Foreign gods [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Foreign gods [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Medicine cat
Foreign gods [open] BXcdW76
Kip
2808
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 0:42

Foreign gods [open] D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Een zachte regen viel neer en de donkere wolken waar zij vandaan kwamen schetste een sombere wereld. Routnose zuchtte en ademde de geur van natte aarde en regen in, zichzelf kort neer zettend tussen het half lange gras. Alles was hier onbekend, maar ergens stelde haar dat ook wel gerust. Ze had hier niets te zoeken en dat besefte ze zich maar al te goed, enkel wilde ze nog niet terug. De lente was nog warm, de regen zou haar geen kou. Ietwat treurig keek ze voor zich uit terwijl de gebeurtenissen van de laatste manen voor haar ogen spookten. Ze maakte zich zorgen om haar broertjes, om haar clan, om haar vrienden in Starclan... Soms dacht ze dan aan gebieden zoals deze, alsof ze weg kon rennen van alles en hier een ander bestaan kon beginnen. Natuurlijk zou ze dat nooit doen, want wat een dom en naïef idee was dat. Toch, soms was het goed om dan juist naar dit soort gebieden af te dwalen, en te zien dat tussen deze onbekende, treurende bomen en bergen er niets voor haar te halen was.


& Open!
It is both a blessing and a curse
Foreign gods [open] Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marvel
Member
Foreign gods [open] DItoaqE
Camilla
87
Actief
heroes are bullshit.

CAT'S PROFILE
Age: 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Marvel
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimewo 2 okt 2019 - 20:55


  Een vreemd gevoel had zich al dagen van hem meester gemaakt. Hij wist niet hoe hij zich moest voelen, wat voor beslissingen hij moest maken, wat en hoe hij dingen moest doen. Hij voelde zich geen BloodClanner, maar hij wilde niet alleen zijn, geen Rogue zijn. Het zou ook een dom idee zijn om zomaar de BloodClan te verlaten en op jezelf te gaan leven. Het was handig om de bescherming van een groep katten te hebben. Wel jammer dat die groep katten waar hij in zat nou net BloodClan was.
  Een diepe zucht verliet zijn bek terwijl hij langzaam voort sjokte. De wandelingen die hij dagelijks maakte werden steeds langer. Soms bleef hij zelfs een nachtje weg van de Clan. Maar nooit langer dan een dag. Marvel zag het niet zitten om alleen te zijn, ook al was hij erg op zichzelf gesteld.
  Nu je het over anderen had... Daar zat een eenzame kat. De rode kater hield halt en overdacht zijn keuzes. De ander was duidelijk een Clankat, dat kon hij ruiken. Welke Clan precies wist hij niet. Hij zuchtte en haalde zijn schouders op. Wat kon het kwaad ook.
   Een beetje aarzelend stapte hij op de kattin af. Hij gaf haar een kort knikje. 'Hey,' miauwde hij, zijn stem neutraal. Zou hij haar afschrikken met zijn geur? Hij hoopte van niet.


to build a better world
Foreign gods [open] XawRSyw
sometimes means tearing the existing one down
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkpaw
Member
Foreign gods [open] Mini-avatar-Darkpaw
107
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Darkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Foreign gods [open]   Foreign gods [open] Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 1:57

Half in een gedoken zat de jonge clan kater nog enkele konijnen hupjes van de schaduwclan grens af te loeren naar een konijn die zat te knabbelen van het gras of welk soort onkruid ook. Zachtjes wiebelend met zijn achterwerk sloop Darkpaw dichterbij en toen hij er bijna was sprong hij op de prooi af, maar om de een of andere reden had het diertje hem gehoord en schoot weg. Darkpaw schoot achter hem aan, maar vergat dat hij over de geur grens heen spurten. Dat konijn was nu eigenlijk niet langer schaduwclan eigendom, maar die van de Rogue's. Toch schoot de jonge donker bruin gestreepte kater achter het konijn aan tot het beest tussen een tweebeen hek door schoot. De leerling klapte tegen het hout aan omdat het hek hem verraste. 'Grote sterrenclan waar ben ik?' dacht Darkpaw en keek verward rond. Hij kende deze plek niet en de geur van andere katten vertelde hem dat hij veel te ver van het Schaduwclan territorium af was om deze geuren op te pikken. Verdraait waar was hij en hoe kwam de leerling weer terug? De regen zorgde er ook voor dat hij zijn eigen geurspoor maar deels kon volgen en met zijn kop vlakbij de grond en open mond de lucht in te blijven drinken was meer voor honden! Een kreet klonk achter hem toen een tweebeen jong hem door het hek zag weg lopen. Half verrast half bang voor dat de jonge tweebeen hem zou achtervolgen door, door het hek heen te kruipen werd weg genomen doordat een volwassen tweebeen de jonge terug riep en het gevaar geweken leek te zijn, maar de hond die eerst naast de volwassen tweebeen had gestaan kreeg hem in het oog en sprong naar voren om zich door het hek heen te wurmen ook al werd hij toe geschreeuwd door zijn eigenaar, maar de hond leek hem niet te horen. Darkpaw bleef niet langer staan en spurten weg voor de hond helemaal door het hek heen was en wist al niet waar hij heen moest dus verdwaalde de leerling nog verder van het schaduwclan gebied af. Hij zigzagde tussen de struiken en tweebeen nesten door die ver van elkaar stonden. Darkpaw was zo verwilderd aan het weg rennen dat hij niet eens merkte dat de hond allang opgegeven had en hij zag bijna niets meer dan wat er alleen vooruit was, maar te laat zag hij twee katten voor zich en botste tegen de rode kat aan als die hem niet op tijd zou zien en uit de weg zou springen. De leerling probeerde nog te remmen, maar struikelde en rolde over de grond als een harige bruin gestreepte vacht. Zijn verwondingen die half genezen waren van de uilen aanval begonnen weer te prikken, maar hij wist niet of ze weer open zouden gaan?

Tag @Routenose en @Marvel
(Sorry veel drama aan het einde. hihihi)


Moonstream - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Foreign gods [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: