Learn to fight, Wolfpaw! 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Learn to fight, Wolfpaw!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bravetear
Member
Learn to fight, Wolfpaw! DPKsfdL
TASHA
60

CAT'S PROFILE
Age: x 18 moons of my life x
Gender:
Rank:
Bravetear
BerichtOnderwerp: Learn to fight, Wolfpaw!   Learn to fight, Wolfpaw! Icon_minitimedo 16 feb 2012 - 9:22

De fors gebouwde kater gaapte kort en knipperde even met zijn ogen. Het werd eens tijd dat hij Wolfpaw's training ging voortzetten. Hij had gehoord dat wolfpaw al had leren jagen en het territorium al had gezien. Dus was dit een perfect moment om een vecht training te geven. Zodat de apprentice leerde te vechten. Hij hees zichzelf omhoog en liep stil de warrior den uit. Kort knipperde hij met zijn ogen tegen het felle licht van de zon. Zijn poten brachten hem naar de apprentice den. "Wolfpaw" Sprak hij kort uit, waarna hij naar de uitgang wenkte en zijn kop weer terug trok. Hij draaide zich om en liep rustig naar de uitgang. Voor de uitgang bleef hij even zitten, om Wolfpaw even de tijd te geven om op te staan en hem te volgen. Na een korte tijd gewacht te hebben stond hij weer op. Wolfpaw zou nu wel opgestaan zijn, en uit de den gekomen zijn. Hij verliet de uitgang, en keek nog even over zijn schouder of zijn apprentice hem volgde. Vandaag zou hij een training geven in de zandkuil. Waar de meeste trainingen gehouden werden. Rustig liep hij naar de redelijk grote zandkuil. Daar ging hij zitten, zijn ogen gleden naar de ingang van het kamp. Wolfpaw zou zo snel mogelijk daar doorheen komen, dat wist hij zeker. Kort haalde hij diep adem, waarna hij zijn ogen sloot. De geuren van verse prooi ging door zijn neus, toch bleef hij zitten. Jagen, daar had hij nu geen tijd voor. Nee, hij moest zijn apprentice nog zoveel dingen leren. Een kalme grijns verscheen op zijn gezicht, waarna hij zijn ogen weer opende.

&Wolfpaw


Learn to fight, Wolfpaw! Avatarsz
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfspot
Member
Learn to fight, Wolfpaw! DPKsfdL
73

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons..
Gender:
Rank:
Wolfspot
BerichtOnderwerp: Re: Learn to fight, Wolfpaw!   Learn to fight, Wolfpaw! Icon_minitimeza 18 feb 2012 - 16:43

Zijn dromen overmande de witte kater en sleepte hem in een diepte. Iets waar hij niet uit kwam. Hij wou angstig schreeuwen maar uit zijn mond kwam geen geluid niets.. Stijf kneep hij zijn ogen dicht en woelde nogmaals om. Uiteindelijk gaf hij zijn overlevingskansen in zijn droom op en zakte hij gewillig weg in het duister.. Toen het geluid van zware poten buiten klonk schoten zijn ogen open. "Wolfpaw" Sprak ziin nieuwe mentor kort uit en Wolf's ogen schoten open en keken Bravetear recht aan, waarna hij naar de uitgang wenkte en zijn kop weer terug trok. Langzaam knikte hij. Het was nog donker en de andere leerlingen leken nog te slapen. Maar het was tijd en hoewel hij zich hier zo op had verheugd toen hij zijn mentor als kitten toegewezen kreeg leek het nu elke gewone en ordinaire jaag training.. Langzaam kwam hij omhoog en sloop tussen de katten door om nog heel even stiekem naar Dotpaw te kijken en daarna door de ingang te springen. Het was koud buiten en snel schoot zijn spierwitte vacht omhoog in een comfortabele warme jas. Met snele halen likte hij zijn vacht even schoon en liep hij snel naar de prooistapel waar hij een klein muisje vandaan pakte en snel naar binnen slokte. Het viel zwaar op zijn maag maar Wolfpaw moest wat eten voor de training. Daarna schoot hij door de ingang van het kamp en met kalme sprongen begaf de apprentice zich richting de zandkuil waar zijn mentor al op hem zat te wachten. Langzaam rende hij naar Bravetear toe en ging langzaam voor de kater zitten terwijl hij het gestel van zijn mentor precies in zich op nam met zijn helder blauwe ogen. "Ik ben er klaar voor." Klonk zijn kalme stem uiteindelijk zachtjes zoals hij altijd al geklonken had en keek de warrior met gemaakt intresse recht aan.


Learn to fight, Wolfpaw! Wolfpaw1sig
"Everyone wants power"
Terug naar boven Ga naar beneden
Bravetear
Member
Learn to fight, Wolfpaw! DPKsfdL
TASHA
60

CAT'S PROFILE
Age: x 18 moons of my life x
Gender:
Rank:
Bravetear
BerichtOnderwerp: Re: Learn to fight, Wolfpaw!   Learn to fight, Wolfpaw! Icon_minitimeza 18 feb 2012 - 20:05

Zijn ogen keken naar de ingang van het kamp. Een witte kater met ijsblauwe ogen kwam op hem aflopen. Deze kater droeg de naam Wolfpaw met zich mee. Hij zou deze kater opleiden tot een volledige warrior. De kater ging voor hem zitten en keek hem met zijn helder blauwe ogen aan. "Ik ben er klaar voor." Sprak hij uit. Hij knikte kort en tikte kort met zijn klauwen tegen de grond. "Je denkt zeker dat dit een normale 'jaag' training gaat worden?" Sprak hij uit. "Dat jagen heb je al onder de controle, dus die periode heb je nu achter de rug." Zei hij, zijn mond krulde zich omhoog in een glimlach. "Ik ga jou het vechten leren." Zei hij. De kater zou vast nog geen vecht-training gehad hebben. En daar was hij blij mee. Het vecht gedeelte vond hij zelf het leukste van alles. Hij zelf had veel plezier gehad in deze vecht trainingen, toen hij Apprentice was. Zijn mentor had hem veel geleerd, heel veel. "Oké wolfpaw." Begon hij, waarna hij op stond en de kater aankeek. "Een warrior moet goed kunnen vechten, om het thunderclan gebied te kunnen verdedigen." Zei hij, om de kater te laten weten dat hij goed op moest letten. Want dit zou later heel handig zijn als hij in een echt gevecht zat. "Probeer altijd in te zien wat je tegenstander doen gaat, Concentreer je op diegene. Maar focus je niet alleen op hem, want er zal altijd wel een ander zijn die je vanachter wilt aanvallen. Wees dus klaar voor verassingen, wolfpaw." Sprak hij uit. Je moest altijd opletten tijdens een gevecht, dat wist iedere warrior. "Oké Wolfpaw, ben je er klaar voor?" Sprak hij uit. Direct daarna haalde hij uit naar de kater. Hij zou de kater niet hard raken, als deze niet snel was met ontwijken. Wanneer de kater het ontwijken goed onder controle had, zou hij verder gaan met het aanvallen. Vechten moest je leren, maar als je het eenmaal onder controle had dan leerde je het nooit meer af.


Learn to fight, Wolfpaw! Avatarsz
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfspot
Member
Learn to fight, Wolfpaw! DPKsfdL
73

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons..
Gender:
Rank:
Wolfspot
BerichtOnderwerp: Re: Learn to fight, Wolfpaw!   Learn to fight, Wolfpaw! Icon_minitimezo 26 feb 2012 - 22:37

Bravetear knikte kort en tikte kort met zijn klauwen tegen de grond. "Je denkt zeker dat dit een normale 'jaag' training gaat worden?" Sprak hij uit. "Dat jagen heb je al onder de controle, dus die periode heb je nu achter de rug." Zei hij, zijn mond krulde zich omhoog in een glimlach. "Ik ga jou het vechten leren." Zei hij. "Oké wolfpaw." Begon hij, waarna hij op stond en de kater aankeek. "Een warrior moet goed kunnen vechten, om het thunderclan gebied te kunnen verdedigen." Wolfpaw knikte even licht afwezig maar richtte daarna weer zijn heldere ogen op zijn nieuwe mentor. "Probeer altijd in te zien wat je tegenstander doen gaat, Concentreer je op diegene. Maar focus je niet alleen op hem, want er zal altijd wel een ander zijn die je vanachter wilt aanvallen. Wees dus klaar voor verassingen, wolfpaw." Sprak hij uit. Oké Wolfpaw, ben je er klaar voor?" Sprak hij uit. Direct daarna haalde hij uit naar de kater. Snel dook Wolfpaw in elkaar. Hij had dat trucje voorzien. En nu begreep hij ook waarom zijn mentor elke ochtend naar hem had uitgehaald. Hij had hem toen dat al geleerd. Lichte trots laaide in hem op terwijl hij even wegdook en daarna ook uithaalde naar Bravetear. Zijn nagels zorgvuldig ingeklapt maar een dodelijke blik in zijn ogen. Wolfpaw was serieus als het om trainen ging, en vooral omdat hij wist hoeveel geluk hij had met een dergelijke mentor als Bravetear. Dotpaw's mentoren negeerde haar gewoon. Pijn streek even door zijn hart samen met liefde toen hij aan haar dacht. Maar meteen daarna keek hij weer zijn mentor aan. Zijn poot ondertussen neergedaald en zijn blik recht op het lichaam van de grote kater. "Bravetear kan ik wat vragen?" Klonk zijn stem zachtjes terwijl hij op elke beweging van de kater bleef letten en gelijk wachtte op het antwoord.

-srry inspiloos op wolfje-


Learn to fight, Wolfpaw! Wolfpaw1sig
"Everyone wants power"
Terug naar boven Ga naar beneden
Bravetear
Member
Learn to fight, Wolfpaw! DPKsfdL
TASHA
60

CAT'S PROFILE
Age: x 18 moons of my life x
Gender:
Rank:
Bravetear
BerichtOnderwerp: Re: Learn to fight, Wolfpaw!   Learn to fight, Wolfpaw! Icon_minitimema 27 feb 2012 - 14:10

[geen probleem :3 heb het ook druk dus ^-^]

Bravetear keek de jonge apprentice geconcentreerd aan. Hij had zijn nagels niet uitgeslagen, om ernstige wonden te voorkomen. Hij moest de apprentice trainen, en niet verwonden. Wolfpaw haalde uit naar hem, maar hij wist wel beter, hij trok zijn borst wat naar achteren en zag hoe de poot langs hem door ging. "Bravetear kan ik wat vragen?" Vroeg Wolfpaw zachtjes. Zijn ogen keken de jonge apprentice aandachtig aan. "Tuurlijk mag jij iets vragen." Sprak hij vriendelijk uit, terwijl ze lippen weer tot een glimlach werden gevormd. De kater keek zijn apprentice recht in de ogen. Hij zag de concentratie in de ogen van Wolfpaw, wat hem een goed gevoel gaf. Als deze kater goed oplette dan zou alles goed komen. Dan zou Wolfpaw snel een warrior kunnen worden. Er waren nog enkele dingen die hij de kater moest bijleren, maar toch zag hij al een jonge warrior in hem. Een mentor kon daar trots op zijn. Hij was gestopt met aanvallen, om te luisteren naar de vraag van Wolfpaw.

- Flut -


Learn to fight, Wolfpaw! Avatarsz
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfspot
Member
Learn to fight, Wolfpaw! DPKsfdL
73

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons..
Gender:
Rank:
Wolfspot
BerichtOnderwerp: Re: Learn to fight, Wolfpaw!   Learn to fight, Wolfpaw! Icon_minitimema 27 feb 2012 - 14:33

Zijn ogen keken de jonge apprentice aandachtig aan. "Tuurlijk mag jij iets vragen." Sprak hij vriendelijk uit, terwijl ze lippen weer tot een glimlach werden gevormd. De kater keek zijn apprentice recht in de ogen. Even slikte de jonge kater terwijl hij Bravetear vol vriendelijkheid en volwassenheid aankeek. Dit was het moment.. Hij zou vragen of Bravetear Dotpaw kon helpen. Als dat niet zo was.. Dan zou hij misschien veel eerder Warrior worden als zij, en dan zou ze hem misschien niet meer mogen aangezien hij een maan jonger was als zij. "Bravetear.. Dotpaw's mentoren negeren haar, zou je alsjeblieft aan Fireheart of Bluestar willen vragen of ze een andere mentor mag, of dat jij haar wil trainen, alsjeblieft." Zijn stem brak bijna terwijl hij hem met smekende ogen aankeek. Hij wou zo graag op gelijk niveau blijven met Dotpaw. Alles had hij er voor over. Zelfs zijn tijd delen. Zelfs als zij eerder Warrior werd, hij had het er voor over. Alles om Dotpaw gelukkig te krijgen.. Want zij was enkel degene die in zijn hoofd zat. Al wist ze van niets, ze was alles voor hem, en ooit hoopte hij dat hij alles voor haar zou worden..


Learn to fight, Wolfpaw! Wolfpaw1sig
"Everyone wants power"
Terug naar boven Ga naar beneden
Bravetear
Member
Learn to fight, Wolfpaw! DPKsfdL
TASHA
60

CAT'S PROFILE
Age: x 18 moons of my life x
Gender:
Rank:
Bravetear
BerichtOnderwerp: Re: Learn to fight, Wolfpaw!   Learn to fight, Wolfpaw! Icon_minitimeza 3 maa 2012 - 21:01

Terwijl hij wachtte op de vraag van Wolfpaw, gleden zijn ogen langs het gebied. Het was vandaag erg rustig binnen de clan. Hij had geen geur van een indringer ontvangen, en er waren geen ruzies binnen de clan. Hij liet kort een glimlach zien. Thunderclan was een clan waar katten goed met elkaar omgingen. Geheel anders dan de andere clans. Hij was een trotse Clankat, en hij was blij dat hij in Thunderclan geboren was. "Bravetear.. Dotpaw's mentoren negeren haar, zou je alsjeblieft aan Fireheart of Bluestar willen vragen of ze een andere mentor mag, of dat jij haar wil trainen, alsjeblieft." Hoorde hij zijn apprentice zeggen. Zijn blik gleed naar wolfpaw, en zijn blik werd serieuzer. "Sommige warriors ..." Sprak hij uit waarna hij zijn ogen sloot en afwijzend heen en weer schudde. Hij opende zijn ogen weer en keek Wolfpaw aan, waarna hij knikte. "Ik zal het met Bluestar en Fireheart erover hebben, en hun vragen wat jij mij nu gevraagd heb." Sprak hij uit, en een glimlach verscheen op zijn gezicht. "Een mentor hoort om zijn apprentice te geven, Die mentoren van Dotpaw zouden trots erop mogen zijn dat ze een apprentice tot warrior mogen trainen." Sprak hij uit, waarna hij een diepe zucht slaakte. Sommige katten konden het blijkbaar gewoon niet aan. "Zeg wolfpaw, ik zie dat je al erg goed kunt ontwijken, ik neem aan dat je mentor wel vaker uithaalde om je te testen?" Sprak hij uit, op een vriendelijke manier. Deze kater had al veel geleerd van zijn mentor, en dat maakte hem blij. Dat er toch warriors waren die hun apprentice goed trainden.

[...Ik vind het een vage post *sigh* Alsof ik in een andere taal spreek XD]


Learn to fight, Wolfpaw! Avatarsz
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Learn to fight, Wolfpaw!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: