So we meet again... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 So we meet again...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blacksoul
Member

C.
2472
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: So we meet again...   do 12 apr 2012 - 14:08


Blacksouls poten droegen haar lichtjes naar de Vierboom, haar amberen ogen keken in het rond, en haar nues schoot de lucht in. Oude geuren van patrouilles die tijdens zonhoog geweest waren, de zon begon al te zakken en de volgende patrouille zou snel op pad gaan, toch sloot ze het allemaal buiten, en begaf ze haar poten net naast de grenslijn van de Thunderclan. Ze grijnsde altijd leuk om een uitdaging an te gaan. Ze snoof de lucht op, geuren van prooi, oude kattengeuren, en de geur van de natuur maakte een heerlijke combi voor haar reukorgaan, maar haar ogen knepen zich tot spleetjes, terwijl ze geluidloos een naam over haar lippen niet glijden, ze deed een aantal stappen achteruit en onderzocht de omgeving. Bij de Fourtrees waren genoeg struiken om je in te verstoppen, dus trippelde ze, ondanks de geur die steeds dichterbij kwam, rustig naar de Fourtrees, om zich daar nog even achter haar oor te krabben, drie likken over haar rug, en verdween in een donkere struik, die al toch best veel blaadjes had. haar ogen samengeknepen, om haar zicht te verbeteren, keek ze naar de rrod-oranje streep die steeds dichterbij kwam. ze likte over haar droge lippen, en ze kon haar nagels niet meer in bedwang houde en ze vlogen in en uit. Ze siste, haar achterste ging heen en weer, klaar voor de sprong, haar staart zwiepte onrustig heen en weer, haar hart bonkte van de adrealine, en haar ogen versmalden. Ze was klaar, een zwarte flits verdween uit de donkere struik, en belandde vol op de vacht van Fireheart, haar voorpoten hielden hem tegen de grond, maar leken nuawlijks door tekomen in zijn vacht.''Well, Well, Well, Fireheart, we meet again,'' Siste ze, en haar ogen waren spleetjes. Voor nu was ze nog niet zo heel erg doorgedraaid, maar het leek erop dat het nog zou komen, de oude herrineringen speelde weer op.

[&Fireheart]
.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Prrregante queen Firedance

WazBeer
11853
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: So we meet again...   do 12 apr 2012 - 20:20

FIREHEART
YOU WERE THE FIRE THAT SAVED OUR CLAN...
Fireheart kroop met een zacht gekreun zijn nest uit. De wonden die hij in zijn gevecht met Scourge had opgelopen waren nog niet geheeld. Enkele krasjes en sneedjes waren al verdwenen tussen zijn pels, maar de flinke klappen die hij had opgelopen waren nog lang niet weg. Jayfeather had de laatste week goed voor hem gezorgd, ook voor Icestorm natuurlijk. Zijn wonden waren dicht, maar konden nog elk moment open scheuren als hij zich te veel inspande. Wat hij nu wel mocht was wandelen en dat deed hij graag. Het was niets voor Fire om de hele dag in de medicine cat den te liggen. Dit was ergens wel fijn, omdat hij hierdoor dicht bij Icestorm was, maar hij verlangde ook weer naar het leven zonder al die terughouding. De vuurkleurige kater likte de witte poes even over haar zachte vacht, voor hij door de vaarntunnel heen wandelde en daarna het kamp verliet. Een enkeling zou hem niet begrijpen, maar de frisse lucht van het woud deed hem goed. Op een rustig tempo struinde hij voort. Het duurde even, maar op een gegeven moment kwam hij aan bij fourtrees. Verbaasd over de afstand die hij had afgelegd bleef hij even staan. Zijn spieren waren nog steeds stijfjes van het liggen in zijn nest. Hier had de gathering een tijdje geleden plaatsgevonden en hij had niet kunnen gaan. Door zijn verwondingen was hij achter gebleven in het kamp, weliswaar bij bewustzijn, maar dan ook op het randje. De jonge kater stapte weer verder, richting de vier bomen. Er was geen geluid te horen dat de aanval aangaf die volgde. De ene seconde stond hij daar en de ander lag hij op de grond, onder het lichaam van een zwarte poes met amberkleurige ogen. Blacksoul! Een laag gegrom steeg op uit zijn keel. Zij leek hem ook te herkennen. Hij keek hij koeltjes aan met zijn groene ogen. 'Zozo wat ben je sterk zeg, een gewonde kat op de grond duwen. Heb je nog minder waardigheid dan die laffe leider van je. Oh wacht, die is er niet meer' siste hij terug.
THUNDERCLAN // DEPUTY // WOUNDEDMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blacksoul
Member

C.
2472
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
avatar
BerichtOnderwerp: Re: So we meet again...   zo 15 apr 2012 - 14:02


Blacksoul haakte haar nagels diep in de vacht van Fireheart, en deze sprak koeltjes tegen haar, zij was opzoek naar de brutale ondertoon, maar vond deze niet, een donkere twinkeling verscheen in haar ogen toen ze de woorden aanhoorden.'Zozo wat ben je sterk zeg, een gewonde kat op de grond duwen. Heb je nog minder waardigheid dan die laffe leider van je. Oh wacht, die is er niet meer' siste hij terug. Blacksouls ogen vernauwden zich.''Houd je mond over hem!'' Siste ze in een weerwoord, haar nagels harkte zich diep in zijn vacht, verslapten en ze sprong van hem af. Ze had Scourge altijd gemogen, en dan iets meer, soms voelde ze klopingen voor hem, maar ze wist dat zijn hart een blok ijs was, ze zou nooit kans maken, en nu had deze kittypet hem vermoord.''We waren loyaal voor hem, zijn volgelingen, nu is Icy onze leader, en Saxon onze Deputy, we zullen trouw aan hen zijn,'' Sprak Blacksoul met een laag grommend geluid. Herrineringen tussen haar en Fireheart kwamen op, de kleine oranje kater die op het hek zat, naar het bos zittend te staren, Blacksoul asl een kleine zwarte kitten, die teruggeroepen werd, maar toen niet kwam, het vervaagde weer en ze keek hem even met een vreemde,onherkenbare blik aan.''Ik heb je zo vaak gezien op dat hek,'' Murmelde ze.''Ik was er toen ook een weet je, ook altijd opzoek naar Avontuur, en kijk wat er van me geworden is, ze hebben me veranderd.'' Blacksoul schudde even haar kop, haar hatelijke blik kwam terug, haar haren gingen overeind staan.''Maar van jou is niets terecht gekomen,'' Ze kroop in elkaar, een aanvalspositie, maar viel niet aan.
.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So we meet again...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: