[Hypokits] Als ik kittens had met... - Pagina 4 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 [Hypokits] Als ik kittens had met...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2547
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   zo 7 mei 2017 - 21:01

 
Routpaw x Jayflame


- Rout x Jay zou een ongelukje zijn, waarbij Routpaw veel te jong zwanger wordt en bevalt dan ook nog eens te vroeg.
Hierdoor worden enkele kittens dood geboren.


{Brittlekit- Brittlebone/Brittlevoice} Brittlekit is een kleinere versie van haar moeder, met de blauwe ogen van haar vader. Ze is onwijs klein en fragiel, waar ze ook haar naam aan te danken heeft. Wonder boven wonder overleefd ze haar kittentijd wel, maar ze blijft altijd klein met een slechte gezondheid.
Haar kleine verschijning wordt echter gecompenseerd door haar felle karakter. Ze bijt onwijs van zich af en wilt eigenlijk helemaal geen hulp van haar overbezorgde ouders. Toch zit haar gezondheid niet mee, en ondanks dat ze zoveel wilt kan ze vrij weinig.

{Littlekit- Littlefang}Littlekit is ook klein, met een wit en lichtgrijs vachtje. Haar ogen zijn diepblauw, wat haar een mooie verschijning maakt. Littlekit is een echte dromer en een filosoof. Echt goed in jagen of vechten is ze niet, maar toch wordt ze geliefd door de hele clan voor haar karakter. Ze kan prachtig spreken en verzint de meest fantastische verhalen, daarbij is ze zeer behulpzaam en heeft ze het beste met iedereen voor, ze is een one-of-a-kind en er zullen weinig tot geen katten zijn die slechte woorden over haar kunnen spreken. Ze heeft echter last van een erge vorm van astma, waardoor ze uiteindelijk af zal zien van haar apprentice rang en Elder zal worden. Afgezien van astma heeft ze ook nog last van veel andere lichamelijke klachten, waardoor ze niet oud zal worden.

{Hawkkit- Hawkstrike}Hawkkit is een enorme kater, in grote tegenstelling tot zijn zusjes. Waarschijnlijk is hij ook, al dan niet expres, de reden dat de rest van het nest zo klein is, omdat hij het meeste van de voedingsstoffen heeft opgeëist. Om het allemaal nog erger te maken, is hij ook nog eens het evenbeeld van zijn grootvader, de Bloodclan deputy Shark. Hoewel hij eigenlijk vrij vriendelijk en zacht van karakter is, zal hij door zijn uiterlijk gepest en buiten gesloten worden. Totdat hij er op een dag achterkomt dat hij veel sterker is dan zijn pestkoppen en vijanden. Naarmate hij opgroeit zal hij een manipulerende bullebak worden. Eerst probeerde hij nog zijn uiterste best om geliefd te worden, maar door zijn afstotelijke uiterlijk ziet iedereen hem als een Bloodclan monster, waardoor hij daar beetje bij beetje ook in gaat veranderen. Routpaw x Tigergaze


{Kingkit-Kingfisher} Kingkit is een enorme, robuuste, bruin gestreepte kitten. Hij lijkt erg op zijn vader, met dezelfde ogen en bouw, enkel heeft hij een tabby patroon in plaats van Bengaals. 
King is een vechtersbaas en een beetje een lomperik. Toch heeft hij wel een goed hart en kan op zijn eigen manier best lief zijn.

{Mousekit- Mousenose/Mousefreckle} Mousekit heeft een wit met rossige vachtje en is daarom vernoemd naar de overleden ex van Tigergaze.  Ze is onwijs lief en vriendelijk tegenover iedereen. Op jonge leeftijd is ze al behoorlijk verantwoordelijk en slim, maar is zeer bescheiden en zal nooit ergens over opscheppen. Stiekem kijken haar twee broers enorm naar haar op.

{Ghostkit - Ghostfire}Ghostkit is een beetje het onderdeuntje van het nest. Hij is klein met een zwarte vacht, zoals zijn groot vader. Ghostkit is als laatste geboren en met behoorlijk wat problemen ter wereld gekomen, dat heeft zo zijn tol geëist. Hij is negatief, duister, stil en onwijs slim. Ghostkit botst onwijs met zijn oudere broer en hoeft niet zoveel met zijn ouders te maken te hebben. De enige kat waarmee hij het kan vinden is zijn zusje, maar het liefst heeft hij dan ook dat ze alleen met hem omgaat.


Routpaw x Quietstep


{Brindlekit- Brindlefeet}Brindlekit is een rood/witte tabby en met groene ogen en is vernoemd naar haar oma. Ze is simpel ingesteld en altijd zeer positief. Brindlekit is niet de slimste, maar is zeer sociaal en vrolijk. Altijd een grote mond en klaar om de wereld te ontdekken

{Mellowkit - Mellowheart} Mellowkit is een bruin katertje met witte pootjes. Hij is niet al te groot, maar lijkt daar geen problemen mee te hebben. Mellowkit/heart doet zijn naam eer aan; hij is onwijs zachtaardig van aard. Mellow is, in tegenstelling tot zijn zusje, wat stiller en meer terughoudend. Terwijl Brindlekit in de spotlights staat, kijkt hij liever toe. Hij zal niet snel opvallen in een menigte, maar zodra je hem beter leert kennen zal je merken dat hij een van de liefste, meest zorgzame katten is met een heel groot hart.


Routpaw x Whitenight


- Bij dit nest zou Routpaw buiten het kamp bevallen en daar nogal wat problemen bij de bevalling krijgen, waardoor alleen één kitten, de sterkte, het overleefd.
Speciaal voor M <3


{Lionkit- Lionmane}Lionkit is een spierwit katertje met groene ogen, waardoor hij op zijn vader en grootvader lijkt. Daarom dat hij ook deze naam draagt, omdat Whitenight dit ook graag wilde. Echter is Lionkit helemaal niet zoals zijn vader of opa. Hij is goed van hart, eerlijk, dapper en misschien wat koppig. Vele katten kijken hem aan op zijn familie, maar hij zal zijn uiterste best doen om het tegendeel te bewijzen. Routpaw en Whitenight zullen waarschijnlijk niet meer bij elkaar zijn en Lionkit zal een ongelukje zijn. Als jonge kitten zal Lionkit meer naar zijn vader trekken, omdat deze mooie verhalen verteld en beloofd hem een grootste krijger te maken. Naarmate hij ouder wordt gaat hij echter inzien dat zijn vader een kopie van Whitelion van hem wilt maken, en dan zal hij zich vooral tot zijn moeder keren.Routpaw x Rousepaw


-Want screw the rules

{Freekit - Freeblood} Freekit is een wit poesje met grijze vlekjes, een perfecte mix van haar beide moeders. Ze is een onwijze wildebras die een schijt hekel aan de regels en eigenlijk alle verplichtingen.  Niemand kan haar stoppen.

{Boundrykit - Boundrycrosser} Bruine tabby poes met blauwe ogen. Ook zij is een onwijze deugniet, alleen is Boundrykit de hersens van het stel. Ze is slim en creatief, waardoor zij vaak met de plannen komt die ze met haar partner in crime zusje uitvoert. Samen zijn ze een ontstoppelijk duo, net als hun moeders.


You are, I think, an evening star,

the fairest of all the stars.

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

• Daanz
526
Actief
"There's always gonna be some canyon in the way. There's always gonna be a river I cannot cross. Somewhere along this path that's chosen me. I know I'm gonna fall down, feel lost, feel weak."

CAT'S PROFILE
Age: • 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   ma 8 mei 2017 - 23:15


Sandflower x Cole
Grimkit (Grimwolf) - ♂ - Een zwarte kater met goudkleurige ogen. Hij heeft zijn naam gekregen omdat de sfeer rondom zijn vader een beetje grimmig is in verband met zijn connectie aan BloodClan. Hij zal altijd een beetje shady zijn en zichzelf op de achtergrond houden, echt veel vrienden heeft hij niet.
Dovekit (Dovescreech) - ♀ - Een witte kattin met groene ogen. Ze heeft haar naam gekregen vanwege haar witte vacht die haar moeder deed denken aan een witte duif. Dovekit heeft een heel zacht en lief karakter, en is vooral heel erg eerlijk.
Elmkit (Elmleaf) - ♂ - Een zwarte kater met groene ogen. Hij heeft zijn naam te danken aan de iep waaronder Sandflower beviel van haar kittens - buiten het kamp dus. Elmkit zal later een goede warrior worden die gerespecteerd wordt door velen. Hij zou echt een kater zijn die later snel een stabiel bestaan op weet te bouwen.

Sandflower x Tallfright
Dawnkit (Dawnfire) - ♀ - Een zandkleurige kattin met blauwe ogen. Ze heeft haar naam gekregen omdat ze geboren werd bij het krieken van de dag. Ze is een felle kattin die geen blad voor de mond heeft en enorm veel geeft om haar familie, net zoals haar moeder. Soms is ze echter wel wat te streng voor zichzelf.
Wildkit (Wildfang) - ♂ - Een tabby kater met goudkleurige ogen. Hij heeft zijn naam gekregen omdat hij erg bewegelijk was na de geboorte. Hij is een echte wildebras en zal later een goede warrior worden die voornamelijk uitblinkt in vechten.
Beaverkit (Beavertwig) - ♂ - Een rode kater met goudkleurige ogen. Hij heeft de naam van zijn vader gekregen omdat hij hem deed denken aan een bever - voor Sandflower is het nog altijd een raadsel waarom, want bevers zijn eerder bruin dan rood maar ze vermoed nu dat er iemand kleurenblind is whoops. Zeker als kitten zal hij graag op dingen knagen - waar hij zijn naam dus wel eer aan doet.

Sandflower x Branchtrove
Boarkit (Boarclaw) - ♂ - Een tabby kater met groene ogen. Hij heeft zijn naam gekregen omdat Sandflower door Branchtrove altijd Sandmud werd genoemd en dit is een dier wat van modder houd. Dit katertje zal dan ook echt een ruig beestje zijn, hij ploetert graag door de modder en zijn vacht staat negen van de tien keer alle kanten op - met blaadjes en takjes erin en al.
Hazelkit (Hazelfur) - ♂ - Een rossige kater met groene ogen, vernoemd naar Sandflower's broer Hazelfray. Dit is een zeer intelligent katertje wat altijd diep nadenkt voordat hij acties onderneemt. Hij is erg kalm qua karakter, maar als je hem boos maakt heb je toch echt wel de verkeerde voor je - hij is heel moeilijk boos te maken, dus dan moet je hem echt wel iets hebben aangedaan. Ook heeft hij twijfels aan het bestaan van StarClan, misschien wel omdat hij zo'n denker is.

Sandflower x Dustrise
Inkkit (Inkblotch) - ♂ - Een seal point kater met blauwe ogen. Hij heeft zijn naam te danken aan zijn uiterlijk, het lijkt immers net alsof hij met zijn snuitje, staart en pootjes in de inkt heeft gestaan. Hij is wat op zichzelf, niet verlegen maar hij houd gewoon enorm van zijn rust.
Firekit (Firefray) - ♂ - Een rossige kater met blauwe ogen, vernoemd naar Sandflower's opa Firestar. Hij zal een echte streber worden die de potentie heeft om later een goede warrior te worden. Ook is hij heel beschermend tegenover zijn broers en zal hij de meest verstandige en volwassene van het stel zijn.
Dogkit (Dogleap) - ♂ - Een blue point kater met blauwe ogen, vernoemd naar Dustrise's moeder Dogdance. Dit katertje is precies zijn vader qua gedrag. Een grapjas met een geweldig gevoel voor humor en ook nog eens veel charmes waarmee hij menig kattin - en kater - van zijn leeftijd aan zijn poten heeft liggen. Echter heeft hij vaak meningsverschillen met zijn broertje Raccoonkit.
Raccoonkit (Raccoonfur) - ♂ - Een blue point kater met goudkleurige ogen, omdat zijn patroon zijn ouders deed denken aan een wasbeer. Dit zal een sneaky katertje worden die de neiging heeft om dingen van anderen te lenen zonder toestemming - om het vervolgens nooit meer terug te geven. Hij komt slecht overeen met zijn broertje Dogkit, de twee hebben eigenlijk altijd wel ruzie.

Sandflower x Roughsand
Eaglekit (Eaglejaw) - ♂ - Een rossige kater met goudkleurige ogen. Hij liet een nogal fel geluid horen toen hij net was geboren en het deed zijn vader denken aan het geluid van een havik. Het zal ook een felle kater zijn, een echte vechtersbaas.
Honeykit (Honeypool) - ♀ - Een honingkleurige kattin met goudkleurige ogen. Haar naam heeft ze te danken aan haar honingkleurige vacht. Ze is nogal een prinsesje en eist altijd veel aandacht op.

Sandflower x Thornface
Snowkit (Snowbrair) - ♀ - Een sneeuwwitte kattin met groene ogen, vernoemd naar Sandflower's overleden zus Snowdance. Ze zal een enorm stille kattin zijn die niet bepaald de social skills van haar ouders heeft. Omdat ze enig kind is zal ze een echt moederskindje zijn en ook de volle aandacht van haar krijgen.

Sandflower x Runeshade
Silverkit (Silverlily) - ♀ - Een zilveren tabby kattin met blauwe ogen, vernoemd naar Runeshade's vader Silverstar. Later zal het blijken dat ze aan beide ogen blind is geboren en zal ze vrijwel meteen elder worden. Echter zal ze altijd positief blijven en daarom dat ze ook zo'n mooi suffix krijgt.

Sandflower x Quailgaze
Moosekit (Mooseheart) - ♂ - Een katertje met goudkleurige ogen en wat dezelfde bruintinten als zijn vader heeft. Hij is vernoemd naar een eland omdat hij hier qua vachtkleur wel wat van wegheeft. Elanden zijn nobele dieren en Moosekit zal - ondanks dat er wel eens gelachen wordt om hem en zijn siblings - altijd zijn trots behouden. Hij heeft een echt hart van goud en is een goedzak.
Duckkit (Ducksqueak) - ♂ - Een witte kitten met blauwe oogjes die volledig afwijkt van zijn andere broertjes. Het is een iet wat schuw katertje en het zal al snel duidelijk zijn dat hij ook niet volledig in orde is, hij kan namelijk niet praten. Het enige wat dit katertje kan is een soort piepend geluid maken, wat nog wel het meest lijkt op kwaken, en daaraan zal hij zijn suffix te danken hebben.
Frogkit (Frogtongue) - ♂ - Een klein, bruinig katertje met goudkleurige ogen. Hij zal zijn naam van zijn vader krijgen en de reden daarvoor is onbekend. Dit katertje zal heel erg snel zijn, zowel in zijn praten als in de acties die hij onderneemt, waardoor het lijkt alsof hij een soort tik heeft. Door zijn snelle praten krijgt hij het suffix -tongue.
Spongekit (Spongebobbubble) - ♂ - Een rossig katertje met goudkleurige ogen wat op een iets donkere versie van zijn moeder lijkt. Hij zal zijn naam krijgen omdat zijn moeder zijn vader vergeleek met een spons tijdens hun eerste ontmoeting. Dit katertje zal echter een beetje apart zijn, geen medicine cat weet wat er mis is aan hem, maar hij lijkt altijd enorm achter te lopen op zijn siblings en zal simpelweg heel dom zijn. Echter is hij wel een grappige persoonlijkheid, waar hij uiteindelijk zijn naam aan te danken heeft.Hє ℓινєѕ ιη уσυ, нє ℓινєѕ ιη мє
Hє ωαтcнєѕ σνєя єνєяутнιηg ωє ѕєє
Iηтσ тнє ωαтєяѕ, ιηтσ тнє тяυтн
Iη уσυя яєƒℓєcтιση, нє ℓινєѕ ιη уσυ
Mother of Dragons:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Firedance
Warrior Goddess Lightning

WazBeer
11915
Actief
Burning like embers, falling, tender, Longing for the days of no surrender, years ago.

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons Old
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   ma 8 mei 2017 - 23:47

Woa Silverlily is een mooie naamMoonkit || Skyteller || Firedance || Runeshade || Ghosteyes
Other:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member

Wolf
469
Actief
funny how everything changes
old feelings, new faces

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   di 9 mei 2017 - 3:56


Blackbear x Sweetheart
”so tell me your sweet lies“

Sharpkit (Sharpclaw) › Een ragdoll seal bicolor, net zoals haar moeder, met blauwe ogen. Haar naam is een eerbetoon naar Bear’s beste vriend, nu wel bekend als Hellhound. Vanaf het begin kan deze she-cat redelijk bazig uit de hoek komen. Eenmaal ze haar zinnen op iets heeft gezet, zal ze zich er in vast bijten tot haar doel bereikt is.

Dawnkit (Dawnfrost) › Een langharige tuxedo tom, goudkleurige ogen die aan een zonsopgang doen denken. Redelijk afstandelijk en kil maar vat het niet persoonlijk op. Loyaal aan zijn Clan en ambitieus. Wil vooral zijn ouders trots maken.

Lynxkit (Lynxleap) › Sealpoint lynx met grijsblauwe ogen. Zeer koppig ventje, maar heeft ook wel altijd een goed punt met uitstekende argumenten. Hij heeft sinds zijn geboorte een aanleg voor jagen, een talent dat zich op latere leeftijd volledig ontwikkelt.

Blackbear x Acefray
”my heart is bleeding colours, only for you“

Shadowkit (Shadowfang) › Volledig zwart met een opvallende witte tip aan zijn lange, pluizige staart. Groene ogen die altijd wel een nieuwsgierige schijn lijken te hebben. Zijn grove, brede bouw schreeuwt ShadowClan. Kijkt heel erg op tegen Tallshadow, speelt dan ook graag ‘leidertje’ met ome Tall. Werkt zichzelf, en zijn siblings, graag in de problemen.

Oakkit (Oakriddle) › Donkerbruine she-cat met een spotted tabby patroon. Gele ogen die naar amber neigen. Een observerend type met een fantastisch geheugen. Overdondert haar omgeving met random feiten en weetjes. Houd anderen graag voor de gek door in raadsels te spreken. Haar enthousiasme is aanstekelijk, haar aanwezigheid wordt dan ook door menig kat gewaardeerd.

Talonkit (Talonblaze) › Voornamelijk grijs met zwarte tabby markings. Groene ogen die soms naar blauw verkleuren. Zeer gedisciplineerd, zijn vechtskills zijn dan ook bijna perfect. Kan wat hard en koud overkomen, maar bedoelt het wel goed. Probeert een beetje orde in de hoop te houden, maar dat is eigenlijk onbegonnen werk.

Shrewkit (Shrewstorm) › Donkergrijze she-cat met wat witte plukjes fluffy vacht. Haar amberkleurige ogen heeft ze van Blackbear geërfd. Vernoemd naar de overleden ShadowClan leader Shrewstar. Heeft een levendige fantasie, maar is al bij al wel een harde werker die door vuur zou gaan voor haar familie en Clan.

Blackbear x Otterdive
”I remember when she asked me if my innocence was gone“

Rainkit (Rainwish) › Lichtbruine, halflange vacht die bijna zwart is op haar staart, poten en neus. Licht oranje ogen. Ze heeft een sterk gevoel voor gerechtigheid. Oneerlijkheid en bedrog geven haar een naar gevoel in d’r onderbuik. Het duurt lang eer ze iemand haat, maar eenmaal je op d’r blacklist staat, kom je er niet zo makkelijk meer van af.

Bearkit (Bearbite) › Een egale, donkerbruine vacht. Prachtige bruine ogen die oplichten in direct zonlicht. Hij wil vaak de held uithangen en staat het liefst in de spotlight met de meest wilde en dappere verhalen. Is een uitstekende warrior, loyaal en slim.

Ashkit (Ashcloud) › Donkergrijze, korte vacht met een witte buik en witte poten. Hazelkleurige ogen. Heeft constant de neiging, ondanks dat ze de jongste is, om haar twee siblings tegen onheil te beschermen. Tegenover familie en vrienden is ze heel open en liefdevol, maar vreemdelingen krijgen alleen haar kille kant te zien.they say home is where you make it
resided in you, now it's vacant。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thora
Deputy

Nath
1147
Actief
Better to reign in Hell, then serve in Heav'n

CAT'S PROFILE
Age: 19 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   zo 21 mei 2017 - 23:01


Brightspots x Polearbear
Russetkit - Russetnose: Een mooi flame-point katertje met helder blauwe ogen en de dikke vacht van Polarbear. Hij is echter klein en slank gebouwd, dat slanke is echter niet te zien door zijn dikke vacht. Zijn karakter is leergierig en nieuwsgierig. Hij zit dan ook met zijn neus overal bovenop. Een echte vechter is hij daarentegen niet, hij moet het echt van zijn hersenen hebben, misschien dat hij daarom een beetje gepest wordt.
Shinekit - Shinebright: Een mooie bengaal zoals haar moeder. Haar ogen zijn helder geel en ze heeft ook de slanke, kleine bouw van haar moeder geërfd. In tegenstelling tot haar moeder is ze wel wat feller, maar altijd vrolijk. Ze is druk en enthousiast en ook zelfverzekerd en zij is de gene die het regelmatig opneemt voor haar broer, Russetkit. Misschien is zij de gene die Brightspots geweest zou zijn als Darkfire nooit haar leven had geterroriseerd.
Roaringkit - Roaringbear: Dit katertje heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Vanaf de geboorte was hij al luidruchtig geweest. Dit katertje is een bruine tabby, met de dikke vacht van zijn vader en een wat vlekkerige, bengaalse, tabby patroon in zijn vacht. Zijn ogen zijn groen en ook zijn bouw is groot. Dit katertje is een vechtersbaasje en iemand die graag uitdaagt en een rivaal zoekt om zich weer tegen over te bewijzen. Maar dit katertje is ook beschermend en zorgzaam naar zijn familie toe, dit laat hij op zijn manier zien door het ruig op te nemen voor zijn broer.

Dit zal het nestje geweest zijn als Brightspots een derde had mogen krijgen <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Inge
328
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   di 27 jun 2017 - 15:46

Als Glazeheart kittens had met Eveningpaw:


Sharkkit - Stoere grijze tabby kater met olijfgroene ogen. Hij is pittig en een vechtersbaasje maar niet gemeen of bloeddorstig. Heeft enorme humor. Vernoemd naar Shark.

Brightkit - Sassy poesje met de bengaalvacht van haar vader en de attitude van haar moeder. Vernoemd naar Brightpsots.


when we fight, we fight like lions
but then we love and feel the truth
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokegaze
Member

Nathalie
1142
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   di 27 jun 2017 - 16:10

Smoketear x Butterstar
Cloverkit (Cloverpetal): Een mooie red-point langharige poes met een slanke bouw. Ze heeft de vurige ogen van haar vader gekregen. Ze is speels en vrolijk als een kitten, ondernemend als het gaat om avonturen en spelletjes. Als warrior zal ze nog steeds ondernemend zijn, maar heeft ze ook een sterke mening gevormd die ze duidelijk durft te uiten. Een warrior in hart en ziel.
Mistkit (Mistcloud): Een grijze, cyperse poes met ook een lange, dikke vacht. Zij heeft de blauwe ogen van haar moeder gekregen en is een stuk verlegener dan haar zusje. Ze is meer terughoudend en volgt. Als warrior zal ze netjes doen wat ze moet doen. Zij is de poes die observeert in stilte en dingen ziet die anderen ontgaat. Hiermee kon Mistcloud wel eens een toekomstige heldin zijn.
Wildkit (Wildsmoke): Een bruin/grijze cyperse kater met de blauwe ogen van Butterstar maar het karakter van Smokegaze. Fel en misschien wat grof. Hij is de probleemmaker van het nest, maar zal uitgroeien tot een uitstekende warrior. Bij een gevechtspatrouille staat hij vooraan in de rij om te strijden voor zijn clan. Hij wilt er alles aan doen om zijn vader en moeder trots te maken en de clankittens naar hem op te laten kijken. En ja, hij is ook een échte charmeur en heeft het niet altijd door.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlpaw,
Member

Empress H
1528
Actief
black is the color of emptiness
I can feel it in my soul
'cause I'm an emotional mess

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   zo 6 aug 2017 - 11:05


Als er kittens waren van

Owl x Home mah boy has to be fertile

Snowkit is een witte kater met hele blauwe ogen. Hij zal de oudste van het nestje zijn en zeker een bazig type. Echter zal hij niet bewust zijn van zijn vader's daden en net als zijn moeder een speels maar loyaal type blijven.

Sparrowkit is een bruine kater met blauwe ogen. Hij is een verlegen type en zal niet snel met anderen meedoen. Hij is makkelijk te besturen, maar zal niet vaak met anderen omgaan.

Stormkit Een witgrijze poes met ambere ogen. Veel pit en een vurig karakter. Al zal ze eerder haar moeder's kant kiezen. Becuz girlpower.

Mothkit is een lichtbruine kattin met bruine ogen. Zo genoemd omdat haar moeder lol had en Owl wou irriteren. Ze is de jongste van het nestje. Maar zou makkelijk haar vader's kant kiezen omdat ze eerder de sterke over de slimme kiest.

Owl x Under want het kan niet meer realistischer


Pandakit een zwartwitte kater met mintgroene ogen. Rolt erg graag rond, net als zijn vader. Hij is ook een meer naïef type. Maar heeft gelijk ook de ShadowClan bouw en zal er zelf ook al bewust door zijn.

Leafkit is een donkerbruine poes met mintgroene ogen. Ze zal de leidster van het nestje bespelen. Een erg manipulatieve kattin. Die altijd graag haar zin wilt krijgen.

Spotkit een calico kater met een bruin en een groen oog. In het begin zal hij ademhalingsproblemen krijgen. Maar hij zal eroverheen groeien. Kleinste van het nest. Maar erg snel en sluw.

Flamekit een roodwitte kattin met ambere ogen. Een zacht hartje maar gaat makkelijker met katers om dan met poezen. Ze zal gek genoeg eerder veel belangstelling voor water en RiverClanners hebben. Ondanks dat ze nul RiverClanbloed heeft.


Owl x Lion thank god he's infertile amiright


Rosekit is een rode kattin met bengale patronen en blauwe ogen. Net zoals haar moeder zal ze een pittig, intelligent karakter bezitten. Maar ze is veel meer spraakzaam dan je denkt.

Tigerkit is een bruine bengale kater met lichtbruine ogen. Hij is het stille type van het nest en zal alleen luisteren naar zijn moeder.

Echokit is een lichtgrijze poes met lichtblauwe ogen. Een bazig maar aardig type. Ze zal dingen veel eerder begrijpen. Maar zal de lange poten van haar vader geërfd hebben en dus zelf wat onhandig worden.

Airkit is een witte, langharige kater met een amber en een blauw oog. Ondanks het feit dat hij de jongste is hij net zoals zijn vader qua karakter. Erg bazig en eerlijk. Maar zal de eerste zijn dat dichter tot de Dark Forest toegetrokken zal worden.

SO GIVE THEM BLOOD, BLOOD

GALLONS OF THE STUFF

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan

M
819
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   za 2 sep 2017 - 19:14


Ravenfall x Blurryface
stressed out

Doubtkit:soul Een zwarte tom met knal oranje ogen net als zijn vader, hij is fragiel, klein, slank en alles behalve zeker over zichzelf. Hij houdt zichzelf het liefste een beetje op de achtergrond net als zijn vader Blurryface

Fairlykit:local Een langharige wit gevlekte tabby she-cat met licht blauwe ogen die tegen grijs aanlopen. Ze is speels, lief en altijd eerlijk tegen de rest, ze houdt enorm veel van zwemmen en is erg geïnteresseerd in glimmende en mooie dingen hierdoor merk je echt dat Fairlykit Riverclan bloed in der heeft.

Heathenskit:(?) Een langharige zwarte odd-eyed she-cat. Haar linkeroog is blauw en de ander is geel/oranje. Ze is een stoere meid die opkomst voor andere, maar ze kan ook erg hatelijk en sluw zijn tegenover vreemde zijn. Haar bouw is gespierd, groot en stevig doordat ze half Riverclan is en half Shadowclan. Ze heeft ook last van ze trekjes van beide clans. De she-cat is vernoemd naar Ravenfall's haat naar Starclan.

Fallingkit:love Een halflang grijs gestreepte she-cat met diep blauwe ogen. Haar uiterlijk heeft ze geërfd van haar opa Skyfeather. Haar karakter is pittig, is erg loyaal aan haar clan en wilt het liefst later de clan leidde. Ze is een slimme meid die alles er aan doet om andere te helpen.


Ravenfall x Chivypaw
Oh shit

Shrikekit:slash Een licht zilvere tabby she-cat met blauwe ogen. Ze is het evenbeeld van Chivy's karakter; koppig, fier, driftig en echt het baasje van het nest. Haar mooie (kitten schattige) uiterlijk helpt haar om onder dingen uit te komen al is ze wel respectvol tegenover oudere en vreemde katten. Vernoemd naar Silverkit uit TC die Chivypaw naar RC wou brengen

Corvinekit:wing Een langharige zwarte she-cat. Vernoemd naar Chivys overleden broer en Ravenfall zelf. De poes is trots, loyaal en probeert zo goed mogelijk te zijn voor haar familie en vrienden. Haar clan gaat altijd voorop en de warrior code aanbidt ze met haar leven. Ze zal een uitstekende warrior worden.

Lionkit:fight Een grote zandkleurige tom die zal uitgroeien tot een massieve warrior van Riverclan. Zijn vacht is kort en zijn ogen hebben een grijzige blauwe kleur. Hij's charmant, doet het goed met andere en is erg beschermend tegenover zijn dierbare. Toch heeft hij meer dorst naar macht en wilt hij net als zijn opa deputy worden waardoor die nog wel eens slechte dingen kan doen. Hij is vernoemd naar Chivy's andere broertje


Ravenfall x Aurorapaw
I used to say: "I wanna die before I'm old' But because of you I might think twice

Nightkit:fall Zwarte she-cat. Met prachtige donker blauwe ogen die de sterren weerkaatsen. Ze is speels, energiek, lief en houdt enorm veel van haar familie. Ze zal altijd haar best doen voor haar ouders en voor haar clan. Een lieve meid waar je je hart kan luchten als dat nodig is.

Snowkit:frost Witte tom, die wat afstandelijker is net als zijn vader. Hij probeer altijd alles goed te doen maar dat gaat soms nog wel eens mis. Zijn droom is om de beste medicine cat te worden.

Ravenfall x Myrtlepaw
Though I'm weak and beaten down

Featherkit:mist Een zilver slanke she-cat met tabby strepen en licht blauwe ogen. Ze zal opgroeien tot een loyale warrior van Riverclan, ze is zachtaardig en zorgzaam.

Frostkit:heart Vernoemd naar Creamyfrost. Een langharige fluffy tom met een witte vacht en licht grijzige vlekken. Zijn ogen zijn van een ijsblauwige kleur. De tom is een grote knuffelbeer, aardig voor zijn clangenoten en houdt van om te luieren in de zon.

Echo:light Een rood witte gevlekte she-cat met een langharige zachte vacht. Haar ogen zijn de zelfde kleur als die van moeder: honingkleurig. Ze zal opgroeien tot een wijze, dappere, kalme warrior van Riverclan.

Sunkit:stream Een klein zacht oranje kleurige she-cat met witte aftekkeningen net als haar moeder. Kwa uiterlijk en innerlijk is ze een evenbeeld van Myrtle. Vernoemd naar haar zonkleurige vacht.

Ravenfall x Rosefrost
We are broken people

Catchingkit:fire Een redpoint she-catje net als haar moeder Rosefrost. Ze heeft een pittig karaktertje maar is wel sltijd beleefd en netjes. De warrior code is haar heiligdom en ze zal haar clangenoten altijd beschermen met haar leven. Tegenover andere clanners is ze vel en deaagt ze een geote haat naar hen toe. Het liefst roeit ze ze allemaal uit zodat Riverclan aan de top komt.

Morningkit:mist Een licht grijze she-cat met witte vlekken. Haar ogen zijn net zo blauw als die van haar moeder. Morning is echter wel het tegenovergestelde van haar moeder en zus, ze is wat stiller, afstandelijker en denk sneller na voor ze iets zegt of doet. Ze houdt niet van vechten en is daar ook niet zeker een typ voor al zou ze altijd haar clan beschermen. Ze zal het prima doen als medicine cat
The world around us is burning

But we're so cold

:::::
 Laatst aangepast door Ravenfall op zo 3 sep 2017 - 17:41; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
Member

Bunny
2361
Actief
"I'd rather have flowers in my hair than diamonds around my neck"

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   zo 3 sep 2017 - 15:50

Als Red x Branch een tweede nestje was gegund:
Bearkit - Een grote bruine tabby, sterk gebouwd, gouden ogen. De oudste van zijn nest, een beschermende grote broer voor zijn jongere siblings. Zijn vader is zijn idool.
Flarekit - Een rosse kattin, gemiddelde grootte. Ze heeft een witte buik en een witte plek op haar snuitje. Ze heeft blauwe ogen. Ze heeft een zacht, ietwat angstig karakter, bloeit helemaal op als ze bij haar vrienden en siblings is.
Poppykit - Een klein, sneeuwwit poesje. Ze heeft blauw-groene ogen. Een heel luidruchtige verschijning, een echte grappenmaker. Kan je geen twee seconden alleen laten of ze is alweer kattenkwaad aan het uithalen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Nath
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   do 21 jun 2018 - 1:41

Serpentpaw x Thistlepaw
{Viperkit - Viperfang} Een grijze marble tabby met donkere, zwarte markeringen en heldere, groene ogen. De kitten is een speelse, uitsloverige kater met net iets te veel zelfvertrouwen, net als zijn vader. Ook al zie je de oogkleur niet vanaf de geboorte, past zijn naam toch vooral bij zijn gif groene ogen, aangezien de beet van een adder toch best wel giftig is.
{Rosekit - Rosestorm} Een prachtige lapjes poes met grijs/blauwe ogen. Ze heeft haar naam ook te danken aan de rode markeringen in haar lapjesvacht. Rosekit is een stiekemerd, komt heel onschuldig over, maar is vaak toch het meesterbrein achter allerlei streken. Zelfs wanneer Rosekit een warrior is geworden, blijft ze een beetje laks naar de warrior code en leidt haar eigen leven, toch is ze wel erg loyaal.
{Raggedkit - Raggedear} Dit is een zwart met witte kater. Hij heeft zijn naam te danken aan zijn ruwe vacht die alle kanten op staat, al vanaf de geboorte. Hij is echter lang niet zo ruw als dat hij er uit ziet. Hij is juist best rustig en mengt zich niet graag in kattenkwaad of andere streken. Hij wordt echter een uitstekende vechter en beschadigd zijn oor vlak voor hij warrior wordt, vandaar de naam Raggedear.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp •
Member

Babs
223
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   za 11 aug 2018 - 13:03


Wisp of Fading Light
Als ik kittens had met...

...Thunder
>> Lightning rushing to mountain{Clear}
Tortoiseshell spotted tabby poesje met wit en goudgekleurde ogen. Absoluut niet op haar mondje gevallen en altijd in voor een avontuur. Ze is ook absoluut een haantje te voorste, wat haar broertje niet zo goed uitkomt.

>> Clear skies between rolling clouds {Clear} Wit katertje met blauwe ogen. Wordt vaak op z'n kop gezeten door zijn zusje en is daardoor wat verlegen. Zeer bedachtzaam en intelligent

...Bear
>> Cliff reaching for the clouds Een zwart met wit katertje, heel enthousiast en aanhankelijk, sterk op zijn vader gericht. Hij wil het liefste zijn vader zo trots mogelijk maken en is daardoor een ontzettende try-hard.

>> Pool hidden between rocks {Pool} Pool is een wit poesje met enkele grijze vlekken. Ze is rustig en stabiel en sterk als een rots. Ze is hyperintelligent, maar wel een beetje emotioneel afstandelijk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lethal
Member


Dark lord of Middle-Earth
1355
Afwezig
And all the kids cried out,
"Please stop, you're scaring me."
I can't help this awful energy
Goddamn right, you should be scared of me

CAT'S PROFILE
Age: 64 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   za 11 aug 2018 - 13:57


Sweetheart x Bronzemask
”Give me one more chance”

Timberkit(claw) - Grote donkere tabby tom met doordringende goudgele amberkleurige ogen. Heeft zowel de karakter van Bronze en Sweet. Wilt graag hogerop komen maar is ook lief en zorgzaam voor de gene die hij lief heeft. Vecht voor zijn familie, vrienden en zijn clan. Vernoemd naar Sweets broer: Timberwolf

”I love you more than you’ll ever know”

Severkit(snake) - Tweeling broertje van Timber, die inplaats van de bouw van Sweetheart maar die van Bronzemask heeft. Hij is klein, slank maar wel sterk, heel snel en sluw zoals een slang.

”I wish I could go back to those days”

Brindlekit(fall) - Een precieze kopietje van Bronzemasks zus vandaar haar naam. De she-catje heeft een fijne, mooie, gebouwde lichaam die roodbruin gekleurd waar diepe zwarte strepen overlopen. Ze is net als haar moeder Bronzemask. Streng maar rechtvaardig, kalm, zorgzaam en natuurlijk een hart van goud.

”You will never know just how much I would give up to have you back in you life”

Covekit(heart) - Ragdoll she-cat maar dan lichter dan Sweetheart. Haar ogen zijn blauw met amber en de spiermassa lijkt ze overgenomen te hebben van Sweet. Enkel is haar hoogte dezelfde als van Bronzemask. Ze is klein gebouwd maar bevat ondanks dat een enorme krachtbezetting.

”Out of sight but never out of my mind”

Sweetkit(drop) - Laat we hierop houden dat Bronze graag een kitten naar Sweetheart wou vernoemen. Dus hierbij een nieuwe Sweetkit. Ze lijkt precies op Sweetheart zelf. Haar vacht lijkt als twee water druppels op elkaar en zelfs haar ogen zijn blauw met groen. Haar brede bouw en kracht heeft ze ook zeker overgenomen enkel lijkt ze kwa karakter enorm veel op Bronzemask. Heel zachtaardig en lief voor iedereen.


Sorry I had to :’((
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
3132
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~32 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: [Hypokits] Als ik kittens had met...   za 11 aug 2018 - 15:57

Oceanstar x Tigergaze
”No matter our differences, true love will always win.”

Als Tigergaze nog actief was en ze ooit nog een nestje hadden gehad waren dit twee mogelijke kittens van hen geweest.

Tigerkit – Tigerpatch: Een kleine rosette bengaal met helderblauwe ogen die in het begin op Skykit lijkt. Zijn bouw is meer die van zijn moeder maar het felle karakter heeft hij van zijn vader. Hij is het oudste van het nest.
Nimblekit – Nimblerun: Een kleine kattin met felgele ogen en een grijze tabby vacht. Ze is snel op haar poten.Oceanstar x Raptorecho
”I managed to tame the Tiger, I can tame you as well.”


Oceanstar en Raptorecho hadden toen hij leefde natuurlijk totaal geen band, maar ik vond het wel grappig om hem en Ocean een hypokit te geven.

Thrushkit – Thrushleap:  Een prachtige bruine tabby kattin met lange haren en een scherpe blik. Ze is snel op haar poten en is niet snel bang.Oceanstar x Stallionheart
”Trust and friendship can make a unbreakable bond.”

Deze twee zijn vrienden van elkaar, als ze een relatie zouden hebben gehad zouden dit twee mogelijke kits kunnen zijn.

Stagkit – Stagcoat: Een stevig gebouwde kater met een bruin-witte tabby vacht en groene ogen.
Lakekit – Lakewater – Een slanke calico met helderblauwe ogen en een kalm karakter.Oceanstar x Basilfang
”I take pride into knowing trusted Warriors.”

Basilfang en Oceanstar hebben nog geen echte relatie. Hoewel ze hem wel respecteerd ik vond het leuk deze er gewoon tussen te zetten.

Adderkit – Adderhiss: Een pittige kattin, die de grote oren van Basilfang heeft geërfd, ze is een zilvere tabby.
Pantherkit – Pantherdash: Een snelle kater , met bruine tabby vacht en gele ogen.Oceanstar x Neverland
”I felt an undying love for you.”

Als Neverland nog in leven was, hadden ze waarschijnlijk nog wel een nestje gehad. In dit nestje zou er waarschijnlijk wel eentje het voorvoegsel Never hebben gekregen.

Neverkit – Neverfray: Een rood met witte kater, met blauwe ogen.  Hij heeft de lange vacht van zijn moeder en staat hoog op zijn poten. Net als zijn vader houdt hij niet van vechten.
Cinderkit – Cinderspots: Een calico kitten met groene ogen, ze is groter dan haar broer en heeft een kortharige vacht. Deze kattin verveeld zich snel en is erg leergierig.


Oceanstar x Abysshowl
”Sisters in Arms and Heart.”

Aangezien dit door Inge geshipt werd, hierbij wat hypokits voor Abysshowl en Oceanstar.
Abysskit – Abysschant: Een donkergrijze kattin met blauwe ogen en een lange vacht. Deze kattin is enorm trouw aan haar Clan en heeft een tengere bouw.
Brindlekit – Brindlecoat: Een calico kattin met blauwe ogen en een wat kortere vacht. Ze is wat groter dan Abysschant, maar ook wat bedeesd.
Iciclekit – Iciclecrash: Een witte kattin met groengele ogen en een fel karakter. De kleinste van het nest die af en toe meer Rogue dan Clankat lijkt.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Hypokits] Als ik kittens had met...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Game Board-
Ga naar: