Beautiful skyline. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Beautiful skyline.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beautiful skyline. DPKsfdL
Freedje
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Evening •
BerichtOnderwerp: Beautiful skyline.    Beautiful skyline. Icon_minitimedi 12 nov 2019 - 19:55

De zon begon langzaamaan te zakken en het rumoer in de grot nam toe. Prey-Hunters kwamen terug van een succesvolle jacht, waaronder Evening. De calico bleef echter niet al te lang in de grot hangen; ze wilde heel even naar haar favoriete plekje gaan, zich even afzonderen van de rest. Ze hield van haar Tribemates, maar ze hield ook van het spenderen van haar tijd met haar moeder, die daar ergens bovenin de hemel naar haar moest kijken. The Starpools en the Vulture’s Drop waren haar favoriete plekjes geworden om zich even af te zonderen. En dus verliet ze de grot zodra ze in de gaten had dat niemand haar echt nodig had. Haar pootstappen klonken zacht en maakten in verhouding tot de rumoerige waterval voor de ingang van hun grot nauwelijks geluid toen ze naar buiten ging. Haar staartpunt zwiepte net om de hoek en weg was ze. Ze rende snel langs de richels af, vertrouwend op haar eigen instincten en haar gevoel om de weg blindelings te volgen. Ze zag dat de hemel al oranje begon te kleuren; paarsachtige tinten, gemengd met oranje en rood gaven een heus lichtspektakel boven haar kopje en de calico hield even in om naar boven te kijken, het licht reflecterend in haar glinsterende ogen. “Mama,” murmelde ze zachtjes, toen ze meende de eerste ster al aan de hemel te zien. Ze vervolgde haar pad en niet veel later was ze eindelijk aan de gevaarlijke drop aan het einde van de klif. Ze glimlachte breed toen ze de explosie van kleuren aan de hemel nog beter kon ervaren. Ze voelde een brok in haar keel komen toen ze aan haar moeder dacht; een verdwaalde traan gleed over haar wang. Dit was wat de naam van haar moeder representeerde. Een zinkende zon. “Ik hoop dat je trots op me bent, mama. Waar je dan ook bent.” Ze slikte en liet haar blik weer naar de hemel glijden, niet in de gaten hebbend dat er achter haar pootstappen klonken.


+ Eerste post voor Serval •
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautiful skyline. Tumblr_pvf7hhGXik1y5huzuo1_400
Renske
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Serval •
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful skyline.    Beautiful skyline. Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 0:06

Serval was laat in de namiddag nog aan het jagen geweest. Het was een solo-tripje geweest waarbij hij een beetje was afgedwaald. De zon begon al onder te gaan, de lucht rood te kleuren. In de koude tijd van het jaar gebeurde dat veel vaker, waardoor hij toch maar dacht eens te genieten van wat moeder natuur hun gunde. Hij was nu vlakbij Vultures Peak, misschien moest hij maar even gaan kijken. Hij begroef het sneeuwwitte konijn dat hij had gevangen op een veilige plaats en begon de helling op te lopen. Hij bewoog soepel over de rotsen. Het was immers zijn thuis, het ruige gebergte was niets anders dan normaal. Maar toen hij de richel naderde, zag hij een andere poes zitten. De driekleur leek in gedachten verzonken, kijkend naar het weerzinwekkende uitzicht. De hemel was nog nooit zo fel geweest, meende hij. Het silhouet van de bergen werd afgewisseld met kleuren rood, oranje, geel en paars die hij nog nooit had gezien. Hij naderde de jonge poes, waarbij hij nog net haar laatste geprevel oppikte. Och, de arme. Hij kwam voorzichtig dichterbij. ‘Dat weet ik wel zeker,’ miauwde hij zachtjes, hopend dat hij haar niet liet schrikken. Ze zat immers zo dicht bij de rand. Hij gaf haar een bemoedigende glimlach. Het brak zijn hart om haar zo verdrietig te zien.


Leptailurus serval
Beautiful skyline. JYIIkWN
serval prowling through field
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautiful skyline. DPKsfdL
Freedje
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Evening •
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful skyline.    Beautiful skyline. Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 14:01

Hoewel Evening de naderende pootstappen niet had gehoord en ze dus verrast werd door haar Tribemate, was het ook weer niet zo dat de jonge she-cat heel erg hard schrok. Ze was op haar gemak in de bergen en ze was op haar gemak tussen de katten die ze dagelijks zag, waar ze dagelijks prooi voor voorzag. Als iemand haar pijn had willen doen, dan had ze nu niet meer aan de rand van de klif gezeten. Dan was ze naar beneden gedonderd. Aan de ene kant was het een nare gedachte, maar aan de andere kant was haar moeder nu in the Tribe of Endless Hunting en zou Evening verrukt zijn om haar weer terug te zien. Ze wist dat het nu echter nog lang niet haar tijd was en dus zette ze die gedachte uit haar kopje, hoe pijnlijk dat dan ook was. Ze glimlachte warm naar Serval toen ze zijn opmerking hoorde en duwde kort haar kopje even tegen het zijne aan. Ze voelde veel affectie voor iedereen in haar Tribe, dus ook voor de nog vrij jonge tom cat. “Sorry dat ik me zo even afzonderde vlak voor het avondmaal, maar ik vind het vervelend als ik mijn emoties niet kan onderdrukken en de rest ziet het. Ik wil niet dat ze zich zorgen beginnen te maken.” Evening deed zorgzaam een stapje naar achteren zodat ze niet meer zo dichtbij de rand zat en keek Serval van opzij aan. “Ik heb je hopelijk niet te veel zorgen gebaard?” Met een warme blik in haar ogen keek ze hem aan, wachtend op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautiful skyline. Tumblr_pvf7hhGXik1y5huzuo1_400
Renske
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Serval •
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful skyline.    Beautiful skyline. Icon_minitimedi 26 nov 2019 - 22:44

De poes had hem opgemerkt, en gelukkig schrikte ze niet heel erg. Nee, ze leek zelfs berekend op een aankomst. Als dank kreeg hij even een kopje tegen hem aan, waardoor hij het moment aannam om zijn adem in te houden en zijn ogen te sluiten. Evening vond de noodzaak om zich te verontschuldigen. Nergens voor nodig toch? Iedereen had zo zijn persoonlijke momentjes, van gemis en rouw. Serval was gezegend met een grote familie. Hij had nog niet echt te maken gehad met echte rouw van dichtbij. Nee, Haze had nu zelfs kittens! Hoe snel het leven soms voorbij ging. Hij keek met een bemoedigende glimlach naar de gevlekte poes. ‘Je hoeft je daarvoor niet te verontschuldigen hoor,’ sprak hij met een warme stem. Hij wilde niet dat ze dacht dat ze nu raar, of anders was. Of.. wat dan ook. ‘Nee hoor. Ik was ook nog niet terug in de grot geweest. Een latertje heb ik ervan gemaakt,’ sprak hij, weer terugvallend op zijn doorgaande, zakelijke houding. Hij keek nog even naar Evening. Ze leek wel een beetje onpeilbaar, hij wist niet hoe hij het precies moest plaatsen. Maar ze straalde nu een bepaalde rust uit die zo'n contrast had met het verdriet van net.


Leptailurus serval
Beautiful skyline. JYIIkWN
serval prowling through field
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautiful skyline. DPKsfdL
Freedje
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Evening •
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful skyline.    Beautiful skyline. Icon_minitimezo 1 dec 2019 - 10:23

Evening gaf een knikje toen Serval aangaf dat ze zich er niet voor moest verontschuldigen. Het was fijn dat er iemand was bij wie ze haar verdriet kon uiten, al was ze niet van plan om daar een gewoonte van te maken. Evening was liever zorgzaam voor haar Tribe dan dat ze wilde dat zij zich zorgen zouden maken om haar. En ze vond het lief van Serval dat hij zich om haar bekommerde, maar ze wilde niet dat hij daar een gewoonte van zou maken. Het zou eerder andersom moeten zijn. Evening had een groot hart voor de Tribe en het zou haar pijn doen om iemand van hun te zien lijden. Ze beschermde haar Tribemates met alles wat ze had en verwachtte er niets voor terug. Haar aandacht werd getrokken door een opmerking die Serval maakte en ze glimlachte. “Dan wordt het dadelijk misschien tijd voor ons om terug te gaan naar de grot en iets te eten. Je zal wel honger hebben.” Ze richtte haar blik naar voren en zag dat de eerste tekenen van hun voorouders al sprankelend aan de hemel stonden. En dat zich er nog meer voorouders bij voegden. “Hoe is het met Haze?” vroeg ze met een warme blik in haar ogen. “Het moest vast wennen voor haar zijn nu ze haar kittens heeft.” Ze keek opzij naar Serval, wachtend op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautiful skyline. Tumblr_pvf7hhGXik1y5huzuo1_400
Renske
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Serval •
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful skyline.    Beautiful skyline. Icon_minitimedi 3 dec 2019 - 1:06


Serval zag dat de poes weer wat opklaarde, of ze wilde niet meer laten zien dat ze verdrietig was. Als ze echt wilde huilen dan zou hij dat prima vinden, maar hij was misschien dan ook niet de meest gevoelige kater. Hij legde nog eventjes zijn neus tegen haar oortje, waarna ze weer zich leek te herstellen. Ze maakte zelfs een opmerking over dat hij vast honger was. Hij grinnikte even. ‘Oh, dat valt wel mee hoor. Ik kan als de beste honger lijden,’ grapje hij een beetje flauw. Grapjes waren nooit zijn beste kwaliteit geweest, maar ze begon daarna al snel vragen te stellen over zijn zusje, de kersverse moeder. Hij snorde even. ‘Oh, ze doet het heel goed,’ miauwde hij vrolijk. Ze was een goede moeder, maar hij hield Stag wel goed in de gaten. Natuurlijk wilde hij niet dat zijn zusje gekwetst zou worden. Soms zou hij ze alle drie wel achter het behang kunnen plakken, maar het bleven zijn zussen. ‘Volgens mij is ze stiekem wel heel erg blij.’ Zijn ogen glommen ook wel een beetje trots. Hij was nu een oom! En hij deed zijn best om de beste oom te zijn die er was.


Leptailurus serval
Beautiful skyline. JYIIkWN
serval prowling through field
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautiful skyline. DPKsfdL
Freedje
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Evening •
BerichtOnderwerp: Re: Beautiful skyline.    Beautiful skyline. Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 22:31

Evening lachte zachtjes omwille van het grapje van de tom cat. Ze vond het fijn dat hij een poging deed om haar te troosten, al deed hij dat op zijn eigen manier. Daar was niks mis mee. Evening vond iemand die zichzelf bleef aangenamer dan iemand die zich in allerlei bochten wrong om het voor haar goed te doen. Dat wilde ze absoluut niet en ze hoopte dan ook dat geen enkele Tribemate dat ooit zou doen als diegene bij haar in de buurt was. Ze glimlachte opgewekt toen Serval begon te vertellen over Haze en zijn ogen begonnen te glimmen. Warmte verspreidde zich in haar hart en het verdriet over haar moeder leek zich even naar de achtergrond te dringen. Ze werd altijd blij van Tribemates die blij waren. Ze voelde zich verdrietig samen met hun als zij verdriet hadden. Evening had veel gevoel voor dat soort dingen en dus kon ze een vrolijke grijns maar amper afdwingen terwijl Serval praatte over zijn zusje. “En Haze is niet de enige die stiekem trots is,” zei ze met een lachje tegen hem, waarna ze hem een knipoog gaf en het haar beurt was om kort haar neusje tegen zijn oortje te drukken. “Ik weet zeker dat haar kittens stuk voor stuk heel trots op hun oom zullen zijn. Je doet het goed in de Tribe, Serval. Laat niemand je ooit iets anders denken.” Ze glimlachte warm naar hem. Het was toch wel fijn zo, samen met hem. Even apart van de anderen en gewoon kunnen kletsen over alledaagse zaken. “En de rest van je zussen? Hebben zij al een potentiële mate op het oog of is dat nog wat ver van hun bed show?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Beautiful skyline.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: