Remaining Ruins 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Remaining Ruins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Remaining Ruins Giphy
Elfje
478
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ardentpaw.
BerichtOnderwerp: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimema 12 aug 2019 - 0:42


De apprentice had zichzelf nogmaals het oude SkyClan territorium ingewaagd, dit keer dieper dan voorheen. Hij wist eigenlijk allang niet meer waar hij was en toch liep hij maar door. Grote kans dat als hij doorliep, hij een interessant iets tegen zou komen. En ja hoor, dat was zo. Ardentpaw was aangekomen bij een diepe kuil, met ingevallen rotsen en destructie duidelijk aanwezig. Was dit het oude SkyClan kamp? Het leek er wel op. Een huivering liep over zijn rug en hij dacht terug aan zijn gesprek wat hij met Settledpaw had gehad in de Desolate Woods, over geesten en of ze hier nog rondwaalden. Als dat zo zou zijn, dan zou dit de perfecte plek zijn. Ergens vroeg hij zich ook al af of zijn mede, altoch zelfbenoemde, geestenjager al een warrior was, want hij was zeker al oud genoeg. Wat zou zijn naam dan zijn? Misschien dat hij hem ooit nog tegen zou komen en het dan kon vragen. Toch, zijn ShadowClan vriend had hem wel een stuk moediger gemaakt toen hij had gedacht dat er een geest nabij was en op zijn eentje was het toch een stuk minder grappig en zeker spannender. Echter liet de tabby zich er niet door wegschrikken. Hij was een avonturier en een geestenjager buitengewoon. Hij kon het wel aan om het oude, verwoeste kamp te gaan ontdekken. En dus duwde hij zijn weg door de puinhoop zonder al te veel twijfel. Dat was, totdat hij de uitlijning van het silhouette van een kat zag. Ardentpaw bleef stokstil staan en slikte hard. Was dat een geest? Dat moest wel, wie zou hier nu anders weer komen? Hij zette een moedig gezicht op en stapte uit zijn schuilplaats. "Ga weg geest, of riskeer verslagen te worden door een geestenjager buitengewoon!" vertelde hij de geest. Dat was toch wat een moedige geestenjager zou doen?


Falconpaw eerstRemaining Ruins Ardent24
I'm ThunderClan's resident Therapist Cat, my hours are from Sunrise 'till Sunset!
TS || Meet Ardent || TT
IC POSTS: 353
I & II
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Remaining Ruins SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimezo 18 aug 2019 - 13:47

Nog nooit was hij hier geweest. Hij had er überhaupt nog nooit wat over gehoord. Het was hier... Dor en levenloos. Zwarte stukken grond en stenen kleurden dit landschap. Hij wist vrijwel zeker dat Burnetbliss boos zou worden om het feit dat hij hier zelfstandig en alleen naar toe was gegaan, maar aan de andere kant was hij gewoon nieuwsgierig en had hij besloten om het gewoon te doen. Hij was dan misschien wel het territorium uit, maar het was niet dat hij op iemand anders hun territorium zat! Hij rook hier immers niet de geuren die je normaal zou vinden bij een territorium van een clan. Dus... Hij deed niks verkeerd? Hij stopte even om langzaam om zich heen te kijken en zwiepte lichtjes met zijn staart. "Ga weg geest, of riskeer verslagen te worden door een geestenjager buitengeween!" Huh? Hij knipperde even verbaasd. Wat moest hij doen? Een grijnsje kwam er op zijn gelaat. Dit was toch te mooi om voorbij te laten gaan? Hij zette zijn zwaarste stem als hij maar kon op: "Jij hebt mijn huis betreden, waarom verwacht je dat ik weg zou gaan?" Zo'n zware stem was moeilijk, maar hij zou het proberen vol te houden! Dit was een te mooie kans.


Remaining Ruins N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remaining Ruins Giphy
Elfje
478
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ardentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimewo 21 aug 2019 - 22:01

Een zware stem gaf hem een antwoord dat het zijn huis was. Uh, ja... Dat zou kunnen als het een echte geest was. Maar de stem klonk wel een beetje geforceerd. Was het dan dat hij weer een fout had gemaakt? Net als de vorrige keer, met de boomstronk. Dat was eigenlijk wel een leuke ervaring geweest in het einde. Toen hadden hij en een Shadowclan apprentice henzelf benoemd tot Geestenjager Buitengewoon. Maar nee, waarom zou hier een andere kat zijn. En waarom zou die meespelen? Dat was toch allemaal wel een beetje vergezocht. Nee. Dit moest wel een geest zijn! En hij zou hem wegjagen van de aarde. "Dit huis is verwoest en dus geen huis meer," sprak hij luid en duidelijk, zijn stem een stuk dapperder dan hij zich voelde. "Dus waarom ben jij nog hier, in het verwoeste huis van Skyclan?" De geest had echter wel een punt gehad met waarom hij dacht dat deze weg zou gaan, maar waarom wilde de geest blijven. Dat was de vraag die hem nu het belangrijkst leek. En een kans om een geest te ontmoeten zou eng zijn, maar ook iets wat Ardentpaw niet wilde missen.Remaining Ruins Ardent24
I'm ThunderClan's resident Therapist Cat, my hours are from Sunrise 'till Sunset!
TS || Meet Ardent || TT
IC POSTS: 353
I & II
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remaining Ruins LAuc8H3
Renske
700
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimewo 21 aug 2019 - 23:38

Waarom deed hij dit ook alweer? Zonder staart en al op pad te gaan. Ver, ver weg… Maar hij meende dat hij de geur van zijn adoptiezusje Pepperpaw had gespot. Hij wist dat de kleine flaimepoint graag tijd hier doorbracht om op avontuur te gaan. Dus Settleddust had besloten om te kijken hoe de zaken ervoor stonden. Maar ShadowClan geur vervaagde hoe verder hij was gegaan, en hij spotte in plaats daarvan een verse ThunderClan geur. Vaag bekend? Ardentpaw! Hoe kon het ook anders. Hij was vast weer op zoek naar geesten. Settleddust kreeg een grijnsje op zijn gezicht. Hoe kon hij, zonder zijn partner in crime? De bruinwitte kater probeerde zijn pas voor zover het kon te versnellen en de geur te volgen. Het was niet lastig, want voor hij het wist werd hij naar een bijzondere plek geluid. Een hol, uitgesleten in de grond. Een.. oud kamp? Hij hoorde al snel stemmen vanbinnen het oude kamp komen. Twee stemmen? Iets in de trant van “ga weg geest” en een lage stem die antwoordde. Alle haren op Settleddust zijn vacht kwamen stijl overeind. Had Ardentpaw nou serieus een SkyClan geest gevonden. Hij moest hem helpen, hoe zenuwachtig hij ook was. Hoe dichterbij de jonge warrior kwam, hoe meer hij hoorde. En Ardentpaw, de idioot die hij was, begon de geest vragen te stellen. Nee, wegjagen die handel! De geest had hier niets te zoeken! Hij sprong het kamp met aarzelende stap binnen, waarbij hij nog over zijn poten struikelde. Erg charmant kwam hij dus niet op het toneel. ‘Ardentpaw, kijk uit!’ slaakte Settleddust geschrokken uit toen hij óók de schim zag. Verrek, Ardentpaw had er écht een gevonden. Settleddust zijn hart begon in zijn keel te bonzen. ‘Scheer hier weg, geest!’ De jonge warrior probeerde stoer te klinken, maar zijn stem sloeg over en al zijn haren stonden overeind.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Remaining Ruins SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimedi 27 aug 2019 - 15:02

Het was even stil en even was de jonge Falconpaw teleurgesteld. Dit kon je toch niet menen..? Hij vond het net zo leuk worden! "Dit huis is verwoest en dus geen huis meer," klonk er luid van de andere kat af. Nou... Daar was hij het niet helemaal mee eens, maar goed. De geest zou het wel laten merken dat hij het er niet mee eens was. "Dus waarom ben jij nog hier, in het verwoeste huis van Skyclan?" Hij sloeg even lichtjes met zijn staart en dacht even na. Hij moest wel een goed excuus bedenken. "Zoeken." sprak hij weer met zijn zware stem. "Naar de anderen die nog geen rust hebben kunnen vinden in dit gebied." Een kleine hint overlatende dat er misschien nog wel meer geesten in dit gebied zouden kunnen zitten! 'Ardentpaw, kijk uit!' klonk er echter opeens, geschrokken. Nóg een kat? Man, nu ging hij echt door de mand vallen of niet dan? Die kat zou het vast meteen door hebben, weg met de pret. 'Scheer hier weg, geest!' Het klonk stoer maar... sloeg de stem nou over? Was deze kat óók al bang? Hij moest echt proberen niet in de lach te schieten, dit was echt te mooi voor woorden. Hij probeerde zichzelf weer even te herpakken, waarna hij zich weer klaar maakte voor de volgende woorden. "Jullie kunnen maar beter geen problemen veroorzaken." probeerde hij zwaar te brommen naar de twee katten. "Daar zal starclan het niet mee eens zijn." Beetje extra er in gooien. Alsof hij door Starclan gestuurd zou zijn. Beetje bang maken was niet erg toch?


Remaining Ruins N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remaining Ruins Giphy
Elfje
478
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ardentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimewo 28 aug 2019 - 20:41

tag. Settleddust, Falconpaw
Ardently

Een tikkeltje nerveus wachtte hij het antwoord van de verschijning af. Het kwam eigenlijk niet als een verassing toen hij het dan ook hoorde. De geest was op een zoektocht naar andere geesten die nog geen rust hadden gevonden. Ardentpaw wilde zijn mond open doen om een antwoord terug te geven, maar een uitroep kapte hem af. Hij draaide gauw zijn kop en zag daar de bekende verschijning van Settledpaw. Nee, hij zou nu vast al niet meer Settledpaw heten, hij was al bijna een warrior geweest de vorrige keer dat ze elkaar hadden ontmoet. Hij leek de geest ook te zien. Gelukkig dan maar, zo wist hij dat hij niet gek was en waren ze met ze tweeën. Maar de geest begon weer met dreigen. Hij vertelde hen dat ze geen problemen moesten veroorzaken en dat dit niet Starclans wil was. Kon hij dan echt zijn dat deze geest contact had met starclan? Maar waarom dwaalde hij dan rond op aarde. "Als je geen rust hebt kunnen vinden, hoe kun je dan met Starclan praten?" vroeg de tabby apprentice dan ook. Er klopte hier toch iets niet, dat kon hij wel voelen.
Remaining Ruins Ardent24
I'm ThunderClan's resident Therapist Cat, my hours are from Sunrise 'till Sunset!
TS || Meet Ardent || TT
IC POSTS: 353
I & II
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remaining Ruins LAuc8H3
Renske
700
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 23:59


Ardentpaw leek eigenlijk helemaal niet zo heel bang. Man, hij stond oog in oog met een geest en hij bleef zo kalm? Settleddust zijn ademhaling zat in zijn keel en zijn hart bonsde luid in zijn ribbenkas. Maar de geest ging er niet vandoor bij zijn waarschuwing. Nee, integendeel. Hij sprak met een lage stem (hoewel die een beetje apart klonk, maar hé, wat wist hij van geesten?) dat ze geen problemen moesten veroorzaken. Dat StarClan dat niet goed zou vinden. Settleddust slikte. Oh mijn god, StarClan. Hij wilde niet in een slecht daglicht bij hen staan. Maar Ardentpaw wist een goed tegenargument. Settleddust knikte instemmend. ‘Ja, inderdaad! Je kan niet hier zijn én in StarClan zijn geweest,’ mopperde hij luid. Tsja, maar helemaal zeker wist hij het niet. StarClan en geesten waren sowieso een moeilijk te bevatten begrip. De bruingestreepte kater schuifelde wat dichter naar zijn ThunderClan… vriend? Hij moest zeker weten dat Ardentpaw oké was, en om eerlijk te zijn, hij voelde zich een stuk veiliger bij de pluizige apprentice. ‘Gaat het?’ fluisterde hij onder zijn adem naar de jongere kater. Hij zag er nog heelhuids uit. Geen geesten aanvallen nog moeten doorstaan.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Remaining Ruins SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimezo 8 sep 2019 - 0:02

Man oh man, dit was eigenlijk nog best spannend! Hij moest echt goed nadenken zodat de anderen hem niet zou gaan ontdekken. Dat was niet de bedoeling! Maar zolang hij het vol kon houden was het echt- geweldig. Hij vond het heerlijk om katten zo voor de gek te houden, al was het maar voor één keer. "Als je geen rust hebt kunnen vinden, hoe kun je dan met Starclan praten?" Hij fronste even. Nee, nee zo bedoelde hij het helemaal niet! Hij bedoelde dat hij door Starclan was gestuurd om de katten hier rust te geven! 'Ja, inderdaad! Je kan niet hier zijn én in StarClan zijn geweest,' Hij liet een zware, bulderende lach door de ruines gaan. Alsof hij hun uitlachte om hun woorden. "Ik heb mijn rust allang gevonden, jonge krijgers. Ik ben door StarClan hier naar toe gestuurd om de dwalende zielen terug te nemen en ze rust te geven." sprak hij zwaar. Damn, dit was nog eens een workout voor je stemspieren! Dit had hij nooit hoeven te doen! "En jullie weten zeker precies wat StarClan allemaal wel kan? Als hij een leader 9 levens kan geven; hoe weet je dan zo zeker dat StarClan niemand naar beneden kan sturen?" Wat een slim punt. Hij hoopte niet dat hij StarClan hiermee beledigde. In zijn hoofd sprak hij dan ook een 'sorry' en 'ik bedoel het niet zo, echt niet starclan!'. Hij wilde alleen maar deze twee katten in de maling nemen!


Remaining Ruins N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remaining Ruins Giphy
Elfje
478
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ardentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimezo 15 sep 2019 - 21:24

Zijn Geestenjager maatje Buitengewoon leek het met hem eens te zijn. Hoe kon de geest tegelijkertijd een poot in StarClan en in de levende wereld hebben? Maar zelfs daar leek de verschijning een antwoord op te hebben; hij was hier om dwalend zielen terug te nemen en ze rust te geven. Maar hoe kon je iemand rust geven? Die moesten ze in zichzelf vinden, het zelf accepteren. Ja je kon ze wel een duwtje in de juiste richting geven maar dan kon het nog steeds superlang duren. Ardentpaw geloofde het nu ook niet meer helemaal. Zou dit allemaal een grap kunnen zijn. Settledpaw, want zo zou hij hem noemen tot hij zijn nieuwe naam te horen zou krijgen, vroeg of hij okay was. "Prima, maar ik weet niet of ik dit nog geloof," fluisterde hij terug. "En jullie weten zeker precies wat StarClan allemaal wel kan? Als hij een leader 9 levens kan geven; hoe weet je dan zo zeker dat StarClan niemand naar beneden kan sturen?" Daar had de geest dan weer wel een punt. Maar, bedacht Ardentpaw zich, een leider moest naar de moonstone komen en samendromen met StarClan. StarClan kwam dus niet in een fysieke vorm naar hun wereld. "En mag ik dan vragen hoe StarClan dat doet?" Zo zouden ze er wel achter komen of dit echt of nep was.Remaining Ruins Ardent24
I'm ThunderClan's resident Therapist Cat, my hours are from Sunrise 'till Sunset!
TS || Meet Ardent || TT
IC POSTS: 353
I & II
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remaining Ruins LAuc8H3
Renske
700
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Remaining Ruins   Remaining Ruins Icon_minitimewo 18 sep 2019 - 18:46


Settleddust zijn nekharen kwamen overeind toen de geest lachte. Wat een engerd! StarClan katten waren toch vriendelijk en gaven raad, waakten over de clans en gaven profeties en andere blikken in de toekomst, waarschuwden de clans voor aankomend gevaar. Maar nee, deze kat was vast uit op kwaad en verderf. Misschien was hij wel van de Dark Forest, en was hij daarom niet in StarClan! Ah!! Hij kreeg in zijn oor gefluisterd door Ardentpaw dat het goed ging, en dat hij het niet echt geloofde. ‘Misschien is hij wel van de Dark Forest!’ fluisterde Settleddust zijn zorgden terug naar de ThunderClanner. Maar de kat begon weer te bulderen, dat de krachten van StarClan bijzonder waren, dat ze niets konden weten van StarClan. Settleddust begon het eens te worden met de geest, maar durfde nog steeds niet echt tegen hem te praten. Ardentpaw, de naïeveling die hij was, vroeg meteen “hoe dan?”. Settleddust sperde zijn ogen wat wijder open en staarde de geest aan. Totdat hij een twinkeling leek te zien van blauwe ogen. Huh, wacht? StarClan katten waren toch doorzichtig? Waren ze dan wel in kleur? Settleddust zwiepte zijn staart heen en weer. Zijn twijfels begonnen ook steeds meer te groeien.
S e t t l e d d u s t

Some truths were sewn into our DNA
Some truths unravel and fray
Some truths keep growing taller than giants
Some truths take our breath away
And some truths get tired the longer we wait

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Remaining Ruins
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Wastelands :: Old Camp-
Ga naar: