I can't live without you (Blind Date) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I can't live without you (Blind Date)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Inkspots
Member
I can't live without you (Blind Date) DPKsfdL
Bo~
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: I can't live without you (Blind Date)   I can't live without you (Blind Date) Icon_minitimedo 21 nov 2019 - 21:06

De Fourtrees was vandaag voor hem de plek om naar toe te gaan. Hij had weer een nieuwe date op het schema staan. WindClan, dit keer die om zijn hulp schreeuwde. En wie was hij om WindClan niet te helpen met de liefde? Om wie het ook ging, liefde ging altijd voor. Liefde was het beste wat je kon vinden in het leven. Liefde stond voor alle ruzies en oorlogen die op dit moment bezig waren tussen de clans. Voor liefde maak je tijd vrij, want zonder liefde zou niemand kunnen leven. Iedereen werd door wel door iemand gehouden. Al was het maar een vriend, een familielid. Als je door niemand geliefd werd dan was je niet gelukkig, zelfs als je jezelf vertelde dat dat niet zo was. Hij glimlachte breed toen hij het tweetal aan zag komen lopen. "Goedemiddag." sprak hij met een brede glimlach tegen de twee. Hij had een super leuke date bedacht voor de twee, tenminste, hij vond het een leuk idee. "Jullie zijn voor deze middag elkaars gezelschap, met natuurlijk een leuke activiteit zodat jullie kunnen gaan bonden samen." sprak hij met een zacht glimlachje tegen de twee. Hij knikte even naar de kater en poes, waarna hij overeind kwam en zich even kort uit rekte. "Vandaag gaan jullie..." sprak hij terwijl hij even grijnzend naar de twee keek. "Een make-over doen!" sprak hij met een brede grijns tegen hen. Ja, dat was geen grapje. Ze gingen een make-over bij elkaar doen. "Je mag alles gebruiken wat je wilt, zolang de ander het ook maar goed vindt. Veel plezier, maak het niet te bont." sprak hij met een knipoogje tegen de twee. "Dus, veel plezier jullie twee." sprak hij terwijl zich begon om te draaien en rustig weg begon te lopen alsof hij zojuist niks had afgesproken. Hij hoopte maar dat die twee het konden vinden.
- GESLOTEN TOPIC. De mensen weten het als het topic voor hen is ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frostfall
Member
I can't live without you (Blind Date) CEvwkFZ
Renske
49
Actief
You're every move you make
So the story goes


CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Frostfall
BerichtOnderwerp: Re: I can't live without you (Blind Date)   I can't live without you (Blind Date) Icon_minitimema 25 nov 2019 - 15:57

Waarom deed Forstfall dit ook alweer? Hoe had hij zich over laten halen door een brutale bengaal? Was hij zo wanhopig inmiddels? Maar de ShadowClanner had met zijn vlotte babbel en slimme woorden hem weten over te halen. Hij had blijkbaar wel zijn connecties binnen de clans en zei dat hij wel iemand kende voor hem. En ach ja, waarom dan ook niet? Dingen leken niet precies los te lopen, hij had al een moederloos kind rondwandelen. Misschien kon een beetje vrouwelijke aanwezigheid in zijn leven het misschien beter zou maken? Voor hem, en misschien ook wel voor Dewpaw. Ze was al bijna toe om warrior te worden, maar gemiste tijd kon misschien ingehaald worden? Maar ja, daar was hij dan, op afgesproken tijdstip en plaats. De vier oude eiken doemden op voor hem, de grote rots waar de leiders plaats namen tijdens gatherings. Een frisse wind joeg door zijn lange vacht. Hij leek eerste te zijn, geen verse geur had het pad voor hem betreden. Maar eenmaal aangekomen zat daar de bengaal al te wachten en niet lang daarna kwam zijn partner voor de avond aankwam. De bengaal begon te spreken, en al snel was het idee van de "date" over zijn lippen. Een make-over? Kon Inkspots zich nog verder uit zijn comfort zone halen? Hij werd onwillekeurig iets kleiner. Hij had meestal snel een woordje klaar liggen, maar nu wist hij niet wat hij terug moest zeggen. ‘Bedankt,’ kwam er dan alleen ook verwrongen over zijn lippen rollen toen de bengaal van het toneel verdween. Zijn ijsblauwe ogen gingen toen dan ook naar de gene naast hem, waarbij hij een glimlachje op zijn lippen probeerde te dringen. StarClan, sta me bij!
F R O S T F A L L

You are the move you make
Take your chances, win or loserTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I can't live without you (Blind Date) Giphy
dodo
43
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 36 moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Snugglebug
BerichtOnderwerp: Re: I can't live without you (Blind Date)   I can't live without you (Blind Date) Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 20:33

Met vlotte passen was ze de tunnels uitgekomen en had ze een poging gedaan om haar vacht nog zo veel mogelijk schoon de wassen, maar op haar kop en achter haar oren zaten nog duidelijke plekken van het stof en zand. Stilletjes had ze de witte kater beslopen en luisterde ze naar de shadowclanner die hun vertelde dat ze een makeover gingen doen. Snugglebug kneep haar wenkbrauwen even samen en een glimlach speelde op haar lippen. Frostfall die een make-over ging doen en zou krijgen, dat zou nog wat worden. Met een paar snelle likken over haar borstkas en een knik naar de kater die verdween maakte ze zich klaar. Ze voelde zich nog stoffig en vies, maar ze moest het er maar mee doen. Als de kater het niet leuk vond kon hij rechtsomkeert naar huis. ”Psst” miauwde ze en sprong, net zoals de vorige keer toen ze hem begroette, met een grote sprong tegen hem op om hem tegen de grond te werken waarna ze hem een lik over zijn wang gaf. ”Hallo daar, blind date” miauwde ze met een zachte stem en keek hem in zijn blauwe ogen aan.


     I love my bed
     but I wish I was in yours, Gast
niet zelf wipwappen,
gewoon de biologische ouders afkappen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
I can't live without you (Blind Date)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: