A rainy night... 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A rainy night...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Summerbreeze
Member
A rainy night... DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: A rainy night...   A rainy night... Icon_minitimedi 6 maa 2012 - 15:02

Naar adem happend werd Summerbreeze wakker en keek met haar groene ogen om zich heen, ze lag gewoon in de warriors den, niks aan de hand, het was een nachtmerrie geweest. Maar toch kon de zwarte poes de slaap niet meer vatten en kwam geluidloos overeind. Met soepele stappen liep ze, de slapende krijgers ontwijkend, de den uit. Zodra ze de den uit was voelde ze de koude druppels op haar rug. Het regende. Met een zucht schudde ze haar kop waarna ze toch doorliep. De modder spatte op tegen haar zwarte vacht terwijl ze het kamp doorliep naar de doorntunnel. Nadat ze de doorntunnel uit was liet ze haar rustige passen achter zich en razendsnel raakte haar zwarte poten, die ondertussen onder de bruine modden zaten, de grond. Toen ze een eind gerend had kwam Summerbreeze hijgend tot stil stand en keek om zich heen. Het duurde enkele seconden voordat ze de plek herkende want het zand was in modder veranderd door de regen. Ergens klonk geritsel en haar groene ogen staarden om zich heen terwijl ze haar oren zenuwachtig heen en weer bewoog. Was ze gevolgd? was de eerste gedachte die door haar kop heen schoot.


A rainy night... Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewstream
Member
A rainy night... DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: A rainy night...   A rainy night... Icon_minitimedo 15 maa 2012 - 20:10

Het werd donker. Dewstream wist dat alsde nacht zou invallen, het pikdonker en koud zou zijn. Ze voelde de vermoeidheid knagen. Toch ging ze niet naar haar knusse, warme hol om wat te slapen. De hele dag had ze gejaagd en ze was met een armzalig hoopje het kamp binnengekomen. In haar gedachten keken alle katten misprijzend naar haar. Ze scholden haar uit, zeiden dat ze niet goed genoeg was. Blindelings was ze het kamp weer uitgevlucht. Haar poten brachten haar naar de zandkuil. Waar natuurlijk niemand was. Dewstream liet haar kop hangen. Ze was niet goed genoeg geweest, niet voor haar zus, haar leerling, haar Clan... Het was alsof ze tekortschoot. Hoezeer ze ook probeerde, het was nooit genoeg. Plots rook ze iets, een ThunderClan geur. Lionpaw?, dacht ze hoopvol. Maar nee, het was iemand anders. Een jonge poes. Voorzichtig stapte Dewstream naar voor en zei zachtjes: 'Hallo, ik ben Dewstream, wie ben jij?'


A rainy night... Dewstream
So cute!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Summerbreeze
Member
A rainy night... DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: A rainy night...   A rainy night... Icon_minitimedo 22 maa 2012 - 7:32

'Hallo, ik ben Dewstream, wie ben jij?' klonk er een zachte stem achter haar en Summerbreeze draaide zich met een soepele beweging om en keek ndaar de poe. Er viel een korte stilte voordat ze zacht antwoorde 'Summerbreeze.' Voor een moment bustudeerde Summerbreeze Dewstream, de poes was hara niet gevolgd. Dat was zeker. Het was gewoon toeval dat de twee poezen zich beide hier bevonden. De regen tikte op de boom bladeren, steeds zachter en langzamer, spoedig zou de regen over zijn en de zon haar eerste stralen gaan vertonen.

~inspiloos~


A rainy night... Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewstream
Member
A rainy night... DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: A rainy night...   A rainy night... Icon_minitimeza 31 maa 2012 - 12:11

(Sorry, had je bericht niet gezien...)

De kat voor haar draaide zich met een soepele beweging om. Er viel een stilte en Dewstream dacht net dat ze haar naam niet wilde vertellen, toen ze zacht antwoorde 'Summerbreeze.' Ze keek Dewstream bestuderend aan. Ze voelde zich nogal ongemakkelijk onder haar blik. Rustig ging ze zitten en begon haar poot te wassen, om zich een houding te geven. De regen had haar vacht doorweekt en ze voelde de koude doortrekken tot in haar botten. 'Zo.. Euh... Summerbreeze... Hoe gaat het met jou?' Het was een domme vraag, en straks zou ze dezelfde vraag ook aan haar stellen, en dan stond ze daar zonder antwoord. Maar ze kon niets anders bedenken om over te praten. En zwijgend in de regen zitten is nu ook niet zo gezellig. Dewstream schudde haar hoofd en de druppels vlogen eraf. Het begon minder te regenen. Maar Dewstream was te ver in gedachten verzonken om het te merken.


A rainy night... Dewstream
So cute!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Summerbreeze
Member
A rainy night... DPKsfdL
65

CAT'S PROFILE
Age: 14 manen
Gender:
Rank:
Summerbreeze
BerichtOnderwerp: Re: A rainy night...   A rainy night... Icon_minitimedi 3 apr 2012 - 19:47

Met haar gras groene ogen bestudeerde Summerbreeze de lucht. Zou starclan daar echt zijn? Zou haar moeder op haar neerkijken en tevreden zijn? Zouden haar vader en moeder opnieuw bij elkaar zijn? Duizend onbeantwoorde vragen schoten door haar kop toen Dewstream's stem haar terug naar de werkelijkheid bracht. . 'Zo.. Euh... Summerbreeze... Hoe gaat het met jou?' vroeg de grijze poes en een aarzeling trok door Summerbreeze heen. Hoe ging het met haar? En zeker nu er nieuw leven op komst was en ze binnenkort een aantal manen stil zou moeten gaan zitten. 'Prima.' leek het juiste antwoord 'En met jou, Dewstream?' stelde ze als nogal logische tegenvraag maar iets anders kon ze niet bedenken.


A rainy night... Siga2f
Terug naar boven Ga naar beneden
Dewstream
Member
A rainy night... DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Re: A rainy night...   A rainy night... Icon_minitimedi 3 apr 2012 - 20:18

'Prima.' antwoordde Summerbreeze, 'En met jou, Dewstream?' Dewstream keek in de verte en mompelde iets onverstaanbaar. Het laatste wat ze wilde was dat Summer medelijden met haar kreeg. Maar heel eerlijk kon ze niet zijn als ze zie dat het 'goed' ging. Haar gedachten dwaalden weer af naar Lionpaw. Ze had zijn training verspest, ze was geen goede mentor. 'Heb jij eigenlijk een leerling?' vroeg ze plots aan Summerbreeze. Het was gemeen, maar als ze wist dat Summerbreeze geen perfecte mentor was, zou ze zich een pak opgeluchter voelen. Natuurlijk konden ze hier niet de hele nacht staan babbelen. Ze merkte dat het al wat lichter werd en algauw zou ook de prooi ontwaken. Dat was een ideaal moment om te gaan jagen.


A rainy night... Dewstream
So cute!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A rainy night...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: