The spring is come, but a'm alone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 The spring is come, but a'm alone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Daniëlle
60

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender:
Rank:
Splashtail
BerichtOnderwerp: The spring is come, but a'm alone   za 5 mei 2012 - 16:03


Splashtail zat stilletjes bij de rivier. Het water kolkte en soms spatte er een druppel omhoog recht in haar gezicht. Dan sprong ze snel naar achteren en kwam ze even later weer naar de rivier toe om vervolgens weer naar achteren te kruipen als er weer een druppel op haar afkwam. Na een tijdje was ze het zat en liep ze verveeld weg. Ze had nergens zin in en dat kreeg ze waarschijnlijk ook niet meer vandaag. Nogsteeds was ze wat somber, want geen enkele kater toonde interesse in haar. Maar ze wilde zo graag ook een partner, iemand die van haar hield. Iemand die samen met haar wilde leven. Weer verliet een diepe zucht haar mond en haar mondhoeken krulden weer naar beneden. Ze was de laatste tijd erg somber, somber om van alles. Niks zat de laatste tijd mee.. Er was maar één leuk dingetje gebeurt en dat was dat ze de pleegmoeder van Sunkit* was geworden, maar vedder helemaal niets. Weer liep ze naar de drukke rivier en ze keek in het kolkende water. Ze zag heel vaag haar spiegelbeeld. Zou het soms aan haar uiterlijk liggen ? Want ze was een lapjeskat en misschien vonden katers dat wel heel lelijk. Ze beet op haar lip en er kwam, omdat ze niet op lette, een grote druppel in haar gezicht. Ze deens even naar achteren en knipperde even met haar ogen om de druppel eruit te krijgen. Ze zuchtte opgelucht toen ze de druppel niet meer voelde en voorzichtig liep ze terug naar het water. Weer keek ze naar haar spiegelbeeld. Ze dacht eens diep na, zou ze ooit, ooit een partner vinden ??

~Open~-


Frostlake - Fawnpaw - Sparrowkit - Skippy - Splashtail - Sunlily - Bravesoul -
Leafstorm - Rushkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The spring is come, but a'm alone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: