Step by step 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Step by step

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Member
Step by step SCwUkVM
Bo~
336
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eight moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Step by step   Step by step Icon_minitimezo 6 okt 2019 - 23:15

Oké dus misschien was hij hier vaker dan hij wilde toegeven, maar dat kwam omdat dit veel mysterieuzer was dan elk ander territorium die hij tot nu toe had gezien vanaf de grens. Riverclan's grens was heel anders en hij kon over het algemeen wel indenken hoe dat eruit zag, maar ShadowClan's territorium? Hij kwam er echt niet uit. Ondanks de beschrijvingen van Pepperpaw, kwam hij er niet uit. Raar he? Dus dat hij weer voor de zoveelste keer langs de grens liep, was niet eens meer raar voor hem. Aan het begin was het raar. Heel raar. Misschien moest hij erover praten met iemand. Met Stallionstar allicht? Zijn mentor? Die kon het misschien wel begrijpen toch? Hij zuchtte even lichtjes en schudde zijn rode kop, waarna hij verder liep langs de grens, om vervolgens meer richting de fourtrees te lopen. Hij had nog niet echt iemand gezien bij de grens, dus in plaats daarvan besloten om richting de fourtrees te gaan. Hij had geen idee hoe Stallionstar zich voelde dat hij dit soort dingen deed;; of hij het überhaupt wist. Maar hij voelde zich er tot nu toe comfortabel bij.
Tag: @Saffronpaw


And if I fly, or if I fall
Step by step N3OARHn
At least I can say I gave it all
Andy <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Step by step DPKsfdL
Thomas
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Step by step   Step by step Icon_minitimevr 11 okt 2019 - 23:35

De rondleiding door het territorium was interessant, maar zeer zeker niet voldoende. Toen Saffronpaw de ochtend erna wakker was geworden, lang voor de zon op zou komen, had hij wat te eten gehaald en was vervolgens alleen op pad gegaan. Rustig in zijn uppie dezelfde ronde maken zonder opgejaagd te worden door zijn mentor. Rustig achter elke boom kunnen kijken, achter andere beesten aan rennen om energie te verliezen, ja, hij had genoeg te doen om zijn dag mee te vullen. Toen de zon eindelijk hoog aan de hemel stond kwam de kersverse apprentice aan bij fourtrees. De zonnestralen vielen op zijn lange oranje vacht terwijl hij luid begon te spinnen. Na zo'n wandeltocht was de kater moe geworden en ging in de zon liggen. Met hoofd op zijn voorpoten geplaatst viel Saffronpaw in slaap. Het rosse katertje schrok wakker van een brekende tak en draaide zijn blik naar de oorsprong van het geluid, waar hij grote blauwe ogen aan zag komen lopen. Saffronpaw kwam wat overeind, ging zitten en schonk de vreemdeling een grote glimlach.


Step by step Saffron-apprentice-sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Step by step SCwUkVM
Bo~
336
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eight moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Step by step   Step by step Icon_minitimewo 30 okt 2019 - 20:54

Het duurde niet lang voordat hij iemand zag, wonder boven wonder. Een rode kater die naar Shadowclan rook was aan.. het slapen? Hij fronste even verward, waarom zou iemand hier gaan slapen? Want hey, in je eigen territorium slapen leek hem toch een stuk fijner dan hier. Alhoewel... Pepper had al verteld dat ze daar konden verdrinken in hun eigen territorium dus.. ja nee oké hij snapte het al. Daar was het onveilig en hier was het veel veiliger. Echter was hij zo verbaasd door het feit dat er een kat hier was dat hij niet op de ondergrond lette en op een stokje ging staan, waardoor de rode kater wakker leek te schrikken en overeind kwam. De kater zei niet eens iets, keek niet eens boos zoals de vorige keer dat hij een shadowclanner hier was tegen gekomen, maar glimlachte breed naar hem. Kijk! Dat waren nog eens katten die in zijn straatje zaten. "Goedemiddag!" Begroette hij de rossige kater met een brede glimlach. Als de kater ook glimlachte hey! Waarom hij niet? Hij zag er aardig uit, jonger dan dat hij was in ieder geval, maar het leek erop dat de kater net zo sociaal was als hem! En dat concludeerde hij allemaal uit die ene glimlach, hah. "Hoe gaat het? Sorry dat ik je uit je slaap liet schrikken!" sprak hij meteen tegen de kater met een schaapachtige glimlach.


And if I fly, or if I fall
Step by step N3OARHn
At least I can say I gave it all
Andy <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Step by step DPKsfdL
Thomas
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Step by step   Step by step Icon_minitimeza 2 nov 2019 - 0:22

Een grote geeuw verliet zijn bek terwijl Saffronpaw de vreemde kater wilde begroeten. "Goeieaaaaaaahhhhhhwww, bracht hij dan ook geeuwend uit. Hij strekte zich uit, slaakte nog een geeuw en probeerde het opnieuw. "Goeiemiddag" Het was hem gelukt! Tevreden keek hij naar de vreemdeling die vriendelijk terug lachte en hem vroeg of het ging en excuses maakte dat hij hem uit zijn slaap had gehaald. De geur die om de kater heen hing was niet bekend, maar och, zo verkeerd kunnen onbekende katten toch niet zijn? "Het gaat wel lekker, begon de rosse pluizenbol dan ook vriendelijk, "Ik wilde eigenlijk niet slapen, maar de zon was zo heerlijk warm en..."Nee, hij moest zijn nieuwe kennis niet gelijk weg jagen met zijn gebrabbel over niks "Ahum... Ik ben juist blij dat je me wakker gemaakt hebt! Saffron kon zich echter niet helpen om nieuwsgierig te worden naar de vreemdeling. "Wat brengt jou hi... Wacht, ik heb me nog niet een voorgesteld! Ik ben Saffronpaw."


Step by step Saffron-apprentice-sign
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Member
Step by step SCwUkVM
Bo~
336
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eight moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Step by step   Step by step Icon_minitimedo 7 nov 2019 - 19:22

Een grote geeuw ontsnapte uit de bek van de rode, langharige kater toen de kater hem probeerde te begroeten. "Goeieaaaaaaahhhhhhwww," klonk er geeuwend van de grote rode kater af, waarna hij zich uitrekte en nog een geeuw uit zijn bekje kwam. Zo... Die had vast al een tijdje geslapen hier! Of hij was al heel erg moe, dat kon natuurlijk ook. "Goeiemiddag" kwam er dan ook uiteindelijk nog een keer uit bij de kater vandaan. "Het gaat wel lekker," klonk er van de rode kater af toen hij sorry zei voor de kater te ontwaken uit zijn slaap. "Ik wilde eigenlijk niet slapen, maar de zon was zo heerlijk warm en..." De kater stopte abrupt met verder praten, waarop Falcon hem eventjes met een gekantelde kop aan keek. "Ahum... Ik ben juist blij dat je me wakker gemaakt hebt!" Oh? Hij glimlachte zachtjes naar de kater, dat was goed te horen. Hij wilde natuurlijk niet dat de kater in de problemen kwam omdat hij hier had geslapen! Dat was het natuurlijk! Kijk, hij snapte het alweer hoor. "Dan ben ik blij dat ik niet ongelegen kom." sprak hij met een glimlach tegen de kater. "Wat brengt jou hi... Wacht, ik heb me niet een voorgesteld! Ik ben Saffronpaw." Hij grinnikte even lichtjes op de woorden van de kater. De kater was overduidelijk een beetje overal en nergens als hij over iets ging praten. En dat was op zich wel grappig, hoe de kater van hak op de tak naar het volgende onderwerp sprong. "Aangenaam kennis te maken met je, Saffronpaw!" sprak hij blij en spinnend tegen de rode kater. Het was altijd leuk om weer nieuwe katten te ontmoeten, vooral van andere clans! En niet alleen dat, hij was nog eens aardig ook! "Ik kom vaak bij de grens om het even te checken! En of ik bekende mensen zie." sprak hij met een brede glimlach tegen de ander. Het was niet meer of minder eigenlijk


And if I fly, or if I fall
Step by step N3OARHn
At least I can say I gave it all
Andy <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Step by step
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: