[GZ] Breezesong 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [GZ] Breezesong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[GZ] Breezesong 7Hxq9xP
Beertje
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 74 moons ☁
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Swiftcloud
BerichtOnderwerp: [GZ] Breezesong   [GZ] Breezesong Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 13:33

Breezesong
proud senior warrior of windclan

Hallo en welkom bij deze topic-search
Ik en Rebecca zoeken een huisje voor Breezesong.


[GZ] Breezesong 1xeQUyK

Breezesong is een mooie galante kattin. Ze is een senior warrior rond de 70 moons.

Als apprentice was ze goed bevriend met Minkpaw, Floralpaw, Swiftpaw en Yellowpaw. Breezesong kreeg wat als apprentice met Yellowpaw, een mooie zwart-witte kater met gele ogen. Dit bleef zo een tijdje duren tot zij en Yellowdream warriors werden. Vanaf dan begon ze zich te focussen op haar warrior taken. Het groepje ging uiteen doordat Swiftcloud iedereen tegen elkaar op begon te zetten. Als jonge warrior irriteerde ze zich dan ook mateloos aan hem.

Op haar ... moons (+- 25) kwam er die winter een hele strenge Whitecough en verloor ze haar beide ouders Specklestride en Dusksong. Ze raakt een beetje verbitterd en ging troost zoeken bij haar vroegere vrienden: Minkpelt, Yellowdream en Swiftcloud. De aparte kater die zo eenzaam leek begon haar meer en meer te interesseren. Uiteindelijk werd ze verliefd op hem.

Op haar ... moons (+-38) was ze zwanger van Swiftcloud. Ze voelde zich een beetje schuldig omdat hij niet van haar hield, maar hij besloot voor haar te zorgen. Een paar weken later beviel ze van haar zoon Stallionkit. Zij en Swiftcloud voedde haar zoontje op en kon niet trotser zijn.

Toen Stallionpaw apprentice werd, werden zij en de vader van haar zoon een echt koppel. Hij had die avond verklaard aan haar dat hij verliefd op haar was en haar geluk kon niet meer op. Ze waren een tijdje een gelukkig koppel en rond ... moons (+-49) werd ze weer zwanger. Dit keer was Swiftcloud getroffen door Whitecough en ook zij. De bevalling was vroeger dan verwacht, maar ze had haar vier prachtige kittens: Willowkit, Downkit, Lavenderkit en Meadowkit.

Niet veel moons later stierf de vader van haar partner en deze verviel in zijn oude gewoonten. Breezesong was gebroken toen ze zag hoe hij vreemd ging. Mareflower, de dochter van haar vroegere vriendin Floralnose bleek van hem te zijn. Ze concentreerde zich op het opvoeden van haar kittens en werd steeds meer verbitterd.

Na een lange periode kwamen ze weer bij elkaar (+-60). Het was een tijd van leed, waar ze elkaar nodig hadden, want niet veel later vertrokken de clankatten op Journey. Breezesong en Swiftcloud lijden nu een gelukkig leven en ze houd zielsveel van haar partner, maar de kattin regeert met een ijzeren hand over haar partner. Bang om hem weer te verliezen.Je mag zoveel aanpassen als je wilt. Breezesongs karakter ligt ook helemaal open. Haar dochter Lavenderstorm lijkt als twee druppels water op haar. Ze is een prachtige calico met blauwe ogen en heeft de sterkste genen in opzicht van haar partner Swiftcloud.
Je aanmelding moet niet groot zijn c:, maar graag willen ik en Rebecca dat je actief blijft.Een aanmelding voor een van hun vrienden mag ook. Windclan heeft wat gebrek aan senior warriors en die zijn veel te leuk om te bespelen. Hier zijn ze in het kort (alles mag aangepast worden)

Yellowdream: zwart-witte kater met gele ogen rond de 75 moons. Heel vriendelijk en zachtaardig, vroegere partner van Breezesong.
Floralnose: mollige ragdoll poes met blauwe ogen rond de 70 moons. Bitter, streng en zelfs een tikje gemeen, vroegere partner van Swiftcloud.
Minkpelt: slanke roodbruine kattin met een wit vlekje op de borst en gele ogen rond de 70 moons. Speels, vrolijk en lafhartig, maar erg loyaal.xxx Beertje en RebeccaNothing's really left or lost without a trace. Nothing's gone forever, only out of place
[GZ] Breezesong FFavLeV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorkit
Member
[GZ] Breezesong Honor2
Butter
90
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 1 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Honorkit
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Breezesong   [GZ] Breezesong Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 18:17

Ik wil Floral wel spelen!


[GZ] Breezesong Honorkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
Medicine cat
[GZ] Breezesong Beertjeava
Beertje
1501
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons •
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Breezesong   [GZ] Breezesong Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 18:21

yay geaccepteerd C:
hoe zie je haar precies? en wil je iets aanpassen?


chivysniff
[GZ] Breezesong NLkIwFI
the smile you gave me, even when you felt like dying
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[GZ] Breezesong
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: