First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw) 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Autumngaze
Member
First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw) DPKsfdL
Blue
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Autumngaze
BerichtOnderwerp: First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw)   First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw) Icon_minitimema 7 okt 2019 - 16:21

Autumngaze
Autumngaze zag de Dawn patrol vertrekken, hij was al vroeg wakker geweest. Hij had de hele nacht wakker gelegen over hoe hij twee apprentices moest managen, maar met wat hulp van andere zou het vast wel goed komen. Hij geeuwde, het was tijd om Saffronpaw en Skylarkpaw wakker te maken. Met een zwiep van zijn staart draaide hij zich richting de Apprentices den.
Hij stak zijn kop door de den, de knusse ruimte deed hem denken aan de tijd dat hij zelf nog een apprentice was. “SaffronPaw, Skylarkpaw, wakker worden slaapkoppen.” siste hij, hopelijk luid genoeg de twee jonge katers wakker te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw) DPKsfdL
Thomas
133
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw)   First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw) Icon_minitimewo 9 okt 2019 - 21:01

Saffronpaw, wat klonk het raar. Na 6 manen was hij eindelijk geen kitten meer. Nee, hij was nu een echte apprentice! Deze nacht sliep hij dan ook voor het eerst in de Apprentices den. Hij bleef de hele nacht maar woelen, hij kon de slaap niet vatten. Het was hier veel drukker en het stonk er veel meer. Nee, het katertje voelde zich zeker nog niet op zijn gemak. Hij was na uren woelen eindelijk in slaap gevallen, enkel om een paar minuten later wakkergemaakt te worden door Autumngaze. Hij mompelde wat in zichzelf, liep een rondje in zijn nest en ging weer liggen. Hij had zijn nachtrust nodig als hij iets actiefs wilde doen.


First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw) Saffron-apprentice-sign
Terug naar boven Ga naar beneden
 
First training, Territorium tour (Saffronpaw & Skylarkpaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: