What's wrong, my dear? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What's wrong, my dear?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
What's wrong, my dear? DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: What's wrong, my dear?   What's wrong, my dear? Icon_minitimewo 4 dec 2019 - 23:41

Het was lang geleden dat ze nog eens naar Fourtrees was gegaan. Eigenlijk kwam ze hier alleen om een Gathering bij te wonen en voor de rest niet. Zeker na de aanval van BloodClan had ze haar afstand genomen van de vier grote eiken, maar vandaag niet. Vandaag zocht ze het plaatsje wel op, al wist ze niet meteen waarom. Ze herinnerde zich dat Treeclaw en zij hier wat tijd samen hadden gespendeerd toen ze een plekje zochten om privacy te hebben zodat ze hun gevoelens met elkaar konden delen. Ze kon zich nog herinneren hoe hij hier, bij die vier grote eiken, aan haar had toegegeven dat hij gevoelens voor haar had. Wat had haar leven er toen anders uitgezien. Ze had zich helemaal voorgesteld hoe ze samen met hem hun kittens op zouden voeden en hun naamceremonies bij zouden wonen. Hoe had ze ooit kunnen vermoeden dat het zo zou lopen? Opeens had Treeclaw er zelf een punt achter gezet door het onvergeeflijke te doen en waren ze terug bij af. Feathersky slikte en probeerde de vervelende herinnering naar de achtergrond te dringen terwijl ze haar blik naar de Highrock liet glijden, waar hun Clan leaders hun toespraken. Ze merkte echter op dat er nog een andere kat arriveerde en kuchte kort toen ze de scherpe geur van ShadowClan rook. Ze draaide zich langzaamaan om en keek afwachtend naar het ritselende hoge gras, waar dadelijk een kat tevoorschijn zou komen. Zou de kat een teken van vijandigheid geven of zou dat meevallen? Met ShadowClan wist je het immers nooit.


+ Eerste post voor Pepperpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Catministrator
What's wrong, my dear? Yx3a1dao_o
Babs
1833
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: What's wrong, my dear?   What's wrong, my dear? Icon_minitimevr 6 dec 2019 - 0:55


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Elke dag probeerde ze weg te glippen om naar Fourtrees te gaan. Het was immers neutraal gebied van de clans. Daar kon ze iedereen tegenkomen. Daar kon ze Papa misschien zien. Of zelfs Sinclaw.. Ze was dan wel naar de Bloodclan gegaan, maar Pepperpaw had nooit een persoonlijk probleem met haar gehad. Misschien wist zij zelfs wel waar papa was.. De twee trokken immers heel veel samen op. Ze bleef hoop houden, het was het enige lichtpuntje wat ze had in deze tijd. Op het moment dat ze zich daar niet aan vasthield verdronk ze. Ze keek dan ook hoopvol op toen ze een schaduw zag op de highrock, Ze draaide haar oren echter teleurgesteld naar achteren toen ze zag dat het een Windclan warrior was. “Oh.. hallo,” miauwde ze zachtjes.

{Wat mij betreft mag je zelf beslissen of het na de gathering is en Feathersky het al weet of voor ;-) }
And with the dawn, what comes then, when it's clear that everything will never be the same again?
What's wrong, my dear? 12696350_jks6pUK6ZgJK5On
Then I'll make the choice, to hear that voice and do the next right thing
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What's wrong, my dear? DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: What's wrong, my dear?   What's wrong, my dear? Icon_minitimezo 8 dec 2019 - 16:04

De Gathering had nog maar een paar dagen geleden plaatsgevonden, maar het had wel een behoorlijk effect gehad. Op ThunderClan na had elke Clan eigenlijk wel iets van problemen te melden en dat werd er niet milder op toen ShadowClan had aangegeven dat hun leader er opeens vandoor was gegaan. Toen had Feathersky de grimmige sfeer al opgemerkt onder de ShadowClanners, maar dat viel nu nog eens extra op. Ze zag hoe de ogen van de apprentice eerst hoopvol oplichtten, om vervolgens haar oren naar beneden te laten zakken toen ze Feathersky zag. En het was niet zomaar een apprentice. “Pepperpaw!” bracht Feathersky verrast uit, met een warme blik in haar ogen. Ze kon zich nog levendig herinneren hoe Tallstar de kitten mee had genomen uit het WindClan kamp en op had genomen in ShadowClan, claimend dat hij haar vader was. Het hartje van de apprentice moest vast gebroken zijn door de huidige omstandigheden. Feathersky deed een paar stappen naar voren, het formele achter zich latend en boog zich naar voren zodat ze haar neusje tegen het oortje van Pepperpaw aan kon drukken. “Och, lieverd toch,” murmelde ze. “Het moet vast zwaar voor je zijn dat Tallstar er niet meer is.” Ze boog zich terug naar achteren en keek de ShadowClan apprentice met een warme blik aan in haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Catministrator
What's wrong, my dear? Yx3a1dao_o
Babs
1833
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: What's wrong, my dear?   What's wrong, my dear? Icon_minitimema 9 dec 2019 - 21:08


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperpaw haar teleurstelling woog zwaar op haar hart. Het feit dat haar papa eerst op de rots leek te zitten en dat toen niet zo bleek deed haar pijn, maar ze kon er niks aan veranderen. Feathersky sprong meteen van de rots af en begon meteen haar medelijden te uiten. Pepperpaw liet het maar gelaten over zich heen komen. Het was ergens fijn dat iedereen het wist, maar het medelijden maakte haar alleen maar verdrietiger. Dat maakte het meer echt, terwijl Pepperpaw er nog van overtuigd was dat haar papa terug zou keren naar Shadowclan. De kattin liet haar blik dan ook naar de grond zakken en reageerde wat verstikt. "Hij is niet weg, hij komt sowieso weer terug," miauwde Pepperpaw als reactie op de woorden van Feathersky, ontkennend.And with the dawn, what comes then, when it's clear that everything will never be the same again?
What's wrong, my dear? 12696350_jks6pUK6ZgJK5On
Then I'll make the choice, to hear that voice and do the next right thing
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
What's wrong, my dear? DPKsfdL
Freedje
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Feathersky
BerichtOnderwerp: Re: What's wrong, my dear?   What's wrong, my dear? Icon_minitimewo 11 dec 2019 - 15:49

Pepperpaw reageerde op een ontkennende manier, door aan te geven dat Tallstar wel terug zou komen. Ze sprak haar diepste verlangens uit en Feathersky’s hart ging uit naar de jonge apprentice. Het moest vast verschrikkelijk zijn voor de flame point om nu ook nog eens haar vader kwijt te zijn nadat haar moeder gestorven was. Feathersky kon zich de aanval nog goed herinneren en hoe Tallstar naar voren was gestapt om Pepperpaw voor zichzelf op te eisen. Het had de flame point duidelijk goed gedaan om in zijn buurt te zijn en Feathersky vroeg zich af hoe een ouder zijn kind zo de rug toe kon keren. Nooit in haar leven zou ze Lunarpaw aan haar lot overlaten, wat er ook zou gebeuren. Dan zou ze Lunarpaw nog liever meenemen. “Ik hoop het voor je, lieverd,” sprak ze op een zachte toon. “Alleen de tijd zal dat weten te zeggen.” Ze glimlachte. “Maar ik durf te wedden dat er tot de tijd dat hij terugkomt nog genoeg andere katten in je Clan zijn die je willen steunen.” Haar glimlach verflauwde wat zodat er een meer serieuzere trek om haar lippen stond. “En je bent misschien geen WindClan meer, maar je mag mij ook altijd aanspreken en je hart luchten als je me bijvoorbeeld op een Gathering zou zien. Uit het oog, maar nooit uit het hart.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What's wrong, my dear?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: