x Gathering's coming soon my leader.. I guess we need to discuss things 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 x Gathering's coming soon my leader.. I guess we need to discuss things

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Inkmask
StarClan

Babs
963

CAT'S PROFILE
Age: x Passed away (36 moons)
Gender:
Rank:
Inkmask
BerichtOnderwerp: x Gathering's coming soon my leader.. I guess we need to discuss things   za 7 apr 2012 - 0:50


Nog een beetje onwennig stapte Inkmask het kamp door, een rechte doelgerichte lijn in de richting van de leaders den. Dat hij daar ooit nog eens als deputy heen mocht stappen. Het nieuws duizelde hem nog steeds. Maar nu was het niet de tijd om spelletjes te spelen of om te dollen. Het was de tijd om serieus te zijn. Hij wist dat de gathering er binnenkort aan zat te komen en er moesten dus wellicht dingen besproken worden... Bewust van het feit dat sommige katten naar hem keken, voelde hij zichzelf ineens een stuk minder zelfverzekerd. Hoe kon hij deputy zijn als hij zichzelf geen deputy voelde? Wennen was het, enorm wennen. De meeste katten behandelden hem niet meer hetzelfde, maar met respect of met een lichte angst zelfs. Dat laatste vond hij verschrikkelijk. Maar er was niks aan te doen. Hij gooide het er maar op dat de clan ook nog moest wennen. Met die woorden sprak hij zichzelf ook maar moed in.

De laatste passen in de richting van de struiken van de leaders den waren snel overbrugt. De groene bladeren van de struiken streelden over zijn gelaat heen terwijl hij voorzichtig de den in stapte, zijn kop eerbiedig iets lager gehouden. Eventjes liet hij zijn ogen aan het half duister van de den wennen, maar daarna begon hij op rustige, respectvolle toon te spreken. "Goedemiddag Hollystar," Miauwde hij, een licht buiginkje makende met z'n crème met donkerbruin gevlekte hoofd. Zijn blauwe ogen gloeiden iets in het half duister terwijl hij uiteindelijk met z'n hele lichaam de den binnen stapte en ging zitten.

.: Hollystar :.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sassytiny
Member

Tineke(Tiny)
682

CAT'S PROFILE
Age: ♠24 moons. 9 lifes♠
Gender:
Rank:
Sassytiny
BerichtOnderwerp: Re: x Gathering's coming soon my leader.. I guess we need to discuss things   zo 8 apr 2012 - 11:31


De tijd was nog maar net voorbij gevlogen en de nieuwe Deputy was al bekend gemaakt door haar stem. Het moest wel gebeuren, de tijd drong en de clan heeft een Deputy nodig. Toen ze nog een korte tijd geleden naar beneden keek op de katten, hadden ze Inkmask geaccepteerd als hun nieuwe Deputy en opvolger van haarzelf. Deze gebeurtenis haalde haar eigen oproep naar voren toen ze werd benoemt tot Deputy in de tijd dat Tallstar, de vorige leader aan het hoofd zat. Nog steeds had ze verdriet om de dood van een van de wijste en nobele krijger en Leader. Maar de clan moest vooruit, dat heeft het altijd al gedaan.

Haar oren draaide zich naar de ingang nog voordat ze de kater hoorde. Een lichte mouw kwam uit haar keel van het opmerken. "Goedemiddag Hollystar," De Leader ging rechtop zitten op haar mosbed. ´Kom binnen, Inkmask.´ De kater stapte naar binnen en ging als het leek kalm zitten tegenover haar. Zijn ogen gaven een vage verschijning in het donker, net als die van Holly. Maar het donker begon haar in de weg te zitten. ´Laten we buiten bespreken, dat is beter voor ons beiden. Rustig stapte ze naar voren en liep langs de kater naar de uitgang van haar den. Licht scheen heerlijk om haar langharige rode vacht. Even kalm als genietend ging ze weer zitten, haar staart netjes over haar poten gekruld. ´De kittens zijn klaar om Apprentice te worden en te jagen voor de Clan. We hoeven ons geen zorg te maken over gebrek aan Mentoren. Ik weet alleen dat er gen nieuwe Warriors bijkomen....We zijn laat met kits. Leafbare is voorbij, maar de prooi komt schaars terug. We hebben meet jaagpattrouille´s nodig als we willen dat de komende Apprentice´s gezond en sterk blijven.´ Een kleine zucht verliet haar keel. ´De Gathering... Ik zal Pantherface opnoemen. Ik wil dat niemand erover spreekt totdat ik het bekend maak. Verder vertel ik dat de Clan goed gaat en het met de dag groter en sterker wordt.´

Made by Mimi <33
Spoiler:
 

klik if you like stamps ;3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Inkmask
StarClan

Babs
963

CAT'S PROFILE
Age: x Passed away (36 moons)
Gender:
Rank:
Inkmask
BerichtOnderwerp: Re: x Gathering's coming soon my leader.. I guess we need to discuss things   zo 8 apr 2012 - 12:30

Een beetje nerveus keek Inkmask naar zijn leader. Hij had nooit durven dromen of verwachten dat hij ooit zulke dingen met de leader zou moeten bespreken. Maar ja, hier stond hij dan, in de leaders den tegenover Hollystar. Hij haalde eventjes diep adem om zijn nervositeit weg te spoelen. Hij moest gewoon rustig nadenken en kalm blijven en dan zou het wel goed komen. Hij boog zijn hoofd beleefd toen Hollystar hem terug begroette, en keek haar daarna met een ietwat nieuwsgierige blik in zijn heldere blauwe ogen aan. Hij was benieuwd waar ze het over gingen hebben. Misschien over nieuwe apprentices, warriors, iets waardoor het leek alsof de clan sterk was. Zeker niet over de bloodclan kat -Waar hij het zelf niet mee eens was dat die hier verbleef- en natuurlijk zijn deputyschap. Al maakte hij zich over dat laatste nu al zorgen.

"Laten we buiten bespreken, dat is beter voor ons beiden." Hollystar's woorden verrasten hem iets, maar hij boog zijn kop en besloot dat Hollystar gelijk had. Hij hief zichzelf weer tot zijn lange poten en liet Hollystar beleefd voor gaan. Zwijgend volgde hij haar naar buiten en kneep zijn ogen eventjes half dicht tegen het felle zonlicht dat in zijn ogen prikte. Terwijl hij zijn ogen liet wennen aan de plotselinge verandering van licht, luisterde hij zwijgend naar de woorden van Hollystar. "Ik denk dat het vooral goed is om te vertellen over de vorderingen van de nieuwe warriors en apprentices," Miauwde hij, "Zodat de andere clans kunnen horen dat Windclan sterk door bladkaal is gekomen en nu sterker dan ooit is." Eventjes zweeg hij om goed na te denken over wat hij als volgt ging zeggen. "Ik denk dat het ook beter is dat er niks verteld wordt, door niemand niet, over de bloodclan kat. De wonden en herinneringen zijn nog vers en ik denk dat de andere clans niet zo blij zullen zijn met het feit dat er een bloodclan kat verzorgt wordt door onze medicine cat"Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
x Gathering's coming soon my leader.. I guess we need to discuss things
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Leaders den-
Ga naar: