A lovely night with you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A lovely night with you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lotusleaf
Member

Kallista
532

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender:
Rank:
Lotusleaf
BerichtOnderwerp: A lovely night with you   wo 4 jan 2012 - 20:38

De jonge poes trippelde door het kamp. Ze was wakker geworden en kon niet slapen. Ze had daarom de grijze kater wakker gemaakt en gezegd dat ze hem verwachtte bij de kleine stroom. Het was dus een soort afspraakje. Ze grinnikte even en liep het kamp uit. De maan stond hoog aan de lucht en de sterren twinkelden vrolijk. Ze zorgden voor wat licht bij het water zodat ze vis konden vangen. Dat was toch haar idee. Ze keek nieuwsgierig naar de omgeving en snoof alles op. Ze zwiepte met haar staart en liep naar de kleine stroom toe. Ze had afgesproken met de kater en ze wachtte. Ze wist dat het wachten niet heel lang zou duren. Hij moest alleen nog maar een beetje wakker worden, want hij had heel goed en diep geslapen. Lotusleaf zuchtte zachtjes toen ze dacht aan zijn geur, zijn likjes, zijn stem.. Alles aan hem zorgde ervoor dat ze gevoelens had. Vlinders in haar buik. Ze snorde vrolijk en liep naar het water toe. Het was misschien koud, maar dat maakte haar niet uit. Het water was niet diep, daarom noemde het ook kleine stroom. Ze sprong het water vrolijk in en keek naar de vissen die rondzwommen. Omdat ze erin gesprongen was, waren ze wel al een stuk verder. Ze keek ernaar en wachtte op het juiste moment. CATCH. Ze had eentje gevangen. De poes gooide de vis aan de kant en doodde het spartelende dier. Ze likte haar pootjes af en snorde zacht. Ze had er zin in om een leuk en gezellig romantisch avondje met de kater te hebben. Ze wilde het elke dag, maar dat kon niet. Ze moesten ook wel eens slapen. Een dag kon geen kwaad.

Smoke <3Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: A lovely night with you   do 5 jan 2012 - 22:19

Smoketear droomde over samen zijn met Lotusleaf. Dat was hij nu ook. Maar nu sliep hij, en nu was hij bij haar in zijn dromen. Samen waren ze aan het vechten tegen Rogues in hun gebied. Ze vochten goed en het zag er ook goed uit. Maar toen werd zijn droom verstoord door een duwtje. Hij opende zijn ogen en zag net nog de bruine staart van Lotusleaf verdwijnen. Hij geeuwde en kon een grijns niet onderdrukken. Hij ging recht op zitten en maakte zijn vacht schoon en netjes. Smoketear was een jongere, donkere, versie van Stormstar, de nieuwe leider van Riverclan. Smoketear was nu al meer dan een week samen met Lotusleaf, en alles liep perfect. Alleen moest hij nog eens een vader/zoon gesprekje voeren met zijn vader. Hij kon goed met hem over weg, en daar was hij meer dan blij mee. Hij verliet de den en liep richting de prooi stapel daar een verse lucht van Lotusleaf hing. Zij was duidelijk al naar de Kleine Stroom gegaan. Roman koos een muis en hij at die op. Daarna likte hij zich bek schoon en zijn poten en stond toen op en liep richting het kamp uit gang. Hij verliet het kamp en ging richting de kleine stroom.
En toen hij daar aan kwam zag ze haar al zitten, zijn Lotusleaf. De liefde van zijn leven. 'Hé, Lotus,' zei hij terwijl hij haar een likje gaf. 'Hoe is het, schatje' zei hij liefde vol terwijl hij naast haar ging zitten.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotusleaf
Member

Kallista
532

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender:
Rank:
Lotusleaf
BerichtOnderwerp: Re: A lovely night with you   do 5 jan 2012 - 22:26

De jonge poes staarde naar het water en zocht opnieuw naar een vis. Haar blauwe ogen volgden de bewegingen van het water. De vissen maakten cirkels en zo wist je waar ze waren, ongeveer. Ze konden heel snel zijn, maar zij ook. Lotusleaf snorde zacht toen ze een vis om adem zag happen. Ze tikte met haar pootje in het water en de vis zwom razendsnel weg. Ze likte haar poot droog en hoorde opeens een bekende stem. Ze spitste vrolijk haar ogen en keek op. Meteen kreeg ze een begroeting en een likje. De kater ging naast haar zitten en vroeg hoe het ging. De poes snorde zacht maar vrolijk en ging tegen hem aanzitten. Haar vacht verstopt in de zijne. Ze sloot heel even haar ogen en wanneer ze deze weer opende keek ze naar de stroom. "Het gaat goed. Heel goed zelfs. Ik hoop dat dat bij jou ook zo is?" Ze glimlachte zacht en drukte haar neus tegen zijn wang. Ze gaf hem een paar likjes en duwde haar kop tegen de zijne. Ze snorde vrolijk en legde haar staart rond hem heen. Ze knipperde een keer met haar ogen en richtte haar blauwe ogen daarna weer op het water. Ze luisterde naar de stroom en naar alles om haar heen. Ze hoorde vooral het hart kloppen van de kater en ook zijn ademhaling. Het leek haar te kalmeren. Ja, dat deed het. Ze sloot haar ogen even en wachtte rustig en geduldig af tot hij zou antwoorden op de vraag. Ze hoopte toch dat het ook met hem goed ging. Ze wilde een super leuk avondje tussen hen tweetjes en niet met een andere kat en zeker niet met problemen. Daar had ze geen zin in nu.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: A lovely night with you   do 19 jan 2012 - 20:36

Lotusleaf leek wel een engel met haar beeldschone vacht zo bij het stroompje. Een warm gevoel ging door hem heen, elke keer als hij haar zag. Ze had mooie ogen, ogen waar iedereen door zou smelten. Haar ogen waren ijs blauw. Smoketear had haar gegroet en zoals verwacht groette de mooie, beeldschone poes hem terug. "Het gaat goed. Heel goed zelfs. Ik hoop dat dat bij jou ook zo is?" Zei Lotusleaf. [color=darkred]'Als het met jou goed gaat gaat het ook goed met mij,'[color=darkred] en dat was echt zo. Smoketear voelde zich altijd goed, hij piekerde nergens over, behalve dan de dood van zijn leider, al een klein poosje geleden. En de domme dingen die hij had gedaan toen hij nog apprentice was. Maar heel erg zat hij er niet mee. Smoketear keek naar de toekomst en liet het verleden achter zich, behalve de mooie dingen natuurlijk. Lotusleaf had zich tegen hem aan gedrukt. En haar warmte maakte Smoketear ook warm. Dit was de poes waar hij voor ging. Waar hij een nestje mee zou willen, (ooit) en een groot toekomst mee wou op bouwen. Ze hij wist dat zij tweeën nooit vergeten zouden worden. Hij voelde hun tweeën als voor beelden van de liefde. En dat voelde fijn. Hij wist dat zijn vader trots op hem was, en heel blij voor hem. 'Ik hou van je,' Zij hij terwijl hij zijn kop in haar vacht drukte en haar op de grond drukte, hij ging half op haar liggen, half tegen haar aan terwijl zijn heldere ogen in die van haar brandde, het brandde van liefde.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotusleaf
Member

Kallista
532

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender:
Rank:
Lotusleaf
BerichtOnderwerp: Re: A lovely night with you   za 21 jan 2012 - 12:11

De poes keek diep in de ogen van de kater die bij haar stond. Hij vertelde haar dat het met hem goed ging. Natuurlijk als het met haar goed ging. Ze knikte zacht en hoorde even later zijn lieve woorden. Ze sloot haar blauwe ogen even en snorde vrolijk. Ze voelde haar goed. Ze dacht ook vaak aan kittens, maar ze was geen durver. Ze durfde niet snel iets te vragen aan iemand. Ze opende haar ogen en richtte deze op de donkere kater. Ze glimlachte en drukte haar neus tegen de zijne. "Oh, Smoketear. Ik hou ook zoveel van jou." De woorden kwamen er meteen uit. Het was enorm gemeend en liefdevol uitgesproken. Ze zwiepte een keer met haar pluizige staart en spitste haar oren naar de kater. Misschien moest ze het gewoon doen. Vragen wat ze zouden gaan doen in de volgende jaren. Of misschien iets dat ze nu zelfs al konden gaan doen. Ze slikte een keer en keek hem een beetje verlegen aan. "Ik dacht na. Ik denk natuurlijk heel vaak na over dingen. Zeker nu jij hier bij mij bent, maar ik heb gedroomd. Het was een droom over ons en een klein gezinnetje." Onzeker en vol stress keek ze naar de kater. Ze hoopte dat hij haar begreep. Ze durfde het niet zo te vragen zoals ieder ander zou doen. Nee, dat zou ze nooit durven. Zij sprak steeds vaker met hints. Ze hoopte daarom ook dat hij deze hint zou begrijpen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan

Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: A lovely night with you   za 21 jan 2012 - 13:57

"Oh, Smoketear. Ik hou ook zoveel van jou." Op de toon dat ze dat had gezegd bracht hem een bom van kriebels in zijn buik. Lotusleaf was een schat van een poes. Ze was lief betrouwbaar en sterk. Smoketear was beschermend wijs sterk lief en ook betrouwbaar. Die twee samen was een perfect stel. 'Oh Lotusleaf,' zei hij warm en vol liefde met zijn betrouwbare volle krachtige lage stem. Maar het volgende wat ze zij maakte hem nog blijer, maar het gaf hem ook een ander soort gevoel een goed maar onbekend gevoel. "Ik dacht na. Ik denk natuurlijk heel vaak na over dingen. Zeker nu jij hier bij mij bent, maar ik heb gedroomd. Het was een droom over ons en een klein gezinnetje." Zei Lotusleaf. Smoketear keek haar warm aan. 'Oh, Lotus... Dat lijkt me zo fijn,' zei hij met een zachte stem. Hij drukte zijn kop tegen die van haar en sloot zijn ogen.
...
Het was gebeurd. Lotusleaf was gedekt. Smoketear lag tegen Lotusleaf aan met zijn kop op haar schouder terwijl hij haar liefkozende likjes gaf. Hij snorde luid en hij voelde zich fijn. Binnen kort zou hij vader zijn. Binnen kort zouden er kittens zijn. En bij die gedachte voelde hij zich warm. 'Binnen kort zul je moeder zijn, schat,' zei hij met een warme stem.Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotusleaf
Member

Kallista
532

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender:
Rank:
Lotusleaf
BerichtOnderwerp: Re: A lovely night with you   zo 22 jan 2012 - 16:03

Vol liefde keek de poes naar de grote kater. Ze snorde vrolijk en gaf een paar likjes aan hem. Ze zwiepte met haar staart heen en weer terwijl haar blauwe ogen op hem gericht waren. Hij kwam dichter naar haar toe en accepteerde haar droom. Toen het dan ook voorbij was kroop de poes lekker dicht tegen hem aan. Het was niet zo fijn als ze gedacht had, maar alles voor kittens toch? Ze snorde zacht en gaf de kater een paar likken op zijn snuit. Ze was enorm gelukkig en dat mocht iedereen weten. Het zou best lang duren voor ze zou bevallen, maar dat maakte haar helemaal niet uit. Ze hoorde de woorden van de kater en knikte. "En jij word de beste vader die ze hun ooit kunnen voorstellen." Haar stem was liefdevol en vrolijk. Ze was echt blij met de kater. Hij was veel te lief. Ze zuchtte heel even van opluchting terwijl ze al begon te denken aan namen en kleuren. Aan warriornamen en de tijd met de kittens. Ze zou niet meer kunnen helpen in het kamp want ze zou verhuizen. Niet meer slapen naast de warme vacht van haar partner. Ach, als de kittens gezond ter wereld zouden komen was ze al blij. Ze zouden vast elke nacht gaan dromen over de kittens en het leven dat binnenkort nog zou komen. Heerlijk.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A lovely night with you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: