彡Hoe gaat een algemeen verhaallijn in zijn werk?



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel | 
 

 彡Hoe gaat een algemeen verhaallijn in zijn werk?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11865
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: 彡Hoe gaat een algemeen verhaallijn in zijn werk?   vr 7 mei 2010 - 12:32

warrior cats rpg,
ALGEMENE VERHAALLIJNEN UITLEG
[image]

what do the stars tell us?
Een verhaallijn die op dit board wordt geplaatst, is altijd een verhaallijn die of door het team is geschreven, of door de admins is goedgekeurd. Je kan dus ook zelf suggesties naar een admin sturen, maar er is geen garantie dat het dan ook echt uitgevoerd word. Meestal wordt een algemene verhaallijn enkel geaccepteerd als deze veel katten of zelfs alle Clans betrekken.

彡 Richtlijnen Algemene verhaallijn?
In dat topic staat:
* Prophecy
* Wat er gebeurd?
* Welke gevolgen het heeft voor welke Clan?
* Status van de katten in de gebeurtenis
* Oplossingen
* Status van de katten erna

* Prophecy?
Dit is de voorspelling die StarClan aan één van de medicine cats zal geven of aan de betrokken katten. Dit moet eerst besproken worden en dan mag iedereen die toestemming heeft die voorspelling krijgen. (Prophecy van het eerste boek: 'Fire alone can save our Clan'.) Je ziet het zijn raadselachtige zinnen en die kun je dus ook niet meteen oplossen.

* Wat er gebeurd?
Hier staat alle informatie over wat er aan de hand is. (Voorbeeld: Droogte, lang niet geregend). Dit staat vaak verwoord in een klein verhaaltje wat is samengesteld na het kiezen van het idee.

* Welke gevolgen het heeft voor welke Clan?
Niet elke Clan heeft dezelfde behoeften, dus wordt er hier uitgelegd wat het betekend voor elke Clan. (Voorbeeld: Water is schaars. RiverClan: minder vis. WindClan: helemaal geen water). Ook dit staat netjes opgeschreven in een korte tekst voor elke Clan apart.

* Status van de katten in de gebeurtenis?
Hier staat voor elke Clan hoe de katten eraan toe zijn. (Voorbeeld van hierboven. RiverClan: hongerig. WindClan: leidt aan dorst). Ook dit staat netjes geordend.

* Oplossingen?
De katten kunnen zelf een op oplossingen komen en ook staat hier bij wat de uiteindelijke oplossing zal zijn. (RiverClan: jaagt in ThunderClan territorium. WindClan: drinkt bij RiverClan. Uiteindelijk slaat het weer, weer om).

* Status van de katten, erna?
Als er belangrijke dingen zijn gebeurd, bijv. katten gestorven of Clans die boos op elkaar zijn dan zal dit hier komen te staan.

彡 Wat heb je aan een algemeen verhaal?
Om de site spannend te houden is het leuk af en toe een benauwde situatie te hebben in je Clan. Zo krijgen katten ook de kans om zichzelf te bewijzen als bijv. warrior. Het leuke aan het algemene hiervan is dat iedere Clan zich hieraan moet houden. Hierdoor kan er weer wat spanning ontstaan en hebben de katten ook wat om te vertellen op de vergadering. Ook zijn zulke gebeurtenissen ideaal voor het wisselen van rangen (deputy sterft en er moet een nieuwe komen) en het verliezen van een leven voor leiders. Wil je van je account af? Dan kun je ook dood gaan in een verhaallijn.

彡 Eigen inspraak?
Ten eerste kan er nog wel eens een wedstrijd worden geopend voor het bedenken van een verhaallijn. Hierbij kun je dus je eigen verhaal bedenken en die insturen. We hebben er ook niets op tegen dat je zonder een wedstrijd gewoon een keer een leuk idee stuurt. Zo heb je dus al iets van het verhaal zelf in de hand.

Daarbij blijft het topic van het verhaal altijd open staan voor antwoorden. Heb jij een goed idee en wil je graag iets toevoegen, dan kun je het daar posten en zal er worden gekeken of dat passend gemaakt kan worden. Heb je een account die je niet meer wil en dood wil laten gaan in een verhaal, dan kan dat ook gemeld worden. Zo kan iedereen voor zijn eigen Clan en misschien wel buiten de Clans ook iets verzinnen.


彡 AFSPRAKEN
Iedereen die in het verhaal voorkomt, wat meestal de Clans zullen zijn, moet zich aan het verhaal houden. Ben je het ergens niet mee eens dan kun je dat altijd zeggen, maar je dient alsnog mee te doen.

Deze regels en informatie zullen gewijzigd worden wanneer nodig.
Vragen? PM Fireheart of Bluestar

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
彡Hoe gaat een algemeen verhaallijn in zijn werk?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Prophecies-
Ga naar: