ze kwamen deze kant op. Een flits van enthousiasme schoot door haar heen. Ze had best zin om een haar nagels in een vacht van een hond te zetten. Maar ook een vleug van angst over spoelde haar. Ze had eerder een vos gedood maar nooit een hond. En er waren net kittens geboren. Het kon behoorlijk gevaarlijk worden. En zo te horen waren het ook wel een flinke groep. Snel stond Blueberry op. Klaar om aan te vallen. Ze zag diverse katten die ook in het kamp waren het zelfde te doen. Het zou een hels gevecht kunnen worden. Er waren gelukkig vele katten. Maar in vergelijken met de honden konden ze flink in de minderheid komen. Ze keek naar Cobra en naar Chawl. Hadden ze een plan? Of was het gewoon aanvallen?


B L U E B E R R Y
Look me in the eyes, and see the monster you made me
{RPG Event} Scatter! HEeyDsU


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
{RPG Event} Scatter! QE3JBbG
L O I S
120
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: {RPG Event} Scatter!   {RPG Event} Scatter! Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 17:08

Net zoals vele anderen lag ze te luieren in de zon. Was echt genieten, top, heerlijk, totdat er het geblaf van Cerberus zelf de rust doorbrak en iedereen in paniek schoot. Zahida kwam uiteraard ook overeind, dood spelen was nooit haar ding geweest, en ja hoor, ze zag de hondenstoet al op zich afkomen. "Tuurlijk, godsamme," was het enige wat haar bek verliet voordat ze zich klaarmaakte voor het gevecht. Houding gespannen, nagels uit, haren op, staart dik. Erg intimiderend moest ze er niet uit zien voor de grote beesten maar ach. It's what on the inside that counts, right? Wat de honden betrof, ze telde er een stuk of 4, 5? Misschien één meer of één minder. Maar wel een nare hoeveelheid die het zelfs de sterkste BloodClanners flink lastig kon maken. Honden konden veel schade aanrichten, een aantal leidinggevende terug had een hond ook een commander weten te vermoorden. Nou en dan doe je het dus echt goed. Met een geërgerde blik merkte ze op dat er een wuppie van Claw was die dacht dat hij wel is zo'n hond ging aanvaren in z'n eentje, aan de houding te zien dan. Het was een jonger broertje van Jackdaw en dan voelde ze toch iets van verantwoordelijkheid naar het katje. Dus sloot ze zich aan bij hem, waarna binnen 5 seconden de hond - een grote dobermann - bij hen was en naar haar voorpoot hapte. Vlug sprong ze van hem weg waarna ze hem een kras over zijn zij gaf.

- 1e hond is aangekomen
- Tag: Jim


{RPG Event} Scatter! Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{RPG Event} Scatter!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: