[Verhaallijn Thunderclan] The blue star 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Verhaallijn Thunderclan] The blue star

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   di 27 dec 2011 - 20:56
The blue star
A storm is coming, and will release a great danger that goes after the trail of blood. Thunder alone will not be enough to strike it, and a big sacrifice by the Blue star is going to be made.


Prologue
Een gevaarte in de vorm van een gigantische pitbull trok met schuimende bek aan zijn ketting. Het huilen van de storm gierde door zijn oren en maakte hem alleen maar nog kwader. Een luid, diep gegrom rolde uit zijn borstkas. Woest was hij, woest op de regen die nop hem neer stortte, woest op de wind die aan zijn vacht rukte en woest op de ketting die hem ervan weerhield vrij te zijn. De honger naar bloed was zo groot dat het hem dol maakte. Tweebenen hadden hem veranderd in een moordlustig beest, een beest dat alles verwoestte wat op zijn pad kwam. Niks zou hem tegenhouden, zelfs deze ketting niet.
Een gigantische donderslag weerklonk door de lucht en de hond hoorde het hout van de schuur kraken. De ketting brak vervolgens los met zo'n kracht dat het een enorme klap naliet. Met zijn gigantische lichaam zette de hond zich af en rende hij - met de rammelende ketting nog aan zijn nek - het bos in. De geur van prooi werd sterker en zijn pupillen vernauwde zich. Er schoot nog maar één gedachte door zijn kop: De prooi moest dood. Stuk voor stuk zou hij ze verscheuren, totdat hun lichamen slap in zijn bek hingen en er niks meer van over bleef.


Plot
[Topic 1] Op een nacht krijgt Maskpaw, de medicijn kat apprentice van Thunderclan, zijn eerste prophecy van Starclan.
A storm is coming, and will release a great danger that goes after the trail of blood. Thunder alone will not be enough to strike it, and a big sacrifice by the Blue star is going to be made.
En niet alleen hij. Fireheart wordt eveneens in zijn dromen getergd door deze woorden. Samen lichtten ze Bluestar erover in. Het is duidelijk een voorspelling wat op haar en haar clan berust, en de drie katten maken zich zeer ongerust. Ze besluiten het nog even stil te houden. Zelfs als Bluestar de keuze maakt om naar Maansteen te trekken en hier Starclan om hulp te vragen, liegt ze de clan voor zodat de onrust zich niet over de rest van de clan verspreidt.

[Topic 2] Bluestar vertrekt met Thunderstrike en Moonstripe naar de maansteen, en laat het kamp tijdelijk aan Fireheart over. Bij de maansteen krijgt ze een visioen van Starclan geschonken. Beelden van een hevige storm, een rammelende ketting die losbreekt en een spoor van bloed doemen op in haar kop. Ze wordt er niet veel wijzer van en gaat weer even verslagen terug als dat ze was heen gegaan. Bluestar en Fireheart organiseren allerlei extra patrouilles en wachten, en laten zelfs het kamp beter beveiligen. De clan begint al te vermoeden dat er iets niet in de haak is.

[Topic 3] Een tijdlang is het rustig in het kamp, maar het steeds slechter wordende weer ontgaat Bluestar niet. Ze is nog waakzamer dan anders en katten mogen alleen nog maar het kamp uit voor het hoognodige. De wanden en holen van het kamp worden extra verstevigd, maar alsnog houdt dit niet de storm tegen die op een nacht losbreekt. Hevige regenbuien en geweldige windvlagen teisteren het gebied van de clans. Bomen raken ontworteld, takken en bladeren vliegen in het rond en de rivier raakt zo woest dat het op bepaalde plekken overstroomt. Alle katten houden zich angstig schuil in hun holen, terwijl ze hulpeloos moeten toezien hoe hun kamp wordt verwoest door de klauwen van de storm.
Niemand weet van de gigantische waakhond, die tijdens de storm losbreekt en de bron is van Starclan's waarschuwende woorden.
Plots weergalmt er een kreet over het kamp, afkomstig van Jaypaw's mentor. 'Waar is Jaypaw?!'

Jaypaw had een vreemde, onbekende geur opgevangen, en was op onderzoek uitgegaan. Zodra Thunderstrike er achter komt dat hij niet in het kamp is, rent ze het woud in, de storm en Bluestar's woorden negerend. De geur van bloed, vermengd met die van haar apprentice wordt steeds sterker. Uiteindelijk vindt ze Jaypaw, verscholen onder een omgevallen boomstam. Zijn poot is compleet verbrijzeld, en hij is volledig in shock. Ondertussen wacht het kamp angstvallig op de terugkeer van Jaypaw en Thunderstrike, en hoe langer het duurt des te meer ze vrezen voor hun leven. Net als Bluestar actie wilt ondernemen, komen ze het kamp binnen gestrompeld. Jaypaw's verwonde poot sleept over de grond en laat een spoor van bloed na. Volledig in verschrikking verteld hij Bluestar dat hij was aangevallen door een gigantisch beest met vlijmscherpe tanden. Het was allemaal zo snel gegaan, en hij had zich net op tijd in de holte kunnen verstoppen. A storm is coming, and will release a great danger that goes after the trail of blood. Bluestar's blik valt op het bloedspoor dat Jaypaw had nagelaten en haar ogen worden groot.

[Topic 4]Op dat moment stormt de pitbull het kamp binnen en breekt er chaos uit in het kamp. Iedereen vecht mee in een poging het monster te verdrijven. Er vallen vele gewonden en de hond is meedogenloos. Hoe meer hij de smaak van bloed te pakken krijgt, des te furieuzer hij wordt. Uiteindelijk stort hij zich op Bluestar, die haar clan met alle macht probeert te beschermen. Littlepaw, één van Bluestar's dochters, ziet het gebeuren en werpt zich op de hond. Ze krast met haar klauwen over zijn kop en weet hem aan één oog te verblinden, maar tegelijkertijd blijft één van haar poten in de ketting hangen. De verwondingen die de hond heeft opgelopen van de vele katten wordt hem teveel, en hij rent het kamp uit, Littlepaw met zich meevoerend. Brightpaw, Glidingpaw en Hopepaw rennen achter hem aan in een poging haar te redden.

[topic 5] Zodra Fireheart doorheeft wat er is gebeurt, rent hij zo snel als zijn poten hem kunnen dragen achter de geur van de hond en de vier apprentices. Dit leidt hem naar de rivier. Te midden in de woeste stroming vindt hij Hopepaw met Littlepaw zwaar gewond in zijn bek. Met alle macht probeert hij zich aan een steen vast te houden, terwijl het water woest aan zijn lichaam trekt. Fireheart springt dapper het wilde water in en weet na een vermoeiend gevecht met de rivier het tweetal van de verdrinkingsdood te bevrijden.
Op de oever aangekomen schreeuwt Hopepaw in paniek dat Fireheart achter zich moet kijken. Hier staat de pitbull. Brightpaw en Glidingpaw hadden Littlepaw uit zijn kaken weten te bevrijden, maar beide waren in een onmogelijke strijd verwikkeld geraakt en Brightpaw was bewusteloos tegen de zonnerotsen aangesmeten. Glidingpaw had haar willen beschermen, maar raakte hierdoor ernstig gewond. Nu stond de enorme pitbull met zijn oog vol razernij achter Fireheart, en om de apprentices te beschermen vliegt hij de hond aan. Er ontstaat een groot gevecht tussen de pitbull en rode kater.

Net op het moment dat de pitbull Fireheart wilt eindigen met een laatste beet, springt Bluestar te midden. Ze weet het dier samen met Whitestorm in de rivier te krijgen, waar het op slag verdrinkt. Echter zijn Fireheart en Littlepaw zo zwaar toegetakeld dat ze komen te sterven. Bluestar, eveneens zwaar gewond en op het punt staand een leven te verliezen, is ten einde raad. A big sacrifice by the Blue star is going to be made. Op dat moment beseft ze wat het betekend, en ze heeft er vrede mee. Bluestar zakt neer bij de twee katten, raakt bij beide hun neusje aan en valt dan neer op de grond. Ze offert haar laatste twee levens op voor haar Deputy en dochtertje. Fireheart en Littlepaw openen met een schok hun ogen, en de adem van hun en Bluestar kruizen elkaar.

[Topic 6] Die avond rouwen alle katten van de clan om wat er gebeurt is. Ze zitten met zijn allen rondom de begraafplaats van hun geliefde leidster, terwijl de lucht langzaam opklaart en de nacht aankondigt. Zilverpels is helderder als ooit tevoren, en één van de clankatten slaakt een zachte kreet bij het zien van een nieuwe ster. Alle ogen schieten naar de ster, de blauwe ster. Ze valt met een prachtige schittering door de hemel, waarna ze uiteindelijk vervaagt en even begint te weerspiegelen in de ogen van Icestorm.


Characters
Iedereen in de Thunderclan zal meedoen, maar er zijn een paar karakters nodig in het bijzonder.
~ Bluestar ~
Leidster van de Thunderclan. Om haar gaat deze verhaallijn voornamelijk, en zij zal uiteindelijk haar laatste twee levens opofferen.

~ Fireheart ~
Deputy van de Thunderclan. Hij redt Hopepaw en Littlepaw uit de rivier, gaat vervolgens ten strijde tegen de Pitbull, en zal uiteindelijk sterven. Hij krijgt één van Bluestar's opgeofferde levens.

~ Maskpaw ~
Medicijnkat apprentice van de Thunderclan. hij zal samen met Fireheart de prophecy ontvangen en in overleg gaan met Bluestar.

~ Littlepaw ~
Dochter van Bluestar. Komt vast te zitten in de ketting van de hond, en belandt uiteindelijk zwaargewond in de woest kolkende rivier. Ook zij komt te sterven, en zal één van Bluestar's opgeofferde levens ontvangen.

~ Thunderstrike ~
Zal meegaan met Bluestar naar de Maansteen.

~ Moonstripe ~
Zal ook meegaan met Bluestar naar de Maansten.

~ Jaypaw ~
Breekt zijn poot als hij door de Pitbull wordt aangevallen en laat een bloedspoor achter.

~ Thunderstrike ~
Neemt Jayfpaw mee terug naar het kamp.

~ Hopepaw ~
Zal de pitbull volgen als Littlepaw vast komt te zitten in de ketting, en belandt uiteindelijk met haar in de rivier.

~ Brightpaw ~
Rent met Hopepaw en Glidingpaw mee om Littlepaw te redden, maar raakt uiteindelijk in gevecht met de pitbull en wordt bewusteloos tegen de zonnerotsen aangegooid.

~ Glidinpaw ~
Zal ook de pitbull volgen, en beschermt Brightpaw zodra diens lichaam bewusteloos op de grond ligt. Raakt hierdoor ernstig gewond.

~ Icestorm ~
Zij wordt de nieuwe moeder van Bluekit.

~ Whitestorm ~
Zal met Bluestar meegaan naar de rivier en helpt haar de hond uiteindelijk in de rivier te krijgen.


Important!
* The blue star zal pas na Melting ice van start gaan!
* Iedereen van de Thunderclan zal in deze verhaallijn mee doen.
* Iedereen mag de hond bespelen in topic 4, mits je het niet te bont maakt en het afstemt op de posts van andere. Je mag echter niet bepalen wanneer de hond het kamp binnenkomt of verlaat.
* Na deze verhaallijnen zullen Glidingpaw, Littlepaw en Brightpaw tot warriors worden bekroond vanwege hun dappere daad. Hopepaw is daarvoor nog even te jong, maar zal tevens vereerd worden door zijn heldhaftige actie.
* The blue star is goedgekeurd door de rest van het team.


Other pictures:
 What do you wish for at night?Laatst aangepast door Littlepaw op za 9 feb 2013 - 8:40; in totaal 9 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   ma 12 nov 2012 - 18:03

The Blue Star gaat van start!

Fireheart zal het eerste topic openen.

Topic 1: She whispered those frightening words...What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   vr 14 dec 2012 - 12:20


Topic 2 zal niet doorgaan doordat Moonstripe gestopt is. We doen wel alsof het heeft plaatsgevonden.

Topic 3 mag nu geopend worden door Thornpaw!What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   vr 21 dec 2012 - 14:15

Thornpaw heeft na een week nog steeds niet gereageerd, dus ik heb besloten de rollen opnieuw uit te delen (sorry Redfur). Ik zoek dus een nieuwe apprentice en zijn mentor van Thunderclan! Wie wilt?What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ziva
Member

x
850

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons
Gender:
Rank:
Ziva
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   vr 21 dec 2012 - 14:22

Skypaw wilt altijd wel (:
Dan haal ik 'm even onder de stof vandaan.
Zijn mentor is Firelion.»People keep fighting about the same thing until it breaks them apart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   vr 21 dec 2012 - 15:25

Vind Firelion dat ook goed dan? c:What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan

Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   vr 21 dec 2012 - 15:26

Ik zal het hem vragen wanneer 'ie online is. (:Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1774
Actief
"No cause is lost if there is but one fool left to fight for it."

CAT'S PROFILE
Age: Old
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Silverstar
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   zo 23 dec 2012 - 11:48

Weet je al iets? =3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotusleaf
Member

Kallista
532

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender:
Rank:
Lotusleaf
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   wo 26 dec 2012 - 13:50

Ik heb Marvelpaw nog wel, die is wel inactief maar die kan wel haar poot breken en eens aan verwondingen sterven ooit ofzo Wink
Alleen heeft ze dan geen mentor xDTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty
Member

Bo ~
860
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Ty
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   wo 26 dec 2012 - 14:04

Hm, Ik wil wel met Gabs overleggen of Jaypaw & Thunderstrike dan dat kunnen doen :3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gabs
401

CAT'S PROFILE
Age: x 30 Moons x
Gender:
Rank: Young Warrior
Heartbroken
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   wo 26 dec 2012 - 14:22

Gabs hier, ik zou daar geen probleem mee hebben. Dan kan ik zijn eind toch nog even uitstellenPut me to sleep evil angel
Open your wings evil angel


Fly over me evil angel.
Why can't I breathe evil angel?

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty
Member

Bo ~
860
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Ty
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   wo 26 dec 2012 - 14:28

Oke dan hier ff nog goed;
Jaypaw wilt de gewonde apprentice zijn en Thunderstrike is zijn mentor & Gabs vind het goed :3


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   zo 30 dec 2012 - 22:27

Oke, ik vind het ook goed. Dan kunnen we verder. ^^
Ik zal jullie beide even op Jay en Thunder een pb sturen met verdere details.What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   zo 6 jan 2013 - 20:02

Ty? Ga je nog een topic openen? Anders zoek ik weer even iemand anders, want het moet nou echt wel binnenkort afgerond worden. xDWhat do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   ma 7 jan 2013 - 20:14

Is er iemand anders die dan eventueel kan invallen? Desnoods mag de mentor ook vervangen worden door een warrior die die apprentice gewoon goed kent ofzoiets.What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beautysoul
StarClan

Bo ~
817
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Beautysoul
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   vr 11 jan 2013 - 16:31

Oowwh haha heb hier een beetje overheen gekeken :') Binnenkort zal ik het topic openen, dit weekend nog :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaytail
Member

Bo ~
3103
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   zo 20 jan 2013 - 10:18Sucks don't it?

The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11925
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Firedance
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   do 24 jan 2013 - 20:49

Ik ga vandaag of morgen het 4e topic aanmaken. Hoezo nu al? Nou dan kunnen de TC katten gewoon al merken dat de storm erger wordt, kan de spanning opbouwen en zullen Jaypaw en Thunderstrike in dat topic aankomen in het kamp. Gewoon om het een beetje op te bouwen. En nu iedereen toch gemotiveerd is om niet al te lang te posten, denk ik dat het heel spannend zal zijn.Moonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   za 23 feb 2013 - 13:14
What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Maaike
1518
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Littlewish
BerichtOnderwerp: Re: [Verhaallijn Thunderclan] The blue star   di 26 feb 2013 - 20:29

Even check check dubbelcheck; zijn Hopepaw, Brightpaw, Glidingpaw en Whitestorm actief voor topic 5? (:
(aub melden)What do you wish for at night?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Verhaallijn Thunderclan] The blue star
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Prophecies-
Ga naar: