Nothing can hold me back. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nothing can hold me back.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rainpaw"
Member
Nothing can hold me back.  DPKsfdL
78
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Rainpaw
BerichtOnderwerp: Nothing can hold me back.    Nothing can hold me back.  Icon_minitimezo 24 nov 2019 - 14:55

Rainpaw was boos op haar mentor. Boos omdat hij niet gewoon kon accepteren dat zij wel vrienden wilde zijn met katten van andere Clans, ook al was dat van een Clan waar zij nog voor kort oorlog mee hadden gehad. Dat Stallionstar en Butterstar ruzie met elkaar hadden, wilde toch niet zeggen dat zij dat ook moest doen? Bovendien was die ruzie geweest nog voor haar tijd als apprentice geweest, dus waarom zou ze zich erom bekommeren? Waarom konden zij en Woodpaw niet gewoon met elkaar praten? Het was niet alsof ze geheimen van RiverClan doorvertelde! Niet dat er veel door te vertellen viel, maar goed. Ze onderdrukte haar boze gevoelens en speurde het kamp af naar tekenen van haar mentor, maar hij leek het kamp al verlaten te hebben om een taak te gaan doen. Rainpaw snoof. Ook goed. Ze had sowieso niet veel zin om nu met hem te gaan trainen, niet als hij zo deed. En dus liep ze zonder pardon het kamp uit. Als hij haar wilde hebben voor een taak, dan had hij haar maar eerder moeten wekken. Rainpaw probeerde haar gedachten te verdrijven door aan leukere dingen te denken, bijvoorbeeld haar avontuur met Springpaw naar the Wastelands. En andere leuke dingen die ze in de tussentijd had gedaan. Ze glimlachte en rende door haar territorium. Ze stopte enkel om een muis te vangen, die ze pas na twee pogingen had weten te vangen. Zo zou ze tenminste een excuus hebben als ze terug zou gaan naar het kamp. Rainpaw rende een flink stuk verder en pas na een poosje zag ze de grote eiken opdoemen in de verte. Ze glimlachte. Dat was de plek waar de WindClan warrior haar naartoe had gebracht samen met Woodpaw. De kans dat Seahawk haar hier weer zou vinden was groot, maar daar wilde Rainpaw nu niet mee bezig zijn. Het eerste wat ze tot haar verrassing opving, was de geur van WindClan. Woodpaw? Ze draaide haar kopje in de richting van het struikgewas en wachtte geduldig af.


+ Eerste post voor Heatpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nothing can hold me back.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: