stand up when it's all crushing down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 stand up when it's all crushing down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lilythorn
Member
stand up when it's all crushing down DPKsfdL
Maartje
390

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender:
Rank:
Lilythorn
BerichtOnderwerp: stand up when it's all crushing down   stand up when it's all crushing down Icon_minitimewo 25 apr 2012 - 11:51

Groene oogjes staarde recht naar het scharrelende muisje voor haar. Slechts enkele staartlengtes verweiderd van haar prooi dook Lilythorn in jaagpositie. Haar ogen gefixeerd op haar doel. Ze was een jager in hart en nieren. Haast nooit miste ze haar prooi. Haar groene ogen knepen samen terwijl ze haar poten nog dichterbij bracht. Te laat merkte het muisje haar op en nog voor het een kik had kunnen of de spiertjes had kunnen aanspannen om een poging tot vluchten te ondernemen had Lily haar klauwen al om het beestje heen geslagen en een eind gemaakt aan het leven zonder het diertje met veel pijn achter te laten.

[b]"Starclan zegene je."[b] Klonk haar stem zacht waarna ze haar kop even naar de hemelen wierp. [b]"Starclan zegene ons alle.."[b] Klonk haar stem zacht waarna ze even zuchtte en de prooi bij de rest van wat ze daarnet al gevangen had begroef. Starclan.. Zou ze het ooit kunnen laten gaan.. Zou ze haar ouders ooit kunnen vergeten en haar leven leiden zoals hun hadden gewild dat ze het zou leven.. Haar geloof in die wereld nam af met elk leven dat eindigde. Dicht bij haar, vrienden.. Kennisen, Clangenoten.. Allemaal geloofde ze dat Starclan op hen wachtte. Maar hoe kon Starclan hun bij hen roepen.. Hoe kon zoiets moois en puurs levens zo laten eindigen.. En Lilythorn had wat levens beeindigd zien worden. En elk leven liet weer een gat in haar hart achter.

De kilte die zich door deze gedachtes weer in haar hart had genesteld deed haar trillen. Met kleine stapjes probeerde ze haar warmte weer in haar lichaam terug te krijgen. Met een ietwat waterig glimlachje herrinerde de poes zich dat ze vlak bij Sunningrocks was. Het plateau vlak bij de grens met Riverclan wat bekend stond om de heerlijke warmte van de zon die deze stenen deed verwarmen. De plek om tot rust te komen en te genieten van je leven. Interessant.. Vooral omdat er niet echt veel was in dr leven om van te genieten.. Doch hielt ze zich sterk voor haar zusje. Lightningrush. Haar oudere zus wie het ouderschap voor haar had overgenomen. Ze hielt van haar zus maar af en toe leek het wel alsof haar zus hun ouders was vergeten. Lily wou de tijd terug dat het gewoon haar moeder, vader en haar zus en zij was. Maar die tijden waren nietmeer.. Haar zus had haar naam veranderd en leek door te vechten door dingen die Lily juis neerhielden. Ze was wel trots op haar zus. Trots op hoe sterk Lightning was en trots op hoe haar zus voor haar zorgde. Trots dat zich samenvoegde in een slecht gevoel over zichzelf.. Ze stond in de schaduw van haar zus. Ze was niet goed in vechten zoals Lightning. Ze kon haar emoties niet zo onder controle houden zoals haar grote zus kon. Langzaam sloot ze haar ogen terwijl ze Sunningrocks bereikte. Met een paar sprongen was ze op het grote plateau. De warmte omhelste haar en drong binnen door in haar lichaam. Haar oren schoten naar voren en haar ogen opende zich toen er een figuur van een kat haar naderde. Even gleden haar oren naar achteren maar toen weer naar voren terwijl ze op de stenen ging zitten en rustig afwachtte op haar aankomende gezelschap.

[OPEN]


Lilythorn ~ Frostpaw. ~ Case ~ Brambleberry ~ Rosescent
stand up when it's all crushing down 2yke6tk
stand up when it's all crushing down Serah_and_snow_stamp_by_xselfdestructive-d2yo9h6stand up when it's all crushing down Farrons_stamp_by_pikaripeaches-d3irdk9 stand up when it's all crushing down E58b359ffeac80c699197a1b34be7a98-d4kb26p stand up when it's all crushing down Noel_serah_by_spirasen-d4jcv40
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Strawfur
Member
stand up when it's all crushing down DPKsfdL
Iro, EpicNameGirl :3
200

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Strawfur
BerichtOnderwerp: Re: stand up when it's all crushing down   stand up when it's all crushing down Icon_minitimewo 25 apr 2012 - 20:49

Zijn ogen stonden vriendelijk , vooral de laatste dagen . Vrolijk jolde hij het kamp uit richting de Sunningrocks . Het was daar altijd gezzelig , en warm . Hij rook en bekende en al te leuke geur . Muis ! Snel dook hij in sluiphouding en sloop op het diertje af . Hij had het dier nog maar net gezien of het was alweer weg . Snel ging hij in de achtervolging . Hij haalde het dier natuurlijk makellijk in en dode het snel . Een beetje trots liep hij verder met de muis geklemd tussen zijn kaken . Hij bereikte ondertussen de sunningrocks en zag een mooie poes . ¨ ha lilythorn ! , en hoe gaat het met jou ¨ klonk zijn stem vriendelijk . ( flut maar moet weg ) ( morgen post ik langere posts )


stand up when it's all crushing down Azbrl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
stand up when it's all crushing down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: