Time to start a hard day of work [Jaypaw] 
IndexRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Time to start a hard day of work [Jaypaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thunderstrike
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] DPKsfdL
Gabs
297

CAT'S PROFILE
Age: 65 manen
Gender:
Rank: Elder
Thunderstrike
BerichtOnderwerp: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimedo 3 mei 2012 - 21:35

Twee diepgroene ogen schoten open in de Warriors den. Een grote bruingestreepte kater kwam omhoog en rekte zichzelf in stilte uit. Zwijgend en geruisloos verliet de kater zijn slaapplaats en liep naar de prooistapel. Hij pikte er een stevig ontbijt uit en at het alleen op. Toen hij het kamp rondkeek zag hij dat de meeste katten nog sliepen, alleen de vroege patrouille vertrok net. Gelukkig zat hij daar nu niet bij, dat kon hij niet begruiken. Zodra zijn ontbij op was gaf hij zichzelf snel een wasbeurt en strekte zijn poten weer uit. Terwijl hij opstond merkte hij dat het al wat actiever werd in het kamp, maar nog altijd sliepen de meeste van zijn Clanleden nog. Maar voor hem ging het een lange dag worden, vandaag zou hij gaan trainen met zijn apprentice. Stilletjes liep hij naar de apprentice den en stak eerst zijn kop naar binnen en zocht snel de jonge kater. Toen hij deze zag liep hij naar binnen en wekte de jonge kater. ''Jaypaw, wakker worden.'' Miauwde hij zacht en wachtte tot zijn apprentice wakker was. ''ga stevig ontbijten, ik wacht op je bij de zankuil. We hebben een zware dag voor de boeg.'' Sprak hij en verdween toen geruisloos uit de den. Het was verbazingwekkend voor een kater met zo'n groot lijf en bruut uiterlijk. Snel verliet hij het kamp zodat hij kon wachten op zijn apprentice.

Eenmaal bij de Zandkuil aangekomen ging hij rustig zitten en krulde zijn staart om zijn voorpoten. hij had besloten het akkefietje van laatst te vergeten en Jaypaw nog een kans te geven. Hij moest nog een hoop leren dus hij kon het hem niet kwalijk nemen. Maar ook was het deels zijn eigen schuld geweest, hij moest er aan wennen om de verantwoordelijkheid van een apprentice op zich te nemen. hij moest straks wel opletten niet te ruig met de jonge kater om te gaan. hij had natuurlijk veel spierkracht en zijn hele lijf was pezig en bruut. Hoewel zijn apprentice een normale grootte had voor een apprentice, was hij vergeleken met de grote kater nog best klein. hij zuchtte even en keek op bij het horen van een geluid. Was zijn apprentice aangekomen? Langzaam draaide hij zijn grote kop om, maar zweeg nog.


Time to start a hard day of work [Jaypaw] I3iAIpa
To forget the past, you have to embrace the future that is offered to you
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3126
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimedo 3 mei 2012 - 21:54Jaypaw
I will fight for my Clan

''Jaypaw....'' hoorde hij. Het was een honing zoete stem. Een grote forse poes kwam tevoorschijn. ''Mamma?'' zei hij zacht en de poes knikte. '' Ik zal je vaker opzoeken.'' zei ze en verdween.

''Jaypaw, wakker worden.'' Miauwde een stem zacht. ''T-t-thunderstrike?'' zei hij terwijl hij zijn ogen opende. ''ga stevig ontbijten, ik wacht op je bij de zankuil. We hebben een zware dag voor de boeg.'' Sprak Thunderstrike. ''Ja Thunderstrike.'' zei hij rustig en stond op. Hij za nog net de staart van zijn mentor uit de den gaan. Hij trippelde uit de Den en koos een muisje uit om te eten. Hij at het diertje snel op en maakte zijn vacht schoon. Toen hij daarmee klaar was trok hij een sprintje naar de zandkuil waar hij zijn mentor al zag wachten. Hij bedacht dat de apprentices hier hun vechttechnieken trainden. Hij sloop naar de achterzijde van de struik, waar hij recht achter de rug van zijn mentor stond. Met zijn staart recht omhoog stond hij klaar om te springen. Hij zette zijn poten schrap voor de sprong en zag nu pas hoe groot de kater was. Ook was hij fors en ook vrijwel sterk. Maar toch sprong hij op zijn mentor. ''Ben er!'' schreeuwde hij. Hij sprong van zijn mentor af en ging voor hem zitten. ''Ga je me leren vechten Thunderstrike?'' vroeg hij nieuwsgierig met zijn oren recht naar voren. Hij had zijn staart om zijn poten gekruld en keek zijn mentor nieuwsgierig aan.

--Flutje -.-'' --


Sucks don't it?
Time to start a hard day of work [Jaypaw] Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thunderstrike
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] DPKsfdL
Gabs
297

CAT'S PROFILE
Age: 65 manen
Gender:
Rank: Elder
Thunderstrike
BerichtOnderwerp: Re: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimedo 3 mei 2012 - 22:22

Het antwoord van zijn apprentice had hij nog gehoord maar had er geen aandacht aan besteed. Vandaag zou hij genoeg energie nodig hebben om zijn apprentice de beginnen van het vechten te leren. Het was wel iets waar hij naar uit keek, het was interessant omdat sommige apprentices van zichzelf slimme trucs kende. Geduldig zwiepte hij met zijn staart, hoewel het niet lang duurde voor zijn apprentice zich bij hem voegde. Hij wist het door het geritsel van bladeren. Wat was de jonge kater van plan? Probeerde hij hem nu te besluipen? Thunderstrike glimlachte in zichzelf, de jonge Jaypaw had wel lef. Onopvallend spande hij zijn spieren al aan, klaar voor de impact. Al snel voelde hij het gewicht van de jonge kater op zijn rug, maar hij bleef gewoon zitten zoals hij zat. ''Ben er!'' schreeuwde de jonge kater en Thunderstrike grinnikte. ''Dat merk ik Jaypaw.'' Miauwde hij geamuseerd. Terwijl Jaypaw van hem afsprong en voor hem ging zitten keek Thunderstrike hem vriendelijk aan. ''Ga je me leren vechten Thunderstrike?'' vroeg hij nieuwsgierig met zijn oren recht naar voren. thunderstrike merkte dat Jaypaw ook zijn staart om zijn poten had gekruld, net als dat hij zelf had gedaan. Langzaam knikte hij. ''Jazeker, vandaag ga ik eens kijken wat je van jezelf al weet. en ik ga kijken hoeveel je aankan van mij.'' hij kreeg even een ondeugende glans in zijn ogen terwijl hij opsprong en met zijn voorpoot snel uithaalde naar de kop van de jonge kater. Hij had zijn nagels niet uitgeslagen omdat zijn beweging echt onverwachts zou komen. ''Probeer mij maar aan te vallen kleintje, eens kijken hoe je dat doet.'' Zijn stem was half serieus en half plagend. Snel zakte hij door zijn poten en keek de jonge kater afwachtend aan, al half inrekenend wat hij zou gaan doen.


Time to start a hard day of work [Jaypaw] I3iAIpa
To forget the past, you have to embrace the future that is offered to you
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3126
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimedo 3 mei 2012 - 22:41Jaypaw
I will fight for my Clan

[b]''Dat merk ik Jaypaw.'' Miauwde zijn mentor geamuseerd. Langzaam knikte zijn mentor. ''Jazeker, vandaag ga ik eens kijken wat je van jezelf al weet. en ik ga kijken hoeveel je aankan van mij.'' '' Oke!'' zei hij vrolijk. ''Probeer mij maar aan te vallen kleintje, eens kijken hoe je dat doet.'' Zijn stem was half serieus en half plagend. Snel zakte hij door zijn poten en keek hem afwachtend aan. Japaw wist al wat hij zou doen. Hij begon van een verre afstand te sprinten en zigzagde heen en weer, voor Thunderstrike zwenkte hij opeens de andere kant op en probeerde zijn mentor op de grond te werpen dor zijn nagels in zijn vacht te zetten en zelf ook zal vallen. Hij viel inderdaad zelf op de grond maar wist niet of hij zijn mentor ook op de grond had gekregen. Hij stond snel weer op, klaar voor zijn volgende tactiek. Hij sprong recht naar voren over het hoofd, als het een echte kat zou zijn had hij hem zo gedood omdat hij nu bij de slagader kon gaan bijten. Hij sprong weer naar achteren. ''Was dat goed?'' vroeg hij aan zijn mentor.


Sucks don't it?
Time to start a hard day of work [Jaypaw] Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thunderstrike
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] DPKsfdL
Gabs
297

CAT'S PROFILE
Age: 65 manen
Gender:
Rank: Elder
Thunderstrike
BerichtOnderwerp: Re: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimevr 4 mei 2012 - 11:03

Thunderstrikes diepgroene ogen bleven strak op Jaypaw gericht terwijl zijn staart heen en weer zwiepte. Hij bleef rustig staan toen Jaypaw op hem af kwam rennen, hij had nu in de ogen van de kater gezien wat deze wilde doen. Voor hem week de jonge kater uit en sprong op hem, waarschijnlijk hopend hem tegen de grond te werken. Maar Jaypaw was veel kleiner dan dat hij was en Thunderstrike was veel sterker en stond stevig met zijn poten op de grond. Hij voelde wel de nagels van zijn apprentice in zijn vacht, maar ij bleef stevig staan. Niet eens een seconde uit balans door de aanval van zijn apprentice. De jonge kater lag echter wel weer op de grond. Hij stond snel weer op, klaar voor zijn volgende tactiek. Hij sprong recht naar voren over zijn hoofd, maar Thunderstrike liet zijn kop alleen wat verder zakken en zakte iets door zijn poten. Langzaam draaide hij zijn kop naar zijn apprentice en keek deze aan. ''Was dat goed?'' Thunderstrike draaide zich even om. ''Je ogen verraaden wat je wilt doen, probeer zo min mogelijk jezelf te richten op wat je wilt doen. Maar niet iedereen kan dat meteen, het duurt nog wel even voordat je dat lukt.'' Sprak hij rustig en herkende de woorden van zijn vader toen hij eens met deze op pad was gegaan. ''Bovendien moet je niet proberen mij fysiek op de grond te krijgen, ik ben veel groter en sterker dan dat jij bent. Je moet gaan zoeken naar de dingen die bij mij in het nadeel kunnen zijn. Jij hebt misschien wel meer snelheid dan dat ik heb.'' Deze woorden had zijn vader nooit tegen hem gezegd omdat hij altijd groot was geweest. Hij kon gebruik maken van zijn kracht, maar snelheid was geen minpunt bij hem. Vanuit het niets zette de grote kater zich nu af en drukte zijn apprentiuce tegen de grond. ''Ik kan gebruik maken van mijn kracht, maar er moeten ook dinegn zijn die jou in een voordeel kunnen brengen. Maar dat moet je zelf uitzoeken, een warrior verraad nooit zijn zwaktes.'' Miauwde hij rustig en sprong naar achteren. Hij deed een paar passen achteruit en bleef Jaypaw aankijken. ''Probeer het nog eens, en kijk goed naar mij, zoek mijn zwakte.'' Zei hij nu rustig en wachtte opnieuw af.


Time to start a hard day of work [Jaypaw] I3iAIpa
To forget the past, you have to embrace the future that is offered to you
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3126
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimedi 8 mei 2012 - 20:52Jaypaw
I will fight for my Clan

''Je ogen verraaden wat je wilt doen, probeer zo min mogelijk jezelf te richten op wat je wilt doen. Maar niet iedereen kan dat meteen, het duurt nog wel even voordat je dat lukt.'' Zei zijn grote en ook wel een beetje enge Mentor. ''Bovendien moet je niet proberen mij fysiek op de grond te krijgen, ik ben veel groter en sterker dan dat jij bent. Je moet gaan zoeken naar de dingen die bij mij in het nadeel kunnen zijn. Jij hebt misschien wel meer snelheid dan dat ik heb.'' ''Snelheid he?'' zei hij tegen zichzelf. Thunderstrike zette zich af en drukte hem met een smak tegen de grond. ''Ik kan gebruik maken van mijn kracht, maar er moeten ook dinegn zijn die jou in een voordeel kunnen brengen. Maar dat moet je zelf uitzoeken, een warrior verraad nooit zijn zwaktes.'' Mauwde hij rustig en sprong van hem af en deed een paar sprongen achteruit. ''Probeer het nog eens, en kijk goed naar mij, zoek mijn zwakte.'' zei hij nog een keer en wachtte af. Snel keek hij naar zijn mentor. ''Snelheid he?'' galmde het door zijn hoofd. Hij dacht niks en wist ook niks en rende gewoon op zijn mentor af. op het laatste moment sprong hij naar een boom waar hij zijn nagels even inzette en zich afweerde waardoor hij een enorme vaard had en op zijn mentor schoot. Hij dacht even dat hij in een echt gevecht zat en zijn nagels schoten uit zijn poten. Hij belandde op de rug van zijn mentor en hield daar stevig vast. Voor zijn mentor iets kon doen gleed hij naar de buik van zijn mentor. Hij sprong een paar staartlengtes van zijn mentor af. Helemaal uitgeput. In de hoop dat het goed was. Hij vroeg niks, hij keek alleen naar zijn mentor. Hij hijgde hard door al het rennen enzovoorts.


Sucks don't it?
Time to start a hard day of work [Jaypaw] Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Thunderstrike
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] DPKsfdL
Gabs
297

CAT'S PROFILE
Age: 65 manen
Gender:
Rank: Elder
Thunderstrike
BerichtOnderwerp: Re: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimema 4 jun 2012 - 13:02

Terwijl hij zijn apprentice tegen de grond drukte bleef hij deze aankijken. Het waren belangrijke lessen die de jonge kater moest leren. Dat waren de eerste lessen die hij had moeten leren, maar hij moest op alles getraind worden. Thunderstrike had zelf hard moeten trainen om ook snelheid te krijgen, vroeger was zijn grootte zijn ergste nadeel. Maar nu had hij het perfect gecombineerd. Jaypaw wierp een snelle blik op hem en Thunderstrike wachtte geduldig af. Hij volgde de jonge kater met zijn ogen en bleef rustig staan. Hij merkte dat de jonge kater weer probeerde hem fysiek te pakken. Hij voelde hoe de jonge kater zich vastklemde op zijn rug. Bijna zuchtte de grote kater, had Jaypaw eigenlijk wel geluisterd naar wat hij had gezegd? Toen de jongere kater zwaar hijgend een stuk verderop stond schudde de grote kater zijn hoofd. ''Jaypaw, zeg eens. Luister je wel naar wat ik je zeg?'' Sprak de massieve kater langzaam en liep naar de jongere kater toe. ''Je viel me weer fysiek aan, ik zal je zeggen. Fysiek ben ik te sterk en ik ben waarschijnlijk ook te snel. Denk na voor je een actie onderneemt. Je mag nadenken maar je moet je niet focussen op je einddoel. Dat zien ze in je ogen.'' Hij zuchtte even. ''Bovendien verspil je je energie als je zulke rare sprongen maakt. Bovendien is het gevaarlijk, was ik je tegenstander geweest dan had ik je zo uit de lucht kunnen halen.'' Nu uit het niets schoot zijn eigen poot uit naar de kop van zijn apprentice. Hij had zijn nagels niet uitgeslagen maar hij had wel kracht gezet in de klap. ''Kijk, ik denk wel na bij wat ik doe, maar je ziet het niet.'' Zei hij nu en keek Jaypaw strak aan met zijn diepgroene ogen. ''En je moet niet denken dat je het meteen kan, je moet oefenen en leren.'' Sprak de massieve kater kalm en draaide zich om en zette een paar stappen vooruit. ''Nog een keer. Nu zonder de rare fratsen en denk na.'' Zei hij en spande zijn spieren, klaar om de aanval van zijn apprentice te blokkeren.

-Probeer als je aanvalt het niet af te maken, zodat ik erop kan ingaan(als je snapt wat ik bedoel)


Time to start a hard day of work [Jaypaw] I3iAIpa
To forget the past, you have to embrace the future that is offered to you
Terug naar boven Ga naar beneden
Jaytail
Member
Time to start a hard day of work [Jaypaw] 29212360f5d5cb9449f5c5e71917c53f
Bo ~
3126
Actief
Just know that I'm fine. Even when I'm not fine, I'm really fine.

CAT'S PROFILE
Age: 68 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jaytail
BerichtOnderwerp: Re: Time to start a hard day of work [Jaypaw]   Time to start a hard day of work [Jaypaw] Icon_minitimema 18 jun 2012 - 20:40Jaypaw
I will fight for my Clan

''Jaypaw, zeg eens. Luister je wel naar wat ik je zeg?'' Sprak de massieve kater en liep aar hem toe. ''Je viel me weer fysiek aan, ik zal je zeggen. Fysiek ben ik te sterk en ik ben waarschijnlijk ook te snel. Denk na voor je een actie onderneemt. Je mag nadenken maar je moet je niet focussen op je einddoel. Dat zien ze in je ogen.'' Sprak de wijze kater. ''Bovendien verspil je je energie als je zulke rare sprongen maakt. Bovendien is het gevaarlijk, was ik je tegenstander geweest dan had ik je zo uit de lucht kunnen halen.'' Zei Thunderstrike. ''Ik ga er opletten, Dank je voor je raad Thunderstrike.'' zei hij beleefd. Nu uit het niets schoot De poot van Thunderstrike uit naar de kop van de apprentice. Hij had zijn nagels niet uitgeslagen maar hij had wel kracht gezet in de klap. Jaypaw viel op de grond en keek hem even versuft aan. ''Kijk, ik denk wel na bij wat ik doe, maar je ziet het niet.'' Zei zijn grote mentor. ''En je moet niet denken dat je het meteen kan, je moet oefenen en leren.'' Sprak de kater kalm. ''Nog een keer. Nu zonder de rare fratsen en denk na.'' Zei de kater. Jaypaw dacht even goed na. ''Snelheid is geen optie, fysiek ook niet.... Dus lenigheid misschien?'' dacht hij bij zichzelf. Hij schudde zijn koppie. Hij moest iets slims bedenken. Iets wat zijn mentor niet kon tegenhouden. Hij rende zonder een plan op zijn mentor af en op het laatste moment schoof hij onder de buik van zijn mentor......

Sucks don't it?
Time to start a hard day of work [Jaypaw] Vh5NnQC
The moment you realize you don't know sh-t.

<3:
 

Jeffrey Dean Morgan liked my ig post on 23/08/2018 omg <3
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Time to start a hard day of work [Jaypaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sandy Hollow-
Ga naar: