Alive and breathing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Alive and breathing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Medicine cat
Alive and breathing BXcdW76
Kip
2735
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Alive and breathing   Alive and breathing Icon_minitimema 19 aug 2019 - 20:38

Alive and breathing D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Hoewel het gesprek met de overleden leider haar zeker wat troost had geboden, kon ze toch maar moeilijk het verdriet van zich af schudden. Toch deed de Medicine cat haar uiterste best om weer al haar taken op te pakken, te doen wat er verwacht van haar werd. Erg makkelijk was dat niet met alles dat er in zo'n korte tijd gebeurd was, maar ze probeerde het. Ze deed haar best. Vandaag was ze dan ook naar de nursery getrokken om daar de geboren kittens langs te gaan en te kijken of iedereen nog gezond was. Wat voorzichtig stapte ze de nursery in, begroette de queens en vroeg ieder naar de gezondheid van hun kittens, waarna ze zelf ook even ging zitten en haar ogen over het kleine gepeupel ging dat de Nursery bewoonde.


&OceankitIt is both a blessing and a curse
Alive and breathing Routos10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceankit
Member
Alive and breathing DPKsfdL
Butter
44
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Oceankit
BerichtOnderwerp: Re: Alive and breathing   Alive and breathing Icon_minitimedi 20 aug 2019 - 8:57

hear me sing
with the voices of the sea
The sea is emotion incarnate. It loves, hates, and weeps. It defies all attempts to capture it with words and rejects all shackles.
Oceankit had haar gezondheid van Starclan mee gekregen. Immers was ze te jong geweest om de geboorte te overleven. Totdat haar moeder haar het leven had gegeven, een leven dat de kitten nog zou moeten gaan leiden. Met de leeftijd van een Moon oud, was ze nog te jong om te begrijpen hoeveel Oceanstar had opgeofferd voor haar en haar nestgenoten. Als enige in het nestwas ze het evenbeeld van haar mpeder, met dezelfde blauwe ogen. Stallionstar had emotioneel geleken toen hij voor de eerste keer in haar ogen had gekeken. De jonge kitten had zich even wat verder van haar broers en zussen in het nest opgekruld. Immers waren ze af en toe behoorlijk druk en leken haar broers zich bezig te houden met klimwedstrijdjes over de anderen heen. Oceankit wilde voornamelijk gewoon even op zichzelf zijn. Totdat een nieuwe aanwezigheid haar aandacht trok. Onhandig kwam ze overeind om daarna in de richting van een gevlekte cyperse kattin te stappen. Een die een groots respect leek te krijgen. Voorzichtig snuffelde ze aan diens poot, welke een aparte ondergeur had voordat ze met een verlegen blik in haar ogen naar achteren stapte en haar vlug aan keek met haar sprekende blauwe ogen. Oceankit, vernoemd naar haar moeder en diens evenbeeld had voor het eerst de Medicine Cat ontmoet en ze wist niet wat ze met de knappe kattin moest. Haar mondje opende ze om een groet te spreken voordat ze deze gespannen weer dicht klapte. Haar kaken klemde ze op elkaar terwijl ze onhandig naar haar poten keek. Met onbekende katten was ze altijd bang iets te doen dat niet mocht.
NOTES:none
TAGS:Routnose


Alive and breathing U0cgbPd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alive and breathing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: