Promise 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Promise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Member
Promise SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Promise   Promise Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 21:27

Hij lag laag in het gras, hij had het gespot, de duif die was geland. En hij schoot meteen in actie, met laag blijven, stap voor stap. Maar hij wist niet eens of hij iets verkeerd had gedaan, maar de duif vloog weg. Hij zuchtte even en draaide iets met zijn ogen. Weer niet gelukt. Hij probeerde het!! Echt waar!! Maar het leek er gewoon op dat het hem niet ging worden. Misschien moest hij maar aan Stallionstar vragen of hij hem niet beter elder kon maken want jagen kon hij toch niet. Kon hij geen... mannelijke queen worden?? Kittens hielden van hem, hij hield van kittens.. Nee, laat maar, mama zou dan nooit trots op hem zijn! En hij wilde mama wel trots maken. Hij zou een warrior worden waar niet alleen mama, maar ook windclan trots op zou worden! Vastberaden keek hij voor zich uit, waarna hij een diepe adem teug nam. "Kijk maar uit prooien! Ik ga jullie krijgen! Misschien niet vandaag, misschien niet morgen-" Begon hij, waarna hij weer een diepe ademteug nam. "- maar ooit zal ik jullie krijgen! En dan maak ik mama en iedereen trots!" Riep hij het territorium in, waarna hij even vastberaden knikte. Zo. Dat was eruit. De belofte lag er nu, nu moest hij het alleen nog maar waar maken, wat het tweede deel zou worden.
+ Stallionstar


Promise N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Promise Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca
2272
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimedi 3 sep 2019 - 21:43What good is power if you cannot protect the ones you love?


Gehurkt in het hoge gras loerde de gevlekte kater naar een duif. Deze duif was dik en zag eruit alsof hij wel twee Queens kon voeden. Hij hurkte nog iets verder en sloop langzaam naar voren toe waar hij weer een paar tellen wachtte. Het puntje van zijn staart bewoog omdat hij in opperste concentratie was om de prooi daar voor zijn neus te vangen. Net voordat hij zich wilde afzetten schoot er een oranje met witte flits uit het hoge gras tegenover hem. Gorsekit? dacht hij even stomp verbaasd. Al vrij snel zag hij dat het niet zijn eigen pleegzoon was maar dat het Falconpaw was, de zoon van Amberstorm en Cootsnarl. "Kijk maar uit prooien! Ik ga jullie krijgen! Misschien niet vandaag, misschien niet morgen maar ooit zal ik jullie krijgen! En dan maak ik mama en iedereen trots!" riep Falconpaw en hij zag de duif die wegvloog en daarmee ook een mooie prooi. Even zuchtte de gevlekte kater waarna hij uit het hoge gras stapte naar Falconpaw toe. "Dat zul je vast wel doen, maar eerst moet je nog veel trainen" snorde de gevlekte kater geamuseerd.<3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Promise SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimewo 4 sep 2019 - 15:41

Hij was er wel gefrustreerd over hoor. Zeven manen oud en nog steeds nooit een prooi kunnen vangen. Zo kon hij toch niet bewijzen aan de clan dat hij kon jagen en kon helpen om de clan te onderhouden? Hoe kon hij ooit mama trots maken als hij dat niet eens kon? "Dat zul je vast wel doen, maar eerst moet je nog veel trainen." klonk er echter opeens in een bekende stem, waardoor Falcon zich met een ruk omdraaide en de grote kater zag. Stallionstar. Ietwat beschaamd liet hij zijn oren wat zakken, hij had toch niet gezien hoe ongelooflijk hard hij gefaald had? En dan nog niet eens te spreken over het feit dat hij zojuist al die woorden had geschreeuwd en de kater hem had gehoord. "Ik weet het... maar het lukt me gewoon niet en ik weet niet waarom." sprak hij zachtjes. Zeven manen en nog niet een prooi het kamp binnen kunnen brengen. Hij wist het gewoon niet! "Sorry voor.. net." vervolgde hij ietwat ongemakkelijk. Het moest gewoon even uit zijn systeem, daar kon hij verder niet veel aan doen. Het was er nu uit en hij was klaar om weer verder te gaan proberen-- als hij niet alle prooien uit de omgeving had weg gejaagd met zijn geschreeuw.


Promise N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Promise Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca
2272
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimewo 4 sep 2019 - 19:35What good is power if you cannot protect the ones you love?


Zijn woorden waren koud uit zijn mond of Falconpaw leek al hard te schrikken. Toen de jonge Apprentice realiseerde wie er achter hem stond keek hij beschaamd en liet hij zijn oren hangen. "Ik weet het... maar het lukt me gewoon niet en ik weet niet waarom." miauwde de jonge kater en hij glimlachte even naar de Apprentice. "Niet iedere Apprentice leert even snel, de ene is gewoon net iets beter in jagen dan in vechten en andersom" miauwde hij en hij gaf Falconpaw een zacht tikje met zijn staart tegen zijn flank. "Het is niets om je voor te schamen" miauwde hij vriendelijk.

"Sorry voor.. net." miauwde Falconpaw en hij wiebelde met zijn oren. "Tsja, daarmee krijgen we de duif niet terug" miauwde hij en knipperde even met zijn groene ogen. "Heeft Burnetbliss je geleerd hoe je goed kan sluipen?" vroeg hij meer naar de kern komend van het probleem wat hier aan de hand was. "Want ik denk dat de duif je gezien had voordat jij uberhaubt de aanval inzette" miauwde hij en hij keek naar het oranje-witte katertje. Hij had Falconpaw opeens uit het hoge gras zien stormen en het moment was heel snel geweest maar de duif moest of Falconpaw gezien hebben of misschien wel geroken? Nouja, vogels waren meestal nog schichtiger dan hazen dus het vangen van een vogel was weer wat anders dan het vangen van een muis.<3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Promise SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimedo 5 sep 2019 - 20:35

Hij wist het niet, als een kat een rang had dan was het meteen zo'n aura die een kat over zich heen had hangen. En juist aan deze katten wilde hij zich bewijzen voor de clan, maar in plaats daarvan deed hij alleen maar schamende dingen voor de ogen van de leader. "Niet iedere Apprentice leert even snel, de ene is gewoon net iets beter in jagen dan in vechten en andersom" klonk er van de leader af, waarna hij zijn flank lichtjes met zijn staart aantikte. Hij knikte even langzaam, maar dan nog-! "Het is niets om je voor te schamen" klonk er vervolgens vriendelijk van de kater af, waardoor hij eventjes onzeker zijn oren draaide. "Maar de meesten van mijn leeftijd hebben al tenminste één prooi binnen gebracht..." sprak hij zachtjes tegen de leader. Hij wilde iedereen trots maken! Maar zo leek het niet te gaan. Toen hij zich verontschuldigde tegenover de leader kreeg hij een antwoord terug wat hij zelf ook wel wist, maar het was net weer even.. tja, realiteit. "Tsja, daarmee krijgen we de duif niet terug" Hij knikte even op de woorden, zijn leader had gelijk en dat wist hij zelf ook wel, maar toch.. hij had nu alle prooien om zich heen verjaagd. "Heeft Burnetbliss je geleerd hoe je goed kan sluipen?" klonk er van de kater af, waardoor hij even twijfelend keek. Hij leek gewoon.. luid te zijn. "Want ik denk dat de duif je gezien had voordat jij uberhaupt de aanval inzette" Hij moest zichzelf tegenhouden om niet te zuchten, hij wist zelf ook niet echt wat er fout ging. "Ik weet de theorie.. hoe je moet sluipen." sprak hij zachtjes tegen de leader. "Goed opletten waar je je voorpoot neer zet.. en je achterpoot op de plek van je voorpoot neerzetten." vervolgde hij rustig tegen hem. Hij wist het wel! Maar de praktijk pakte gewoon.. niet goed uit. "Maar ze horen me toch op de één of andere manier! Laatst was ik heel dichtbij om een konijn te vangen! Maar weer op het laatste moment hoorde ie me!" sprak hij ietwat teleurgesteld.


Promise N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Promise Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca
2272
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimevr 6 sep 2019 - 11:14What good is power if you cannot protect the ones you love?


Geduldig luisterde hij naar Falconpaw die hem voorhield dat iedereen van zijn leeftijd al minstens een prooi binnen had gehaald. Zijn groene ogen verzachtte wat bij deze woorden. "Weet je Falconpaw, ik was pas zeven en een halve moon toen ik mijn eerste prooi ving" miauwde hij en hij onderdrukte een glimlach. "Misschien zelfs acht, maar iedereen leert op zijn eigen tempo" miauwde hij rustig waarna hij Falconpaw rustig verder liet spreken.

Falconpaw vertelde verder dat hij de theorie kende van het sluipen en dat legde hij dan ook haarfijn uit en een fout hierin kon hij niet ontdekken. "Maar ze horen me toch op de één of andere manier! Laatst was ik heel dichtbij om een konijn te vangen! Maar weer op het laatste moment hoorde ie me!" miauwde de Apprentice teleurgesteld en hij dacht na na deze woorden. "Hmm, let je ook op je ademhaling?" vroeg hij met een gefronst voorhoofd. Misschien had Falconpaw zijn ademhaling nog niet onder controle en was dat het probleem? "Falconpaw, laat anders eens zien hoe je dat uitvoert? Dan zie ik misschien het probleem" miauwde hij. Dat zou een oplossing kunnen zijn om erachter te komen wat er mis ging.<3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Promise SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimezo 8 sep 2019 - 0:18

Hij wist vrijwel zeker dat Hazelpaw al een prooi naar binnen had gebracht... maar dat wist hij niet helemaal zeker. Zijn pleegsibling, Mintpaw, zeker weten wel. Cocoonpaw wist hij niet zo, die was nog ná hem apprentice geworden, dus hij wist niet hoe goed het ging. Maar dan nog! Hij liep achter op zijn siblings! En dat was verschrikkelijk! "Weet je Falconpaw, ik was pas zeven en een halve moon toen ik mijn eerste prooi ving" klonk er van de kater af, waardoor hij met grote verbaasde ogen naar de kater keek. Echt?! Maar- hij was nu de leader! Was hij ook een slome leerder dan? Zoals sommige katten het bestempelde. "Misschien zelfs acht, maar iedereen leert op zijn eigen tempo" Hij glimlachte ietwat bij deze woorden. Als zelfs de leader, de grote leader van Windclan, zo lang erover had gedaan.. dan betekende dat toch nog hoop! Dan kon hij alsnog warrior worden! En dat betekende heel wat!

Vervolgens was hij wel weer wat teleurgesteld, vooral toen hij terug dacht aan de konijn die hij had lieten ontsnappen. Hij had er nog een tijdje achteraan gerend! Maar sneller dan dat konijn was hij (nog?) niet. "Hmm, let je ook op je ademhaling?" Hij knikte daarop meteen. Natuurlijk! Stallionstar fronsde bij zijn woorden, betekende dat iets slechts? "Falconpaw, laat anders eens zien hoe je dat uitvoert? Dan zie ik misschien het probleem" Hij knikte even, waarna hij even rondkeek, iets om op af te sluipen. Iets wat wel goed te zien was, maar niet dat het weer té makkelijk was. Oh! "Die steen daar." sprak hij, waarna hij met zijn staart in de richting van de steen wees. Het was niet de outlook rock zelf, want er waren zat andere stenen in de buurt, maar deze was wat kleiner, maar toch duidelijk zichtbaar. Dat moest goed te zien zijn voor zijn leader toch?

Hij zakte rustig door zijn poten, laag bij de grond, in de hoop dat hij niet gespot zou worden door de "prooi", in dit geval de steen. Hij liet instinct meestal grotendeels over, probeerde zo weinig mogelijk na te denken. Want bij nadenken zouden fouten gemakkelijk gemaakt kunnen worden. Hij lette wel goed op waar hij zijn voorpoten zette, voorzichtig op lege plekken. En zo sloop hij langzaam naar voren, zoals het eerste deel altijd goed ging. Toen hij zijn doel naderde, hoorde hij het op het moment dat het fout ging. Hij ging op droog gras staan. En dat maakte meteen een 'crunch' geluid. Meteen schoten zijn oren wat naar beneden, damn it! Hij kwam zuchtend overeind, licht geïrriteerd zwiepend met zijn staart. Het was steeds iets anders! Hij zweerde het! "Ik zag het niet.." sprak hij zachtjes, terwijl zijn oortjes wat naar beneden gingen. Het was eerder schamend dit, dan dat de kater hem kon helpen. Het leek iedere keer iets anders te zijn waardoor hij de prooi niet kon vangen. Naar zijn weten had hij de vorige keer namelijk niet iets luids geraakt!


Promise N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Promise Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca
2272
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 17:25What good is power if you cannot protect the ones you love?


De hoop die opvlamde in de ogen van Falconpaw deed de gevlekte kater breed glimlachen. Het was fijn te zien dat hij de jonge Apprentice een hart onder de riem kon steken. Hij had er zelf echt lang over gedaan om het jagen onder de knie te krijgen, hij was ook wat grover gebouwd dan de gemiddelde WindClanner en nogal wat pluiziger wat het ook niet echt vergemakkelijkte. Falconpaw keek naar een steen en zei dat hij die ging besluipen. De kater knikte. "Prima, laat maar zien" miauwde hij en hij liep een paar passen achteruit en meer naar het midden toe zodat hij meer zicht had op wat Falconpaw deed.

Het eerste stuk van de manourve ging Falconpaw soepel af, so far so good. Hij zette zijn poten precies goed neer totdat Crunch. Hij keek naar Falconpaw die toen gelijk stopte en hem hulpeloos aankeek. "Ik zag het niet.." miauwe Falconpaw. De gevlekte kater schudde zijn kop even. "Geeft niks Falconpaw, probeer het nog een keer. Een deel van jagen is ook het territorium kennen. En zelfs al ga je eens een keer op droog gras staan kun je altijd nog een keer snel proberen te springen en de prooi alsnog proberen te vangen" miauwde hij waarna hij Falconpaw een knikje gaf. "Begin maar vanaf daar" miauwde hij en wees met zijn voorpoot naar een steen die iets verder weg lag dan van waar Falconpaw eerder begonnen was.<3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Promise SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 22:00

Hij mocht het aan de kater gaan laten zien hoe goed hij kon sluipen! En hij wilde het echt gaan bewijzen dit keer- maar dat ging niet door. Dat was wel duidelijk. Ieder prooi was er nu vandoor gegaan bij het geluid dat het droge gebied maakte. Toen hij sprak dat hij het niet zag schudde de kater zijn kop even. Was dit het dan? Zou hij geen warrior meer mogen worden? Dat hij niet meer mag? "Geeft niks Falconpaw, probeer het nog een keer. Een deel van jagen is ook het territorium kennen. En zelfs al ga je eens een keer op droog gras staan kun je altijd nog een keer snel proberen te springen en de prooi alsnog proberen te vangen" Hij knikte even begrijpend naar de kater, dat probeerde hij ook meestal, maar ja dit was... moeilijk. "Begin maar vanaf daar" Stallionstar wees naar een steen, waarop Falcon even knikte en ernaar toe begon te lopen. Eenmaal bij de steen aangekomen schoot hij meteen naar beneden, alsof hij een prooi had gezien. Voor zich beelde hij het konijn in dat ontsnapt was laatst.

Langzaam bewoog hij zich weer naar voren, zoals hij eerder ook al had laten zien dat hij het wel kon. Stap voor stap, stukje bij stukje. Om dichterbij de steen te komen die hij moest 'vangen'. Echter kwam hij nu nog niet eens zo ver als dat hij eerst kwam, want hij struikelde. Over zijn eigen achterpoten. Waardoor hij met een zachte "Oof!" op de grond belandde. Alweer. Diepe zucht.


Promise N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Promise Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca
2272
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimeza 14 sep 2019 - 16:21What good is power if you cannot protect the ones you love?


Het rood-witte katertje liep naar de steen en herhaalde hetzelfde als hij net gedaan had. Hij liep langzaam en behoedzaam wat goed was, Falconpaw leek meer bewust van zijn omgeving dan net maar hij deed iets raars, zijn achterpoten verstrengelden zich opeens en hij kwam neer op de grond. Hij schoot overeind en liep naar Falconpaw toe. "Gaat het?" vroeg hij en hij hielp Falconpaw overeind. "Van fouten kun je leren Falconpaw" miauwde hij bemoedigend. "Ik denk dat je moet werken aan hoe je je achterpoten neerzet, de voorkant gaat al goed" miauwde hij en glimlachte.

Hij ging iets rechter zitten en dacht na over hoe Falconpaw dat het beste kon doen. Terwijl hij rustig nadacht kwam er een idee naar boven borrelen en hij knikte, meer voor zichzelf dan voor Falconpaw. "Ik zal laten zien hoe je staat" miauwde hij en hij ging voor Falconpaw staan en draaide zijn achterpoten net een stukje naar binnen toe. Het zag er misschien raar uit maar zo kon Falconpaw zien wat er gaande was. "Met lopen geeft dit geen probleem maar wel als je het langzaam moet doen, kijk maar" miauwde hij en hij begon te lopen en nog geen vossenlengte verder schoof de gevlekte kater al een beetje onderuit. Hierna keek hij om naar Falconnpaw. "Probeer eens bewust je achterpoten recht te zetten met het sluipen? Sluip maar naar mij toe" miauwde hij en hij gaf de jonge Apprentice een vriendelijke blik.<3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Promise SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimedi 17 sep 2019 - 17:04

Het leek echt het ene probleem na het andere probleem te zijn met het sluipen. Eerst stapt ie op iets wat geluid maakt, daarna waren het zijn achterpoten waar hij over struikelt. Dus het was misschien maar goed ook dat hij een nieuw paar ogen had die konden kijken hoe hij het deed. "Gaat het?" klonk er, waarop hij opzij keek en de grote kater naar hem toe was gekomen. Hij knikte even kort, maar probeerde de teleurstelling niet teveel te laten zien op zijn kop. Stallionstar hielp hem overeind, waarna hij even zijn vacht uitschudde, hopende zo ook een beetje het teleurstellende gevoel van zich af te schudden. "Van fouten kun je leren Falconpaw" klonk er bemoedigend van de kater, waarop hij even langzaam knikte. Dat wist hij ook wel maar, hij snapte gewoon niet wat hij fout deed! "Ik denk dat je moet werken aan hoe je je achterpoten neerzet, de voorkant gaat al goed" sprak de kater, waarna hij glimlachte. Dus zijn achterpoten huh? Zou dat het altijd zijn? Of zou hij vervolgens weer in een nieuw probleem belanden? Ze waren allebei even stil, waarschijnlijk allebei nadenkende hoe ze dit moesten oplossen. "Ik zal laten zien hoe je staat" klonk er echter opeens, waardoor zijn blauwe ogen de kater voelde. De kater ging voor hem staan en hij keek naar de poten, want daar lag de nadruk op. "Met lopen geeft dit geen probleem maar wel als je het langzaam moet doen, kijk maar" Het zag er wel een beetje gek uit hoe de poten van de kater eruit zagen, maar hij snapte wel dat het voor hem ook wel een beetje raar eruit moest zien als hij zo stond! Stond hij zo nu? De kater begon te lopen en het duurde niet lang of de kater ging bijna onderuit. Geïnteresseerd en met een lichte frons keek hij naar het tafereel. Oké, ja, dat zou wel veel kunnen verklaren. "Probeer eens bewust je achterpoten recht te zetten met het sluipen? Sluip maar naar mij toe" Oké.. Hij knikte even weer en ademde zachtjes uit, waarna hij liet zich zakken, maar zijn achterpoten dit keer recht zette. Het voelde een beetje onwennig en hij moest er echt bij nadenken dat hij zijn poten goed recht moest blijven neerzetten, maar beetje bij beetje kwam hij steeds dichterbij. Toen hij echt heel dichtbij kwam -zonder ook maar te vallen!- bleef hij even stilstaan. Even ietwat twijfelend over wat hij nu zou gaan doen maar- als ze het goed wilden doen- hij deed het gewoon. Hij sprong op, recht naar de kater toe alsof hij de prooi was die hij moest vangen! Met zijn atletische bouw was hij gemaakt om te springen, hij was niet breed, hij was juist erg slank en gemaakt om te rennen en te springen. Maar hij sprong wel op Stallionstar zonder nagels hoor!! Hij moest er niet aan denken om hem te verwonden, maar de kater had wel een dikke vacht dus snel zouden zijn nageltjes dat niet aan kunnen doen, maar goed. Veiligheid voor alles!! "Was- was dat goed?" besloot hij te vragen. Hij hoopte niet dat hij te horen was terwijl hij liep, daar had hij dit keer niet zoveel op gelet omdat hij druk bezig was met zijn achterpoten dit keer. "Het is wel moeilijk om op alles tegelijk te letten, het voelde eerst heel raar." sprak hij vervolgens heel eerlijk. Met zijn achterpoten zo neer te zetten dan, bedoelde hij. Want hij had dat nog nooit zo gedaan! Had hij dan een hele verkeerde manier aangeleerd aan zichzelf? Want de theorie kende hij helemaal uit zijn koppie, dat was het probleem niet.


Promise N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stallionstar
Clanleader
Promise Tumblr_pqmmd8yYDF1w2wel1o1_1280
Rebecca
2272
Actief
What good is power
If you cannot protect
The ones you love?

CAT'S PROFILE
Age: ⚜ 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Stallionstar
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimedi 17 sep 2019 - 19:18What good is power if you cannot protect the ones you love?


Nu duidelijk was voor Falconpaw wat er precies gebeurde leek het opeens een andere kat te worden. Hij zag dat Falconpaw nog wat onwennig stond met zijn achterpoten bewust zo neergezet maar zijn sluipen leek opeens op dat van iedere andere kat en zonder moeite en zonder geluid naderde de rood-witte Apprentice hem waarna hij even twijfelde en toen op hem af sprong. Toen Falconpaw tegen hem aanbotste liet hij zich omvallen zoals hij ook gedaan zou hebben met Gorsekit of een van zijn andere kittens, eerder een macht der gewoonte. "Was- was dat goed?" vroeg Falconpaw en hij knikte. "Ik geloof dat dat je beste poging was tot nu toe" snorde hij en er klonk iets van trots in zijn stem. Het was goed te zien dat hij het zo snel had opgepikt.

"Het is wel moeilijk om op alles tegelijk te letten, het voelde eerst heel raar." miauwde Falconpaw en de gevlekte kater tikte Falconpaw met zijn staart aan. "Als je het vaak genoeg doet wordt het een tweede natuur" miauwde hij en hij wenkte Falconpaw met zijn staart. "Laten we eens kijken of dit de oorzaak was, drink de geuren maar eens in Falconpaw. Wat ruik je precies?" miauwde hij en hij wiebelde met zijn oren naar het gebied voor hen. Daar kwam nu weer een prooigeur uit en met wat geluk zou Falconpaw vandaag iets vangen.<3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Promise SCwUkVM
Bo~
212
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Promise   Promise Icon_minitimedi 17 sep 2019 - 22:28

Stallionstar liet zich meteen vallen in het gras onder hen, waardoor hij eerst ietwat bezorgd was. Hij had hem toch niet pijn gedaan?! Oh dat zou echt niet goed zijn want de kater hielp hem juist zo goed met leren op dit moment! Maar de kater leek er goed uit te zien.. anders moest hij het maar zeggen hoor!! Het was niet de bedoeling dat hij de leader van de clan te verwonden! Hij vroeg aan de kater of dit er goed uit zag, want hij hoopte- hij hoopte het echt! "Ik geloof dat dat je beste poging was tot nu toe" snorde de kater, waardoor iets in hem zowat op sprong terwijl hij op de grond bleef staan. Trots vulde zijn lichaam en oké misschien pufte hij héél ietsjes zijn borstkas vooruit. Maar dit was vooruitgang! En dat was heel belangrijk! Hij vertelde vervolgens dat het wel heel erg wennen was voor hem om zijn poten zo neer te zetten, want hiervoor gingen zijn poten als een automatisme staan zoals ze eerst stonden, maar nu moest hij er echt op gaan letten dat zijn poten het gingen doen zoals ze het moesten doen. De grote kater tikte hem kort aan met zijn staart, waardoor hij op keek naar de kater met zijn blauwe ogen. "Als je het vaak genoeg doet wordt het een tweede natuur" legde de kater uit, waarop hij even knikte. Dus hij moest het veel gaan oefenen! Dat zou hij zeker gaan doen, want hij wilde echt heel erg graag zijn aller eerste prooi gaan vangen! Echt! Hij zou mama trots maken! "Laten we eens kijken of dit de oorzaak was, drink de geuren maar eens in Falconpaw. Wat ruik je precies?" sprak de kater waarna hij iets met zijn oren wiebelde.

Hij sloot zijn ogen en liet zijn bekje ietwat open hangen, iets wat hij had geleerd van Burnetbliss om de geuren goed te ruiken! Hij nam een diepe ademteug door zijn neus, om alle geuren in zich op te nemen. Het was altijd een heel gedoe om alles goed te gaan onderscheiden en het kostte hem altijd wel even om het te onderscheiden. Maar het ging al sneller dan eerst! Eerst kon hij bijna niks onderscheiden en als het hem al lukte dan waren de geuren alweer anders geworden of was het al een tijdje geweest. "Ik ruik.. WindClan," Duh, want daar waren ze. Maar hij was gewend om alles op te noemen wat hij rook zodat hij dat op zijn lijstje kon afstrepen. "Ik ruik u, mijn geur, wat geuren van andere katten die langs zijn geweest.." sprak hij rustig, nog steeds zijn ogen gesloten. Hij fronste iets terwijl hij een geur van verder weg oppikte. "Is dat.. de geur van een muis? Of een konijn?" sprak hij twijfelend tegen de kater, waarna hij zijn ogen opende en naar de kater keek. "In ieder geval een prooi." bevestigde hij met een knikje terwijl hij de kat recht aan keek.


Promise N3OARHn
Andy <3:
 

Thanks <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Promise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: