Enjoying the sun [Thunderstrike.] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Enjoying the sun [Thunderstrike.]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dewstream
Member
Enjoying the sun [Thunderstrike.] DPKsfdL
170

CAT'S PROFILE
Age: 24 manen
Gender:
Rank:
Dewstream
BerichtOnderwerp: Enjoying the sun [Thunderstrike.]   Enjoying the sun [Thunderstrike.] Icon_minitimeza 31 maa 2012 - 16:03

Voetje voor voetje sloop een donkergrijze poes vooruit. De dauw was nog niet verdwenen en er rolde een dikke druppel van een varen op de vacht van de poes. Maar ze merkte het niet eens. Voor haar zat een waterratje rustig te knabbelen op een noot. Hij was niet zo groot, maar vliegensvlug. Dus hij mocht haar aanwezigheid niet opmerken. Met een grote sprong belandde de poes behendig op haar prooi en zonder dat hij een kik kon geven, gaf ze een dodelijke beet. In stilte bedankte ze de StarClan.Tevreden stond Dewstream op. De waterrat was groter dan de meeste prooi die ze had gezien. Vlug begroef ze haar prooi. Ze schudde de dauwdruppels uit haar vacht en begon te lopen. Al haar zintuigen waren gespitst op een teken van prooi, maar ze merkte niets op. Toen ze opeens voor haar een grote, grijze rots zag opdoemen, wist ze dat ze aan de zonnerotsen was. Achja, misschien zitten er daar ook waterratten, dacht ze. Maar toen ze op de steen stapte, wist ze dat er van jagen niets meer terecht ging komen. De steen was ondanks het koude weer al opgewarmd door de zon. Genietend ging ze liggen in de zon en deed haar ogen dicht.

Opeens hoorde Dewstream een geluid achter zich. Was ze in slaap gevallen? In een soepele beweging draaide ze zich om en zag Thunderstrike staan. 'Hallo Thunderstrike, ook aan het genieten van het mooie weer?' begroette ze hem.


Enjoying the sun [Thunderstrike.] Dewstream
So cute!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Enjoying the sun [Thunderstrike.] DPKsfdL
Gabs
297

CAT'S PROFILE
Age: 65 manen
Gender:
Rank: Elder
Thunderstrike
BerichtOnderwerp: Re: Enjoying the sun [Thunderstrike.]   Enjoying the sun [Thunderstrike.] Icon_minitimedo 3 mei 2012 - 20:53

In stilte bewoog een grote gestreepte kater zich voort. Zijn diepgroene ogen stonden echter afwezig terwijl hij liep. Zijn verleden bleef behoorlijk met hem hangen, vooral als hij naar zijn Clangeboren kittens keek. Ze waren nu natuurlijk warriors, maar als hij naar hen keek voelde hij weer een steek van verdriet in hem opkomen. Het was lang geleden dat alles nog zo goed voor hem was geweest. Maar veel keus had hij niet meer, hij had alles gewoon verloren. Gelukkig had hij zijn leven weer op kunnen pakken en ook zijn taken. Het grootste deel van de tijd was hij echter nog wel alleen op pad. Hij hield van de eenzaamheid, hoewel gezelschap soms wel goed voor hem was. Hij hield ervan om anderen te onderwijzen met zijn kennis, maar ook om gesprekken te houden over van alles en nog wat. Maar nu was het een dag van rust voor hem. Maar toch was zijn grootste geheim al bekend bij een van de clanleden. Maar daar zou het bij blijven, het was al erg genoeg dat hij zijn verhaal al een keer had moeten vertellen. De bruingestreepte kater bleef even staan en liet zijn kop zakken. Hij had een hoop fouten gemaakt, en rechtzetten kon hij ze niet. Hoewel hij het niet eens wilde. hij kon niet trots zijn op zijn daden, maar wat hij had gevoeld voor haar kon niet geëvenaard worden door een ander. Een bekende geur drong opeens zijn neusgaten binnen en trok zijn aandacht. Dewstream was hier ergens, waarschijnlijk bij de zonnerotsen. Zonder dat hij het door had gehad, hadden zijn poten hem in diezelfde richting gedragen. Langzaam liep hij verder en zag daar in de verte de poes liggen. Langzaam liep hij op haar af en bleef naar haar kijken. Ze leek te slapen, maar ze hoorde hem toch aankomen. 'Hallo Thunderstrike, ook aan het genieten van het mooie weer?' begroette ze hem. ''Hallo Dewstream.'' Miauwde hij en ging rustig zitten. Vele van zijn Clangenoten waren zo onderhand wel gewend aan zijn brute uiterlijk, maar hij was er nog altijd niet blij mee. ''Nee, ik kwam hier eigenlijk onbewust, maar jij bent hier blijkbaar wel voor de zon.'' Zei hij rustig en krulde zijn staart om zijn voorpoten.


-sawrry veel te laat Embarassed


Enjoying the sun [Thunderstrike.] I3iAIpa
To forget the past, you have to embrace the future that is offered to you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Enjoying the sun [Thunderstrike.]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: