Een leerzame avond voor Sorrelkit 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Een leerzame avond voor Sorrelkit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kestrelwing
Member
Een leerzame avond voor Sorrelkit GcauQtf
Esmee
1911
Actief
One by one they slipped and fell into the deep. Now all that's left for me is grief.

CAT'S PROFILE
Age: 9 years
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Kestrelwing
BerichtOnderwerp: Een leerzame avond voor Sorrelkit   Een leerzame avond voor Sorrelkit Icon_minitimedo 5 aug 2010 - 18:35

Kestrelwing liep naar Sorrelkit en nam haar mee voor een wandelingetje. "Kom Sorrelkit, ik neem je wel op mijn rug.' Praatte kestrelwing tegen zijn dochter. Met een klein zwaaitje zette hij Sorrelkit op zijn rug. "We gaan naar zonsondergang kijken en dan leer ik je gelijk wat over de natuur."Legde kestrelwing uit. Hij liep het Kamp uit en begon richtig de zandkuil te lopen. Het was niet helemaal de plek voor een kitten maar daar kon je wel ongelofelijk mooi naar de zonsondergang kijken. Bovendier waren er veel torretjes en vogels. En zo kon hij gelijk Sorrelkit wat leren. De zankuil kwam steeds dichterbij. "Kijk Sorrelkit, zie je de zankuil daar? Daar gaan we heen." Vertelde Kestrelwing verder. Ondertussen zakte de zon snel naar beneden. Oei, dacht Kestrelwing, ze moesten op schieten om de zonsondergang nog te kunnen zien. Kestrelwing bereikte eindelijk de zandkuil. De zon was rood paars achtig geworden en stak af van de nog steeds blauwe lucht. "Kijk Sorrelkit, nu zie je je eerste zonsondergang."Fluisterde kestrelwing.


{Alleen Sorrelkit, Darkkit en ik}


Laatst aangepast door Kestrelwing op do 5 aug 2010 - 19:02; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Sorreltail
Member
Een leerzame avond voor Sorrelkit DPKsfdL
27

CAT'S PROFILE
Age: 25 manen
Gender:
Rank:
Sorreltail
BerichtOnderwerp: Re: Een leerzame avond voor Sorrelkit   Een leerzame avond voor Sorrelkit Icon_minitimedo 5 aug 2010 - 18:40

Kestrelwing liep naar Sorrelkit en nam haar mee voor een wandelingetje. "Kom Sorrelkit, ik neem je wel op mijn rug.' Praatte kestrelwing tegen zijn dochter. Met een klein zwaaitje zette hij Sorrelkit op zijn rug. "We gaan naar zonsondergang kijken en dan leer ik je gelijk wat over de natuur."Legde kestrelwing uit. Hij liep met Sorrelkit op zijn rug het Kamp uit en begon richtig de zandkuil te lopen. De zankuil kwam steeds dichterbij. "Kijk Sorrelkit, zie je de zankuil daar? Daar gaan we heen." Vertelde Kestrelwing verder. Ondertussen zakte de zon snel naar beneden. "ja ik zie het alleen ik wil zelf lopen maar dat kan niet door de poes die mij verwond had en mij uit een boom gooide".Kestrelwing bereikte met Sorrelkit op zijn rug eindelijk de zandkuil. De zon was rood paars achtig geworden en stak af van de nog steeds blauwe lucht. "Kijk Sorrelkit, nu zie je je eerste zonsondergang."Fluisterde kestrelwing. "wauw vet mooi papa" Fluisterde Sorrelkit terug "het is echt mooi, hebben jij en mama dit samen vaker gezien en hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" stelde Sorrelkit nieuwschierig.


Een leerzame avond voor Sorrelkit >
Terug naar boven Ga naar beneden
Kestrelwing
Member
Een leerzame avond voor Sorrelkit GcauQtf
Esmee
1911
Actief
One by one they slipped and fell into the deep. Now all that's left for me is grief.

CAT'S PROFILE
Age: 9 years
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Kestrelwing
BerichtOnderwerp: Re: Een leerzame avond voor Sorrelkit   Een leerzame avond voor Sorrelkit Icon_minitimedo 5 aug 2010 - 18:57

"Nou gewoon, in de clan." Antwoorde Kestrelwing grinnikend. Hij liep een heuveltje op waar je de zon nog beter kon zien. In eens voelde hij wat aan zijn poot kriebellen. Kestrelwing keek naar zijn poot en zag een mestkever. Zijn hoopje mest kon seeds niet over zijn poot. "Kijk Sorrelkit, dit is een mestkever. Een erg grappig diertje moet ik zeggen." vertelde kestrelwing. Hij haalde zijn poot weg zodat de mestkever er door kon. Zijn bolletje mest rolde de heuvel af. De mestkever begon er achteraan te renen en probeerde hem te pakken. Kestrelwing lachte. "De natuur kan soms zo grappig zijn!" Zij hij lacherig. Zo Sorrelkit had zowieso haar eerste les gehad. Kestrelwing keek naar de plek waar de zon nog steeds te zien was. Kestrelwing holde de heuvel af en ging terug naar de zandkuil. Daar weer aan gekomen vroeg hij aan Sorrelkit: "Kun je al staan?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Sorreltail
Member
Een leerzame avond voor Sorrelkit DPKsfdL
27

CAT'S PROFILE
Age: 25 manen
Gender:
Rank:
Sorreltail
BerichtOnderwerp: Re: Een leerzame avond voor Sorrelkit   Een leerzame avond voor Sorrelkit Icon_minitimedo 5 aug 2010 - 19:06

"Nou gewoon, in de clan." Antwoorde Kestrelwing grinnikend "nee zo bedoel ik het niet ik wil in details horen hoe jullie elkaar hebben ontmoet enzo papaen niet nou gewoon in de clan"zei Sorrelkit een beetje brutaal. "Kijk Sorrelkit, dit is een mestkever. Een erg grappig diertje moet ik zeggen." vertelde kestrelwing. Sorrelkit lachde "papa waarom heten mestkevers mestkevers?"vroeg Sorrelkit leerschierig "De natuur kan soms zo grappig zijn!" Zei Kestrelwing lacherig "ja dat merk ik papa". kestrelwing holde de heuvel af met Sorrelkit op zijn rug "papa je weet toch dat ik nog op je rug zit" zei Sorrelkit angstig dat ze eraf zou vallen. "Kun je al staan?" Vroeg kestrelwing aan Sorrelkit "ik zou wel willen staan maar van Doveheart mag ik nog niet lopen enzo snapje papa".


Een leerzame avond voor Sorrelkit >
Terug naar boven Ga naar beneden
Darkfire
Member
Een leerzame avond voor Sorrelkit DPKsfdL
.Moon.
1084
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons of my dark and cold life.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Darkfire
BerichtOnderwerp: Re: Een leerzame avond voor Sorrelkit   Een leerzame avond voor Sorrelkit Icon_minitimedo 5 aug 2010 - 19:22

Darkkit sliep toen Sorrelkit werd opgehaald door haar vader en ook Darkkit,s vader hij werd wakker en keek op hij had ze de kraamkamer uitziengaan en naar de kampuitgang zien lopen hij had ze gevolgd en darkkit sloop nu voorzichtig achter ze aan en door de struiken.
Ze stonden nu stil en keken naar een torretje ,maar ondertussen was darkkit afgelijd door de prachtige ondergaande zon met grote ogen keek hij ernaar met een open mondje en zei in gedachte ,, de overgang naar de duisternis de zon die verwijnd en de duisternis verschijnd! ,,Darkkit was alles vergeten ook zijn zus en vader die daar verderop stonden hij liep met een bijna gehypnotieseerde blik naar het licht toe, maar werd wakker toen hij stemmen achter zich hoorde.


Een leerzame avond voor Sorrelkit Soras9
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een leerzame avond voor Sorrelkit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: