The spring is come, but a'm alone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The spring is come, but a'm alone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The spring is come, but a'm alone DPKsfdL
Daniëlle
60

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Splashtail
BerichtOnderwerp: The spring is come, but a'm alone   The spring is come, but a'm alone Icon_minitimeza 5 mei 2012 - 16:03


Splashtail zat stilletjes bij de rivier. Het water kolkte en soms spatte er een druppel omhoog recht in haar gezicht. Dan sprong ze snel naar achteren en kwam ze even later weer naar de rivier toe om vervolgens weer naar achteren te kruipen als er weer een druppel op haar afkwam. Na een tijdje was ze het zat en liep ze verveeld weg. Ze had nergens zin in en dat kreeg ze waarschijnlijk ook niet meer vandaag. Nogsteeds was ze wat somber, want geen enkele kater toonde interesse in haar. Maar ze wilde zo graag ook een partner, iemand die van haar hield. Iemand die samen met haar wilde leven. Weer verliet een diepe zucht haar mond en haar mondhoeken krulden weer naar beneden. Ze was de laatste tijd erg somber, somber om van alles. Niks zat de laatste tijd mee.. Er was maar één leuk dingetje gebeurt en dat was dat ze de pleegmoeder van Sunkit* was geworden, maar vedder helemaal niets. Weer liep ze naar de drukke rivier en ze keek in het kolkende water. Ze zag heel vaag haar spiegelbeeld. Zou het soms aan haar uiterlijk liggen ? Want ze was een lapjeskat en misschien vonden katers dat wel heel lelijk. Ze beet op haar lip en er kwam, omdat ze niet op lette, een grote druppel in haar gezicht. Ze deens even naar achteren en knipperde even met haar ogen om de druppel eruit te krijgen. Ze zuchtte opgelucht toen ze de druppel niet meer voelde en voorzichtig liep ze terug naar het water. Weer keek ze naar haar spiegelbeeld. Ze dacht eens diep na, zou ze ooit, ooit een partner vinden ??

~Open~
The spring is come, but a'm alone 71ad922b0e6eae21fce2740-

The spring is come, but a'm alone 2dvqujk
Frostlake - Fawnpaw - Sparrowkit - Skippy - Splashtail - Sunlily - Bravesoul -
Leafstorm - Rushkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The spring is come, but a'm alone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: