When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan] 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chivysniff
Medicine cat
When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan] Beertjeava
Beertje
1501
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons •
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Chivysniff
BerichtOnderwerp: When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan]   When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan] Icon_minitimevr 4 okt 2019 - 18:00

When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan] HI6OSgp
Haar gehoor was haar net van haar afgenomen, maar ze gloeide van trots. Ze was zo trots op Coyotepaw die nu echt officieel een apprentice was. Chivysniff voelde zich daarbij veel beter. De koude greep om haar hart en hersenen was opgelost. Tegen een prijs. Blijkbaar vond Starclan het nodig om alles af te pakken van Riverclan high ranks. Voornamelijk zintuigen. Nu was het de tijd aan Windclan. Zij hadden hier ook schuld aan. Daarna zou ze vrede met zichzelf en de clan naast haar. Toen de katten uit de Mothermouth stroomde wachtte ze aan de kant. Ze hadden elk zelf een droom gehad. Als het belangrijk was zouden ze die delen. Chivysniff gebaarde met haar oren naar Lizardpath en Routnose. Haar blik was scherp, maar warmer dan eerst. Het kille klimaat was opgelost. Met haar staart tikte ze op de grond, een teken voor ga zitten. "Starclan heeft wij getoond hoe en alles opgelost." Haar lippen bewogen, maar alles was stil. Dit was puur uit herinnering. Gelukkig had ze die nog. Ze richtte haar blik op Lizardpath. "Nu is het aan jullie. Starclan heeft ons dingen afgepakt, jullie moeten nu iets gewen." Ze wist niet of ze het juist zei. Ze hoopte dat het duidelijk was. Haar warme blauwe blik brandde in die van Lizardpath. Medicine cats van tegenwoordig stierven niet meer in hun job. Ze gaven hun apprentices de kans om hetzelfde te doen als zij hadden gedaan. Dat zou ze ook Coyotepaw gunnen. Vanaf ze klaar was om een apprentice te nemen en dat was Routnose zeker...

[Only Lizardpath & Routnose]


chivysniff
When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan] NLkIwFI
the smile you gave me, even when you felt like dying
Terug naar boven Ga naar beneden
 
When the moon quits its job [+ Medicine cats of Windclan]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: