[open] I gonna be leader 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [open] I gonna be leader

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ghostkit
Member
[open] I gonna be leader DPKsfdL
boukje <3
37
Actief
Don't wait for a good day, make one your self

CAT'S PROFILE
Age: some days old
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Ghostkit
BerichtOnderwerp: [open] I gonna be leader   [open] I gonna be leader Icon_minitimeza 12 okt 2019 - 23:03

Ghostkit
De jonge Ghostkit trippelde vrolijk over de open plek. Ze kwam bij de oudste vandaan, ze hadden haar verhalen verteld over een cat genaamd Thunder, die de Thunderclan stichtte. Ondanks dat ze er niet veel van begreep was ze meteen verliefd geworden op thunder. Ze stelde zich een grote dappere krijger voor die de clan diende net als Thornstar! Een dikke glimlach scheen op haar snoetje, opeens kreeg ze een idee. Misschien kon zij Thunder spelen! Dan was ze net zo'n dappere leider! Snel speurde ze de open plek over, er moest een plek zijn waar ze de clan kon toespreken, dat deden leiders toch? Haar blik bleef rusten op de hoge rots, maar mama had haar verboden daar op te klimmen omdat die van de leiders was en geen speelplek. Ze zuchte diep, als ze geen plek had om te praten dan kon ze nooit leider zijn. Met haar kleine helder blauwe oogjes staarde ze in het rond. Een boom! Een grote boom, perfect dacht ze. Mama had daar niks over gezegd toch? Snel trippelde ze er heen, en boorde haar kleine nageltjes in de schors. Langzaam hees ze zich omhoog. Pfff... dat was nog lastig! De nog maar jonge kitten kroop langzaam een stukje verder. Haar pootjes deden pijn maar je moest er wat voor doen om leider te worden dacht ze trots.
Ze hijgde van uitputting terwijl ze nog geen eens twee en een halve staartlengte hoog was. Ze staarde naar beneden. Oei! De grond was wel erg ver weg. Ze boorde haar nagels nog dieper in de schors, bang dat ze naar beneden zou vallen. Wat hoog, dacht ze. Het hele Thunder verhaal en leider worden was ze vergeten. Hoe moest ze nu weer naar beneden komen? "welp..." piepte ze heel zachtjes. Tranen prikte in haar oogjes, Mama! Dacht ze, maar ze was te bang om verder ook maar iets uit te brengen.

Goose Assigment, open for anybody.  
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[open] I gonna be leader
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Silverstar's Tree-
Ga naar: